PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Ez kegyetlen. Sebek és a szem hogy készült? Nagyon faszáak.

Töltsük le az internetet!

AntiHero
Van egy ilyen verzióm is de ez nekem nem tetszik😊

Sebek az brush! (viszont én nekem nem tetszik, nem így néz ki valóságba egy seb:S Hogy kell élethû, véres sebet csinálni?)
A szemet meg már leírtam.(helyi javító ecset)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

VRSDM
elkezdtem visszaolvasni de meguntam az istenes képnél

A SZEMÉLYES VITÁKAT HAGYJÁTOK ITT ÉS MOST ABBA , MENJETEK ANYÁZÓDNI VALAMI GUMIBA. KÖSZÖNÖM

MerlinW - te hogyhogy passzívkodtál ennyi ideig?

u dont have to listen anybody else but me

dzsuvajoe
9456 Thx a HSZ-t reszben igazad van😊 sajnos engem nem izgat enyire a kép😊 átalakitani mar nem vala kedvöm😊

9457 A határát én mindeképp elmosnám,, nagyon szogletes es ha nagyon evilt akranek csinalni akkor nemallnek meg a szem elcsufitasanal es a bor elszienezsenel, sokal többet is bele lehet vinni.

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Benc16
komoly képeket láttam mióta nem voltam itt 😊 grat mindenkinek 😊

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

AntiHero
Na és így jó?

MerlinW
Antihero:
Pattanásokat lesikálod a jobb homlokáról, kicsit leveszel jobb oldali szaturációból, tolsz rá kis kontrasztot és klassz lesz.

Dzsuvajoe: A nap ne flare legyen hanem keress vagy rajzolj napot-napfényt vagy valami hasonló élethû cuccot. A jobb kezet morph-old, hosszabbítsd meg, bal kézrõl húzz le egy kis brightnesst, pici szaturációt, ill adj rá pici kontrasztot amíg passzentos nem lesz. Valamint bal kéz aljánál blõrözz. Nem csak a recék látszanak hanem így a fényviszonyok miatt (szembecsapósdi) szélessége sem stimmel az alkarnak a jobbhoz viszonyítva. (ezen segít a fényviszonyokon való változtatás)
Én a jobb kezet raknám a bal oldalra is kicsit átalakítva, átfényezve, szõrzettet megtartva, tetkót lekaparva.

Xelag: Te képed is tetszik, a csíkokkal kapcsolatos dolgokat már írták, én azt mondanám, hogy a fák vagy ne látszódjanak, vagy jobban látszódjanak. Illetve ha lebegést akarod ábrázolni hagyj alul egy kisebb ûrt, ne érjen le a lábad a kép aljáig teljesen. Esetleg valami effektet tolhatsz a talpad alá, hogy nyomatékosítsa a témát.

Mára ennyi😊

[merlinw.org]

AntiHero
Hátna😊 A szeme tényleg nagyon jóra sikerûlt😊 Ilyenre akartam. Ja és csak egy dolgot használtam a szeménél (helyi javító ecset)
A jó oldal meg azér fehér mert picit ragyog is😊

Hixer
a betûtípus teccik, sõt a szövegek elég jók lettek, namost a lány is jól meg van csinálva, habár a jó oldala túl fehér talán, inkább hullaszerû... egyébként nincs probléma, ja a szeme ritkagusztustalanul néz ki, micsináltál már vele, szegény.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

AntiHero
Na meg a hullámzás is fura kicsit😊
Csináltam egy képet.
Véleményt kérek!😊Szar vagy fos? Estleg jó?<#idiota>
(bocsesz a nagy képért)

Shiwo
bal oldalsó fal sztem túl egyenes lett..mintha vonalzóval vágták volna oda..illetve tudom, hogy a hajóhoz tartozik a víz, de sztem marhára nem passzol a jobb oldali számítógépes grafikához

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

zsolesz92
rosszul fogalmaztam. ne legyenek keretek, inkább átmenetek...

hát kinek mi😉

zsolesz92
szvsz egy háttérben ne legyenek keretek meg ilyesmik, az nem is hátteres inkább átmenetes, de ez csak az én véleményem.

