41998
-
retoucher #39637 Jobbat mondok , mindenki ugyanazt a képet retusálja meg
Érdekes felvetés, így legalább mki megmutathatná, h ő mit tudna kihozni "a képből".
Itt egy jó kis ref fotó, ebből lehetne azért még mit kihozni, pl. egy jó kis bőrretus, hajfestés, új make-up, stb...
Aki úgy érzi most megmutathatja, hogy ő, hogy tud retusálni!
De a kép pixelméretén ne változtasson senki, h lehessen majd egymáshoz viszonyítani egyforma méretben! -
#39636 Jóú lett :D -
#39635 Egy fokkal jobb lett :D Több változástól már nem is ő lenne.
-
#39634 Nekem okés, ha más is beszáll. -
#39633 Ő lehet rá alany. Esetleg. -
#39632 Jobbat mondok , mindenki ugyanazt a képet retusálja meg, de valószínűleg ebből sem lesz semmi...
Javítva.Kösz az észrevételeket, tényleg sokat dobtak rajta.
-
#39631 /használ valaki közületek osxen lightroom-ot?
ajánlom a portraiture plugin. nagyon brutál milyen szinten végzi a dolgát! :) -
#39630 nem lenne kedvetek egy retus parádéhoz?
mindenki választ magának egy alanyt, aztán jöhetnek az előtte - utána képek.
beszélünk a levegőbe :D -
JackMeadow #39629 mindekttő olyan mintha cg lenne -
#39628 csatlakozom az előttem szólóhoz! nyakára kell a gödör csak a vizszintes csíkokat szedd le!
plusz megjegyzem nekem az orra túl elmosott és az arca is túl flatt, sima nincs mimika a csücsöritésből így olyan lángos képe van amelett hogy kiégett ;) -
#39627 A haja jó lett, a nyakát varázsold vissza :)
A szeme egész jó, az arca ki van égve szvsz.
Tetszik, h nem hagytad lilán a felsőjét
Anus Mouthos :) -
#39626 Csak ennyi ? -
#39625 ami pozitivum, hogy kisebbre vetted az ajkait :D -
#39624 Ok , tekincsük az előzőt viccnek és most fókuszáljunk erre.
Az elsőnél is valami hasonlót akartam, csak rossz technikát választottam.
Az alsó állkapocshoz eléggé erősen hozzányúltam , tudom hogy ez veszélyes mivel ezáltal megváltozok az arc karaktere, de annyira kocka feje volt.Így talán egy kicsit lágyabb, nőiesebb lett. -
#39623 jáááj minél tovább nézem anál több hiba...
az arcát kurvára elmostad...főleg oldalt extra gáz a fülénél pl.
az élesség és a részletek meg elszálltak -
#39622 LOL
nagyon durván rajzolt az alsó!
szemöldöke a és a bőrpórusok teljesen elmostad -csúnya
szeme túl durván kék -csúnya
haja körbe -gáz
pont azt hagytad rajta az arcán amit nem kéne a többit meg elmostad...
-
#39621 Igen , köszönöm ehet hogy valllami baj van az L bientyővelll.
Talán most: halljam ... Á nézd sikerülllt.
(A suliban is állandóan hármas lett az összes dolgozatom , magyarból : tartalom 5 , helyesírás 1-2. Ezt valójában szégyellni kellene , de én mindig a domináns jobb agyfélekémre fogtam >> ergo >> ez egy fogyatékosság amit nem illik kicsúfolni , te bunkó - régen ügyvédnek készültem , de utána kiderült hogy azoknak sokat kell írni, viszonylag alacsony hibaszázalékkal) -
#39620 fordítva: haj hagyma :D -
#39619 Hagy hajam
WTF!
-
#39618 második mintha rajzolták volna valami programmal. -
#39617 nem egy szépségkirálynő, de felső képen jobban néz ki:) -
FIGYELEM,FIGYELEM!!!
Friss fikázni való érkezett.
Próbáltam megragadni a tipikus kence-fice reklámok hangulatát, ezért lett kék a szeme , vakító a fogsora és ennyire világos a bőre.
Hagy hajam mi mindent basztam el.
