41998
-
#40677 Mármint olyan szövegbuborék ami a képregényben az eseményt irja le :) -
#40676 Ha a fényes részeket ugyanolyan tónusúra csinálod mint a sötét részt, képregényes keret rá, meg vmi szövegbuborék és kész :) -
#40675 Köszönöm mindkettőtöknek, holnap nekiülök rendesen :D :)
Ez meg csak az esti szenvedés..:D -
#40674 1. ...Perspektíva még kimaradt.Jó lenne ha az is egyezne.
Mehetne aljára fény ja,meg olyan hülyén néz ki.Mintha képregényből lenne.Zsolesz jól beszél. -
#40673 szerintem, mivel az előtér erősen kontrasztos, a hátsó ne legyen ilyen kotrasztnélküli(nem tudom hogy mondják :D ), a gépen nincs semmi csillogás, talán az hiányzik, hogy a lábánál világosabb, felfelé sötétedik, esetleg, ha dobsz rá egy holdat fölé, onnan mehet rá egy lágy fény.
összefoglalva szerintem a rá eső fény/árnyék hatás agond.. -
#40672 Ohh, köszönöm :)
Akkor az előbbi, és a mostani közül melyik áll közelebb a "helyes megoldáshoz"? :)
KÉP2 -
#40671 A ilyen képek olyanok,mint a kompozitálás,csak állóképen..Az meg kurvaegyszerű...figyelj a szinekre,a 3 channelt használd külön,h belődd a szineket,figyeld az árnyék irányát,a noise mennyiségét,edge blur+ight wrap a szélekre ha kell,a feketeék ne legyenek sötétebbek 0,03-nál(Változhat,de ennél sötétebbre ne..Prometheus trailerét leszedtem ull HD-ban megnéztem milyen sötét a fekete,0.0296 volt.V 276 em tom) a fehér ne legyen magasabb,mint 1,figyelj,h ne égjen ki túl nagy terület,ha vmi hátrébb van,már általában "ködösebb"(haze v mi a tököm,nem tom mit jelent magyarul),úgy hogy tegyél rá,egyeztesd a cuccod árnyékát/fényét azzal,amire tenni akarod.Nagyjából ennyi,ami eszembejut. -
#40670 Következő kép sokkolhatja a szakmában dolgozókat, de én azért megkérdem.
Adott egy montázs, és szeretném kikérni itt mindenki véleményét, hogy hogy lehetne élethűbbé tenni a képet.
Szóval a kép:
KÉP
Most próbálgatom csak a normális montázsok készítését, és jólesne pár kritika, vélemény, akár pozitív, akár negatív irányba.
Köszönöm mindenkinek :) -
#40669 Megpróbálom ezt az opengl dolgot frissíteni, vagy régebbire visszarakni, köszi. -
#40668 régebben nekem is baja volt a vga-mal
az opengl-el volt vmi baja, hatezerszer frissítettem drvier-t, ötszázszor raktam újra a gépet de semmi
aztán egyik gépújrarakás után jó lett azóta se értem mi volt a baja -
#40667 annyira siettem, hogy a foglya lett bocs...de egyébként valamiért tényleg fogollyá vált a vgam, mert nem akarja felhasználni a ps. Valaki nem engedi szabadon. Állóképekkel dolgozom, de azért, ha tud, akkor abba is besegít a vga. Legalábbis, akkor nem írta volna ki, hogy kénytelen nélkülöznie a vgat. Nem nagy gond, nem arról van szó, mert elvagyok vele így is, csak biztos adna egy kis löketet pl nagyobb méretű projetekenél. -
JackMeadow #40666 "foglya" maderfaker amugy minek vga pshez nem allokepekkel mukodol ?:) -
#40665 Jaja, van fent catalyst. -
#40664 vga drivert raktál frissítettél?
