41998

photoshop-banner.jpg
  • haki92
    közbe nézz meg egy-egy filmet is
  • pyrohun #32108
    de mi az a rolla ?
  • pyrohun #32107
    fel.
  • haki92
    felismerhető Obama?:S
  • Androméda4777
    A link a 404-es terror áldozatául esett.
  • acsati
    megfelelő szögbe állitottam és játszottam a kitöltöttségével
  • VRSDM
    minden amit valaki alkot, az a saját szerzeménye, tehát alapból szerzői jog védi, pl. egy mondatot ha én mondok. tanukkal bizonyítom hogy én mondtam először akkor az az enyém.

ha nem húzol hasznot a dologból akkor teljesen mindegy hogy valami ingyenes de más képét felhasználod, de illik feltüntetni a forrást.

ha profitálsz az adott alkotásból, akkor előtte köteles vagy megkérdezni a forrást tulajt hogy felhasználhatod-é. amennyiben ezt nem teszed, perelgethet : )
  • JackMeadow
    azzal tisztában van valaki hogy egy freestock montázzsal nekem milyen vagy hogy vna szerzői jogom?
  • JackMeadow
    mi a csipa
  • Kicsikiraly
    n00b
  • JackMeadow
  • kr1szmester
    hogy csináltad meg, úgy hogy mintha a betonon lenne?
  • rooney8
    Csak kár hogy kevés kép jött rá :S Amúgy lehet később még csinálok 1-et
  • haki92
    tetszett ez a contest....magamtól tuti nem jut eszembe:) nagy poén...ilyenek kellenének még
  • DöflingR
    :D
  • Bexter
    Obamához kapcsolódóan.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sam bácsival, az Egyesült Államok legidősebb emberével tévéinterjút készítenek.
    - És mondja Sam bácsi, ön is büszke arra, hogy első ízben egy afroamerikai az Egyesült Államok elnöke?
    - Mi az hogy! Nagyon örülök és büszke vagyok. De mondok én magának valamit:
    Milyen büszke lehet most ennek az embernek a gazdája.
  • JackMeadow
    homály let az arca
  • SMGBAS
    Az az R még mindig I (:
  • VRSDM
    látod. és legalább te csinátlad, és büszkességgel tölt el, és jólesik, és tanultál is valamit! ;)
  • Z
    Köszi a tippet!

PS-em nincs, Paint Shop Pro X van, de kész pusztulat, hogy nem tudtam importálni ezeket a brush-okat közvetlenül. Előbb kellett egy abrviewer nevű program.

Hát eléggé egyszerű módszerekkel, de ezt sikerült ma összehozni: keret
  • nonicks
    badger....badger...badger...mushroom...mushroom...badger....badger...badger...SNAKE!!
  • SMGBAS
    Mostmeg nagyon össze lett mosva az arca xD
  • haki92
    thy
  • haki92
    na jólvan végleges verzió....:D most vélemény? :/
  • tugyiti
    nem mer az borz
  • JackMeadow
    fuck you i am an anteater
  • Bexter
    :DDD
  • VRSDM
    logó...
  • passatgt
    Filter->Noise->Dust & Scratches
  • haki92
    nem találom
  • passatgt
    fejre a dust & scratches szűrőt told rá
  • Bexter
    feje még nem a legjobb
  • haki92
    javítva....vélemény?
  • JackMeadow
    a fején sztem túl sok az árnyalat,sztem simábbra kéne csinálni az arcát, és az átmenetek szélének sem kéne recésnek lennie. És téleg mé nem a fehlrházat raktad oda ha már whitehouse
  • rooney8
    Most már a keze is fekete, a feje is és a szöveg is jobb :) Már csak a hátteret kell kicserélni a fehér házra :D
  • haki92
    mégegyszer nekifutottam....most jobb a fej?
  • LSL
    Tudsz bánni a PS-el? Ha nem is, talán egy kis segítséggel könnyen megcsinálhatod magad is, és sokkal nagyobb élmény, ha a te kezed munkája van benne. Annyit kell tenned, hogy keresel innen egy keretet, ami tetszik. Bal oldalt Download gomb. Utána megnézed ezt a videót, addig ügyeskedtek, amíg nincs keg a kívánt eredmény. Sok sikert, esetleg pe is rakhatod ide, ha kész.
  • Z
    Sziasztok!

Egy kis segítség kéne. Lehet, hogy nem jó helyen kérem, de nem találtam mást. Egy fektetett A4-es lapra akar egy ismerősöm egy fotót ragasztani a bal oldalra, és mellé a képtől jobbra beszúrni egy folyóírással írt idézetet. Ez az egyszerű része. A nehezebb része az, hogy kellene rá egy olyan keret, ami a margókra kerülne.

A kötésbeni (bal oldalon lévő) 5cm-re legyen a papír szélétől, a többi a normál maradhat (2,5cm). A lényeg a keret. Valami olyan formára/kinézetre lenne szükség, mint ami egy kovácsoltvas kapu alakja. Szóval olyan virágos jellegű, tekergős. Kb ilyesmire gondoltam:

Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. :)
  • Ability
    Közösen dolgoztunk egy megrendelésen amit jelenleg felfüggesztettek.
  • JackMeadow
    tippet nem adtál