41998
-
#32109 közbe nézz meg egy-egy filmet is -
#32108 de mi az a rolla ? -
#32107 fel. -
#32106 felismerhető Obama?:S
-
Androméda4777 #32105 A link a 404-es terror áldozatául esett. -
#32104 megfelelő szögbe állitottam és játszottam a kitöltöttségével -
#32103 minden amit valaki alkot, az a saját szerzeménye, tehát alapból szerzői jog védi, pl. egy mondatot ha én mondok. tanukkal bizonyítom hogy én mondtam először akkor az az enyém.
ha nem húzol hasznot a dologból akkor teljesen mindegy hogy valami ingyenes de más képét felhasználod, de illik feltüntetni a forrást.
ha profitálsz az adott alkotásból, akkor előtte köteles vagy megkérdezni a forrást tulajt hogy felhasználhatod-é. amennyiben ezt nem teszed, perelgethet : ) -
JackMeadow #32102 azzal tisztában van valaki hogy egy freestock montázzsal nekem milyen vagy hogy vna szerzői jogom? -
JackMeadow #32101 mi a csipa -
#32100 n00b -
JackMeadow #32099 -
kr1szmester #32098 hogy csináltad meg, úgy hogy mintha a betonon lenne? -
#32097 Csak kár hogy kevés kép jött rá :S Amúgy lehet később még csinálok 1-et -
#32096 tetszett ez a contest....magamtól tuti nem jut eszembe:) nagy poén...ilyenek kellenének még -
#32095 :D -
#32094 Obamához kapcsolódóan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sam bácsival, az Egyesült Államok legidősebb emberével tévéinterjút készítenek.
- És mondja Sam bácsi, ön is büszke arra, hogy első ízben egy afroamerikai az Egyesült Államok elnöke?
- Mi az hogy! Nagyon örülök és büszke vagyok. De mondok én magának valamit:
Milyen büszke lehet most ennek az embernek a gazdája. -
JackMeadow #32093 homály let az arca -
#32092 Az az R még mindig I (: -
#32091 látod. és legalább te csinátlad, és büszkességgel tölt el, és jólesik, és tanultál is valamit! ;) -
#32090 Köszi a tippet!
PS-em nincs, Paint Shop Pro X van, de kész pusztulat, hogy nem tudtam importálni ezeket a brush-okat közvetlenül. Előbb kellett egy abrviewer nevű program.
Hát eléggé egyszerű módszerekkel, de ezt sikerült ma összehozni: keret -
#32089 badger....badger...badger...mushroom...mushroom...badger....badger...badger...SNAKE!! -
#32088 Mostmeg nagyon össze lett mosva az arca xD -
#32087 thy -
#32086 na jólvan végleges verzió....:D most vélemény? :/
-
#32085 nem mer az borz -
JackMeadow #32084 fuck you i am an anteater -
#32083 :DDD
-
#32082 logó... -
#32081 Filter->Noise->Dust & Scratches -
#32080 nem találom -
#32079 fejre a dust & scratches szűrőt told rá -
#32078 feje még nem a legjobb -
#32077 javítva....vélemény?
-
JackMeadow #32076 a fején sztem túl sok az árnyalat,sztem simábbra kéne csinálni az arcát, és az átmenetek szélének sem kéne recésnek lennie. És téleg mé nem a fehlrházat raktad oda ha már whitehouse -
#32075 Most már a keze is fekete, a feje is és a szöveg is jobb :) Már csak a hátteret kell kicserélni a fehér házra :D -
#32074 mégegyszer nekifutottam....most jobb a fej?
-
#32073 Tudsz bánni a PS-el? Ha nem is, talán egy kis segítséggel könnyen megcsinálhatod magad is, és sokkal nagyobb élmény, ha a te kezed munkája van benne. Annyit kell tenned, hogy keresel innen egy keretet, ami tetszik. Bal oldalt Download gomb. Utána megnézed ezt a videót, addig ügyeskedtek, amíg nincs keg a kívánt eredmény. Sok sikert, esetleg pe is rakhatod ide, ha kész. -
#32072 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. Lehet, hogy nem jó helyen kérem, de nem találtam mást. Egy fektetett A4-es lapra akar egy ismerősöm egy fotót ragasztani a bal oldalra, és mellé a képtől jobbra beszúrni egy folyóírással írt idézetet. Ez az egyszerű része. A nehezebb része az, hogy kellene rá egy olyan keret, ami a margókra kerülne.
A kötésbeni (bal oldalon lévő) 5cm-re legyen a papír szélétől, a többi a normál maradhat (2,5cm). A lényeg a keret. Valami olyan formára/kinézetre lenne szükség, mint ami egy kovácsoltvas kapu alakja. Szóval olyan virágos jellegű, tekergős. Kb ilyesmire gondoltam:
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. :) -
#32071 Közösen dolgoztunk egy megrendelésen amit jelenleg felfüggesztettek. -
JackMeadow #32070 tippet nem adtál