PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
a piros, sárga és narancs betûk, gombok stb. nagyon zavaróak kifolyik ez ember szeme, csak nagyon indokolt esetben használnám!
fõleg szürke háttéren <#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

zsolesz92
Ja ez az undorító logó adott volt 😄

zsolesz92
Egész nap ezzel kínlódtam, a megrendelõ egy gombnyomással távolította el 😄
Nem tetszenek a színek neki...

Velõs kritikákat kérnék, ha lehet 😛
Egyébként elsõ templatem, amivel komolyabban fogalkoztam 😉

VRSDM
ez okés. de ezzel vindózon ugyanúgy nem mentem semmire 😊

amúgy valakitõl képek? tegyétek 😊

u dont have to listen anybody else but me

hungary27
én is megnéztem, sõt még az ujjamat is vittem arra fele.
Kovács legény

www.czekoart.hu

VRSDM
túl reggel van ahhoz hogy ne néztem volna le keresve azt a bizonyos gombot.

SMGBAS
Ha megnyomod az F13-mat akkor olyan mintha egy here lenne 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Kovács legény
Akkor csak egy hegy kell a pálma mögé😊
feltételezem a luxus nyaralók többsége tengerparti és nem téli vakáció a fõ profilja a cégnek. A kupakból meg nekem nem derül ki mivel foglalkoznak, de aztán úgyis a megrendelõ dönt.

www.czekoart.hu

Spészgószt
az a baj nyaralás nem csak pálmafás helyen van és aki a hegyeket szereti az máris utálja a pálmafát!
nem szabad ennyire speckó egyoldalú dolgokat beletenni!
A "kupak" mindenre jó 😄
talán ha a 2.-t úgy rendezted volna el mint a 3. van ....gyengén talán...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Kovács legény
a harmadikban nekem pont az 52 nem tetszik, a negatív formának is szépnek kell lennie, nagyon csúnyán darabolja a szét a korongot.
lehetne játszani vele, akár a középsõ rész formálhatna egy pálmafát

www.czekoart.hu

VRSDM
3.
jó a betû
jó hogy az ötös meg a kettes ugyan az csak tükrözve. ha választanék akkor 3.

Kovács legény
2.

www.czekoart.hu

MANOWAR
csak szvsz: Az elsõ képnél az 52 érdekes de nem az igazi, valakinek a kezébe nyomod lehet nem fogja kitalálni az óra meg mit jelent?(heteket) ezt itt mi tudjuk de õ tuti nem fogja kitalálni, félre is reagálhatja és a sietés juthat az eszébe... Második jön be a legjobban a három közül talán a betûtípust változtatnám meg. Harmadikról azonnal egy cocacola kupak jutott eszembe. 😊

Spészgószt
1. kula
2. pálmafás kula
3. logó
a letisztult azt jelenti nincs benne semmi bonyolult vonal (pálmafa) meg olyan értelmezhetetlen valami, amihez 2perc kell mire kibogarászod!
ezé nyert a KÖR

III dOMINO III
No csak sikerült(igaz két napba telt)

Ennél a lógónal az volt a kérés, hogy legyen egyszerõ , letisztult , könyen beazonosítható, egyedi és PIROS.
A cég neve: 52 SHARES INC - Timeshare-el foglalkoznak , azaz ingatlanokat tartanak fent kölönbözõ luxus nyaralóhelyeken , amiket az év mind az 52 hetében kiadnak.

1. KÉP - talán nem eléggé egyértelmõ a 52 , de próbáltam valami egyedit kitalálni mivel mindenki a "piros körben az 52" megoldást variálta.

2. KÉP - ez eléggé egyszerõ

3. KÉP - a nyertes : egy igazán egyedi és könnyen felismerhetõ lógó<#wow3>

Vélemények?

III dOMINO III

zsolesz92
megtaláltam bocsi, csak chrome kitöltötte helyettem az email címemmel automatikusan 😊

zsolesz92
A logoblog-hoz a mycroburston keresztül kell regisztrálni?

multkor elkezdtem de Paypal-t kért, ugyh abbahagytam, most meg nem kérte. nem értem 😄
Nem is találom h hol kell megadni pedig regeltem.

