PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Szerintem meg közelébe se ér az a gagyi kék gémkapocs...Az tiszta gáz..Mégcsak nem is néz ki jól.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

pxxl
Simán lejön hogy ez egy pajzs, ebbõl meg következik, hogy örzõ-védõ cég lehet. 😊

a tied am tényleg sok. képzeld el ezt hogy gyártatod le pl pólóra, sapkára? 😊

All hail the double x!

Spészgószt
látod ezért lett az a nyerõ!

A tied túl sok!
ez már több mint logó, ez inkább már dizájn vagy teljes arculat, SOK!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

III dOMINO III
Azert mert az volt a cél hogy egyértelmûen kitessen a lógóból a cég profilja.No azért.

Egyébként Spészgósz-té a pont,TITAN Security.

Az enyém ilyen béna lett:

passatgt
meg egy g betû😊

Spészgószt
ez egy pajzs!
valami örzõvédõ vagy vírusító gyártó 😄

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

passatgt
"Mi van a képen?"

egy logó

Logóból miért is kéne rájönni a cég profiljára?

Rettenthető
pina

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

III dOMINO III
Bocs.

Szóval a nyertes.

Mi van a képen?

III dOMINO III
Egy kis lógó tesztelésre illetve asszociációs játékra szeretnélek benneteket rávenni.Remélhetõleg lessz hozzá kedvetek , energiátok.

Résztvettem egy lógó tervezéses versenyen , ahol újfent a minimalista , letisztult vonal volt a nyerõ.

Nézzük menyire lehet rájönni csak a logo alapján, hogy mivel foglalkozik a szóban forgó cég.

A nyertes:

VRSDM
nekem ilyen fehéregyensúly paráim vannak azzal a borítóval.
de nem gecizésbõl én se. csak ez olyan mint amikor a 15éves canon printerem meghalni látszott.
se színek
se árnyalatok
se dinamika. az konkrétat semmi. mármint színtartománybeli.

/ha nem vagyok érthetõ szóljatok mert lehet érthetetlenül írok amúgy.

u dont have to listen anybody else but me

Spészgószt
Legjobb <#alien>

cenobite
Betûtípust mindenképpen mást választanék, ez annyira... Hogy is mondjam... Semmilyen. Már elnézést. Nem feltétlenül ilyen tucat típusú gót és hasonló társait, de valami egyedibbet. Vagy fogod és magad rajzolod meg a borító címét. Még ez lenne a legjobb, én így csinálnám.

Maga az borító ábrája sem igazán tetszik.
Elnézést, nem fikázás, csak "kritika".

gamertag: kenobita

pxxl
Hé haver, hol a kocsim?<#nevetes1>

Zoltan

All hail the double x!

Jim Morrison
na beindultal 😄 joak

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
<#taps>

MANOWAR
És persze a rockereknek is jár valami 😊

befejeztem az offolást (sry)

LaliK
<#taps>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

MANOWAR
Most nézem tényleg tele van hibával ezért korrigáltam õket xD

MANOWAR
Kaja közben baromkodtam egy kicsit nincs mit javítani rajta 😊
Nyugodtan javítsd ki,(vissza dobom a lasztit)-> lássuk mit hozol ki belõle, de az egyik kezedben tarts közben egy hambucit.<#nyes>

VRSDM
Amúgy ez tetszett ma. örömmel olvastam. hátha másnak is.

VRSDM
ötlet ötös
kivitelezés -1
kár érte. de egy javított verzióval még okosíthatod 😉

pxxl
xD zsír

All hail the double x!

MANOWAR
Nem bírtam kihagyni. Lájkolsz vagy megdöglesz! 😄

Hát ez jó, ezt lenyúlom. :-)
Ezzel fogok szpemelni.

MANOWAR

Jim Morrison
ez meg mi lehet és honnan? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl

All hail the double x!

/OFF, tudjatok h nem szoktam reklamozni meg ilyesmi, de most kéne egy kis help, meg kéne osztani facebookn EZT fõsulin vmi idiót média írás óra kutatás h mi ér el több sharet és akkor kapunk egy megajánlott 5 öst ha mi.

/off

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

nem volt kedvem ujrarendereln😊 vázlat csak 😊

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

passatgt
jó ez csak a MELION nagyon darabos

könyvbotító VÁZLAT

pyrohun
lájk!

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

VRSDM
ja legyen képis?

VRSDM
keresésre igen. gondoltam nem végleges. nem is ...-bõ' csak észrevételbõl.
nagyon tetszik. beraktam zenéltetni magát szuper jövök megyek szépen szól 😊

passatgt
a keresés sebességére gondolsz?
sajnos ez ilyen, viszont ha másodszorra keresel rá, akkor már szinte azonnal jönnek a találatok, tehát minnél többen és többet használják, annál gyorsabb lesz

VRSDM
most egy bõ fél óra intenzív nyomkodás után.
nem a leggyorsabb még. de nagyon szerethetõ.

azthiszem használni fogom ^^

VRSDM
dúrva.
tabletre optimalizált kliensben is jó lehetne 😉 !

madi 9k
Elismerésem <#eljen>

http://www.madaraszautosiskola.hu

passatgt
Akkor már ide is berakom, mert korábban már pár screenshotot toltam róla, végül elkészült😊

http://cant.io

RaZoK
super lama powa 😄

szurd má linket had lám mit nyomacc

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RIZLA
dedde 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RaZoK
ez nem a deviantartról van? 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Hát akkor lássunk egy általad készített letisztultat paintbe. Hisz "olyat mindenki tud..."

fijam baszadmeg 😊

zsolesz92
Azt hittem valami kép, mondom rákattintok, majdnem összefostam a bokám maxra csavart hangfalnál 😄

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

MANOWAR
Áfonyás buborék 😄

Spészgószt

ember te hogy akarsz megélni, vagy hogy tudsz...<#wilting>