41998
-
#16149 maradjon az alap. mert azt nem egyszerű megcsinálni újjá... :DDD de ez ps munkák, szal ide nugodtan beteheted... :) -
Bala10 #16148 még egy kérdés.
az alap SG-s marad, vagy tök egyedit is lehet? :) -
#16147 igen... :) -
Bala10 #16146 igazándiból értettem előbb is, csak a fogalmazás katasztrófális. :D
és ünnepi dizájnt kő csinyáni és azok változnak majd? -
#16145 így érted? -
#16144 az a lényeg ,dizájnt készíthettek, és ha tetszik St -nek akkor megvalósítják. :) -
Bala10 #16143 csak én nem értem kristáytisztán? -
#16142 [center][b]FELHÍVÁS!
Az SG.HU életté keltik dizájnokat különböző ünnepekre, csak meg kell valakinek csinálni, de ahoz ne legyen bonyolult, hogy betegyék, mert ezt kihangsúlyozták. Itt aki megcsinálja, azt majd írom a topikba, hogy ki és mire készítette. Reméljük meg is fog valósulni. Jó Photoshoppozást/Munkát! [apro]Üdv: bbMaister -
#16141 "A képbuherálás az itt megfordulóknak nem munkájuk, hanem szórakozásuk. Az ilyenkor tanult dolgokat, kipróbált tutorokat bizony komolyabb dolgoknál használják. Túl hamar ítéltél azt hiszem."
A képbuherálást nem ledegradálásképp írtam...
Lehet nem volt hibátlan a megfogalmazás, de a munkát sem úgy értettem, hogy foglalkozás körében elkövetett képmanipuláció, hanem, mint egy olyan végterméket, melyre időt és energiát fordít a jelenlévő aktív vagy passzív (PS használó) fórumozó, függetlenül attól hogy ezt szórakozásból vagy hivatásszerűen teszi. De a topic címe is "PS Munkák", nem pedig "PS ezt csinálom szórakozásból", de ezen sztm kár is lovagolni.
Amennyiben bármi félreérthető vagy sérelemre okot adót írtam volna most, vagy korábban, akkor utólagosan is elnézéseteket kérem. -
#16140 #16131 Fogadhatsz, hogy nem az volt az első tabletes rajza. És tényleg jónak tartom a rajzolás elejétől kezdést, újratanulást.
#16121 De bizony erre is való. De ennél jobbra, még kevésbé rajzszerúre is megcsinálhatod, ha gyakorolsz.
16133 A képbuherálás az itt megfordulóknak nem munkájuk, hanem szórakozásuk. Az ilyenkor tanult dolgokat, kipróbált tutorokat bizony komolyabb dolgoknál használják. Túl hamar ítéltél azt hiszem. -
#16139 hehe :)
-
#16138 -
#16137 jó kép ;) -
Nekem kb:3 éve megvan a "tablettám",amit elég sokáig nem nagyon használtam,csak mostanába vettem elő amióta fellángolt ez a dolog.:) -
#16135 vafeN - hoyg áll a kép? :P -
#16134 Most ez a tablet is ilyen divatcucc lesz?
Eddig alig volt tabletük embereknek, mostmeg minden 2. psesnek van aki komolyabban fogalkozik vele -
#16133 Persze végülis bármit meg lehet benne csinálni (a Paintbrushban is), inkább úgy értettem, hogy direkt rajzolásra lehet vannak jobb programok, mert ez inkább (ahogy sokak munkáját elnéztem itt) inkább képbuheráló program. Mindenesetre én jól el szöszölök vele.
A kék közepén azok zárványok akarnak lenni, mert csillagzafírt próbáltam rajzolni, hát így sikerült, van még mit gyakorolni. Mindenesetre itt a csavart mintának örültem, hogy meg tudtam rajzolni.
