PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
Érdekelne esetleg valakit (céget!) CÉGES megjelenés a <#hamm>#hamm> Reklámzabálókon illetve a Sportzabálók éjszakáján, délutánján???
LastMinute ajánlatok azaz valszeg olcsóbbak mint amúgy, sokat nem tudok róla, kaptam promó anyagot, küldök annak akit érdekel! <#felkialtas>#felkialtas>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
második ma reggeli kávécigi mellé.
de gondoltam ha má akkor má méne.
u dont have to listen anybody else but me
huhh, keso van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
persze én se értek hozzá.
http://www.madaraszautosiskola.hu
Ugy hiszem lassan eljött az ideje, hogy bepróbákozak az itteni reklámgrafikai cégekhez.
Mivel nincs befejezett grafikusi iskolám, szerintem az eddigi munkáimra kellene támaszkodnom.
Összedobtam egy portfólió oldalt amit fõleg a leendõ fõnökeimnek szánok,
de nem tom menyire felel meg a célnak(hogy felvegyenek).
Ahogy mindent ezt is eléggé kidolgoztam, de lehet hogy ebben az esetben ez pozitív dolog, mivel itt az a lényeg hogy megmutassam mit tudok,nem?!
kicsit furcsa ez , de azt szeretném kérni hogy véleményezétek,mondjátok ha valamit hiányoltok vagy sokaltok...
Ne felegyétek, egy másik országban élek szóval biztos nem fogok nektek konkurenciát jelenteni<#buck>#buck>.
LINK
U.i. Vannek rajzok is , szóval aki szereti az erõtelyes vizuális ingereket nyugottan nézzen be<#vigyor3>#vigyor3>
A kreativitásoddal nincs gond, jók a munkáid, csak SOK! A kritikákat építõ jelleggel mondtam, nem fikáztam!
Nézegesd meg az új logo trendeket...<#alien2>#alien2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Azzal akarod megmutatni, hogy vágod a témát, hogy sokat viszel a munkákba.
Ebben a logós bizniszben meg ahogy látom az egyszerû, érthetõ, könnyen lerajzolható, sokszorosítható, könnyen megmaradó a menõ. És ha végig gondolod igazuk is van. Nézd a megrendelõ szemével.
Mit szeretne? Egy egyedi logót, amit ha ránézel rögtön tudod mirõl van szó, megjegyzed és nem kell sok pénz a marketingre sem.
minden második logo ebben a témában ilyen
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
vagy ha vársz egy pár hetet és megnézed a MOM park falát és belselyét ott is láthatsz pár munkát....<#buck>#buck>
a másiknak gõzöm nincs mi a betûkombója de az image/adjustmentsben van
www.czekoart.hu
Egyébként kösz a szinezési tanácsot , mihelyt rájövök mi a "curves" meg "selective colors" megfelelõje a magyar nyelvû Ps-ben ,ki is próbálom<#eljen>#eljen>.
A lógó NEM Ps-es ,telyesen Corel-ben dobtam össze.
Amikor megláttam a contest-et a typot találtam ki elõször és mivel nem láttam hasonlót az addig beküldöttek között(190) úgy döntöttem, megvalósítom a víziómat.Hát igen csak hogy ekkor jött az a rész hogy a green elektronikára kellene volna utalni valamivel...
Elõször a villanykörtét gondoltam fel használni , de mivel 190 design közül 180 ezt a motivumot használta más alternatíva után néztem.
Látod a dugaj eszembe sem jutott, nem merült fel bennem hogy egyértelmûen feltudnák ismerni az emberek.
A kábel azért enyire szabéjtalan, mert egyszerre tanulom a Corel-t és az Illustratort használni<#idiota>#idiota>, és a Pen tool valahogy mindíg össze vissza mozog.
Aki foglalkozik ilyennel, használ Guide-okat hogy szabályosan tudja beálítani a vonalakat , vagy hogy?
Közben kiválasztották a gyõztest:
ami tetszik: a typo alapötlet (a JP, középen a C) ez így zseá
de a konektor zsinor elég szabálytalan, göröngyös ez vonatkozik a levél formájára is
a c és a levél túl plasztikus, sztem felejtsd el ezt a bevel emboss mittomén mit, nem professzinális sõt gagyabugya 😞
a pén mi az a cucc? 😄
csak egy ötlet:
leveszel minden efektet megmarad az alap, eltávolítod a kábelt meg a levelet, csinálj egy szebb levelet (formásabbat)
méretben jó. ha kész a levél fogod duplikálod tehát kettõ lesz (jobbra - balra nézõ) - ezt félrerakod
JCP typo maradt ügye a "c" és a két betü közt van egy kis kocka" na az legyen inkább egy nagyobb (ne tú nagy) kör -benne két kicsi körrel (dugalj)
most jön a két egymással ellentétesen fordított leveleünk amit a konektor möge csapacc ( a levél lógjon rá a két szélsõ betüre)
ha ez kész akkor szépen és igényesen dolgozd ki, a levelélre kerülhet erezet esetleg vízcsepp, a betükön minimál fény estébé
ez mekkora XD
Nem mutatok képet me azé megbasszák a seggem 😊
Nekem fizetnek a munkámért... és fõleg azért hogy mások ne lássák <#alien>#alien>
majd ha olyat csinálok amin csak én szórakozok magamnak akkor felteszem, de ilyenre nincs idõm... 😄
Amúgy attól hogy valamit fekete-fehérré teszel utána visszafestel pont a tónusa NEM változik meg 😄 és ettõl lesz mász színû.