Egyébként megpróbáltam használni a görbéket és az expozícióval is baszakodtam(az én szememnek egyenletesnek tűnik a bőr tónusa...)
-
#39615 Oops! Google Chrome could not find www.xn--tef-9lab.hu -
#39614 Ne akarj mindent tudni, elégedj meg ennyivel! xD -
#39613 Jovanna komás voltam, szoval az ilyen wix-es oldalaktol kiráz a hideg :D -
#39612 http://www.étéef.hu -
#39611 ok és? :D -
#39610 http://www.wix.com/ -
#39609 Kb egy éve mindent 300 dpi-ben csinálok (kivéve olyat ami webre megy, pl gombok etc), mert nem egyszer volt már olyan, hogy amiről nem gondoltam volna, hogy ki lesz nyomtatva, a későbbiekben mégis ki lett (: -
#39608 Szabad kezes (tabletes) digi rajz vagy retus,stb.?
Általában 300dpi, ha a nagyon apró részletek is számítanak a nézésnél 600dpi. pl részlet gazdag képeket 600dpi A3 mérettel szoktam (rajzolni/festeni).
Persze vannak itt akiknek jóval nagyobb tapasztalatuk van e-téren, de nekem ez vált be. Ami szerintem még fontos dolog hogy alap beállításon 72dpi-ben dolgozik benne az ember ezt érdemes felhúzni 300-ra (beállításoknál megtalálod: screen resolution), mert nem a végeredményt látod amikor dolgozol vele 72dpi alatt.
-
#39607 Nekem csak annyi kérdésem lenne hirtelen a mesterekhez, hogy amennyiben olyan képet alkottok PS-ben, ami garantáltan nem kerül kinyomtatásra, akkor Ti azt mekkora dpi-vel készítitek? Saját célú, nem üzleti felhasználású képre gondolok, amit natúr, kizárólagosan az alkotási vágyaitok kiélésére rajzoltok.
Akik reagálnak, azoknak előre is köszi! -
#39606 Én meg megtanulhatnám elolvasni az előző kommenteket! :D -
#39605 Nem bántásként, de a "Rólam" című részben két fontos helyesírási dolog: no -> nos, evvel -> ezzel és egy helyen a 'hogy' elé vessző, valamint lemaradt a mondat végi írásjel (meg talán egy 'mint' előtt is de az nem biztos). :P Kezd alakulni, de nekem szúrja a szemem a háttér. A kis képek mintha belevesznének. -
JackMeadow #39604 a rólam menüpontban ved kisebre a betűtipust, ha nem tudodsz enél többet irni magadraol akor vedd kisebbre a keretét, de ez igy sufni szerintem, "grafikus dizájn" inkább "grafikai tervezést" írnék. a háttérben az a textúra nem illik az oldal stílusához, ehez a csuszkálós dinamikus cucchoz, a rajzaidből meg sztem vedd ki a gyengébbeketet, mer lehúzzák a többi melódat, nagyából enyi jutott eszembe első blikkre
-
#39603 Csak lesz itt egy-két pozitív vélemény is.
A pityegést-zümmögést-klatyogást kiiktattam , a nyelvtani anomáliákon is elkezdtem javítani ... így már csak lesz belőle valami fogyasztható.
A dizájn létező magyar szó - kiszótáraztam.
-
#39602 A "rólam" részt olvasd át és javítsd, mert szerintem evvel még vannak gondok.
Amúgy meg dizájn az fain szó, nem kell mindent angolul hagyni :P -
#39601 +1 -
JackMeadow #39600 hangot tenni a legnagyobb lámulás sztem egy weboldalra főleg ilyen kurvára frusztráló kattogást, két kattintás után takarodtam az oldaladról -
#39599 Mit kell nézni rajta? -
#39598 Dizájn??? inkább írd angolul nem kell mindent magyarra...
Fotómanip...??? LOL nem fér ki vagy mi, ez igy kaka inkább írd azt "montázs" vagy bármi rövidebb szót...
Még mindíg túlzásba viszed a "dizájnolást"... meg az a kattogó berregő pörgő forgó izgőmozgó oldaldizájn...egyre kérlek csak zenét NE tegyél alá