41998

photoshop-banner.jpg
  • Bexter
    tetszik a lógod :D
  • pxxl
    miért kéne lerombolni egy szép patinás épületet? :) nem tehet szegény róla hogy kik járnak oda, és...
  • LeWyTy
    Észrevétel: !!!KÁR!!! hogy ez FAKE
  • nan76
    okés
  • berlinboy6329
    Árnyékok túl erősek mindenhol,gőleg középen és jobb szélen.És fényt is csinálj.V töröld ki az árnyékot.
  • Bexter
    google első találat

Google második találat :)

Hajrá :D
  • bcrics
    HEllo, elnézést a kérdés miatt előre is, de Sürgős lenne:)
    Photosophoz kellene némi intsrukció,
    Tetoválás elkészítéséhez, vázlatolásához kéne némi info.

Adva van egy kép a felkarról, és van egy másik kép amin a minta szerepel, ezt hogyan Tudom szépen Összedolgozni?
    gondolom maszkolni kell a 2 képet?

Az egyik képen szereplő mintát akarom ráhúzni a másik képre, amin a felkar szerepel.
    Ezt hogyan Tudom összehozni hogy fasza legyen? csak ennyi lenne.
  • nan76
    mindenki :D
  • Bexter
    Benne voltak a politikusok? :D
  • nan76
    észrevétel?kritika valaki?
  • Bexter
    legyen :D
  • xelag
    myverzsön: http://kepkezelo.com/images/qhja99gsx6pxiqw2ftm.jpg

• haki92
    contest?
  • Bexter
    ilyen ni :D
  • Spészgószt
    még lehet jó lesz valamire...nyomok rá pár pálmafát aztán elmegy
    a fókákból meg csinálunk vizilovat
  • Bexter
    Van egy szép homokdűném, de azt a sarkkörtől nem messze fotóztam :D
    jó az? :P
  • Spészgószt
    carib tengerpart vagy afrika :D
    jársz arra felé?
  • Bexter
    Mostanában sokat fotózom, milyen képek kellenek?
  • passatgt
    http://photodune.com

ennél olcsóbb nincs
  • Spészgószt
    Hi!
    Ha jól emlékszem valaki régebben mondta, hogy tud fizetős stock képeket olcsóbban. Érdekelne ez a lehetőség, mert szükségem lenne hamarosan 8-10 jogtiszta nagy felbontású stock képre.
    Aki tud segíteni, kérem jelezze privátba!
    Köszönöm!
  • SMGBAS
    Illustratort rá lehet venni valahogy, hogy az alap ecseteknél is érzékelje a toll nyomását? Eddig csak a wacom 6d-nél működik...
  • ktomi22
    thx :D
  • Bercy #40575
    "visszamennyééééé" :)
  • passatgt
    nem, de már kérdezted ezt egyszer, keresd vissza:D

itt van jó tutorial hozzá: http://www.learningjquery.com/2007/09/animated-scrolling-with-jquery-12
  • ktomi22
    http://www.visztpeter.me erre gondoltam én..
  • Bexter
    Ő irta és jquery-re épül. :)
    Innen tnaulgatom én is :)
  • ktomi22
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1133385514&no=40561]#40561[/URL] ignorálsz?
  • Bexter
    Megfogadtam tanácsod :)
    Köszönöm
  • passatgt
    ja és a fa alá így nem kell árnyék ha belül van már, meg felül a menü jobb szélénél túl sok a padding, azon a felén sokkal nagyobb a távolság mint bal oldalon
  • passatgt
    Jobb, de még mindig nagybetű meg túl vastag:)

Egy ilyen szerintem jobban passzolna:

UA a betűtípus, #333 szín, fehér text-shadow, nem félkövér, 20px, picit nagyobb sorköz, aláírás #999 szín
  • Bexter
    Így jobb? :)
  • passatgt
    http://google.com/webfonts
  • Bexter
    a bexter.hu irtam scripteket meg hazsnáltam, az oldalon belüli portfolio meg wp.
  • ktomi22
    irtam:
    "am jelenlegi weboldalad ami bexter.hu -n megy.. azt irtad? vagy grafikus kezelofeluletu progival (dreamweaver design kezelofelulete pl) csinaltad.. marmint kod reszet a honlapodnak? "

erre te:
    "A test részen fut jelenleg."

en:
    ""A test részen fut jelenleg." ..nem nagyon ertem XD"

szal bexter.hu ra gondoltam :)
  • Bexter
    van több oldalam melyikre irányult a kérdésed? :)
    Linkcserére gondolsz?
  • ktomi22
    bocsi.. lemaradt:

főleg hogy ha mertezem az ablakot akk hatter is meretezi.. igy nem jon soha ki rosszul a scrollozása :) ugyes ;)
  • ktomi22
    passatgt: weboldaladoat ami alairasodban van.. megneztem.. tetszenek ilyen egyszeruek.. ez kifejezetten.. főleg megoldas a linkekre kattinva a "mas oldal betoltese" .. marmint lescrolloz .. az sajat script / megoldas? nem e tudnad leini hoy csinaltad? vagy segiteni benne? erdekelne. koszi elore is
  • ktomi22
    "A test részen fut jelenleg." ..nem nagyon ertem XD

.. tobbi ok.. még annyit tennék hozzá hogy en most kezdek komolyabban foglalkozni akarni a designnal is.. (irtad te is visszaternél) .. es scriptekkel meg html el es igy tovabb.. kezdetnek html.. is egyarant.. es mivel irtad te is.. nem e "csinalnak közösen" ?? XD XD :D .. marmint talaksz valami weboldalt vagy konyvet vagy mit en tudjam .. ahonnan gyarapitod majd epp tudasodat.. meg enis..es megosztanank egymassal?? ha gondolod..
    eleg off lett.. de mar leirtam.. szal enter-t nyomok. :D
  • Bexter
    A betütípussal egy fél délutánt töltöttem el, így a végén én sem vagyok vele megelégedve :( Esetleg tudnále gyet ajánlani? (ha lehet free font legyen :P )
    fotozás tumbnailek fel se tüntek, köszi javítom.
    Szürkébe teszek átmenetet jo ötlet köszi.
    Többi tanácsod megnézem hogy fest és meglátom tetszik e.
    köszi az észrevételeket.
  • Bexter
    Igen azon az árnyékon én is sokat filóztam és ugyfest el is fogom tüntetni onnan :)
    A test részen fut jelenleg.
    Kérdéseidre a válaszok:
    Minden scriptet más írt csak felhasználom, én pár napja kezdtem el magam beleásni mert igen érdekelni kezdett.
    0 azaz nulla bevételem van, mert évek óta nem csináltam, de úgy döntöttem visszatérek :)
    Ez az oldal most máshogy készült, szintenként haladtam, megrajzoltam majd kodoltam is. Így állt össze ez a valami :D Van belőle jopár változat más szinekkel meg képekkel. :)
    Darabolásra a slice toolt használd majd file - sava for web és akkor html-t is megirja neked ha kéred :)