Egyszerûbb ha curves-t húzgálod meg a selective colorsban játszol <#alien2>#alien2>
Remélem pozitívnak veszed amit írtam.<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
A csajos tigrises képrõl anyit, hogy szerintem sem lett tökéletes , de ettõl függetlenül Spészgószt nyaja meg a konektort.
(Amióta én ebbe a topikba nézelõdök (olyan 4 hónapja) tõle még semmi értékelhetõt nem láttam.Mutass csak 1 munkát, mindjárt meglátod milyen könyû kritizálni.Nemvagyok egy fórumban oda mondogató ember de ez most már tényleg ki kellet írnom magamból , mivel szinte mindengyik kibaszott munkámban csak a rosszat tudja meglátni, képtelen a halom negatívum mellé legaláb egy ku.va pozitívumaot megemlíteni.)
Maga az ötlet volt a rossz , hisz az FPS-eknél sem lehet úgy megoldani a karakter megjelenítését hogy az ne áljon furcsa szögben.
Ahhoz hogy ilyen minõségben tudjam kivitelezni(amit tudunk hogy Spészgószt szerint meglehetõsen sz.r)tulajdonképen csak megfelelõ stock-okat kellet találnom - a lábakra volt a legnehezebb ráakadni-, egy csomót maszkolni és színezni(ami szintén meglehetõsen silányul sikerült, Spészgószt szerint).
Mivel mind a két kéz és a lábak is külön képrõl lettek kivágva, eléggé eltértek a bõr színek.ÉN úgy oldottam meg- persze Spészgószt biztos tudna valami gyorsabb és enegiahatékonyabb megoldást mondani erre is- hogy az összes képet átalakítottam fekete fehérbe és kb egyformára álítottam a brightness-t, majd kifestettem bõrszínüre.
Végül pedig az egész képre tettem egy pirossas réteget ami egy kicsit összehozta a tigrist ,a hátteret és a csajt.<#lookaround>#lookaround>
No még egy lógót a végére, hogy ne csak szöveg legyen:
Nekem hangulatra az epres képed jön be legjobban 😊
(csajos tigrises kép)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nálam az már Ae-ba megy...
De elõtte Ps..Van benne egy szép dolog,pont erre való..Vanishing point...Megadod neki a talajt meg a házakat ,talán az eget is és ennyi...A szereplõket meg külön vezed..Bár látod h mozog a farks a krokodilnak v miaz meg a hasa,nem tom h hiba,v télleg ugy kell,de a vanishing point kiszedi a hátteret,Betolod AE-ba,és eleve ugy megy bele,h 3D--Tehát a talaj vizszintes és külön layeren van a ház...És tudod forgatni rendesen,torzul is..De azért nagy dolgokat ne várj tõle..Erre a félcenti mozgatásra tökéletes...Ennyi az egész..Aztán a szereplõk meg ne mozogjanak,esetleg egy picit,attól függ..De sztem ennyi az egész.Meg még annyi h a pivot pointot oda kell rakni ahol a mozgás középpontja legyen és kész.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az alábbi 9 képbõl kellet ki kiválasztani 3-mat és összedobni valamit belõlük,természetesen más képekkel is kilehetett egészíteni a mûvet.
Olyan 9000+ munka érkezet be.Ebõl elsõkörben ki lett választva a 25 középdöntõs majd a 3 gyõztes.
Az alábbi munkám belyutott a középdöntõbe de úgy látszik sajnos nem volt elég potenciál benne ahhoz ,hogy egy kis pízt is keressek vele.
Az elõzõn kívül neveztem még 3-mal
Talán ez lett a legsilányabb
És most következnek a gyõztesek
1. 1.500$
2. 1.000$
3. 500$
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
szval a lényeg az, hogy lehet ilyesmit csinálni 1 képbõl is. 😊
All hail the double x!
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
itt a topicja
www.czekoart.hu
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Komment törölhetõ 😄
a középsõ rész kisebb tartományban mozog mint a háttér ezért van 3D hatása
amúgy jó szar film volt ez
www.czekoart.hu
Keresel egy képet, amin sok a szemét, kivágod a babát a székkel, rárakod, dobsz alá árnyékot.
Keresel egy ilyen aligátoros krokodilos szörnyet (szerintem ez modellezett amúgy, a póz miatt gondolom), és azt is rávágod a képre, meg alákensz egy árnyékot, amire nyomsz kis gauss blurt + leveszed az opacityt.
Leirva elég egyszerü, de a legnehezbb része a source keresés lesz 😉

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21