Tudtok segíteni benne?

cenobite
Hajrá!!! <#eljen>
Nekem eddig 6-ból 1, de én is most kezdtem pár hete. Az a baj, hogy nincs annyi idõm amennyit szeretnék. 😞

gamertag: kenobita

Spészgószt
én most 10% os vagyok<#buck>...de még csak pár hónapja kezdtem

cenobite
Nos, hogy ne csak a szám járjon, pár kattintás után találtam azért olyanokat akinek bejön ez a "100-ból 10 nyertes" dolog. <#papakacsint> (Nem kellett túl sokat keresgélni)
Persze természetes, hogy vannak olyanok, akiknek mondjuk 200-ból egy sem jön be, de talán nem véletlenül...

III dOMINO III
MIÉRT...MIÉRT...?Hagyuk a francba.Mék és bedobok egy idegcsillapítót.

III dOMINO III
Az Istenit akkor is meg mutatom.

1.

2.

Winner

III dOMINO III
No megpróbálom újra:

1.

2.

The Winner

III dOMINO III
Akkor m u t a t o m:

Ennél a lógónal az volt a kérés, hogy legyen egyszerõ , letisztult , könyen beazonosítható, egyedi és PIROS.
A cég neve: 52 SHARES INC - Timeshare-el foglalkoznak , azaz ingatlanokat tartanak fent kölönbözõ luxus nyaralóhelyeken , amiket az év mind az 52 hetében kiadnak.
Elsõ megoldásom - talán nem eléggé egyértelmõ a 52 , de próbáltam valami egyedit kitalálni mivel mindenki a "piros körben az 52" megoldást variálta.

A második totál egyszerûre sikeredett.

És végül a gyõztes-természetesen egy nagyon egyedi és eszméletlenül jellegzetes pályázat nyert.

VRSDM
<#rolleyes>

cenobite
"Kezdõ álmai..." Lehet tényleg álom, amíg ki nem próbálod napi 8 órában csinálni. Így voltam a stock-al is. Gondoltam jól jön ha havonta 100 dodó összejön. Kis zsebpénz. Aztán amikor normálisan csináltam, vagyis naponta töltöttem fel 4-5 ábrát - szóval nem erõltettem meg magam, de MINDEN NAP töltöttem fel valamit - összejött 200-300 dollár. És konkrétan tudok olyanokat akik stock-ból megélnek. Nem rosszul.

Másik téma az ingyenes oldalak. Azért van ami nagyon jó. Sõt... Nem feltétlenül kell perkálnod, hogy normális szolgáltatást kapj.
Csak két példa:
www.99designs.com
www.mycroburst.com
Ingyenesek. Annyi melót vállalsz be amennyit akarsz, kommentelhetsz, van fórum, blog, hírlevél, vannak jó pénzes melók, stb...

SMGBAS
És már linkeltem is anno 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

LaliK
Még nem vagyok 18, nem nézhetem meg :/
Amúgy jah 😄 Ez már napiszaron is volt még másnap 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

rooney8
nocsak mit találtam 😄 emlékeztek még ki csinálta? 😄
link

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MANOWAR
Festek (a tojásaim) <#eplus2>

LaliK
Én meg alszok 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

SMGBAS
Én meg fáradt... 4 óta folyamatosan rajzolok
Még valaki? 😄

pyrohun
éhes vagyok. 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

LaliK
<#mf2>

@ 39152 - Nekem tetszik így ahogy van, de a sporthoz tényleg nemsok köze van 😄 Guitar Hero ugrott be róla

SMGBAS
Jaja saját, kell a píz 😄

Amúgy egy ff focilabda tényleg jó ötlet. Még az a nyúlás is maradhatna esetleg pirosan, mintha annyira erõsen lenne rúgva 😄

Spészgószt
bocs tripla...de még valami!
A Rock-hoz se kötném nagyon a zöld színt!
A sikeres logótervezés pont a színelméleten múlik, mi tetszik a szemnek mi fog meg, mi mivel illik össze!

