PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/viccelek csak ;]
u dont have to listen anybody else but me
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
dzsuvajoe - véleményed lehet, és inkább ird le hogy nem tetszik mint hogy háttérbe szorulva érezd magad(lol mekkora vagyok, ettõl a beszéldtõl)😄 na lényeg h ird le amit gondolsz de ha többen is mondják PROBÁLD elfogadni a véleményeket, persze ne hagyd magad de azért ne is legyél túl "makacs"
CSak ugy dõl belõlem a szó xD
Mit irjak még? Nem tom, lényeg h nekem tetszik, köszönöm, hogy szólhattam a mélyen tisztelt Társaság elõtt, a legközelebbi viszontláltsra 😉
mind1
hagyjuk már, szted szar, szerintünk meg jó...
ennyi
Meg amugyis milyen egoista kép mar ez, ha vki "isteniti" magat akor csinajja rendesen😊
(Én se bírom ám a búrádat XD)
Szóld le az elõtted írót! topic
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
itt a kép nekem olyan benyomást kelt, mint vmi dragonball hõs felugrik a levegõbe és körülötte gyûlik az energia vagy vmi ilyesmi, cipõ egyáltalán nem a kép középpontja, szvsz akkor kezdtem el nézegetni amikor felhívták rá a figyelmemet, de most se találok rajta semmi rosszat...
csíkok meg, hát talán a legbalrább lévõ az úgy elkülönül a többitõl és kicsit furán fest, vagy legyen több, vagy az ne legyen ott szerintem, de ez nem egetverõ probléma...
Õszintén szólva, szerinte joe-nak csak a gatya stílusa nem teccik, ami olyan kicsit, mint a japánok iaido-hoz használt öltözéke, engem arra emlékeztet, szóval ezért is találom kicsit dragonball-osnak a cuccot, szerintem nem rossz alkotás
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
a cipõ hol vonna el itt figyelmet?(a rajta lévõ fekete foltal?)amikor az egész kép felfelé viszi a szemet, a perspektíva miatt, a cipõt néztem meg utoljára a képen :S
és nálad mien egy harmónikus csík?
szvsz ez korrekt munka ;]
http://www.lohere.net - a MagyarChan
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
és akkor niccccccccccccccccceabb lenne
/najó, már a következõ témára csináltam elõre 😄 mert most van idõm egy pici ...

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
irtatok sokat, dolgoztatok is sokat, mosolyra is fakadtam sokat a sok munka láttán sokszor x]
gaz - a levágott fej sztem nagyon is jó, így közelebb hozza larát, emberközelibbnek, befogadhatóbbnak tûnik (tessék tanulni grafikát)

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az élien lábánál...lehet pont lara árnyéka..márha õ volt eredetileg a képen...
(más: nagy méretû képet én linkelni szoktam, hogy ne foglajon ekkora helyet, igaz a kiírás háttérrõl szól! 😄)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.