PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazgoblin
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN azoknak? .............egy nagy TÚRÓST <#mf1>
sg powa<#crazya>

amugy telleg W3d kezdoképe ugrott be elsõre nekem a képrõl......mai korosztály talán egy samfischert (vagykiaSplintercellt) nyomna oda.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

na, ez mocskos jó!!!!!!!!!!! ezt nyugodtan dobhatod is a worth-re,. egy tizest<#eljen> már tuti kapsz rá!!<#vigyor2>

++

gazgoblin
ejj nosztalgia:

what?

++

gazgoblin
isten ments hogy védjem Joe bácsit de szerintem hasznosakat is szokott mondani....tuti sokan vannak akik elbírják a kritikát (még ha a tálalás kicsit nyers/életszagú)...
vazz ha valami szar és böki a szemét az akkor is szar marad ha szóvírágokkal adja elõ.....
ha egónövelésre van szüksége bárkinek az játsza inkább mondjuk az overlord gámát ahol kis szutyok goblin udvari bolond ajnározza a tetteit.....

pussz és píísz

Goblin

gazgoblin
dunakanyaros...is....sok a meló nincs idõ.....se

dzsuvajoe
Minõséget hol felejtetted? A Duna széle elég furcsa lett, itt ot haomályos itt ott meg éles, ugyanez érthetõa havas képre.

braa: Kicsit elszállt az arcod...

VRSDM: most nem azt beszeltük h uj fajta CONTESTEK meg ez az erre TE huzol egy olyan CONTESTET ami mát VOLT egyszer NAGYONHASONLÓ

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Dragooon
hátt igazad van😊 no nem baj, köszi ^^

ez a képed ez jól néz ki^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Czdano
Jóez, nekem az jutott eszembe hogy psel ki lehet árasztani a dunát mintha már elolvadt volna az északi sark

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

VRSDM
mibe mentetted ezt jobboldalt? mert nekem png gyanús valami nagyon fos interlace-el, nézd meg milyen pöttyös a hajszéle - szája - szeme ... és épp emiatt gáz... szvsz
/nameg ekkora méretben 😊 amúgy ezeken kívül nincs vele hiba...

énis készlettem a contest képemmel, bár az én meglátásom szerint jobb is lehetett volna...

u dont have to listen anybody else but me

Dragooon
mostcsináltam csak úgy.... szerintetek milyen lett? 😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Benc16

Ezt csináltam ,tudom, hoyg nem jó nem is az volt a célom, hanem hogy ötletet nyerjetek... 😊

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

AntiHero
aham<#eljen>na majd este alkotok..én menni munka.uff

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

VRSDM
az hogy legyél kreativ és alkoss vele amit tudsz, de azért maradjon meg a képrõl valami 😄

AntiHero
A worth-ösnek mi a témája?<#idiota>

VRSDM
senki nem parancsol 😊 ha akarsz csinálsz erre, ha tetszik a worth-ös akkor arra, 😊 szvsz

AntiHero
Akkor most mivan? Meikre csináljunk akkor?

++

zsolesz92
most akartam pmet irni mert találtam egy jót a worthon amihez van source kép, és akkor össze tudnánk hasonlítani a worhosokkel a müveinket...

VRSDM
és akkor megjött a kedvem ha már ennyit beszéltünk róla.
CONTEST

Téma:
Dunakanyar 20év múlva

SOURCE
DUNAKANYAR SOURCE

zsolesz92
Nem akarok semmi reosszat szolni mert nem bántottál, remélem nem is fogsz, ez csak olyan észrevétel, mostanában nagyon sokat változtál, nagyon el vagy szállva magadtol.
Amikor idejöttél nem igy ismertelek, ismertünk meg.
Mostmár csak mindenkit fikázol, meg lehurrogod a képeket, alkotásokat nem saürün látunk tõled... mondom ez csak észrevétel, nem bántani akarlak...

zsolesz92
én is elég késõn érkeztem a péntekhez, már csak a haldoklását láttam, illetve akkor még javában élt amikor jöttem csak nem foglkoztam vele, nekem ez az egy topic volt az egész napom lényege, itt láttam olyan müceket amik elõtt fejet hajotttam, nekem nagyon nem tetszett a Phéntek, azok is csak ratyi képek de viccesek. volt a loál jános meg a gyõzike meg ilyenek amikre emléxek, hát én sokban viccet sem láttam.
egy nagyon tetszett de csak a szöveg miatt:
Dik má, kiszakajtotta a gatyómat, he.
Gyõzike és a bika harca volt látható a képen 😉

zsolesznak, mer az késöbb jött:
az alsó hsz-ed igaz , a felsõt meg hagyjuk, nem ezt akartam hogy lejöjjön a hsz-embõl, nem a "csak betüket látok" dologra értettem, hanem "amilyen betüket"

