41998
-
JackMeadow #15949 Helyes, amig nem javitotta ki ne is lássam... leléphet -
#15948 vháá...így már más, dehülyvok -
#15947 Igenis értettem!:) -
JackMeadow #15946 a jobb csöcse jobb let mint a bal, bár ajobbonm is vannak az also szélénél hibák a vágásban, de a bal csecsnél furán homályos az alja...meg átláccik a kacsoja meg a hasa széle, precizebben kérem! :) -
csöcsemő -
#15944 helyesen: " kb idős " -> nem egy két perc mire véleményt mondd egy ember. -
#15943 hö? (hülye vok vagy tényleg büdös :D) -
#15942 Még reggel csináltam, csak nem volt időm betenni ezeket:
Source1
Source2
-
#15941 Ez k bidős :D -
#15940 Majd véleményt és teszteredményt lécci! -
#15939 Nah re. Átfagytam rendesen :D Mindjárt tesztelhetem a picikét.
Én fekete kék ledes bamboot rendeltem pixmaniátol kbugyanakkor rendeltük meg Bercyvel de én csak most kaptam meg :)
De ránézésre megérte :P -
#15938 Remélem, jól láttam szmájlit. Vigyorgó kisördögre gondoltam. -
#15937 Naugye, milyen komoly PS munka! -
#15936 én is gif animatorralcsináltam tavaly -
#15935 ...mert nagy valószínüséggel ezt a volito2-est veszem meg. -
#15934 A wacomok mind jó tabletek. Amit linkeltél azt a bamboo one-ra tudom hasonlítani. És én a pixmanianal rendeltem de hálistennek megjött időben, semmi gáz nem volt. -
#15933 ez tényleg csodálatos lett:D
(ötödikben paintel és gifanimatorral csináltunk ilyen szintüeket:DD) -
#15932 én látom... az direkt olyan lett :D és pont oda is érkezik az ember agová érkeznie kellene... -
#15931 Ez milyen tablet, elmegy? -
#15930 ez...ez...csudálatos!Gondolom sokáig tartott elkésziteni.:)))) -
#15929 Ha láthatnád, amit én látok! A második kép minden képkocka után villan egyet. Mert ugye a sebesség! Asszem arra szavazok. -
#15928 ti hol vettétek a tabletet? (csak ne pixmania :]) -
#15927 akkor sztem a bamboot veszem meg. ojjááá! :P
-
#15926 Van külömbség: a bamboo és a bamboo fun szélesvásznú és a fun-hoz adnak egy photoshop elements-et ezért drágább. A bamboo one pedig nem szélesvásznú változat és gombok meg scroll sincs rajta. Más technológia külömbségről nem tudok jobban utána kell nézni.
Ezek nem wireless táblák így sajnos a vezetéket el kell helyezni de legalább nem kell töltögetni, és a tollba se kell elem ellentétben a többi gyártó termékeivel. -
#15925 Kezdheted :D
ezeket még régen csináltam, mr volt itt sztem...
-
#15924 Köszönöm, hogy törődsz velem. Sajnos nem tudom, Zsolesznak hova küldjem a madzagot, hogyha rájön az aktuális kötekedhetnék, legyen mivel.
Szerintem büntetésből agyonra fogom dícsérni amit csinál és rondának tartom, hagy égjen. -
#15923 a bamboo, a bamboo one és a bamboo fun, közt van valami külömbség dizájnon kívül? -
#15922 az enyém usb-ről kapja az áramot, a toll meg természetesen rádiós. (meg az egér is) -
#15921 kössz...amúgy wireless? -
#15920 Én 20.000 forint körül csak a wacom bamboot tudom javasolni. Nekem is és Bexternek is olyan van. Tökéletesen működik és nem kell megijedni a kis mérettől teljesen kielégiti a hobby grafika igényeit. -
#15919 olyan 20,000 huf körül tudnék tabletet venni (ami meg is éri a pénzét) ?
(kösz az ötletet bexter, van egy kis potyalóvém :]) -
#15918 azért nem olyan gonosz ez a topic h ne segítsen másnak ;) -
#15917 Hehehee Megjött a Tabletem :D
Kár h nnem lesz időm most tesztelni megyünk lőni :D
Este kép várható!! -
#15916 pöcsölőset? okkés :]
totál fekete kép, és egy meztelen nő van rajta, körbecsavarva egy karácsonyfaizzóval (sima sárgával), és az izzók csak néhol világítják meg az előtérben lévő domborulatait ;) -
#15915 humennyikép... -
#15914 Pls dobjon fel valaki valami jó témát amivel el lehet pöcsölni....nincs ihlet -
#15913 hát én nem teljesen viccnek értelmeztem vele:) de ha NessieGraf annak értelmezte akor nekem mind1:) -
#15912 és az xD -t te minek értlemezed? szopjále szmájlinak? xxxxxxXxxxxxxD -
Dénes é #15911 annyira én se de most ezt dobta a gép, majd ha elszál cserélem N 6300-ra -
#15910 jó kis teló,bár én a szétcsúsztathatósokat ne szeretem,szinte minden ismerősömnek akinek olyan volt tönkrement