PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
nagyban ne nézzétek, bocs elelejtettem kicsinítteni

zsolesz92
az is montázs ha 2 képet egybe raksz nem?: Egyszer médián valamirõl beszélt a tanár de fasz se figyel órán 😄
Közben tõlem is egy kép:

gazgoblin
aznemnáci az labanc <#hehe><#idiota>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

zsolesz92
nem lehet képmontázs? az viszont lehetetlen... majd nézd meg miket csinálnak...

VRSDM
nemaz 😄 hogy törölném na 😄 csak érdeklõdök hogy ti hogy értelmezitek.

u dont have to listen anybody else but me

Shiwo
azért annyira nem kell leutánozni a worthot..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

VRSDM
néztem a worthon a contest szabályzatát. pl. nem lehet képmontázs ... akkor az enyémmár meg is bukott? :$
nemlehet semmiféle nácis dolog sem 😄 most gazéra értem az necces? 😄

VRSDM
nesztek még1 . out.of.bound

gazgoblin

VRSDM
volt régen egy csakmár nemtudom a nevét ... az pont ilyen volt 😄

hogy csinálod ilyen rajzfilm-szerûre ?

Shiwo
<#eljen>

berlinboy6329
Most,hogy nézegetem a képet inkább úgy néz ki,mint valami régi játék.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Kicsit nagyobb csak(nem tudtam nagyobbra,mert pixeles lett volna)A kisebb képet mentettem el,de megbántam..Jobb lett volna a nagyobbat méretezni..Mostmár mind1.Ennyi..Ha lesz ötlet term megpróbálomAz árnyékot lentrõl tüntettem el,ugye mert a tûz a Középpont.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

cool

gazgoblin
Contest: TÉMA : Válassz! #10460 vagy #10462

VRSDM: fincsi.....

omg prison break!!4!!:

VRSDM
ott a fejlécben kettõ is van ;]tessék válogatni 😊

dzsuvajoe
Ez milyne contest v miez? Lemarattam asourcerol HUN van?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

VRSDM
gaz, miért az alap fos minõségben csinálod? mikor van 2000px-es source is? nem mintha zavarna engem 😄
és itt az enyém, szólj ha eröltett... -.-

Shiwo
ne tüntesd el az árnyékot, csak javíts rajta

Shiwo
elõzöek jobbak 😊

berlinboy6329
Ok,próbálom nagyobba,az árnyékot meg eltüntetem lentrõl,meg teszek tüzet a füst helyére....BTW hajléktalanszálló akart lenni.

gazgoblin
de legalább van árnyék sokan meg azt se figyelik😄

ezt például meguntam és dobtam az otletet kb az árnyék csinálgatásánál....jött volna még rá gordon freeman bácsi meg ilyesmi (de beugrott valami más és inkább azt csináltam)

Shiwo
az volt a cél 😄 az aljával meg csak azért nem volt kedvem szarozni, mert újfent láma voltam és kezdhettem elõrõl.. ill eleinte más koncepciókkal is próbálkoztam, de azok nem tetszettek..

gazgoblin
ezt meg bámulom 2 perce es már kifolyik a szemem te állat <#vigyor>

Shiwo
árnyékra legközelebb tegyél gauss-blurt meg kicsi átlátszóságot..úgy vettem észre, hogy akkor élethûbb..amúgy kár hogy pici a kép..meg kár, hogy kicsi...nagyobba nem találtál embereket ? (innen az 1ik dopeman-re hajaz, de lehet tévedek...)

VRSDM
engem csak egy zavar, ... pici. aztmeg alapból nem szeretem ...
az árnyékok ügyesen lettek rajzolva, bár ha megnézed sztem a baloldai fickónak inkább a kép bal alsó fele felé kéne árnyékolódnia szvsz...

berlinboy6329
Az enyém milyen?(szar tom)

gazgoblin
ebböl készült

menüt kellet itt ott megrajzolni pluszban és a kocsi elejet elfaxtam de azért kössz az elismerést.

Shiwo
zsír 😄

VRSDM
...
<#eljen>

/félre ne értsétek nem goblájnak nyalok, de ne mondjátok hogy nem faszák az 5letei

Köszönöm. Majd holnap megpróbálok javítani rajta (nem biztos, hogy menni fog 😛), de már egy elismerésért is megérte megcsinálni ^^

gazgoblin

VRSDM
ha a vulkán aljának az eldolgozását nem nézem akkor naggyonjó. ha azzal még szöszölsz picit hogy ne sima elmosás legyen, vagy az alatta lévõ talajrész is ilyen szürkés legyen akkor már tényleg nincs mibe belekötnöm, nekem bejön és kész 😄

shiwonál az 5let szintén jó... egyszerû de jó
zsolesz... ha megnézed az ajtószegélynek az árnyékát, akkor láthatod hogy a fickónak a falra szinte nem is kéne árnyékot vetnie (a jobboldalt közel guggolóra gondolok) inkább jobboldalra lefele, a sarok felé kéne egy szép elnyújtott ráadásul az sokat dobna az egészen ha mindnek ehhez hasonló szép nagy árnyéka lenne ;]
na mostmár énis csinálok egy ajtósat..

