41998
-
Ezt használom egyik odlalamnál :)
Nem nagy szám de szép :P -
#16829 Nálatok is az explorer balra igazítja? Mert nálam igen, azonban a Firefox rendesen középre igazítja, ahogy be van állítva. -
#16828 Elkészítettem a Little Beat zenekarnak a honlapját.
itt megtekinthetitek;) -
#16827 szép munka. szórólapot azért szeretek csinálni mert arra rámehet mindenféle effekt, míg plakáton ezzel szembe csak a nagyobb méretű brush-ok állják meg a helyüket és ezekből is nagyon sok ami felnagyítva/nagyba festve elmosódik,elpixeleződik.
amúgy szabad kérdezni hogy mennyi pénzt kértél egy ilyen munkáért? ha nem publikus elég ha privi-be írsz -
#16826 thx -
#16825 Hát az ilyen jellegű effekteket szerintem inkább az adobe after effects (vagy más hasonló jellegű) programmal lehetne jól megvalósítani. -
#16824 Sziasztok ha photoshopban szeretnek egy keretet csinalni es azt akarom hogy a sarkai legyenek lekerekitve azt hogy tudom megoldani???? Elore is koszi -
#16823 Ezt eddig nem ismertem :) Köszönöm! -
#16822 netoktato.hu -
#16821 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdeezni hogy hol vannak magyar PS leckék kezdoknek? Mert a tutorial.hu- nézelodtem és a WORLD3D.hu-n. Régen még volt egy másik oldal is aho lvotlak magyar leckék valaki nemtud magyar oldalt mondani nekem ?
előre is köszönöm! -
#16820 nagyon tetszik.
a bal odlali nincs egy pixelel feljebb?
#16817 swishmaxal szoktam bohockodni és még nem jöttem rá hogy lehet megoldani amit akarok. Elképzelésem szerint egy kis gömb menne végig a header képben a feliraton és olyan csilagszoro efektusban, fent meg pár meteorit szálna el. -
#16819 köszi -
#16818 csináltam egy ismerősöm nemsokára megnyíló éttermének szórólapot, végülis az egész arculat kialakítása is feladat, de egyelőre csak ennyi van kész:
http://www.blueelephant.hu/
(a temporary oldalon a szórólap 2 oldala látható, mármint ez kétoldalasnak lesz majd kinyomtatva :) -
#16817 Szerintem tudok segíteni, attól függ mit szeretnél meg mennyire értesz a flash-hez. -
#16816 [center]hétköznapi tablet-fun
-
#16815 már mint eddig ezeket mertem közzé tenni -
#16814 én szombat óta tudok flash -el "alkotni" ,van egyilyen
meg egy XDilyen -
#16813 fejlécembe szeretnék pár extra csilli villis dologt. nemtudom tudsz e benne segíteni. -
#16812 Én valamilyen szinten értek. -
#16811 csak a videókhoz...de nincs nálam a flash :'( -
#16810 van itt aki ért flashez? -
#16809 -
#16808 grat, nagyon szép! -
#16807 Legújabb munkám -
#16806 van ilyen..:D -
#16805 átláccó az orra -
#16804 [apro]nem az én fotóm volt amit linkeltem, én csak telóval kaptam le suttyomba :D aztán a sötét teremben nem lett valami jó.
am ha már vki írta :] a jobb sarokban egy mac pro is volt, igaz "csak" egy dell volt rákötve. nemtudom hány+100 centis :P -
#16803 10 éve nem láttam kötőjeles elválasztást neten :D -
Ilyen sikerült, de nem értettem teljesen milyenek szoktak lenni.... :) -
#16801 CONTEST!
LÁtom uncsiztok legyen akkor egy kis feladat.
Téma: Error 404.
Több oldal nem foglalkozik h megcisnálja a 404-es hibaoldalát, de vannak akik nagy poént csinálnak belőle.
Itt az idő h elengedjétek a fantáziátokat és megalkosátok a 404 oldalatkat. persze csak képben :)
Sourcok nincsenek.
Hajrá! -
#16800 hehe :) poénnak jó, bár még picit dolgozhattál volna vele... például az orránál -
#16799 biztos jobban meg is becsüli, mint az olyan, kinek apuci a segge alá tolja a több millás kocsit meg eléteszi a mec noteszt és a többi modern kütyüt -
xido #16798 hüüüüjeeeeeeeeeeeeeeeee -
#16797 :DD -
#16796 Ez csak úgy beugrott,elnézést mindenkitől!
-
#16795 itt meg van mcdonald's, na. -
#16794 úgylátom senki sem ismeri az inscape-t -
#16793 csak nem mirko a neve? :DDDDDDdddddd -
#16792 fősulis extanárod azér nem 15évesen kapta :Dddd
meg faterjának van egy iMac-je is, amíg nekem itthon PC + Laptop, addig nekik Imac + Macbook, bár faterja céges vonatkozásban szerezte de akkoris geciek :Dd -
#16791 Ráadásul ezek a legújabb iMac-ek ha jól látom.
Még jó hogy nem MacPro-kat raktak ki :D