41998

photoshop-banner.jpg
  • zsolesz92
    Benc, már beszéltem st-vel, túl bonyolult volt, meg mostmár mit akarsz beteteni, már kicsit elmúlt karácsony :D ha meglesz még jövőre a psd, akkor talán ;) leet h husvétra készítek majd, mostanában nem vagyok alkotós kedvemeb
  • Bala10
    nem lett túl sötét?
  • NessieGraf
    #16221 és #16222 Az első kép jó, de a hozzáírt szöveg még így is veri! A hóvihar egyszerűen tökéletes! Kalap le, zsebkendő elő, futok, mert a vizek tornya és a humor viszonya közismert.
  • Benc16
    nem csodálom... :D
  • nan76
    elég pepecs meló volt de a végeredményért megérte:))))
  • Benc16
    a legjobb.. :D
  • theone91
    az alsóbb képen lévő emberek stílusa annyira emlékesztet az "animátrix: a kölyök története" c. epizódra...baromi jó, üzend meg neki: gratz!
  • nan76
  • nan76

a szerelem olyan mintha behu**oztál volna:mindenki látja rajtad de csak Te érzed a melegét...:))
  • nan76
    itt:

naaa..ez már k***a gyóóó lett.Látod megy ez:))
  • VRSDM
    áldásom rá :]
  • JackMeadow
    3hsz amagyar igazsag + aráadás! Szal köszi szépen kva jó let a végeredmény!!!!
  • JackMeadow
    remélem mostmá megnyerjuk vele azt a kva contestet
  • JackMeadow
    na mostmá hagyját aludni! :)
  • JackMeadow
    Nesze Bamm*g veresdém! :P
  • VRSDM
    na szóval ha nő lábánál korom fekete az olyan rész ahova nemjutott fényforrás (márpedig a nő eléggé ilyen mindenhol) akkor olyan legyen a repedéseiben is a "sötétárnyék" mint a lábánál a "sötétárnyék"

szóval legyen má' sötétebb a popsitájon a repedése hogy mélységérzetet adjon, vagy lehet elég lenne egy filter-sharpen-unsharp mask, csak óvatosan mert könnyen ritkagumiszagú lesz a kép ha túlzol vele.
  • JackMeadow
    ja bazmeg téleg nem értettem azt a mondatot:)
  • VRSDM
    nah tetszik, mindez már csak szőrszálhasogatás :P DE :D

legyek keci? :D (de legalább lesz egy (én véleményem szerint) fasza kép)

na szóval. az egész képen kéne hogy a túnusok azonosak legyenek, ergó egy árnyék legyen máshol is hasonló tónusú. pl. a nő repedésein szürkés csak, pedig halál árnyékos az egész nőcis szektor, sötétebbre kéne (selective color-black) olyanra mint máshol azon a képszektoron a sötét árnyék :D
    ejj micsoda csavart mondatok így késő felé :D

deréktól fölfelé amúgy frankó a nőci, a popótájra értettem ezt az előbbit
  • JackMeadow
    Még valami észrevétel XD
  • VRSDM
    erről van szó! simán kezd tetszeni.

de ha még kötekedhetnékem támadhatna, a víz vakít olyan fehér, a "nő" hátán/bőrén a csillanás/vaku/napsütés/akármi mégsem fehér. ha arányban lenne a kettő :$
  • Bala10
  • JackMeadow
    No hát akkor így?
  • VRSDM
    nő alá sokkal több árnyék kéne szerintem az ülepénél.
    viszont a szíínek mérföldkövekkel szebbek lettek, a hátsó dombokon pl.
    hm. ami zavar engem egyedül apróság hogy a kivágása a "lénynek" nagyon egyenes, pl. a bőr repedéseknél a háton igazán besüppedhetne, így olyan mint egy lowpolys modellre húzott normalmap :P
  • JackMeadow
    végül ez megy worthre, asziszem sikerült rajta végül rontanom :S
  • VRSDM
    van rajzok topik amúgy ügyes rajzos gyerek, a vicc amúgy hogy ügyesebben skiccelek cerkával mint tablettal :P

ja deven eKOR néven vagyok am.
  • Shadow_THH
    very yes
  • JackMeadow
    hunaza layer fitt? nem találom :S
  • Count Adyn
    Ez a Kakashi jobb mint a mangában általában:D
  • ColdFire
    huh az 1. nagyon jó, de a 2. sem panaszkodhat...
  • sztyui2
    Ezeket haverom festette. Kimelem, nem rajzolta, hanem festette. Ugyan nem tablettel készült, de sztem megérdemlik, hogy benyomjam ide őket. Ahol sok arckép van, azt megjegyzem, hogy aki ismeri ezeket az arcokat, az egyből felismeri őket. Sztem nagyon jók lettek:

• Benc16
    úgy hátha, majd megkérdezem avgy vmi... :) akkor az égősor nélkül tedd már be.
  • robos
    Kérdésedre a válasz: Pen tool
  • zsolesz92
    ja a véglegesben az égősor fentről lekerült
  • zsolesz92
    a dizájnról annyit hogy csináltam egy eléggé egyszerü, (háttér színezés ikoncsere) dizájnt de már az is túl bonyolult volt...
    már volt itt...
    itt is van...
  • bardocz
    haszbáld az útvonalakat,ugyan az:) csak jobb:D
  • TIBI
    Estét!

Nem tudnátok nekem ajánlani PhotoShophoz vagy Illustratorhoz, egy olyan plugint amivel elő tudnék varázsolni egy olyan eszközt mint abban a primitív Paintban a "görbe"???

Annak aki nem tudná mire gondolok: (egy vonal, majd kettő utólagos kattintással lehet módosítani a görbe hajlását)

Előre is köszönöm!

U.I.: Bocs hogy 2 topikba is beraktam, de itt sokan értenek a PS-hez...
  • ColdFire
    unatkozás, webcam, ps :)
  • Atika :o)
    Sziasztok tudna nekem mondani valaki hol talalok olyanra tutorialt hogy egy autoba akarok ablakot berakni ahol nincs ezt meg meg is oldom csak azt akarom hogy az ablak csillogjon picit hogy elethubb legyen na erre a csillogasra kellene nekem valamilyen kis tutorial. elore is koszonom
  • VRSDM
    megrajzolom otthon a ficakot neked fehérrel a képre, és látod majd hogy jól van az a láb
    (am. előre megrajzolt ember volt, aztán persze a sok óra rajzbol lett egy fekete paca :D szóval szerintem jól áll. ha mégsem hát sajnálom nem vagyok anatómista művész faszi.
  • Shiwo
    állj ilyen széles terpeszbe, és nézd meg, hogy merre áll a lábfejed..ha párhuzamosan kényelmes az állás és nem kifele állnak, akkor vagy nem elég széles a terpesz, vagy érdekes a lábszerkezeted...