Shiwo
tom, csak lusta voltam 😛 sorry

berlinboy6329
Itt is van:

tom nem nagy szám....

berlinboy6329
5letes,mindösszesen egy baj van az egésszel,gondolom te is tudod.A talajon levõ oszlopok árnyéka.Mind meg van törve.Az elsõ még jó,mert addig tart a kép,de a többi már nem egészen.Amúgy ötletes,gondoltam d.u én is csinálom vmit,de nem volt ihlet.A mostani se nagy,csak jó volt kicsit PS-elni.mindjárt feltöltöm.

Sziasztok! Még most tanulgatom a PS-t, úgyhogy tudom, hogy nem a legjobb kép.

source1 source2

Shiwo

Benc16
Ha nem lenen olyan gond akkro kihírdetném:

Az egyik oldalamnak kéne csinálni egy nagyon jó logót. Ilyen csillagosra gondoltam, és a többit rátok bíznám. jó lenne ha 300×300 -as képbe csinálnátok minimum. Az odlal linkjét itt láthatod:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
staremball.extra.hu

elõre is kösz... 😊

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

droidika
...ejj ecsém, ez igen! <#vigyor1>

...a dunakanyarosak is mind faszák! <#eljen>

Shiwo
hát..az elõtérben lévõ katonának van árnyéka, a háttérben viszont senkinek nincs, nekem kicsit ez fura.. illetve a fegyverek torkolat-tüze kicsi fényt vethetne a falra.. úgy nagy hirtelen ennyi

Shiwo
tényleg...vak vagyok..thx 😊

zsolesz92
a hordó alatti folttol tekintsetek el, most vewttem észre, az emberkébõl maradt meg az a folt...

zsolesz92
véleményt!!!

zsolesz92
a kép alatt view full

Shiwo
ömm a worth-os csak akkora ,vagy regisztrálni kéne, hogy nagyobba megnyithassam ? amúgy eredetileg Véresdm képén kezdtem dolgozni, gondoltam csinálok vmi havast..de olyat már csináltam régebben is, más 5letem meg nincs, így hagyom inkább..

Shiwo
nahja...goblájnban az a dúrva hogy marha jó ötletei vannak és még megis tudja õket valósítani...

VRSDM
bizony élõ szemtanúja vagyok shiwo fejlõdésének, mostanra már ha jó passzban van tényleg állejtõs alkotásokkal a háta mögött zárja be a ps-t, csak meg kell adni neki a kezdõ löketet 😄
visszatérve jólenne ha tényleg mindenki törekedne a jobbra, a legjobbra (ez alól mindig lehetnek rossz idõszakok, ((mint nekem ez a dunakanyaros))

na nem jártatom a számat, alkossunk jókat,
goblin, te meg, na mind1, írígyellek az 5leteidért szokszor 😊 #10477 ... nah mindegy, hiába folytatom, jól nyomod és kész. punk - tum.

Shiwo
sztem a worth is úgy indult mint itt a contest... hogy minõségi munkákat vártak...csak osztán sok olyan PS-ezõ is feltünt, aki a minõség rovására inkább a mennyiséget preferálja, vagy épp nem elég a photoshop-tudása, hogy megalkossa, amit elképzelt...az, hogy próbálkozik, az nem baj, abból tanul, én is elég "ratyi" munkákat alkottam a Photoshop Phéntekbe eleinte, de sok jó tanácsot kaptam, és folyamatosan fejlõdök (asszem .. néha azért visszaesek, ha túl sokat tökölõdök a képpel, és vmi lámaságom miatt kezdhetem elõrõl..)

szvsz contest sosem árt ha van, legalább megmozgatja az embert..nekem speciel nem sok kedvem van ps-ezni, ha nincs contest..az se baj, ha érkezik pár "ratyi" munka is, csak azokat nem 1szerüen lefikázni kell (pláne olyanoknak, akik maguk se tudnak sokkal jobbat) hanem javaslatokkal és indokokkal élni, hogy min kellene változtatni...sõt, tippeket adni, hogy hogyis kell azt a változtatást végrehajtani, hisz abból tanul az ember..arról nem beszélve, hogy más hibáiból is tanulhatunk..és persze az sem árt, ha aki a tanácsokat kapta, az meg is fogadná és megpróbálná javítani a saját képét..max annyi mellé, ha valaki úgy érzi, hogy nem az igazi még a kép, szükségét érzi annak, hogy lépésrõl lépésre linkelje a készülõ képet, és kikérje a tanácsokat, az mondjuk URL-ként linkelje, és csak a végsõ kész képet linkelje képként