41998

photoshop-banner.jpg
  • DöflingR
    Most nézem,hogy kinn is van a link... Akkor feleslegesen linkeltem.. damn..
  • DöflingR
    Legelső képet Jesar csinálta :)
  • joebacsi
    rohadtjók :)
  • sztyui2
    De. Van regem, csak nincs fent kép:P
    Majd nyáron, amikor ráérősebb leszek, akkor majd csinálok egy "terjeszkedést", és feltöltöm a képeimet jópár oldalra, hátha kicsit meghozza a ismertséget:D
    Továbbá nyárra tervbe van véve egy két jó sorozat, mint tavaly nyáron az Art of Pixels volt. Van nagyon sok jó ötletem, csak idő kérdése, mikor fognak megvalósulni. Azonban van, amelyikhez nem kis előkészületek kellenek. Van jópár ötletem erre a fotógrafika témára is, amikhez tényleg igazán nagy előkészületek kellenek. Lásd: stúdió, modell(ha nem csak a saját kezem akarom fotózni), stb.
    Augusztusra szervezés alatt áll egy modellfotózás is, és reményeim szerint sikerül a modellt befűznöm, néhány olyan pózra, amik előnyösek lesznek néhány grafika elkészítéséhez. Csak nehéz elképzelni, hogy "Most egy cipőt tartasz az ujjadon":D
    Majd meglátjuk mi sül ki a dolgokból:D
  • DöflingR
    Jajj, ne csináldd ezt, felizgatsz DA-n am nem is vagy?
  • sztyui2
    Felcsapok kézmodellnek:D
    ez is az én kezem:P
  • DöflingR
    Szekszi a kezed
  • sztyui2
    Sajnos, mint mondtam, a cipőt nem én fotóztam, ezért nem volt meg a kellő nagy felbontásban, ezért a kezemet kicsinyítettem hozzá. Lehet mégjobban kellett volna, de akkor a szerkesztés pillanatában a további kicsinyítést már soknak éreztem. Szándékosan, a kézre is akartam egy kis hangsúlyt fektetni.
    Ha női cipő, akkor pont jó:D
  • DöflingR
    Nemtudom, de mintha nem lenne arányos a cipő és a kéz mérete. Bár, aláírom, vannak kislábú emberek
  • sztyui2
    Naszóval csak a cipőt, meg a nike logót mentettem gugliból, mert nekem nincs ilyen tiszta állapotban lévő cipőm:D
    A szöveget csak úgy rögtönözve kitaláltam hozzá, sztem elfogadható szlogen a képhez :)
    A saját kezem fotóztam le. Normál fehér háttér,stúdióvaku, miegymás.Aki kér esetleg, tolhatok egy Lightig setupot is.
    Véleményt kérek!
  • sztyui2
    Magamfajta?
  • Midas
    A logo a magad fajta miatt van ott, az sgre meg ez is megteszi.

Source:

Nem fogom az osszes vezeteket etc belinkelni kepzeld el ha nem tudod ij.
  • sztyui2
    Source-ot nem nagyon láttunk, ezért nem nagyon érdemes nyilatkozni eddig róla. Nekem nem tetszik nagyon.
    Meg mit keres az a fox logó ott? Nagyon nem illik oda. Ha meg a te lod akarna lenni, akkor az is elég gáz, mert az már a fox logója.
  • Chryst64
    CSaK a BeTuTiPuS jo
  • Bexter
    Mi az amit te csináltál rajta? Source?
  • passatgt
    én is csak vicceltem:)
  • KILLER2
    Nekem se tetszik ez a betű
    (na jó, csak vicc, fasza lett a kép és a betűtípus is tetszik :))
  • passatgt
    nem tetszik a betűtípus
  • oO VinyuS Oo
    source?
  • Midas
    Szivesen varok ertelmes megjegyezeseket a nem tetszik a betutipusu nem erdekel mert nekem tetszik. Thanks :)

• SrAta
    bicós vok ér rock, softpunk zene a kedvencem szal vegyél fel msnre:)
    [email protected]
    a logót elkezdtem a részleteket majd msnen
  • Verseghy
    Hello!
    Nekem van egy zenekarom, az a neve, hogy Lies in Bed. Általában viccből úgy írjük a nevünknek, hogy Lies in B.ed és a B fordítva van.:) Nemtom miért.
    Ha esetleg valakinek van kedve, ideje, csinálhatna valami logot a zenekarnak. Nem tudom leírni a stílusunkat, egyszerűen csak rock. Nem azok a feketébe járós hosszúhajú rockerek vagyunk, inkább azok a normális emberek, akik azért színesen öltöznek, rövid átlagos frizurával, semmi extra, de mégse egy diszkós köcsögöt képzelj el és ne is emós buzit.:D Mivel női ének van, talán a Paramore zenekarhoz lehetne hasonítani magunkat, csak hogy belőjétek a stílust:)
    Ha valakinek van kedve, ereje megcsinálni dobjon rám egy privit vagy majd nézeget a topicot is, de nem sokat vagyok netközelbe.
    Köszi!!^^
  • Judit
    Privibe ment a link, persze azt a részét nem én csináltam, itt is köszi érte PDC-nek :)
  • passatgt
    linkt
  • Judit
    Köszi, az a része is majdnem kész van :)
  • passatgt
    azért lekódolni nem lesz egyszerű, ha kell help szólj:)
  • Judit
    Köszönöm :) Amúgy elég sokáig tartott, mire összeállt a kép :D
  • SrAta
    ügyes vagy!
    gratulálok(:
  • Judit
    Köszi :) A betűtípus és a szín (bár az árnyalat nem) adott volt, mondjuk nekem végül is tetszik így a betű, túl cifrát semmiképpen nem akartunk :)
  • passatgt
    a logó betűtípusa nemgyerebe

többi zsír
  • Judit
    sziasztok :)
    szexirucis webshop lesz...talán :)
  • SMGBAS
    + eléggé pixelesek a kivágások.
  • DöflingR
    csúnya a pattern
  • haki92
    Annyira szerettem volna valamilyen bannert csiálni de nem volt 5letem:S
    Kék halálosat akartam de nem tudtam kitalálni a topichoz illő szöveget.
    aztán végső elkeseredésemben ezt tudtam csinálni
  • pz6tiger
    Ezaz ilyesmire gondoltam kösznöm szépen
  • Androméda4777
    Nem tudom, hogy jól értelek-e, de ha háttereket keresel, akkor csak írd be a Googleba "photoshop pattern"és rengeteg van, és ha letöltöd ide kell betenni:
    C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop \Előre beállított\Mintázatok
    de csak a ps újraíndítása után fogod látni őket a ps-ben a mintázatok között.Vigyázz, mert vírusos oldalak is lehetnek a találatok között.
  • pz6tiger
    Helló Nem hiszem hogy "alap kép" amit keresek leginkább az Office Clippartokhoz hasonlóra gondoltam,(kis kép és esetleg háttérgyüjtemény)
  • haki92
    szóval keresel egy alap képet amit tudnál szerkeszteni?
  • pz6tiger
    Kösznöm szépen a gyors válaszodat, csak úgy tűnik nem teljesen fogalmnaztam tisztán (sajnos megesik néha) Web Layout psd tök jó illetve használható, de amit én keresek az valami hasonló lenne csak pl. szórólapok , poszterek tervezésében nyújtana segítséget (hasonló kis grafikai elemekkel mint, az office-ban a clipp artok)

őszintén már abban sem vagyok biztos hogy létezik ilyen....
  • haki92
    web layouts psd