Ja és kösz a reagálást! -
JackMeadow #16132 A PS arra való amire hasznalod, nincs olyan amit ne lehetn benne megcsinalni. Teccetős kellemes kis kép, nyugalmas valamiert talan a kék közepe vagy azok a fények rajta nem stimmlenek egy picit. -
#16131 Amúgy a Parlamentes és a párizsi kép is tablettel készült!Csak mondom...:) -
#16130 Irtóra tetszik, hogy tableten mindenki a gyerekrajzos korszakban kezd. Főleg azért, mert innen indulva lehet a legjobbakat játszani. Anélkül meg az élet dolgai nem sokat érnek. -
...tehát ezz lenna a csoda...: -
#16128 Nekem is van tabletem....Ezt hihetetlen akaraterővel,kitartással,türelemmel,szívből készítettem CSAK(!)a ps-fórumozóknak!!:))
http://images.netbag.hu/20080105/14475875450.jpeg -
#16127 Nem néztem végig a tutort, mert ilyen lassú nettel elég nehézkes, de nem biztos, hogy path nélkül nincs értelme. Vágójeleket szoktam képbe illeszkedően csinálni - hogy látsszon is meg ne is. Ott a fill és a rétegmód együttes állítgatása elég érdekes erednényeket hoz. Azzal együtt, hogy nem minden beállítás hoz változást és némelyik nem mindig látszik. Függ a réteg és az alatta lévők színétől is. -
#16126 ja akkor bocs... -
anadrex #16125 nemtudok linkelni mert még nem vagyok meg 30 napos -
#16124 én benne vok de nem nagyon tudok még szép képet alkotnitableten, papíron van egy rossz tulajdonságom: ide-oda forgatom a papírt, főleg íveknél, ez tablettel nehézkes :P -
#16123 linkELJ plz... -
anadrex #16122 http://mindenkilapja.hu/users/anadrex/uploads/ation_B1_template_final_copy.jpg
ezt csináltam és
ez volt az alap : http://mindenkilapja.hu/users/anadrex/uploads/-sensation_B1_template_final.jpg -
#16121 Tudom, hogy a PS nem egészen erre való (vagy igen?), én mégis szeretek benne ilyen bigyókat alkotni:
-
#16120 Én is 1x elkeztem de én még ott elakadtam hogy a path-t hogy lehet "láthatatlaná" tenni. -
#16119 Na úgy látom nem csak nekem kell segítség ehhez. Valaki, aki meg tudja csinálni, pls ugyanilyen formában, képekkel meg mindennel illusztrálva muttassa már meg nekünk egy tutorial keretében és magyar leírással, hogy mit kell csinálni, mert ez nagyon jól néz ki, és én is szeretnék csinálni hasonló képet a közeljövőben, de mivel nemtom ezt megcsinálni, így el kell halasztani. PLS. Asszem UoNokedli vágta itt nagyon a témát vagy Razok vagy nemtom, de Bextertől is elfogadnánk ezt a tutorialt magyar formában -
#16118 melyik rész kell? -
#16117 megvan, 72 px / inch heyett px/cm volt beállítva
-
#16116 hali, mit is kell akkor csinálni amamikor a 10 px 40 pixelnek látszik? amikor a font elállítódik, a mérete nagyobb lesz mint ami ki van irva -
#16115 ezt nekem lefordítaná vki magyarra, nem vok vmi jó agnolos? -
#16114 öszintén akarod? hát ezt most megkapod!! b*szott jó :PPP -
#16113 Enyimre senkinek sincs véleménye? -
Shadow_THH #16112 o_o -
#16111 mit szóltok így hogy már többünknek van tablet-je hogy!
tablet contestecske :$ :P
3px-es brush, nincs nyomás-dőlés-érzékenység, semmi ami tablet előny, kivéve azt hogy nem az egeret fogod.
csak 100%os fekete ecset használat
és skiccek alkotása a megadott témára, hamar megvan egy ilyen munka szóval pöröghetnének a rajzok... hmmm?
olyasmi témákkal amik konkrétak. pl: gyárépület belselye. dolgozó munkások. jövőbeli autó. stb.stb. -
#16110 sztem kurva jó,én papíron sem tudok ilyet rajzolni,nemhogy félig vakon tableten:D