41998
-
#39677 Mind a kettő belenyúlt a fogakba szemfog, metszőfogak közé. Spaceghost-é még jobb lett, nála éveket letagadhat a csóka plusz a szem korrekció nagyon állat. A szemöldökök közötti bőrgyűrődés megoldása is fajántos.
De azért azt vegyük figyelembe, hogy Spaceghost-nak rohadt nagy rutinja van benne Dominonak meg a 3-4. próbálkozása életében és ahhoz képest szinte profi munka van benne.
(szvsz mint mindig :D) -
#39676 A szemfog ilyen mértékű eltüntetése szerintem kicsit erős. -
#39675 férfi! max a nagyon durva híbákat sebeket stb, kellett leszednem, elmosni tilos, így kérte! ennyi...
-
#39674 a bőre azért itt-ott még furcsállik. -
#39673 itt az enyém is...
-
#39672 Kösz, nemtom én egy kicsit elégedetlen vagyok a fogaival, főleg az alsó fogsorral, no mindegy majd a következő jobb lesz, tán. -
#39671 Így kell ezt. -
#39670 Ez fasza lett. -
#39669 Bocs
-
#39668 Megpróbálkoztam a második szinttel.
Nem mertem tovább tisztítani , elmosni a bőrét nehogy úgy járjak mint az első képemnél.
-
JackMeadow #39667 Jöttök vasárnap Paint Up! -ra? Bejutottunk a bkf es media desig csopival! -
eredeti
átgyúrt
több időm most nem volt rá -
retoucher #39665 Erre nincs konkrét tutorial, mert nagyon sok féle képpen lehet retusálni, de azért a neten van számtalan "Beauty retouching techniques" tutorial.
Én spec sima kopasz PS-t használok, nincs semmilyen 3th party cuccos a PS-em alatt, ill. egyéb filterek/pluginek.
Amivel én ezt csináltam az sima manuális retus, alap PS filterek, adjustment layerek, healing brush, blending options variációi és lett belőle a végén egy 325 MB-os psd!
#39664: Hmm azért a pozáfás kicsit erős, nem?!
Ha jól emlékszem én normális hangnemben szóltam hozzá a múltkor is a témához, csak kifejtettem a véleményem azokról az emberekről akik nulla szakmai tapasztalattal a hátuk mögött egy olyan dologról mondtak "fikázást" amiről nem is tudják, h mennyi meló van vele.
Am, nincs semmilyen weboldalam, dART profilom, de PS-sel a múlt század végétől dolgozom!
Ja, az itteni sg-s profilomba van még1 "hobbi" ref munkám, de gondolom aki már kíváncsiskodott rólam az úgy is megnézte már azt is! -
#39664 Retoucher: jogosan pofáztál, végre odabasztál a 10-20 éves amatőröknek,kihasználva a gyenge pillanatodat , megkérdem van-e neked weboldalad , vagy dART profilod, vagy akármi ahol kicsit nagyobb betekintést engedsz a munkásságodba?(csak lehet találni rajta valahol fogást)
-
#39663 Cooper, majd miután fogat mosott és lecserélte a szemüvegét kontaktlencsére (ami némi orrsövényferdüléssel járt, de hát semmi sincs ingyen): Cooper megint -
#39662 Nem tudom, szerintem nem tűnik műnek lehet fikázni meg minden de nekem tetszik talán annyi, hogy a színe maradhatott volna egy kicsit "vörösesebb". Tényleg nem az én "tisztem" megmondani de ha egy újságban látnám elhinném, nem vitte túlzásba semmilyen szinten szvsz.
És akkor az ígért kérdésem:D nagyjából hogy csináltad?
Nem vitát gerjesztesz hanem kérdéseket, legalábbis felőlem ez elég ritkaság...:) -
#39661 a bőr mintázata tényleg szép. a színe kevésbé.
se úgy az egész színügy nekem nem bejön.
köcsögösködök és szőrszálhasogatok? igen :) -
#39660 tök jó, picit talán műr túl mű, meg az anyajegyet a nyakáról nem kellett volna levenni -
retoucher #39659 Az a "ref fotó" amit linkeltetek meg semmi meló rajta!
Már szépen ki van retusálva!
Semmi meló rajta?! Hmm...
Azért az csúnya lenne, ha pl. egy címlapon egy ilyen "retusált" kép jelenne meg! (bőr pórusok nagyon erősek rajta, mély ráncok, stb)
Mind1, én nem akarok vitát, mki másképp lát dolgokat, de sztem van azon a képen még mit csinálni.
Én azért dolgoztam is még rajta kicsit, természetesen ügyelve arra, h természetes maradjon a bőr, a pórusok legyenek még láthatóak, h ne legyen plasztikus, porcelán sima bőr az arcon. Kis make-up javítás is ment még rá, de csak szolidan, h természetes maradjon az összkép.
Eredeti kép vs. retusált kép -
#39658 előbb vizsgázzak le.
legyen egy értelmes munkakörnyezet alattam (nem egy rózsaszn happy one )
bár kétségkivül szeretem nade.
pár éve retusoltam egy egész osztályt.
