PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
a tied am tényleg sok. képzeld el ezt hogy gyártatod le pl pólóra, sapkára? 😊
All hail the double x!
A tied túl sok!
ez már több mint logó, ez inkább már dizájn vagy teljes arculat, SOK!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Egyébként Spészgósz-té a pont,TITAN Security.
Az enyém ilyen béna lett:
valami örzõvédõ vagy vírusító gyártó 😄
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Résztvettem egy lógó tervezéses versenyen , ahol újfent a minimalista , letisztult vonal volt a nyerõ.
Nézzük menyire lehet rájönni csak a logo alapján, hogy mivel foglalkozik a szóban forgó cég.
A nyertes:
de nem gecizésbõl én se. csak ez olyan mint amikor a 15éves canon printerem meghalni látszott.
se színek
se árnyalatok
se dinamika. az konkrétat semmi. mármint színtartománybeli.
/ha nem vagyok érthetõ szóljatok mert lehet érthetetlenül írok amúgy.
u dont have to listen anybody else but me
Maga az borító ábrája sem igazán tetszik.
Elnézést, nem fikázás, csak "kritika".
gamertag: kenobita
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Nyugodtan javítsd ki,(vissza dobom a lasztit)-> lássuk mit hozol ki belõle, de az egyik kezedben tarts közben egy hambucit.<#nyes>#nyes>
kivitelezés -1
kár érte. de egy javított verzióval még okosíthatod 😉
Ezzel fogok szpemelni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
/off
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
nagyon tetszik. beraktam zenéltetni magát szuper jövök megyek szépen szól 😊
sajnos ez ilyen, viszont ha másodszorra keresel rá, akkor már szinte azonnal jönnek a találatok, tehát minnél többen és többet használják, annál gyorsabb lesz
nem a leggyorsabb még. de nagyon szerethetõ.
azthiszem használni fogom ^^
tabletre optimalizált kliensben is jó lehetne 😉 !
http://cant.io
szurd má linket had lám mit nyomacc
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...