PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
jó xelag, akkor most 1hónapig megint légy inaktív kérlek 😄 vagy kevésbé tömegmozgató képet rakj 😄 köszönöm 😄

/viccelek csak ;]

u dont have to listen anybody else but me

zsolesz92
Vagy most készül leegni, és el akar emelkedni, szvsz ez a legtürhetõbb megfejtés, megoldás, vagy nem tom mi.

VRSDM
ne kössé' belém, ezért irtam a 2 lehetõséget, hogy vagy lebeg, és mint egy erõsebb ember nézünk fel rá, vagy azt hogy valami magaslaton áll, szintén az õ fölényét érzékeltetve...

dzsuvajoe
Már csak azért is: Ha azzal azt akarná érzékeltetni h lebeg akkor látszana a másik lábának is az alja😊

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

LaliK
<#taps><#taps>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

zsolesz92
Tetszik a kép, talán az a ognd hogy a csikok vagy nem vektografikusak, vagy pedig túlnagyítottak, mert nem egyenes(illeve értitek, vannak kiugrások, nem tom megfogalmazni) szal olyan mintha kézzel lenne rajzola nem pen tool-al.<ez csak egy példa volt. remélem értitek.
dzsuvajoe - véleményed lehet, és inkább ird le hogy nem tetszik mint hogy háttérbe szorulva érezd magad(lol mekkora vagyok, ettõl a beszéldtõl)😄 na lényeg h ird le amit gondolsz de ha többen is mondják PROBÁLD elfogadni a véleményeket, persze ne hagyd magad de azért ne is legyél túl "makacs"
CSak ugy dõl belõlem a szó xD
Mit irjak még? Nem tom, lényeg h nekem tetszik, köszönöm, hogy szólhattam a mélyen tisztelt Társaság elõtt, a legközelebbi viszontláltsra 😉

VRSDM
akkor azok a belógó fák, totál mind1, legalább látszik hogy kb. milyen magasságban lebeghet / milyen magas tárgyon áll
mind1
hagyjuk már, szted szar, szerintünk meg jó...
ennyi

dzsuvajoe
Nem a cipo fekete foltjarol beszeltem! A cipon nincs is folt <#ejnye1>

dzsuvajoe
Média grafikus? Viccelsz? Sztem egy kép elemzés baromira relativ dolog. Nos az h merre viszi el a szemet a kép az nem feltétlenül csak a perspektivatol fug, fug az sok mindnetol de ha van egy alapvetõen vilagos kép akor anak mia faszt keres a sarában egy fekete paca. Perspektiva: Hat a közelebi dolgot nem elob nezi meg az ember? Nem azt nezi meg h honnan jut el hova? Egy harmonikus csik? Ez valmi lágy dolog kaar leni valami fény v ilyesmi, hát akkor könyörgöm de ne legyen már szögletes itt ott:S
Meg amugyis milyen egoista kép mar ez, ha vki "isteniti" magat akor csinajja rendesen😊

(Én se bírom ám a búrádat XD)

Hixer
ha pedig valakinek rosszkedve van, akkor ne mások munkájának fikázásával vezesse le az energiáit, hanem húzzon ide, és itt kiélheti magát, én is ezt teszem:

Szóld le az elõtted írót! topic

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
egyet kell értsek veled.
itt a kép nekem olyan benyomást kelt, mint vmi dragonball hõs felugrik a levegõbe és körülötte gyûlik az energia vagy vmi ilyesmi, cipõ egyáltalán nem a kép középpontja, szvsz akkor kezdtem el nézegetni amikor felhívták rá a figyelmemet, de most se találok rajta semmi rosszat...
csíkok meg, hát talán a legbalrább lévõ az úgy elkülönül a többitõl és kicsit furán fest, vagy legyen több, vagy az ne legyen ott szerintem, de ez nem egetverõ probléma...
Õszintén szólva, szerinte joe-nak csak a gatya stílusa nem teccik, ami olyan kicsit, mint a japánok iaido-hoz használt öltözéke, engem arra emlékeztet, szóval ezért is találom kicsit dragonball-osnak a cuccot, szerintem nem rossz alkotás

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

VRSDM
juvavoe - nekem az az érzésem , most nem a személyes ügyeimrõl írok veled kapcs-ba, hogy próbálod eljátszani a nagy média / grafikust a hozzá értõt ... közben óriási baromságokat irkálsz ám...

a cipõ hol vonna el itt figyelmet?(a rajta lévõ fekete foltal?)amikor az egész kép felfelé viszi a szemet, a perspektíva miatt, a cipõt néztem meg utoljára a képen :S

és nálad mien egy harmónikus csík?
szvsz ez korrekt munka ;]

dzsuvajoe
A csikok sem tul harmonikusak...

dzsuvajoe
Nekem nem jon be... sztem ez a gusztustalan zöld nadrág nem illik bele a képbe, meg kb vmi levitálo, nemtom mit akartal magadbol csinalni nem(már ha te vagy az) olyan mintha balettozbál😊 valaogy ez alábemelés olyan fura. Meg a cipõd is kiugrik mintha rá lenne vakuzva. Feket paca az alján elvonhatja a figyelmet. MItol jonez be nektek annyira?

