41998
-
pz6tiger #32149 Sziasztok !
Egy kérdésem lenne hozzátok mint gyakorlott PS felhasználókhoz
Régóta keresek PS-hez... olyasmit, mint a web Templat-ek, (megpróbálom körberírni) van 1 alap grafika, esetleg keret vagy valami kis design-os izéke, amiből jól ki lehetne indulni a szerkesztéssel, de semmi ilyesmit nem találok, pedig megkönnyítené az életem 1x 2x. Szóval ha valaki tud ilyresmi gyüjteményről, kérem irja már meg. -
#32148 RGB re volt állitva, probáltam most másra állitani de úgyse
#32147 másik layeren se engedi -
#32147 vagy talán (csak tipp)
ha az alap background rétegen vagy, az sok dologban korlátolt réteg, próbáld duplikálni és úgy... :/ -
#32146 Szerintem a modeba állítsd át RGB re a típust -
#32145 én dnb/rap (képtől függ) VThez pls van mikor electro vagy fasza kis tuningolós szám:) -
#32144 hali
tudom hogy nem itt kéne kérdeznem de a másik topikban nem kaptam megfelelö választ megprobálom itt:
olyan gondom van hogy egy képen nem tudok contact modify-t használni csak bordert engedi. miért van ez? -
#32143 darkambient/elektro/industrial/goth/trip-hop és hasonlók. -
#32142 DJ Shuffle válogatásalbumát :) -
JackMeadow #32141 én a gép zúgását halgatom nagyon inspiráló zöööööö -
#32140 Mindig épp, amihez kedvem van:D -
#32139 alapból ha gépezek akkor berakok egy zenét és az szól órákon át.
ha pées akkor meg drumandbassradio -
#32138 lehet volt már ez a kérdés de...
ti milyen zenére ps-oltok? ha egyáltalán zenére? :) -
#32137 nice :) -
#32136 -
#32135 -
#32134 aha :D akkor védjék a photoshop jogait is :D -
#32133 Ííííííígy van...(eggyetértő smile)! -
#32132 off: guy richie filmek ilyenek. blöff - ravaszazagyésa... - most meg a spíler. vagy rákattansz vagy nem.
én speciel imádom. -
#32131 ma kérdeztem meg egy illetékest a témában. és mondta hogy manapság annyira védik a szerzői jogokat hogy nagyon!
szóval hiába nincs levédve, hiába freestock, attól az még az ő keze munkájának gyümölcse, és az ő alkotása. szóval ha azt mondja hogy te csak fejenállva használhatod a képét. akkor bizony fejen állva használhatod csak, egyéb esetben per :D
más kérdés hogy ezt hogy ellenőrzi.
írj neki üzit, normálisan diplomatikusan meséld el hogy mi az álláspont. és tuti igent fog mondani. -
#32130 sztem te vagy a nagyon hülye ^^ ha ennyi embernek teccik és neked nem, akkor biztos a sok ember a hülye, és te vagy az "okos" :D -
#32129 ízlések és pofonok -
#32128 Én is majdnem. Olyan kibaszott unalmas volt. Mi az, hogy érteni kell? Ezen nem sok mindent lehetett érteni. Nagyon szar volt.
De a legdurvább, hogy mielőtt megnéztem, pár haverom is áradozott róla.
Egyik azt mondta, hogy már 8x látta. Aztán film közbe azon gondolkoztam, hogy hogyan lehet ezt egyáltalán 2x megnézni, nemhogy 8x.
Aztán direkt kérdezgettem az ilyen divatbuzikat, akiknek annyira tetszik a film(csak mert nincs benne semmi), hogy szerintük milyen a film.
Volt olyan, aki azt mondta:"Hülye, vagy, kurvajó film, naponta megnézem!"
Vazz, olyat röhögtem rajtuk. Hogy a picsába? Vagy én vagyok nagyon hülye, hogy nem látok semmit a dögunalmas kalapszar filmben, vagy a többiek nagyon csicskák, hogy csak azért jónak mondják a filmet, mert agyon volt reklámozva, és mert azt hiszik, hogy majd keményebbnek tűnnek attól, ha azt mondják másoknak, hogy nekik tetszett a film:D -
#32127 én pl elaludtam rajta -
#32126 Guy Ritchie filmeket meg kell érteni :) -
#32125 jaja, vágom. már várom :D -
#32124 nekem is tetszik...sőt...egyik kedvenc filmem...és lesz folytatása ;) -
JackMeadow #32123 a montázs alkotásnak számít? a hangsúly leginkább a freestockon volt. Azal profitálhatok? -
#32122 #32118 Tudom, így születtem (:
#32119 NAgyon nehezen, de erős vagyok és kibírom...
(...állandó helyem van a felvételeken és ott izgalmasabb is xD) -
#32121 a ki = aki -
#32120 A vicces az egészben, hogy én vagyok kis hazánkban a ki a legkevesebbet nézte a tv-t az elmúlt 5 évben, de mégis én vagyok az egyik ember, aki gyanakkor a legtöbb szarfos filmet és sorozatot látta (persze nem az új mozifilmekre gondolok nyilván). -
#32119 Mónika Show nélkül hogy bírsz élni? -
#32118 jajj, hát te valami nagyon huncut vicces kis fiúcska vagy!! :) -
#32117 Takarítókra még a TV-seknek is szükségük van xD
Amúgy énse tudtam miaz. Nemnagyon nézek mostanában filmeket TV-t meg egyáltalán nem. -
#32116 értem
melyik tv-nél dolgozol? :D -
#32115 sztem jó film... nekem tetszett :) -
#32114 Nem poén volt, sőt ha elárulom azt is, hogy egy tv-nél dolgozom 7 éve akkor gondolom még jobban nem fogod érteni, de meg is mondom az okát: 5 éve nem járok moziba és nem nézek tv-t a munkám miatt (kivéve: lost + prison break, de az előbbinél most igen hosszú szünet lesz, az utóbbinak meg vége, szal..). Na látod, máris világos :) -
#32113 Ezt a filmet nem ajánlom senkinek, mert akkora szar volt, hogy elmondani nem lehet. -
#32112 RocknRolla-Spíler -
#32111 -
#32110 ez csak poén volt, igaz?