++

VRSDM
sg-n volt ShadowTHH] indította, külföldi minta alapján, mindig volt valamilyen téma pl. Filmek karácsonyi köntösben. és akkor arra születtek munkák, egy héten át, aztán következõ héten megint új téma és új képek, és volt egy jól összeszokott társaság. (onnan jött át ide, shiwo és gazgoblin is. akikkel jókat lehetett nevetgélni, jó képeket csináltak ésígytovább ésígytovább, aztán ShadowTHH elment egy idõre, aztán a topic pangott le nagyon, ShadowTHH mostmár a lóherén élesztgeti újra a topikját több kevesebb sikerrel...

ennyi lenne és így tagok közt mondhatjuk hogy tényleg egy kultusz volt nekünk 😊

zsolesz92
keress rá és nézzz vissza itt sg-n
Photoshop Phéntek
Na elõbb irtam egy kisregényt, de nem küldte el ez a szar gép,
vmi ilyen volt
lenézel minet amit elõbb irtá h õk királyik meg meg magyarok(lusta vagyok idézni)
ugyanolyan müvekre lennénk képsek ha nem azt csinálnánk hogy ki tud a másiknál több VICCES ÉS ULTRALÁMAMINÕSÉGÛ kjépet berakni.
Ne legyen má vicces, nem azé csináljuk.
Amikor meglátok egy ilyen képet (persze én is csináltam már ilyet) felhuzom magam hogy ezt most mér kell? mér nem, lehet inkább 1 képpel szarakodni 1 órát, mér kell 5 képpel 10 percet?
Ezt nem értem én meg bennetek
(tisztwelet a kivételnek)
Én probálok minnél több figyelmet fordítani a munkáimra(még ha ez nem is látszik, mert annyira nem is vagyok ügyes) de azért ha összehasonlítjátok VRSDM, Goblin, és más réggebbi sg-s ps-es képeit egy olyannal aki állítja magárol h jól psezik, de az elõzõekben leirtakat csinálja, meglátjátok ti is a különséget.

elöször is kösz, a másik topikból

vannak szar munkák, valóban, de kilistázva a contestet, az kb a legalsó ötöd, hatodrész, de a többi ODABASZ. Ha ez benyalásnak számít, akkor igen, BENYALOK NEKTEK WORTH-ÖSÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem azt mondom hogy mindig kell kép a contesthoz, dehogyis, az hülyeség, de vhogy szükebben értelmezhetõ kéne, hogy tényleg contest legyen, ne csak egymástól független, egymáshoz semmiköze képek áradata

plusz : ezt meg valaki mesélje már mi a fene ez a "PHOTOSHOP PHÉNTEK" mindig csak itt olvasok róla, hogy "ilyen volt", "hú de jó volt", mint valami régi legenda amirõl már csak a nosztalgiázás maradt, szóval új vagyok, errõl valszeg lemaradtam, de mi ez,vagy mi volt ez, és merre, hány méter????

++

zsolesz92
arrol meg már nem mi tehetünk hogy nincs olyan nagy elképzelésed (nem tudom megfogalmazni 😄😄😄) mint másnak, hogy nem tudsz kitalálni semmit ha csak betüket látsz és nem képet. ITT kezdõdik nálam a photoshop, és ezt kell megtanulni nem a ctrl+c ctrl+v-t...
Egyébként nekem sincs nagy kreativitásom, szeretem ha valaki megadja az ötletet és azt megcsinálom. mint pl amikor bannert kérnek, és leirják hogy milyen legen...
De hát mondom, ott kezõdõdik a grafikus munka hogy te találod ki milyen legyen, és a te izlésednek megfelelõ kép legyen

zsolesz92
de nézd már meg monnyuk a biciklis képeket. nem láttam az összeset, de hát amit láttm elég ratyi minõségüek. meg a teszkós... volt egy-kettõ ami tetszett a többi csak, hopp rávágom ezt a kutyát zat a macskát, aztá kész is...
ez csak ötlet de photoshop tudás nem kell hozzá...

VRSDM
worth-ön is láttam már olyat hogy innen bárki kenderbeverné a munkáját ... ott inkább az 5letek jók, a kivitelezés sokszor csak idõ kérdése.

amikor nem linkelek képet azért van mert nincs konkrét tervem csak beírok valamit ami hirtelen eszembejut, vannak itt olyanok is akiknek 5let kell ahhoz hogy belekraja magát egy hummer-be meg magaköré 5jó gárét, nekik írok ki ilyeneket.

az összes conteszt source képem az sxc-rõl van 😄

ha valaki más képével májer, annak gratulálni tudok 😊

régebben volt nagy sikere ptohotshop phéntek-nek ShadowTHH-jóvoltából, aztán az lepangott, akkoriban itt voltak a komolyabb idõigényesebb képek, ott meg a viccesebb alkotások, amik nem a phétenk szinvonalát kicsinyítik ...