érdekesen elvont 😄 tetszik <#eljen> 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

LaliK
Jó lett! Elõször én is ilyesmit akartam csinálni!

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

VRSDM
/új logó :$

VRSDM
na ez hiányzott már 😊 tessék ilyet, még-még-még 😊 nekem nagyon bejön, még ha minimal is 😊

niccce, csak sztem a hátteret (felhõket) egy éjszakai cuccosra kéne cserélni!
és akkor niccccccccccccccccceabb lenne

xelag

szerintetek ? 😊
dzsuvajoe
A fejdet ne igazan lehet latni benne, felismerni meg végképpnem, en nem raktam volna rá ilyen menyisegu szurket, inkabb csak csikokat ugy jobban t nezet vona ki.

VRSDM
egy kis reggeli bóhockodás témán kívül 😄
/najó, már a következõ témára csináltam elõre 😄 mert most van idõm egy pici ...

Csori
sztem a tükrözõdésben ez a csalás még belefér, de ami nekem böki a szemem az az, h a tükör pókember magasabban van (a kezeknek, térdeknek össze kellene érniük), és a felsõ kötél keresztbe fut a tükörképével 😊

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

VRSDM
3. az jó... demindre nem írhatok...mindent😄

Shiwo
enyémet már szóra se említed ? 😞

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gazgoblin
jó lett (es a facehugger arnyeka van a falon <#wilting>)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

VRSDM
hogy mi? én azt irtam hogy jó, te azt hogy szar 😄 most miva' ? 😄

dzsuvajoe
Osztom a véleményed a skalpolásról, túl egyszerû, és egyértelmû lenne h ha bennamaradt volna a feje teteje

VRSDM
öhömm, szóóóval
irtatok sokat, dolgoztatok is sokat, mosolyra is fakadtam sokat a sok munka láttán sokszor x]

gaz - a levágott fej sztem nagyon is jó, így közelebb hozza larát, emberközelibbnek, befogadhatóbbnak tûnik (tessék tanulni grafikát)

bardocz
azért rakta oda akészítõ,mert tudta hogy droid meg fogja ps-elni,és hogy le lehessen szidni valamiért 😛
Benc16
én naon nem 😄

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Benc16
Aki szereti az ilyen hátrreketet, annak csináltam... 😊

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

dzsuvajoe
Na ki érti meg h mit irtam le az elõbb?😛

dzsuvajoe
Sztem meg az alien arnyeka csak tudat alat rakta oda a kz eredeti készítóõje, vlajholerezte h droid majd oda fogja eccer PS elni, olyan kurvár egyértelmû XD

soma62
Az a Lara-é egyértelmû<#ravasz1>

www.flickr.com/photos/soma62sco

Shiwo
nem veszek össze. de ilyen alakú árnyéka a fáklyának sztem nehezen lenne...

droidika
...szerintem + a fáklyáé, no de ezen nem fogunk összeveszni <#vigyor1>

Shiwo
ezen is ott az árnyék...akkor az Lara árnyéka..

droidika
Shiwo
pedig jobb allul határozottan ott van valaminek az árnyéka ..

az élien lábánál...lehet pont lara árnyéka..márha õ volt eredetileg a képen...

droidika
...én nem raktam árnyékot (mivel Larának sincs), az rajta van az alapképen, gondolom a fákjáé!

Shiwo
érdekes, hogy 1ik éliennek van árnyéka, a többinek meg nincs...

PJack
ezt mondtam én is!

Pain is inevitable. Suffering is optional.

droidika

...wallpaper méret!

dzsuvajoe
Igazad van nem sokat szivtam vele, a tükrözödest azer nem lehet megcsinalni mert nem tukrozodhet az a fele a falra ami felénk néz tehát a spider man hátát kéne látnunka falon, lara nak meg latnunk kene azipzzarjat a gatyáján😊

Shiwo
ezért is 1024x768-as az enyém 😊

droidika
...a story jó a kivitelezés "ratyi"! (azt + te is tudod, hogy olyan sokat nem kellett volna geccózni vele, hogy a tükrözõdés is stimmeljen, illetve az apróságok mint pl. az egyik kezébõl fehér háló, másikból barna színût lõ ki sem lett volna nagy meló)
(más: nagy méretû képet én linkelni szoktam, hogy ne foglajon ekkora helyet, igaz a kiírás háttérrõl szól! 😄)

Doomista
ezt egyik garfield képregénybõl szedted.pontosan ilyen féleség volt a szöveg a 2 garfieldal együtt...-..-

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dzsuvajoe
A tükrözõdésekl el vannak toszva de hat aki meg csinajja ugy ahogy annak ki kene neznie annak tiszteletem😊

droidika
...muhaha...szakmabeliek ha találkoznak, megindul az "egészséges" rivalizáció! (nagyon jó <#eljen> )