41998
-
#39717 Jack! holnap remélem odavágtok ;) -
#39716 Ha már ital és sötét színű:
-
#39715 erről a koka ültetvényről van valami forrásod?
vagy én élek tévedésben vagy te :D -
#39714 azert gondoltam hogy a tied :O -
#39713 Anno a Coca-Cola tartalmazta a koka levél hatóanyagát is, és mind a mai napig a Coca-Colanak van a legnagyobb kokacserje ültetvénye az egész világon, ami természetesen legális nekik. Az jó kérdés, hogy a hatóanyag benne van-e még, de úgy tudom, hogy már csak ízesítésként használják fel a kokát. -
#39712 volt régen a Plusba valami Trendy nevezetü kola, nekem az is ugyanúgy ízlett :D -
#39711 Az enyém feb 18, csak ide került fel 20.-án
Amúgy barátnőm mesélt egy képről amin különböző életkorban állnak ketten egy fánál és a végén elpatkolnak, de én az eredetit nem láttam :D
Viszont komoly a hasonlóság -
karajjj #39710 simán lehet érezni -
#39709 A Pepsi valamivel édesebb. -
#39708 vagy nem -
#39707 te érzel különbséget a kettő között?:D -
#39706 ez csak egy példa, hogy lehet elbaszni egy világmárkát -
#39705 de legalább a kólájuk is szar a sok logo mellet :D -
#39704 őrület -
#39703 1886: alapötlet megfogalmazva, szirup formjában lehetett kapni patikában...
1900: kocsmában is elkezdték forgalmazni, szódavízzel higították
aztán alakult ki mint brand és azota nem váltott arculatot, csak megspékelték az akutális trendekkel, ezzel szemben a pepsi csak évtizedről-évtizedre barmolta szét a sajátját -
#39702 -
#39701 szánalom
-
#39700 Úúúú, a zombit én ígértem, de úszom a melóban, úgyhogy szerintem most hétvégén lesz Cooper barátunkból walking dead! -
#39699 pár hete megy körbe körbe az irodában is ez a kép (és a többi feketekeretes) nekem is rémlett, mintha itt csinálta volna valaki.... -
#39698 where is sherlock? -
#39697 uh, ezt nem is neztem :D
ha tudom lehet nem is linkelem :C fb on meglattam, hogy valaki likeolta egybol smg muve jutott eszembe... de most nem vagom kie az igazi :o -
#39696 amit linkeltél jan. 30.
smg-é meg feb. 20.
na most akkor vagy mindkettő smg-é vagy másolta? -
#39695 tudtam...bocsi smg, te voltal a masik tippem :) -
#39694 kicsit off
ezt nem az egyikotok csinalta veletlen? jack talan, nemtom, de szerintem itt láttam régebben. -
#39693 Én írtam, hogy kapott orrsövényferdülést (mert azt is kérte, mint nálad a túl fehér fogakat) :-) - tisztában vagyok vele, hogy gány. -
#39692 A foga azért fehér ennyire mert azt külön kérte "Cooper" :D persze a szemét is
A "kék" réteget csak te látod, vagy gondolod :D valszeg a monitorod miatt mert ez a színhelyes kép...az eredeti úszott durván pirosba és magentába azért látszik ennyire!
Rettenthető: most egy szemüveg leszedés...nem nagy valami ráadásul középen nagyon gány....
btw: valaki igért zombit is.... -
JackMeadow #39691 biztinem :P
-
#39690 Köszi! -
#39689 -
#39688 És az én szememnek még elég durván is van összerakva. -
#39687 szerintem sem -
#39686 Kérdés: az alábbi képen a kutya csak szerintem nem az eredeti fotó része?
-
retoucher #39685 A megrendelők általában csak a word-excel-powerpoint nevezetű programokat ismerik! És az ugyebár nem olvassa az eps-t.
Marad a számukra "tökéletes" jpg, de szigorúan olyan méretbe ami még e-mailen átmegy! Mindig ezt szokták kérni! -
#39684 omg itt sír az egyik ügyfél, aki mellesleg egy nagy kiállítás építő cég, hogy küldjek neki értelmes logot mert az eps-t nem tudják megnyitni -.-
LOL szvsz ha egy eps-el nem boldogulnak, ami mellesleg mindenhol a legjobb megoldás logora, akkor adják fel vazze :/ menjenek ki kapálni a földre. -
#39683 szépek a fogaid Laci... -
#39682 ha nem tudnám melyik az igazi nem tudnám megmondani :) mondjuk a kaját szerintem kiszedhetnéd :D (fogainál) -
#39681 Sg-nél a fogak egy kicsit virítósabbak azért.
A szemöldökök közötti részt egy kicsit problémásnak látom mind kettőnknél, talán nálam egy kicsit lágyabb az átmenet az eredetin hagyott és a retusált rész között.
A szőrszálakat a homlokán én nem tartottam fontosnak így eltüntettem , nem úgy mint Sg.
Mindezek ellenére nagyon jónak tartom Sg-ét , és kijelentem ő is "jogosan pofázott"-hogy magamat idézzem.
Külön tetszik hogy ráhúzta ezt a kék réteget olyan hűvös ,"business"-es hangulatot adott a képnek, és a nekünk jobb szeménél a megoldás, hogy átmásolja a bal szemét- nekem nem jutott eszembe pedig nagyon baszta a szemem hogy ennyire bandzsít, de hirtelen nem tudtam vele mit kezdeni.
Az enyém túl homályos lett? -
#39680 Nekem nem világom a fotó retusálás... az én Cooper szemüveg leretusálós képem se igen van több, mint a 5. ilyen jellegű próbálkozás. Csak azt hittem Contest lesz ez is, mint amiről valamikor nagyon régen szólt ez a topic - és ma már sajnos nem.
Ettől függetlenül szerintem sok esetben a fogaknál túlságosan, természetellenesen fehérre "színezik". Ez mindkettőjüknél felróható hibának, már amennyiben nem az az elvárás, hogy a mosolyával vakítson az alany. Ezt leszámítva persze ügyes kivitelezés mindkettő. -
#39679 De tuti terelgetett a jó irányba akár napi szinten is, így a két éved azért többet nyom a latba. -
#39678 2 éve retusálok intenzíven ezt én csináltam nem párom ...neki van 10 éves rutinja! :D