41998
-
#16189 nagyon jó lett, nekem így tetszik ahogy van. -
JackMeadow #16188 Kicsit mintha túl durván fordulának kifele a lábai, mintha kitörtek volna:) amugy nem olyan rossz -
#16187 vhoááááoww...vagy deviantarton? -
braaa #16186 ez nagyon durva lett! -
xido #16185 ez kegyetlen jó!!!...régi klasszikus Galaktika fantasztikus sorozatok meg egyéb nagy scifik illusztrációját idézi...zseniális lett!!! -
#16184 koszonom a dicsero szavakat - kezeket. jolesik am az ilyen igy eszembejuttatva a volt modis fenykoromat :) -
#16183 -
#16182 igen király lett vrsdm :) -
#16181 Jók a tabletrajzok! -
#16180 Hiába is. A művészek nem befejezik a képüket, hanem abbahagyják :-)
Sztm jó lett. -
#16179 köszi szépen mindenkettőtöknek a segítséget :)) ByB és robos -
#16178 -
#16177 hétvégi tabletelés
zavar raohadtmód, hogy sosem fejezem be egy tabletes munkámat sem, elkezdem (mint itt az embernél) aztán a többi részletét leszarom és ennyi... és nincs is kedvem már csinálgatni egy idő után... -
#16176 Itt van egy más fajta betűvel...
Nah, részemről... -
#16175 Én ezt csináltam, remélem jól értelmeztem amit kértél...
Remélem a mérete is jó lesz... -
#16174 Esetleg egy kis blur talán,én azzal szoktam elsimítani az ilyen kivágásokat. -
#16173 tetszik ügyes!!! :] nagyon ügyes. jó - jó lesz ez... -
#16172 hűha mit irtam????Tehát a vége: A layer fitt-ből vegyél vissza úgy 10%-ot -
#16171 esetleg a colrbalance-ből vegyél le egy hangyányit,vagya /layer/matting/defringe/-t vedd feljebb pl 10-ét húzd lejjebb...ezekkel kisérleteznék a helyedben valamelyik jó lesz.sre.Vagy esetleg a Layer fittj -
#16170 így tovább theone91, mire nekem meg lesz a tablet te már profin fogod kenni. styui2 arra én is kíváncsi vagyok -
#16169 egy photoshopmester segítségét szeretném kérni egy nagyon egyszerű melóra :)
a lényeg az lenne hogy egy olyan logót szeretnék (nem sg-re, hanem csak úgy.. marketingtervbe :P ) ami fehér alapon piros színnel, egy szív, mintha ecsettel lenne festve (természetesen csak a körvonala, belül fehér) és a jobb oldalába bele van szúrva valami odaillő betűtípussal az hogy " ki ". szal a lényege hogy szívki, de az mindegy :D
előre is köszönöm, feltéve ha valaki lesz olyan kedves és megcsinálja nekünk -
JackMeadow #16168 nem vagom nekem nem üt el, te hogy olvasztanád bele, nekem nincs rá ötletem -
#16167 -
#16166 A csajszi vagy mi eléggé elüt a háttértől,próbáld jobban beolvasztani valahogy....amúgy annyira nem rossz.
-
Shadow_THH #16165 egész jó! csináld nagyobbra az állát -
#16164 Az első komolyabb munka a tablet-el:
MoH Rulz! -
#16163 Szigorlatra készülök ha lesz időm megsasolom. -
#16162 -
#16161 Erre segígtség valaki? Csak van valaki, aki meg tudja csinálni! Bexter, vagy valaki PLS help!!! -
#16160 Jó lett, csak a "csaj" hajának a saturation-jéből levehetnél;) -
JackMeadow #16159 Egy kis reggeli soppolda eredmény: KÉRETIK 100% os méretben nézni mer hatalmas (2500*1600)
ITT! vannak a Sourcek!
Gyengébbek kedvéért: Nagyban! -
#16158 én ha jól értelmeztem, amiről ott szó van, gondolom valami olyan kaliberü esemény-dizájn kell, mint amilyen itt van most még karácsonyról... csak épp lehet különböző eseményekre alkotni (szilveszter, húsvét, stb) -
#16157 :) hajrá! -
#16156 Nemsokára húsvét! Jöhet nyuszifül az S-re pomponfarok meg a g-re! Yo :)) -
#16155 nem, lefotózod, és kidekorálod :) -
#16154 jó, de akkor ki? nem csinálja meg senki... :/ keresőt se csinálják meg, dizájnt se... -
#16153 most kezdjek el fejléceket, kereteket alkotni? ps-be aránylag otthon vagyok de webdesign-ba nem :) -
#16152 Félig-meddig inkább egy jó kereső kéne.
Az SG-s dizájnt meg ne a fórumozók dobják össze ingyenes munkában. (szvsz)
-
#16151 féligmeddgig a mi kellene az sg -nek, azthiszem stt írta, de ne mbiztos :$ -
#16150 Ezt hol ígérte meg ST?