41998
-
#16790 1ik fősulis ex-tanáromnak is az volt..ill gondolom még van is -
#16789 havernak MacBookja van :-ccccccccccc -
#16788 jahát nem mezei pc.. mac a drága -
#16787 wasztakurva :}}}}}}}}}} ezek geciszépek amúgy -
#16786 sztem arra akar célozni,hogy ott nem ismerik a pécét -
#16785 Ezt most csak én nem vágom? Jó a kép. Te fényképezted? -
#16784 [apro]barátnőt szalagavatós fotókért elkísérve ilyenek figyeltek a stúdióba sorba... -
Adam69852 #16783 ááá sejtettem hogy a layer lessz a baj :D
thx -
#16782 Lehet, hogy tudod használni csak nem látod, mert kilóg a képből a vonal.
Vagy ennek lehet az az oka, hogy nem layert akarsz transformálni, hanem background-ot, amit nem lehet.
Próbáltad már Ctrl+T-vel?
Vagy Edit Transform Scale.
Vagy nemtom -
Adam69852 #16781 hali i need help...
szal, kijelöltem a képet pen toolal és áthúztam egy transparenci-s lapra... és mivel ez a lap kissebb így kilóg 1 része a képnek amit kivágtam... nos én ezt szeretném formálni hogy beleférjen... csak az istenért nem jövök rá hogy mért nem tom használni a free transformot
thx
-
#16780 ajánlottak egy ilyen nevű programot: "inscape" Valaki hallott már róla, esetleg használja is? azt mondják plakátszerkesztéshez sokkal egyszerűbb mint a photoshop. -
#16779 Köszi. Mostmár vágom a középre igazítást Várom a tutorialt a menühöz -
#16778 Nem késő még modosithatod és feltöltehted a modositást da-ra -
#16777 :) -
#16776 nem is vettem észre hanem haver szólt :P dee már későn -
Bala10 #16775 nekem nagyon tetszik -
#16774 megrajzoltam lett belőle egy kép, u tána image readyvel megnyitottam slice toolal felosztottam. amilyenre osztom olyan képek elsznek.
Image readyben meg lehet csinálni hogy ha ráviszem egeret más kép jöjön be. Ezt hosszu lenne leirni majd egy toturialba igérem.
Hogy minden képernyő felbontásnál jo legyen ugy az alap képed 900 pixelnél ne legyen szélesebb, ajánlott hogy a kép két oldalán egységes legyen a szin. Az én esetemben fekete. Image readyvel elmentem weblapként - file save optimized as. Utána weblapszerkesztővel (hogy mit használsz rád van bizva én macromadiát használok) Utána az egész táblázatot (egy táblázatba rakja az egész képet) középre igazitom és az oldal háttérnek azt a szint adom meg ami a képem szélén van. -
#16773 Sokszor tetszik, ha unatkozol! Ez különösen. -
#16772 Szép. Jó kis design. Hogy kell azt megcsinálni, hogy bármekkora felbontású monitoron így középen legyen az oldal? És azt hogy kell, hogy ha rámész egy menüpontra, akkor kicsit módosul(ahogy itt is így bevillan)?
Mivel lehet ezt megcsinálni? Én Netscape composerrel próbálkozok, de ott nincs ilyen.
Esetleg Microsoft Frontpage? -
#16771 se-v630i fórumra csináltam
-
#16770 szvsz neke mcsak a betűtipus nem tecc, de amugy kafa :)
#16762 - ha jól értelmezem ,akkor megmutatnád a tutorialt? :) -
#16769 az a maszk 16 900,-
LOL -
#16768 na harmadik megint:
-
-
#16766 abaut me-t énis befigyeltem :) meg nekem egy kicsit nagy a banner, de amúgy szép, hangulatos -
#16765 na, ezt nem tudtam :) akkor bocsi, hogy munkát adtam :D -
#16764 elirás, nálam sürün előferdül :D
thx
még még :D -
#16763 az "abaut me" direkt ilyen? (helyesen "about me") -
#16762 nagyjából a következő:
"Először is leszögezném, hogy lehetnek olyan tutorialok, melyek hasonló effektet használnak, de biztosíthatlak róla, hogy nem olvastam őket. Alapvetően véletlenül fedeztem fel ( -gondolom az effektet- ), és számos kérdést kaptam vele kapcsolatban, így elhatároztam, hogy készítek egy tutorialt hozzá." -
#16761 Hiho
Keressetek hibát a képen vagy ötleteket várom.
Klikk ide! -
#16760 akkor mégegyszer grat!Írtó jó!!!!! -
#16759 100%-ig saját. Thx az elismerést. -
#16758 Ezt a képet nekem vki lemagyarosítaná? KÉP -
#16757 Ezt te rajzoltad vagy kivágtad v.honnan?Mármint a figurát?Mert le a sapkával!! -
#16756 én angolra szeretném tenni, mert magyarul, nem szeretem... -
#16755 Nah azért lett kivéve mivel ad egy nem jelent meg a kép, ad kettő az oldal által háromszor ajánlotta fel annak az oldalnak a tanusitványának elfogadását minden betöltsékor. -
#16754 ha olyan nyelvűt teszel majdan fel amilyet akarsz (jelen esetben magyart) akkor semmi akadája hogy magyírítsad, de aztán ne várd el hogy segíthessek :) -
#16753 és ha újrateszem? :) -
#16752 ajánlottak nekem egy ilyen nevű programot: "inscape" Valaki hallott már róla, esetleg használja is? azt mondják plakátszerkesztéshez sokkal egyszerűbb mint a photoshop. -
#16751 Unatkoztam kicsit mostanában. (Azt már mondjuk látom, hogy a térhatást azt ritka r*hadt nehéz elérni így 2D-ben... egérrel).