csináltam egy hátteret és gondoltam megmutatom nektek úgyhogy véleményt pls

zsolesz92
holnap megcsinálom, köszi

AntiHero
Háttt😊 Nem legjobb de nem is legrosszab.
Azért grat hozzá, de van még mit javitani rajta.
pl. víz, az épûlet széleket kicsit elhomályosíthatnád😊, na meg a kivágot csávót is(a körvonalát).

zsolesz92

Úgy érzem hogy pár óra alatt elég jól össze tudtam szerelni. Ma meg vagyok magammal elégedve😄 Érdemes megnézni hogy mibõl lett, mert elég nehéz volt összevágni a képeket és talán ha megnézitek a sourceöket érezhetitek is.

amibõl lett:
repülõ
CoD emberke
CS map
MoH ship

dzsuvajoe
A Jobb kéz azért sötétebb mert ok az isten gonosz fele😊 😉

Apróságokra is fellehet hivni a figyelmet h maskor jobban odafigyeljen rá a z ember, na de természetesen nem az ilyenek fogják eldonteni h teccik e egy kép v nem...

BW: Nekem is eszembe jutott, jaccotam is vele de sajnos nem birt a gépem😊

Rockynhooo
én full nem értek a ps-hez, szal kívül állóként lesem a topikot! de mind kettõtök mûve tetszik nagyon, a Xelag-é a goas hatás miatt! a A dzsuvajoe-é pedig a B&w-s feeling miatt!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zsolesz92
ha ezek után vissza mersz irni olyat neki hogy utána tovább folytatjátok, bérgyilkost fogadok, és mindkettõtöket kinyiratlak xD

xelag
Amúgy azt vágod hogy olyan apróságokon veszekszünk,amit egy photoshopot nemtudó ember észre sem vesz? szerintem ez röhejes. na mind1
zsolesz92
nekem is pont az jutott eszembe h b&w utána meg te jutotál eszembe, mert tom h szereted

xelag
a villám meg nem elég élethû,túl homályos . 😛
xelag
hát szerintem meg egyáltalán nem illik bele az a jobb kéz :S ha mindkettõ világos lenne akkor jólenne. a bal kéz alján meg egy kicsit recés,szarul vágtad ki 😛 nekem egyáltalán nemjön be ,na jó de bejön,lyan black and white feeling.
zsolesz92
ha ugyanolyan hosszu lenne a két kéz tök jó lenne. mintha egy ember csinálná mindkettõt. szal nem két külön kéz. az nem baj h színen eltér, sõt jó is, csak ugyanolyan hosszu legyen. szal érted

dzsuvajoe
Kedvem támat istenesdist jáccani 😊

MIbõl Nézed el Xelag (De most komyolan es utoljára) AZt h nem tudnek egy olyan képet megcsinalni! Ne idegesiccs mar

AntiHero
Naja, megyek és össze szûröm a levet Croft kisasszonnyal😊 Az eredmény az meg coming soon..(max 9 hónap<#idiota>)

Rockynhooo
többet PS-el mint oltással xD

AntiHero
KUSS!
Minek veszed fel? Õ elmondta a véleményét, te meg megsértõdõl.:S
"Gyerekek" ennyi erõbõl inkább PSezzetek😊

xelag
MInden hozzáállás kérdése,ha õ kötekedni akar ( tudtommal ez a célja) akko r legyen,de akkor sosem lessz vége a vitának... befejeztem. XD 😛
xelag
Ha emgvan valakinek a véleménye azt többféleképpen is elõtudja adni ,(agresszívan , lenézõen, stb) Nem mind1 hogyan adja elõ a véleményét.
Ha kérdeznek tõled valamit ,nemhinném hogy örülnének neki ha leordítanád a fejét,vagy lehordanád minden szarnak/vagy nyugodtan viccesen próbálod leoltani amit talán fel se fog.
xelag
Szerintem nemtudsz 4-5 csíkot +2 effectet 😛 ahogy elnézlek .... 😉
dzsuvajoe
befejeztem... 😊

droidika
...a sárkányos fa*za, verebet + mindenki felismerné, úgy hogy szerintem felesleges a szöveg.

dzsuvajoe
Versenyezhetunkh ki szanalmasabb en v te:S, mutass ráa képeim hibájira nagyon kiváncsi vagyok rájuk. HA nem teccik h elmondom a véleményem ird ki h ne velemenyezzem v valami... nemsetödök be rajta. Szted komolyan nem tudok ilyet csinálni? Nemtok 4-5 csikot huzni és rádobni két effektet. Áh.... no comment

v150r
<#eljen>
bár picit szögletesek a csápok...