én lennék a legboldogabb ha napokig dolgoznának egy - egy munkák és csúcsokat adnának be elhiheted ;]

dzsuvajoe
Jó azé nem kéne csontig nyalni a worthösök segét, mer találni elég ratyi képeket, amit mi is simán megcsinálunk sõt jobbat is, én legalábbis biztos...

linkeld már be a varrat "szórsz"-ot is, arra is kiváncsi lennék!!! Kúrvajó!!!!!
Én személy szerint örülük hogy ez a topik kontestjai mintha kezdeneének elworthösödni (legalábbis szerintem), lásd biciklis, teszkós, bohócos conteszt, nálam az a lap így No.1, az ETALON, én személy szerint egy "Valósitsd meg álmaid"(mivaaaan!?!????!?),"készitst tombraideres hátteret"(minek?!?!!!!?!???) témákkal nem tudok mit kezdeni, meg nem is akarok, amugy a ott a sourcokat fõként innen szedik:
sxc
morguefile
amugy meg én itt a topikba sokszor hiányolom a sourcefile linkelését, sokszor nem tudom hogy álljak egy-egy képhez, égigmagasztaljam, csak kis dicséret, vagy kuss,
meg megtiltanám itt a topikba a deviant-ról lopkodást is, vagyis ""látok ott vki által lefényképezett/megrajzolt majd azt valaki által exponált/filterezett vagyis KÉSZ kurvaszépen kivitelezett "úúúbazmeg ezdekurvajó" képet , rárakok két szót, meg kis szinváltosztatás,esetleg rávágok egy fejet, azt már mintha az én munkám lenne, közbe meg ......................, jó, ez inkább a bannermûhleybe van inkább elharapódzva, de itt is voltak követõi (icey(bocs)), amugy meg hiábavaló a worthhöz hasonligatni, oda ps-félistenek, übermájerek dolgoznak be, ez meg csak aa esgé fórum magyarbóó'...

ez kicsit hosszúlett..

++

AntiHero
Vagy csak legyen tojás héj színe meg felülete:S

VRSDM
vagy bújjon ki belõle egy csibe 😊

Shiwo
hát ha nem írja hogy tojás, én se ismerem fel..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

zsolesz92
probáld meg sötétebb tojással

AntiHero
én ezt simán labdának néztem😊

zsolesz92
Én is gondlotam rá de azt azért mégsem mondhatods h ne nézz rájuk. énis megnézegettem elõször a müveket, és megprbáltam olyat ami még nem volt...
persze a celluxozás meg ilyenek már szerepelek de hát nem lehet annyiféle barácslási módot kitalálni amennyi kép van.
egyébként hogy lehe szépen megcsinálni azt mintha össze lenne varrva? láttátok h probálkoztam elsõ képemen de nem nagyon jött össze...

robos
Hmm, nem rossz megközelítés, erre nem is gondoltam, de szerencsére itt a source...

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

dzsuvajoe
EZ pont olyan mint egy eldeformálódott baseballabda, ha nem mondod h tojás nemis jövök rá...

robos
Oké-oké, nem vettem magamra, de tény, h kihívás olyanokat csinálni amik ott vannak.
Azt spec nem tudod, h a képanyagokat honnan szerezhetik az ottaniak? Mert az nagyot lendít a kreatívitáson ha van mibõl választani és 2 azonos állású képbõl csinálsz 1et. Látam, h 1-1 kép többször is visszaköszön, csak más feldolgozásba, van ott vmi képgaléria amibõl tudnak mazsolázni. Sajna magát az oldalt nem ismerem, csak a gallery részét böngéztem...

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

VRSDM
félre ne értsd, nem a te munkádat ócsároltam, kicsinyítettem azzal hogy már más megcsinálta, a tied is precíz és jó munka ;] hibákat sem nagyon találni rajta, hiába nézem.

az meg öhm, igazad van, láttam worth-ön egy elefántot aki egy óceán öbölben állta parton, és az elefánt is vízbõl volt, torzította a mögötte lévõ dolgokat, meg uhh-áhh azóta is próbálkozok néha ha eszembejut csinálni olyat de nemtudok 😞 szóval ha összejönne énis örülnék neki 😊

robos
Ez mind szép és jó, h más már megcsinálta, itt sztem az a lényeg jelen esetben, h vajon te tudnál-e olyat csinálni? Én spec erre voltam kivi, h én tudok-e olyanokat csinálni amik ott vannak. Már egy órája nézem az ottani munkákat és vmi zseniálisak, le a kalap elõttük...

VRSDM
na igen erre gondoltam énis, hogy worth-on lelõnek nagyon nagy 5leteket amik még ha neked is eszedbejutnak külön már akkor sem nagy szám hisz más már megcsinálta...
na sebaj 😊

robos
Worth1000rõl van az 5let, gondoltam én is csinálok egy olyat, csak tojással.....

AntiHero
Contest: Javítsd meg! -re.

gameplusz
Jó ez... egy-két apró hiba, de nekem bejön =)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

zsolesz92
Na még 1et csinõáltam.
Nagyobb méretben már ölni lehet vele, igy sem kizárt, hogy valakinél maradandó károsodást okoz a kép...

acsati
jo lett sztem igy ahogy van. legalábbis nekem bejön
Csori
1bként sztem egyáltalán nem passzol a krómhoz a vörös, v a sárga. akkor a mintát is más köntösbe kellene húzni ... de így akartam 😊

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Csori
köszi.

Code - tehettem volna rá véres vörös színt is, de mivel háttérnek készült, így emelett a szolídabb megoldás mellett döntöttem 😊

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.