38 fő x 5 kép , különféle fázisokban mentettem mindet, igy volt mindről szép bőr. majd ráncok. majd száj . szemek ... és a végén a tündérkirálylányok és hercegfiúkák :D aztán választott mindenki a saját giccs faktora szerint :D
irok egy imelt hatha megvannak meg, szivesen megneznem en is. jo regiek es alig emlekszek par arcra mar :D -
#39657 Még kb. 1, másfél óra és meglenne, de nincs most időm. :( -
#39656 Okés.
(De csinálok egy zombisat is ) -
#39655 Ez nem egy óriási nagy meló...de hogy mindenki normálisan megcsinálja, saját belátása szerint, legyen akkor szerda este...az szerintem bőven elég rá!
Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem zombivá és egyéb állattá kell átalakítani, csak rendbe kell hozni a képet
NE változtassátok át, maradjon ez a fószer !!!!
-
#39654 Ma nem leszek kész vele, mert most más teendőm van, de jól haladok. (Szerintem holnap beviszem melóhelyre... :) )
Most a szemfogait kalapálom, hogy álljanak valahogy. :) De szerintem legyen mondjuk szerda-csütörtök a határidő, addig mindenki rakja fel aki elkészült. Nagyon kíváncsi vagyok milyen képek születnek. -
#39653 lehetőleg felbontás maradjon, 72dpi szintén és AdobeRGB(1998)
már csak az összehasonlíthatóság miatt is ;) -
#39652 Nyah ez akkor jó lesz!
Nem kell azonnal, mindenki ráér!
Hajrá!
csak szépen nem szétkenni ez egy férfi maradjon bőre és karaktere -
#39651 Először azt hittem (linket látva), hogy Alice Cooper. Na mondom... Ez tényleg húzós! :D
De ez a Cooper gyerek sem 2 perces meló. Klassz source. Ezen tényleg van mit pöcsölni. A "köszakáll" rész... Brrr... :) -
#39650 Az stím, de ha orvosnak nevezi magát?:D -
#39649 Nem mindenki orvos akin fehér köpeny van... -
#39648 Kíváncsi leszek retoucher mit hoz ki belőle. (nem cinikus a kíváncsiságom) csak a neve alapján az ő profizmusára lennék kíváncsi és persze majd kérdeznék egykét dolgot... -
#39647 Igaz hogy nem csaj, de pont ez a 2es pálya benne!
VAN mit csinálni ezen is, felbontás is jó, élessége is!
A fekvő pozicióért bocs, siettem -
#39646 mondok jobbat itt van EZ
NA go! -
#39645 VRSDM - teljes mértékben egyet értek!
Az a "ref fotó" amit linkeltetek meg semmi meló rajta!
Már szépen ki van retusálva! Az eredetije 1000% nem így nézett ki!
keressetek valami minőségi NYERS alapanyagot!!! Ne egy már készet!
Ma nem érek rá csak nagyon későn, de ha hazajövök ránézek mik a lehetőségek...
lightroom eleve fail retus szempontjából :D (esküvőfotósok kókányolnak benne, de max szétmossák a képeket...)
portriture-vel csak óvatosan!!! nem rossz dolog, de közel sem tökéletes!
-
#39644 Ő meg kicsit zombiszerű lett. :)
Elnézést nem vagyok fikagép, nem bántásból írom ezeket. -
#39643 Nekem ez már túl homály kategória. -
[URL=http://i51.tinypic.com/10qcflw.jpg]a pixelarányos kép. aminél a homlokot nem illik nézni mert az szar :D^^[/URL]
-
#39641 Gyorsan összepöttyintve, rengeteg hibával, de sokat nem akartam nyalni vele.
Remélem lekicsinyíti a képet :)
-
#39640 Jó alap. Meló után lehet nekiugrok, bár nem vagyok nagy "retusőr".
De azért kíváncsi vagyok magamra :) -
#39639 megmondjam miert nincs kedvem egy kepet csinalni? vagy ezeket a kepeket?
mert szarbol is lehet varat epiteni. csak szopsz vele.
mig egy szep kepbol meg szebbet szinten, es hamar lesz szep es elvezted is.
es a kulonbseg technikailag? zero.
/tovabba senki ne gondolja hogy egy profi retus alapja egy szarul bevilagitott kulteri paparazzi foto volt.
/inkabb profin bevilagitottak majd oda vagtak ahova akartak.
na ezen utobbi ket pontban szereplo feltelekkel mar van kedvem dolgozni.
jo alapbol profit letrehozni az reszemrol okes.
szar alapbol normalisat varazsolni. hat abban semmi racio a reszemrol D: -
#39638 Szóval ez aszt jelenti hogy te is csinálsz egy változatot?
Végre hajlandó vagy megvillantani nekünk, mit tud az öreg?
Nekem úgy tanították, lányokat nem bántunk, de most csak ki kívánkozik belőlem, remélem nem sértődsz meg és nem veszed nagyon a szívedre:
Hú, hogy is mondták nekem... Á, megvan: kivan égve a haja és ez bizony hiba.A felirat helye is egy kicsit fura, pl. a falról hiányzik a csík.