Spészgószt
beírod google-ba "sport logo" katt a képekre és semmi mást nem látsz csak kék fehér piros logókat feketével kombinálva, zöld nagyon kevés van!
Mint mondtam LOGÓ (embléma) nem grafikáról van szó...ne tévedj el te is! Itt a LOGÓ a lényeg nem a dizájnos elemek!

Spészgószt
nézz meg pár sport logót
kék,piros,fehér...stb de konkrétan, tehetnél egy feketfehér focilabdát a "takonycsepp" (ha már ez ragadt rá) helyett! A rock az OK ott a gitár már csak sport kell bele, egy ilyen üstökös izé takonycsepp nem sport! Szerintem!

III dOMINO III
"A takonycsepp legyen egyszinû"- úgyérted hogy tüntessem el róla a glow-t vagy hogy ne legyen lyukas.
Spészgoszt, ugyan milyen színt kötnél a sporthoz a zöld helyett?Táncsak nem a lilát?<#eplus2>

Hú, ezt a nyúlas dizájnt átkellene ültetni üdvözlõlapra. Tuti vinnék mint a cukrot.
Te toltad össze vagy csak úgy találtad?

SMGBAS
zöld szín nehezen köthetõ a sporthoz
<#idiota><#idiota><#idiota>

Spészgószt
valahogy a zöld szín nehezen köthetõ a sporthoz és az a takony csepp is lehetne egy konkrétabb labda mondjuk, me így semmi sport nincs benne a feliratot kivéve!
szerintem!
Egyébként faja <#alien>

SMGBAS
Na akkor:

SMGBAS
A takonycsepp legyen egyszínû zöld, amúgy faja 😄

III dOMINO III
No, amíg ti itt eldiskuráltatok a pályázós oldalakról én már össze is dobtam az elsõ normális lógó tervemet Cenobite által nemrég belinkelt oldalra.

2 nap alat egy kicsit utánna olvastam a dolgoknak és úgy gondolom sikerült átállítanom az agyamat Pixelrõl -> Vektor mod-ra.

Megszületett az elsõ igazán lógónak mondható mûvem.
Személyszerint nagyon büszke vagyok rá , mivel telyesen az én agyamból pattant ki a megoldás , nem lestem semmilyen emblémáról(már azt is tudom hogy magyarul így mondják a lógót).

Egyszerûen összeírtam a témára utaló tárgyak, fogalmak listáját és kikombináltam belõlük ezt:

Egy sport bárnak kellet tervezni .
Nagy kivetítõkön közvetítenek majd minden féle sporteseményt, miközben a háttérben zúzós rock zene szól(ez mán mekkora ötlet, maga a kánaán). Olyan estéken amikor nincs semmi fontos mecs rock zenekarokat hívnak fellépni.
Kikötés volt hogy legyen fialalos-hiszen a célközönség fiatal baráti társaságok,legyen figyelemfelkeltõ mégis egyszerõ és "fleshy".

Eddig aki látta annak tetszet , de hajuk a hozzáértõket megálja a helyét vagy sem?<#kerdes>

hungary27
logos oldalmeg:http://www.logofaves.com/
papi08
<#eplus2><#eplus2>

13 éve itt. Szép idő.

passatgt

VRSDM
fiúk-lányok.

tudom senki nem vagyok én itt és tényleg nem 😎
de azért valamilyen szinten csak az életem egy pici szelete lett ez a karakterrengeteg. meg szerencsére képek is azért.

és nagyon értékes visszatekinteni a trendeket, a társaságot. és szóval most így egész jópofa megint.

tényleg örülök hogy ilyen jókat beszélgettek/tünk dolgokról. a mikéntjérõl. és nem a hatvan hatodik outer glow meg buta montázs van terítéken.

szóval nagyon tuti. örülök 😊 így tovább.