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

zsolesz92

Írjatok már rájuk valamit a másik topikban eddig nem voltak hajlandóak hozzászólni... talán mertmég nem is nézték mewg 😄
MSN képeknek készült. a Pirate-et olyannak szántam amilyen. mintha víz alatt lenne.
Hogy sikerültek?

droidika
...google: matrix, tomb raider! matrixból csináltam szoba nézetet, larát körbevágtam, külsõ ragyogás, bevésés domborítás, átteszõség levesz, finomítgatás!

Nagyon komoly, hogy kell megcsinálni ezt a mátrix feelinget?
zsolesz92
ügyes

droidika

...na újra gépközelben!

zsolesz92
A másik meg hogy sztem többet láttunk tõle mint tõled -.-
Mármint képeket. Tudását sztem ugyanugy el lehet ismerni mint itt bárkinek, és nem értem hogy ha valakinek megvan a véleménye mér kell lehordani. Oké h bunkó volt az elején, de én pl már rég el is felejtettem, látom h x új üzenet, vágyakozva nyitom meg h hátha vmi faxa kép, és mit látok...
na mind1, legjobb lenne ha mindnkilenyuxana azt abbahagynátok

zsolesz92
mi lenne ha abbahagynátok? Mint az óvodások baxi. Egyik abbahagyja, kezdi a másik.
Már engem idegesít...

Rockynhooo
mr dzsuvajoe csak fikázódni tud.. nekem már felsem tûnik mit ír!

szvsz Xelag a képeddel full goas hatást akarsz kelteni nem, mivel h írtad h goas vagy?!
sztem sikerült

droidika
VRSDM: jó ez a katonás kép! (szemüveg hol van hol nincs) (régi logo jobb volt)
xelag: a sok vita után az én meglátásom az, hogy teljesen jó, fõleg az egyén perspektívája, ha tennél alá egy lámpást te lehetnél a lámpa szelleme 😄 azok a hullámok indulhatnának a kép közepébõl és körbeölelhetnének

xelag
Természetesen játszhatunk versenyt is,akármilyen témával kapcsolatba,meglátjuk hogy kinek lessz több hibája 😉
xelag
Jó,az tény,,, azért raktam be aképet hogy kommentáljátok,de igazán visszafoghatnád magad,mert ezt nemszeretem, hány munkádat oltottam le idáig,szeritnem jóval több hiba van azokba mint az enyéimbe,ráadásul akármilyen képben lehet hibát találni.
Nemtudom, de egyáltaán nem az EGO-ról van itt szó,nem azért csináltam ezt a képet,csak unatkoztam és össze....tam .
Na most,vagy azért ugatolsz bele a képembe,mert te ilyet sosem fogsz tudni csinálni, (akármilyen egyszerûnek tünik is) vagy azért mert nincs jobb dolgod,tudod mint az öregembereknek. na szevasz
xelag
látom van akinek bejön,és van akinek kevésbé,hát nemtudom én szerintem a zöld nadrággal semi baj nincs :S goás vagyok ember ne köss belém 😄 köszi a hszeket,majd fél év mulva megint rakok vmit 😄
PJack
<#wow3>

<bocs=">bocs" a="a" spam-ért,="spam-ért," de="de" legalább="legalább" egy="egy" szmájlival="szmájlival" szeretném="szeretném" érzékeltetni,="érzékeltetni," hogy="hogy" milyen="milyen" kavarodás="kavarodás" van="van" itt.="itt." megint...="megint...</span>">

Pain is inevitable. Suffering is optional.