PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fõleg szürke háttéren <#buck>#buck>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Nem tetszenek a színek neki...
Velõs kritikákat kérnék, ha lehet 😛
Egyébként elsõ templatem, amivel komolyabban fogalkoztam 😉
amúgy valakitõl képek? tegyétek 😊
u dont have to listen anybody else but me
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
feltételezem a luxus nyaralók többsége tengerparti és nem téli vakáció a fõ profilja a cégnek. A kupakból meg nekem nem derül ki mivel foglalkoznak, de aztán úgyis a megrendelõ dönt.
www.czekoart.hu
nem szabad ennyire speckó egyoldalú dolgokat beletenni!
A "kupak" mindenre jó 😄
talán ha a 2.-t úgy rendezted volna el mint a 3. van ....gyengén talán...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
lehetne játszani vele, akár a középsõ rész formálhatna egy pálmafát
www.czekoart.hu
jó a betû
jó hogy az ötös meg a kettes ugyan az csak tükrözve. ha választanék akkor 3.
2. pálmafás kula
3. logó
a letisztult azt jelenti nincs benne semmi bonyolult vonal (pálmafa) meg olyan értelmezhetetlen valami, amihez 2perc kell mire kibogarászod!
ezé nyert a KÖR
Ennél a lógónal az volt a kérés, hogy legyen egyszerõ , letisztult , könyen beazonosítható, egyedi és PIROS.
A cég neve: 52 SHARES INC - Timeshare-el foglalkoznak , azaz ingatlanokat tartanak fent kölönbözõ luxus nyaralóhelyeken , amiket az év mind az 52 hetében kiadnak.
1. KÉP - talán nem eléggé egyértelmõ a 52 , de próbáltam valami egyedit kitalálni mivel mindenki a "piros körben az 52" megoldást variálta.
2. KÉP - ez eléggé egyszerõ
3. KÉP - a nyertes : egy igazán egyedi és könnyen felismerhetõ lógó<#wow3>#wow3>
Vélemények?
multkor elkezdtem de Paypal-t kért, ugyh abbahagytam, most meg nem kérte. nem értem 😄
Nem is találom h hol kell megadni pedig regeltem.
Tudtok segíteni benne?
Nekem eddig 6-ból 1, de én is most kezdtem pár hete. Az a baj, hogy nincs annyi idõm amennyit szeretnék. 😞
gamertag: kenobita
Persze természetes, hogy vannak olyanok, akiknek mondjuk 200-ból egy sem jön be, de talán nem véletlenül...
Ennél a lógónal az volt a kérés, hogy legyen egyszerõ , letisztult , könyen beazonosítható, egyedi és PIROS.
A cég neve: 52 SHARES INC - Timeshare-el foglalkoznak , azaz ingatlanokat tartanak fent kölönbözõ luxus nyaralóhelyeken , amiket az év mind az 52 hetében kiadnak.
Elsõ megoldásom - talán nem eléggé egyértelmõ a 52 , de próbáltam valami egyedit kitalálni mivel mindenki a "piros körben az 52" megoldást variálta.
A második totál egyszerûre sikeredett.
És végül a gyõztes-természetesen egy nagyon egyedi és eszméletlenül jellegzetes pályázat nyert.

Másik téma az ingyenes oldalak. Azért van ami nagyon jó. Sõt... Nem feltétlenül kell perkálnod, hogy normális szolgáltatást kapj.
Csak két példa:
www.99designs.com
www.mycroburst.com
Ingyenesek. Annyi melót vállalsz be amennyit akarsz, kommentelhetsz, van fórum, blog, hírlevél, vannak jó pénzes melók, stb...
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Amúgy jah 😄 Ez már napiszaron is volt még másnap 😄
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
link
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Még valaki? 😄
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
@ 39152 - Nekem tetszik így ahogy van, de a sporthoz tényleg nemsok köze van 😄 Guitar Hero ugrott be róla
Amúgy egy ff focilabda tényleg jó ötlet. Még az a nyúlás is maradhatna esetleg pirosan, mintha annyira erõsen lenne rúgva 😄
A Rock-hoz se kötném nagyon a zöld színt!
A sikeres logótervezés pont a színelméleten múlik, mi tetszik a szemnek mi fog meg, mi mivel illik össze!
Mint mondtam LOGÓ (embléma) nem grafikáról van szó...ne tévedj el te is! Itt a LOGÓ a lényeg nem a dizájnos elemek!
kék,piros,fehér...stb de konkrétan, tehetnél egy feketfehér focilabdát a "takonycsepp" (ha már ez ragadt rá) helyett! A rock az OK ott a gitár már csak sport kell bele, egy ilyen üstökös izé takonycsepp nem sport! Szerintem!
Spészgoszt, ugyan milyen színt kötnél a sporthoz a zöld helyett?Táncsak nem a lilát?<#eplus2>#eplus2>
Hú, ezt a nyúlas dizájnt átkellene ültetni üdvözlõlapra. Tuti vinnék mint a cukrot.
Te toltad össze vagy csak úgy találtad?
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
szerintem!
Egyébként faja <#alien>#alien>

2 nap alat egy kicsit utánna olvastam a dolgoknak és úgy gondolom sikerült átállítanom az agyamat Pixelrõl -> Vektor mod-ra.
Megszületett az elsõ igazán lógónak mondható mûvem.
Személyszerint nagyon büszke vagyok rá , mivel telyesen az én agyamból pattant ki a megoldás , nem lestem semmilyen emblémáról(már azt is tudom hogy magyarul így mondják a lógót).
Egyszerûen összeírtam a témára utaló tárgyak, fogalmak listáját és kikombináltam belõlük ezt:
Egy sport bárnak kellet tervezni .
Nagy kivetítõkön közvetítenek majd minden féle sporteseményt, miközben a háttérben zúzós rock zene szól(ez mán mekkora ötlet, maga a kánaán). Olyan estéken amikor nincs semmi fontos mecs rock zenekarokat hívnak fellépni.
Kikötés volt hogy legyen fialalos-hiszen a célközönség fiatal baráti társaságok,legyen figyelemfelkeltõ mégis egyszerõ és "fleshy".
Eddig aki látta annak tetszet , de hajuk a hozzáértõket megálja a helyét vagy sem?<#kerdes>#kerdes>
tudom senki nem vagyok én itt és tényleg nem 😎
de azért valamilyen szinten csak az életem egy pici szelete lett ez a karakterrengeteg. meg szerencsére képek is azért.
és nagyon értékes visszatekinteni a trendeket, a társaságot. és szóval most így egész jópofa megint.
tényleg örülök hogy ilyen jókat beszélgettek/tünk dolgokról. a mikéntjérõl. és nem a hatvan hatodik outer glow meg buta montázs van terítéken.
szóval nagyon tuti. örülök 😊 így tovább.