PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben tõlem is egy kép:

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
u dont have to listen anybody else but me
nemlehet semmiféle nácis dolog sem 😄 most gazéra értem az necces? 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
VRSDM: fincsi.....
omg prison break!!4!!:
és itt az enyém, szólj ha eröltett... -.-
ezt például meguntam és dobtam az otletet kb az árnyék csinálgatásánál....jött volna még rá gordon freeman bácsi meg ilyesmi (de beugrott valami más és inkább azt csináltam)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az árnyékok ügyesen lettek rajzolva, bár ha megnézed sztem a baloldai fickónak inkább a kép bal alsó fele felé kéne árnyékolódnia szvsz...
menüt kellet itt ott megrajzolni pluszban és a kocsi elejet elfaxtam de azért kössz az elismerést.
/félre ne értsétek nem goblájnak nyalok, de ne mondjátok hogy nem faszák az 5letei
shiwonál az 5let szintén jó... egyszerû de jó
zsolesz... ha megnézed az ajtószegélynek az árnyékát, akkor láthatod hogy a fickónak a falra szinte nem is kéne árnyékot vetnie (a jobboldalt közel guggolóra gondolok) inkább jobboldalra lefele, a sarok felé kéne egy szép elnyújtott ráadásul az sokat dobna az egészen ha mindnek ehhez hasonló szép nagy árnyéka lenne ;]
na mostmár énis csinálok egy ajtósat..
tom nem nagy szám....
Az egyik oldalamnak kéne csinálni egy nagyon jó logót. Ilyen csillagosra gondoltam, és a többit rátok bíznám. jó lenne ha 300×300 -as képbe csinálnátok minimum. Az odlal linkjét itt láthatod:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõre is kösz... 😊
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
...a dunakanyarosak is mind faszák! <#eljen>#eljen>
visszatérve jólenne ha tényleg mindenki törekedne a jobbra, a legjobbra (ez alól mindig lehetnek rossz idõszakok, ((mint nekem ez a dunakanyaros))
na nem jártatom a számat, alkossunk jókat,
goblin, te meg, na mind1, írígyellek az 5leteidért szokszor 😊 #10477 ... nah mindegy, hiába folytatom, jól nyomod és kész. punk - tum.
szvsz contest sosem árt ha van, legalább megmozgatja az embert..nekem speciel nem sok kedvem van ps-ezni, ha nincs contest..az se baj, ha érkezik pár "ratyi" munka is, csak azokat nem 1szerüen lefikázni kell (pláne olyanoknak, akik maguk se tudnak sokkal jobbat) hanem javaslatokkal és indokokkal élni, hogy min kellene változtatni...sõt, tippeket adni, hogy hogyis kell azt a változtatást végrehajtani, hisz abból tanul az ember..arról nem beszélve, hogy más hibáiból is tanulhatunk..és persze az sem árt, ha aki a tanácsokat kapta, az meg is fogadná és megpróbálná javítani a saját képét..max annyi mellé, ha valaki úgy érzi, hogy nem az igazi még a kép, szükségét érzi annak, hogy lépésrõl lépésre linkelje a készülõ képet, és kikérje a tanácsokat, az mondjuk URL-ként linkelje, és csak a végsõ kész képet linkelje képként