akkor szokott ilyet, ha a driver nem stimmel... -
#40663 Sziasztok, bocsássatok meg azért, mert ide írok és nem a sima ps topicba. Szóval újraraktam a gépet és a pst is. Cs 4 et használok, de igazából talán ez nem is lényeg. Szóval Felraktam és kiírja, hogy nélkülözni foglya a vga használatát. MIért van ez? Hogy tudok a vgat beállítani neki? -
#40662 Köszi srácok, na majd próbálkozom, ha muszáj :) -
#40661 segédvonalak :) rajzolsz egy kört, húzol bele egy vízszintes segédvonalat középre, rajzolsz egy vonalat, azt eldöntöd 3,6 fokkal, odarakod a kör közepére, és ott a körcikked amit ki kell vágni :) onnan már lasszóval könnyen körbe lehet vágni, csak a két egyenes kell, a körívet meg nem kell körberajzolni, mert azt úgyis adja a kör maga.
innen meg már #40657 -
#40660 most matekozol? :D
majdmuti meg eredményt :P -
#40659 ki kell számolni mintmondtam mekkora szögben kell legyenek a dolgok, hülye matek mindig utáltam :D -
#40658 itt hogy adod meg, hogy hány fokos legyen a körcikk amit kivágsz? :) -
#40657 egy cikket megcsinálsz, onna már csak duplikálod a layer és beilszeted ahelyére a körbe -
#40656 "és egyesével csinálnám"
Ez érdekelne, a pontos leírás. -
#40655 Elméletben ug yoldanám meg hogy rajzolok egy nagy kört, kiszámolnám hány fokos cikket kell kivágnom ahoz hogy egyenlő legyen, és egyesével csinálnám
hasonloan mint itt -
#40654 Jójó, most ne az legyen a téma, hogy miért NEM lehet megoldani :) hanem hogy hogyan lehet. Elméletileg. -
#40653 ilyen kis méretben 3 nál több cikk teljesen felesleges, mert élvezhetettlen :) -
#40652 Én is ezt mondtam az "okos" ügyfélnek -.- :) Egyelőre maga a probléma megoldása olyan szinten is érdekelne, hogy mi van ha nem 100, de mondjuk 36 egyenlő részre. Szóval a lényeg: 10-20-nál több egyenlő részre. -
#40651 100 részre? kb semmi sem marad 1 cikkben olyan pici lesz. :O -
#40650 Ha minden cikket külön kimaszkolva lementesz? -
#40649 Ha cisnálod is sokszor nagyobban, mint 260 pixel.
Megoldására nincs ötletem szerintem ps-ben nem lehet megoldani, de utánanézek érdekel a megoldás :) -
#40648 Sziasztok,
Egy munka során olyan problémába futottam bele, hogy van egy 260px sugarú kör alakú képem, amit 100 egyenlő részre - körcikkre - kellene szétvágnom és persze a részeket elmenteni különálló képekként. Valaki csinált már hasonlót? Hogyan kellene? Egyáltalán lehetséges ez normálisan ilyen kis méretben? -
#40647 vonalak patternal vannak megoldva.
Betűtípust nem ismerem, de dafonton találsz hasonlokat. -
#40646 Picit helpmá:
Ilyen vonalazást hogy tok csinálni?
Ezt a betűstílust nem ismeri valaki?
-
#40645 a lépegetőre tehetnél egy kis noise effektet, úgy jobban beleolvadna a képbe -
#40644 Az igaz, és nem is figyeltem akkor ezek szerint, viszont ennél kisebb méretben már felismerhetetlen lenne :D -
#40643 Pontosan,gondoltam beírom én is,aztán nem volt kedvem hozzá. -
JackMeadow #40642 a második képen a 2 lábú lépegető jelentősen alancsonyab a 4 lábúnál viszont nálad ugy nez ki mintha ugyanakkora lenne v magasabb, szörszál -
ktomi22 #40641 ugyanmár.. nem kell megkoszongetni ;) radasul elozo hsz nel is megkoszonted.. igazan nicns mit. amugyis ..mit ertek en hozza? ..csak latogatom totyikot :) -
#40640 nem, nyugodtan használd bármelyiket megengedem :) -
#40639 Akkor ugye nem haragszol, ha egy saját képhez felhasználnám ezt a fényképet? (Persze forrásmegjelöléssel:D) -
#40638 hasonló :D