41998
-
#40637 Szeretem a szimmetrikus, egyszerű dolgokat, meg amúgy sem szép ha a két csík vastagsága eltér...:P
Az SW-ben meg csak két fajta ilyen lépegetőről tudok :DD :P
És köszönöm :)
Bexter: Valami ilyesmi volt az elképzelésed? :D -
#40636 Miről van szó? -
ktomi22 #40635 ez sokkal jobb.. persze en velemenyem csak.. nem sokat ertek hozza szerintem :D
viszont ezen meg.. fenti fekete sav vekonyabb tennem ..alsot meg vastagabbra ;) es a 2 lepegeto ismet befigyek XD ..bar itt nem szembetuno mert nem mellette van kozvetlen. grat ;) letisztult kép.. nice. :) -
#40634 -
JackMeadow #40633 házibuli retro zenékkel? -
#40632 Báár van egy másik verzió is, azon rajta van bexter honlapjának a címe (méégiscsakforrásmegjelölés) meg a sajátom is, de duma helyett a kép:
KÉP -
#40631 Igen, egyforma sajnos, kicsit kapkodtam :$ :D
Köszönöm :) -
ktomi22 #40630 2 lepegeto robot egyforma..amugy eleg jo :) ;) -
#40629 Nemrégiben dobtál fel egy ötletet, hogy kerüljön bolygó a képedre, csináltam egy verziót :D
KÉP -
#40628 ha csakneki már régrossz.
magadnak! -
#40627 jobblett -
#40626 Csak neked v2
-
#40625 A lényeget vagyis a feliratot nemelhet kiolvasni, szóval igen :D -
#40624 Nagyon szar lett?/2
-
#40623 Szóval akkor senkinek nincs Forrst meghívója? :/ -
#40622 Minden bizonnyal el lehet benne rejtve. :D -
Nem tudom, lusta voltam végigolvasni...valahol el van rejtve benne?
-
#40620 A technológiáról ezt a wiki cikket találtam: http://en.wikipedia.org/wiki/Rate_of_return -
bcrics #40619
Aham értem,..Köszi. -
#40618 forgatható állvány, körbefotózod, utána meg js-el(flash felesleges hozzá) simán össze lehet rakni 5 perc alatt -
karajjj #40617 szerintem különböző szögekből lefényképezik és flashben össze vannak rakva a képek -
#40616 lehet, nem értek hozzá!
Már régóta érdekel, mivel hogyan csinálják.
-
karajjj #40615 flash? -
#40614 engem ezek a dinamikus képek érdekelnének! Tudja valaki pontosan hogy készül???? -
#40613 Így van. Egyszerűbb alakzatokat(henger, kocka stb.) meg lehet oldani PS-ben is, amire ráhúzol egy textúrát, de amit te szeretnél ahhoz 3D-s program kell. 3D-s alakzatot tudsz ugyan importálni PS-be, de egy emberi alak nagyon komplex, erre nem fogsz tudni csak úgy kéz, fej, láb stb. textúrát ráhúzni a fotóidból. -
#40612 Ahogy hallottam fejlesztők/grafikusok/dizájnerek' írnak véleményt a feltöltött munkákra. -
#40611 :D az kicsit bonyolultabb meló mint egy piti tetkót odavarrani valakire, ami kb 2 kattintás!
cs5 ben már van 3D, de amit te szeretnél csak így pikk pakk az ábránd...kb mint egy általános iskolásnak az ürhajóépítés. Meg lehet tanulni, de nem két nap és egy pár fórumhozzászólás...
A 3d-hez mindenképp kell modell file, esetedben egy ember, vagy valamelyik testrésze. 2 ds képből nem hiszem hogy lehet 3d-t gyúrni, mármint bonyolult alakzatot nem gömböt vagy kockát -
bcrics #40610 Háhá, köszönöm meg is oldottam.
Egy kérdésem lenne még a hozzáértőkhöz.
Hogyan Tudok egy 2d-s képet térhatásúvá tenni a programban?
3dmax-ni nem szeretnék, van erre lehetőség a Psben?
Egy Emberi alakot szeretnék több szögből fotózva összefésülni hogy azt a térben mozgatni tudjam, így szerkesztve azt.
Kb mint a panorámaképeknél.
Tehát nem a szemüveges 3d-re gondolok.
Lehetséges ez, ha igen akkor mi a teendő?
Leendő tetoválást szeretnék elhelyezni a testen, térben mozgatva a képet kicsit jobb képet adna róla.
-
ktomi22 #40609 elmondod mire jo az az oldal? :P -
#40608 nagyon szar lett?
-
#40607 Valakinek nincs itt esetleg egy felesleges Forrst meghívója? :$ :) -
#40606 ty -
#40605 köszi. :) Várom az eredményt :) -
#40604 Köszönöm, elég lesz :P
Mellesleg gyönyörű kép :) -
#40603 tess. 12mb! -
#40602 A lehető legnagyobb, és jó csíkkal, vagy nélküle :D
Bolygózni akarok :D -