41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    Jack! holnap remélem odavágtok ;)
  • NessieGraf
    Ha már ital és sötét színű:
  • VRSDM
    erről a koka ültetvényről van valami forrásod?
    vagy én élek tévedésben vagy te :D
  • Jim Morrison
    azert gondoltam hogy a tied :O
  • xelag
    Anno a Coca-Cola tartalmazta a koka levél hatóanyagát is, és mind a mai napig a Coca-Colanak van a legnagyobb kokacserje ültetvénye az egész világon, ami természetesen legális nekik. Az jó kérdés, hogy a hatóanyag benne van-e még, de úgy tudom, hogy már csak ízesítésként használják fel a kokát.
  • RaZoK
    volt régen a Plusba valami Trendy nevezetü kola, nekem az is ugyanúgy ízlett :D
  • SMGBAS
    Az enyém feb 18, csak ide került fel 20.-án
    Amúgy barátnőm mesélt egy képről amin különböző életkorban állnak ketten egy fánál és a végén elpatkolnak, de én az eredetit nem láttam :D
    Viszont komoly a hasonlóság
  • karajjj
    simán lehet érezni
  • xelag
    A Pepsi valamivel édesebb.
  • Jim Morrison
    vagy nem
  • RaZoK
    te érzel különbséget a kettő között?:D
  • RaZoK
    ez csak egy példa, hogy lehet elbaszni egy világmárkát
  • pxxl
    de legalább a kólájuk is szar a sok logo mellet :D
  • passatgt
    őrület
  • RaZoK
    1886: alapötlet megfogalmazva, szirup formjában lehetett kapni patikában...

1900: kocsmában is elkezdték forgalmazni, szódavízzel higították

aztán alakult ki mint brand és azota nem váltott arculatot, csak megspékelték az akutális trendekkel, ezzel szemben a pepsi csak évtizedről-évtizedre barmolta szét a sajátját
  • passatgt
  • RaZoK
    szánalom

• cenobite
    Úúúú, a zombit én ígértem, de úszom a melóban, úgyhogy szerintem most hétvégén lesz Cooper barátunkból walking dead!
  • Spészgószt
    pár hete megy körbe körbe az irodában is ez a kép (és a többi feketekeretes) nekem is rémlett, mintha itt csinálta volna valaki....
  • VRSDM
    where is sherlock?
  • Jim Morrison
    uh, ezt nem is neztem :D
    ha tudom lehet nem is linkelem :C fb on meglattam, hogy valaki likeolta egybol smg muve jutott eszembe... de most nem vagom kie az igazi :o
  • MANOWAR
    amit linkeltél jan. 30.
    smg-é meg feb. 20.
    na most akkor vagy mindkettő smg-é vagy másolta?
  • Jim Morrison
    tudtam...bocsi smg, te voltal a masik tippem :)
  • Jim Morrison
    kicsit off
    ezt nem az egyikotok csinalta veletlen? jack talan, nemtom, de szerintem itt láttam régebben.
  • Rettenthető
    Én írtam, hogy kapott orrsövényferdülést (mert azt is kérte, mint nálad a túl fehér fogakat) :-) - tisztában vagyok vele, hogy gány.
  • Spészgószt
    A foga azért fehér ennyire mert azt külön kérte "Cooper" :D persze a szemét is
    A "kék" réteget csak te látod, vagy gondolod :D valszeg a monitorod miatt mert ez a színhelyes kép...az eredeti úszott durván pirosba és magentába azért látszik ennyire!

Rettenthető: most egy szemüveg leszedés...nem nagy valami ráadásul középen nagyon gány....

btw: valaki igért zombit is....
  • JackMeadow
    biztinem :P
  • NessieGraf
    Köszi!
  • passatgt
  • NessieGraf
    És az én szememnek még elég durván is van összerakva.
  • acsati
    szerintem sem
  • NessieGraf
    Kérdés: az alábbi képen a kutya csak szerintem nem az eredeti fotó része?

• retoucher
    A megrendelők általában csak a word-excel-powerpoint nevezetű programokat ismerik! És az ugyebár nem olvassa az eps-t.

Marad a számukra "tökéletes" jpg, de szigorúan olyan méretbe ami még e-mailen átmegy! Mindig ezt szokták kérni!
  • pxxl
    omg itt sír az egyik ügyfél, aki mellesleg egy nagy kiállítás építő cég, hogy küldjek neki értelmes logot mert az eps-t nem tudják megnyitni -.-
    LOL szvsz ha egy eps-el nem boldogulnak, ami mellesleg mindenhol a legjobb megoldás logora, akkor adják fel vazze :/ menjenek ki kapálni a földre.
  • pyrohun #39683
    szépek a fogaid Laci...
  • Jim Morrison
    ha nem tudnám melyik az igazi nem tudnám megmondani :) mondjuk a kaját szerintem kiszedhetnéd :D (fogainál)
  • III dOMINO III
    Sg-nél a fogak egy kicsit virítósabbak azért.

A szemöldökök közötti részt egy kicsit problémásnak látom mind kettőnknél, talán nálam egy kicsit lágyabb az átmenet az eredetin hagyott és a retusált rész között.
    A szőrszálakat a homlokán én nem tartottam fontosnak így eltüntettem , nem úgy mint Sg.

Mindezek ellenére nagyon jónak tartom Sg-ét , és kijelentem ő is "jogosan pofázott"-hogy magamat idézzem.

Külön tetszik hogy ráhúzta ezt a kék réteget olyan hűvös ,"business"-es hangulatot adott a képnek, és a nekünk jobb szeménél a megoldás, hogy átmásolja a bal szemét- nekem nem jutott eszembe pedig nagyon baszta a szemem hogy ennyire bandzsít, de hirtelen nem tudtam vele mit kezdeni.

Az enyém túl homályos lett?
  • Rettenthető
    Nekem nem világom a fotó retusálás... az én Cooper szemüveg leretusálós képem se igen van több, mint a 5. ilyen jellegű próbálkozás. Csak azt hittem Contest lesz ez is, mint amiről valamikor nagyon régen szólt ez a topic - és ma már sajnos nem.
    Ettől függetlenül szerintem sok esetben a fogaknál túlságosan, természetellenesen fehérre "színezik". Ez mindkettőjüknél felróható hibának, már amennyiben nem az az elvárás, hogy a mosolyával vakítson az alany. Ezt leszámítva persze ügyes kivitelezés mindkettő.
  • MANOWAR
    De tuti terelgetett a jó irányba akár napi szinten is, így a két éved azért többet nyom a latba.
  • Spészgószt
    2 éve retusálok intenzíven ezt én csináltam nem párom ...neki van 10 éves rutinja! :D