PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbáltam olyanra "állítani" a fejét amilyen a keze, azzal mi baj?
++
igaz,majd javítom!
a zaj az a Filter/Noise, de az elmosás az a Smudge tool?
na hétvégen vagy jövõ héten kijavítom a kozsót, meg csinálok ujat is ha akkor még tart a contest...
(#9634es postom nem lehetne törölni 😊 ?, mer az nagyon gagyira sikerált...
++
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
...a mai kedvenc Gyõzike!...a többi is fa*za! (Kozsó fejére még ráfért volna egy kis elmosás, zaj...goblin jöhetnek a debilek!)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
/shiwo nekem pákórol a san andreaos forma jutott az eszembe 😄
u dont have to listen anybody else but me
debilebb otleteken meg dolgozom....<#wave>#wave>
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
the world is mine

++
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
SHEDÓ - épp onnan jött az 5let, mármint nem akartam semmi komoly nehéz dolgot feladni, csak egy kis szórakozást a nyárra 😊
és tessék ;] ja és köszönöm a sok képet 😊
vannak jóak nagyon 😄
(most látom az a gálvölgyis képem nagyon gáz lett...😞 )
++
airbrushal lehet ilyen dolgokat készíteni, idõ és rutin kell hozzá, bár tuti, hogy õstehetség a csávó
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
the world is mine

++
hiányzik a photoshop phéntek
http://www.lohere.net - a MagyarChan

++

++
színészek <#confused>#confused><#guluszem1>#guluszem1>
"magyar színek a hétköznapjaikban" -nak olvastam..<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
vagy ilyen szabadon értelmezett a "szinész" kiírás?
++
fáradt vagyok . -.- . uborkaszezon -.-
csak url-be mert ennyit is alig érdemel 😄

++
++
++
((végre egy nekem is való konteszt, jipppíííííííííííííí))
++
és mivel gyakran jáccom rajta, így a hétköznapom része 😊 de majd gyártok valami képet is..
téma:
sourc kép most nincsen, engedjétek el a fantáziátokat. várom a debil 5leteket ;] bízom benned goblin 😄
Udv!
++
(Csak tudnám, mit keres ott a kép alatt az a kék festék... 😄)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
~2 perces rajz, csak kivételesen nem valami szörnyszülött lett belõle, így gondoltam mehet a lecsóba 😄 Majd még próbálkozok, egyenlõre azonos méretû ecsetekkel rajzolok, aztán ha már jól megy, akkor trükközök is, mint a nagyok (=
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn