41998
-
#32269 mivan ha saját?:D -
JackMeadow #32268 nekem is kb az első -
#32267 jopofa, bar nem vagyok hive a brushosdinak. -
JackMeadow #32266 inkabb mondj vmit a kerekeimrő -
JackMeadow #32265 mindenki talál vmi jot a contestben :P -
#32264 jack ugy imadom ezt a " dobbents meg es csodalkoztass " dumadat.
menj politikusnak : D -
JackMeadow #32263 n -
#32262 nah erre én is nyomok v.mit -
#32261 nekem bejön! -
#32260 Jó contest, meg ötletem is lenne rá. Hülye vizsgaidőszak... Majd valahogy lopok rá időt.
Bár még a family guyosat sem fejeztem be, fene hogy mindig mást kell csinálni, mint szeretnék... -
#32259 Hehe, van egy félig elkezdett fogaskerekes képem, nekiállok és befejezem:) -
#32258 Fogaskerekek?:O
Nice,kedvenceim. -
#32257 -
JackMeadow #32256 Én valszeg most vmi ilyesmi témára fogok ráindulni ingyenes regisztráció után jöhecc te is alkotni:P
Új Contest!
Téma: Power of the Gears
("Fogaskerekek hatalma/ereje"))
(bővebben: Nagy, rozsdás, ormótlan acélkerekek mint a az élet alapegységei és irányói. Helyezd bele, épits belőle, döbbents meg és csodálkoztass el! )
Source: Ezúttal szabad kezet kaptok. Minimum 1 fogakkal rendelkező kerek tárgy szerepeljen a képen!
Jó munkát kivánok minden soppernek! Aki a vasárnapi részegséget választja nem a szombatit! :P
-
JackMeadow #32255 emeld a szintet! Ha nem rak jó be a jó képedet mert kulának itéled meg a szinvonalat semitol nem fog az emelkedni :) -
#32254 Nah ha egy oldalon több kép meg képbeszélgetés lesz mint személyeskedés akkor, rakok be én is képet :) -
#32253 Még mindíg tartja a szintet a topic úgy látom.. Akartam képet rakni, de ide? -
#32252 Mekkora egy barom vagy... Uram atyám -.-" -
#32251 Az nem asztal. Mivel a természet jönne (nagyonnagy ne) le a képből amiben nincs olyan, hogy valamit szépen letisztít és körülötte meg minden durva. -
#32250 Most már tényleg nem értem, hogy mi a bajod. Ennyire nem bírod, ha valami nem tökéletes, ami a tiéd? Teljesen normális kritikát írt mindenki, te meg megsértődtél rajta. Ha ennyire zavar, hogy vannak hibák a képeidben, ne tedd be őket és akkor senki nem mond rá rosszat. -
Midas #32249 agree teljesen egyet ertek valaki belinkel egy kepet jon jack leszarja aztan a sok kis jack minion. bextert meg one-t kar bele keverned mert ok veled elteroen kulturaltan allnak a dolgokhoz es lehet veluk normalisan kommunikalni.
Szoval smg ha leteszunk egy jegszobrot egy asztalra akkor megvaltozik a korulotte levo vilag, es minden hozza idomul egyszer megneznem hol laksz kameleon falvan. -
#32248 Örülök, hogy boldog vagy, de ha jól látom, annyira mégsem mentél messzire, mivel ide írtál.
Mindamellett Jack stílusa sokszor nem kedves, de én sose kaptam olyat tőle: "Te Nessie, szar alak vagy, ezért nem tetszik a képed!" Csak olyat, hogy miért tetszik, vagy nem tetszik neki egy kép. Ráadásul ő egyedi módon szemléli a képeket, érdemes odafigyelni arra, amit mond, mert olyan dolgokat meglát, ami a saját képemmel kapcsolatban eszembe se jutna.
Most lehet azt mondani, hogy nemigen teszek ide képet, meg ritkán is szólok hozzá. Mert mindkettő igaz. Viszont ha csinálok képet Jack az egyik, akinek a véleményét privát is kikérem. -
#32247 igen: nagy a pofám. de ami tény az tény: szarabbnál szarabb képek (tisztelet a kivételnek) és jack szarozása + az ehhez kötődő flame-ekről szól már ez a topic. jó játszizást nektek továbbra is :) -
#32246 szerintem meg amióta páran itthagytuk ezt a szemétdombot, nem volt itt igényes kép :) -
#32245 Mondjuk efelett elsiklottam az tény, és jogos. -
#32244 Ha már személyeskedik, akkor én miért nem válaszolhatok személyeskedéssel?
"Az meg hogy itt 6-an postolgattok kepeket nike az ujjam vegen nehezsegi szinten"
Határozottan úgy érzem, hogy ez nekem szólt. Ha nem, akkor javíts ki kérlek! -
#32243 Ha valaki úgy érzi, hogy elég jó képei vannak ehhez, annak ajánlom ezt az oldalt. Én tuti felrakom néhány képemet, úgyis nemrég volt szó a terjeszkedésről, és az ismertségről, és minél több helyre fel szándékozom rakni a képeimet.
Szerintem innen még néhány ember képei simán megfelelnek egy ilyen oldal elvárásainak. -
#32242 Irónikus hogy a személyeskedés ellen vagy, aztán kikiáltod hogy te magad is faszább képeket készítesz ezeknél a "szaroknál", és hogy mennyire fantáziátlan és ötlettelen ez a Midas srác. Amúgy nem mondom, igazatok van, szerintem Jack korrekt volt, de nem értem hova ez az eszmefutás. Meg lehet mondani röviden is, hogy Jack olyan amilyen, de most éppen nem kellene bírálni. -
#32241 Az, hogy leírjuk, hogy rossz a kép, nem azt jelenti, hogy beléd kötünk.
Nézd már meg a #32231-es hsz-t! Mondd már meg nekem, hogy hol van belekötés. Van egy olyan érézésem, hogy azért, mert rossz kritikát írtak a képedre, ezért úgy érzed, hogy beléd kötöttek.
És igenis személyeskedtél:"csak a szad jar lepten nyomon oreg"
Megmondanád, hogy ebben mi volt a szakmai szinten beszélgetés? És hogy miért nincs ebben személyeskedés?n Ugyanis ez a #32231-es hsz-re volt válasz, amiben senki sem személyeskedett. Szóval te kezdted a személyeskedést!
Gondolom arra alapoztad, hogy általában, akik nem tudják normálisan fogadni a kritikát jacktől, azok között divat osztani, és személyeskedni jack-el, és ezért úgy érezted, hogy neked is ezt kell csinálni.
Az utolsó mondatodra csak annyit, hogy akármennyire is egoistának néz ki, de Jack, Pyro, TheOne, VRSDM, Bexter, és én is ezerszer többet tudunk a Photoshopról, mint te azt egyáltalán hinnéd.Nézegesd csak a képeinket, ha annyira akarsz tanulni valamiből.
Ha az utolsó 1 évet nézem, most lesz a 4. kiállítás, amelyen megjelennek a képeim, és eddig mindenhol tetszettek a képeim a legtöbb embernek.Lehet nem annyira "NEHÉZ" megcsinálni őket, mint a te szar jeges képedet(márpedig de, mert több órát dolgozok egy képpel(mondjuk most ezzel a nike-s képpel nem, de a többivel igen)), de 10x annyi ötlet van bármelyikben, mint a te akármelyik képedben. És ez nem csak az én képeimre értendő, hanem akármelyikünkre a fentiek közül. De vannak itt a fórumon még emberek, akik szintén nagyon jól tolják, csak most hirtelen természetesen nem sorolok fel mindenkit. Ez nem jelenti azt, hogy nálunk nincs jobb, mert igenis van, azonban a a te tudásod többszöröse van bármelyikünkben. -
JackMeadow #32240 őszintén te jónak látod azt a képet amit csináltál? Csak azért lrhrt drjzrni h jeget akarsz csinálni a csajbol mer tele van körlüotte minden jéggel, ha egy fekete hátéren lene ez a csaj nem biztos h mindenki levágná hogy mist itt miről is van szó. De jatszatunk olyant is akkor h ha te igy muköcc h nem szoljad le az én értékelésemet amig te nem irjsz jobb kirtikát ... :P -
#32239 De azzal legalább elvoltunk egy kicsit xD
#32238 Lehet benne valami de akkor azt a képed okozta xD A nő "jegessége" túl sima és letisztul a körülötte lévőhöz képest és a karján lévő jégcsapok is gagyik szerintem. -
Midas #32238 Ez nem szemelyeskedes egyszeruen jack belekot mindenkibe ezt mar mas is szova tette es raadasul amiket irt teljesen hasznavehetettlen hulyesegek egy textura valtozhat barhol barmikor beomlastol pl az en kepem eseteben de egy torestol stb.
A kepeket azert postoltam hogy ha valakit erdekel a technika szivesen elmondom de ugy latom nem :D
Az meg hogy itt 6-an postolgattok kepeket nike az ujjam vegen nehezsegi szinten biztos sokat fogtok tanulni belole ha mindenki masba bele kottok.
smg rossz a szemed rajtad kivul mindenki mas jegnek latta cheers :) -
#32237 Nekem az jön le mintha a nő valami gagyi fémből lenne megcsinálva és az évek során itt-ott össze lene már horpadva. Az alatta lévő jég meg mintha csak sima hullámzó víz lenne és ezt a kettőt összepattintotta volna valaki és és átfestette volna ugyanolyan színűre. Nagyon egyszínű a kép. -
#32236 -
JackMeadow #32235 ráadásul most visza is fogtam magamat... -
#32234 Bazze! Figyelj má öreg!
Jack csak a képről beszélt, erre te elkezdesz személyeskedni?És akkor még neki jár a szája? Már nem azért, de gondold már végig miket beszélsz.
Mi az, hogy cisnáljon jobbat? Nem kell ahhoz jobbat csinálni, hogy elmondhassa valaki egy szar képről, hogy az bizony szar. Egy fotóról, vagy bármilyen képről is, egy fotózni/Photoshoppolni nem tudó ember is alkothat véleményt. Már nem azért, de egy kép a nézőknek készül, és a valószínű, hogy a képed célközönsége nem azok az emberek, akik tudnak jobbat csinálni.
Ha idetéved egy átlagember, és nem tetszik neki a kép, akkor nem mondhatja ki a véleményét, csak azért, mert nem tud jobbat csinálni? Ez bizony baromság!
Útálom, amikor egy szar kép szerzője azzal védekezik, ha lehúzzák a képét, hogy "Csinálj jobbat!"
Egy fotókiállításra szerinted csak olyanok járnak, akik tudnak fotózni például? Vagy egy festményt csak azok néznek meg, akik tudnak festeni? És csak azok nyilváníthatják ki nem tetszésüket a festmény iránt, akik jobban tudnak festeni? NEM! Nem kell egyetlen képet sem felmutatnia Jack-nek ahhoz, hogy leszarozzon egy képet, ha az tényleg szar.
Természetesen mivel egy "szakmai" fórumon vagyunk, ezért feltételezi az ember, hogy szakmai véleményt(is) kap, azonban ez nem zárja ki az olyan véleményeket, amik nem szakmai úton közelítik meg a témát, hanem a mindennapi élet tapasztalataiból látja, hogy az oda nem illik. Látja a képen, hogy nem élethű, még akkor sem, ha nem tudja megmagyarázni hogy miért.
Ahhoz, hogy mondhassam, hogy a csaj nem élethű a képeden, nem kell elmondanom, hogy hogyan csináltad, nem kell elmondanom, hogy hogyan kéne csinálnod, és főleg nem kell jobbat csinálnom. Egyszerűen csak mondom, és te vagy elismered, vagy nem.
Ha igen, akkor javítasz rajta, vagy kukázod.
Ha nem, akkor majd később, egy-két év múlva, amikor szelektálod a képeidet(már ha fogsz ilyet csinálni), és fejlődtél is azalatt az 1-2 év alatt, akkor majd rájössz, hogy mennyire igazunk volt, és kukázni fogod. Majd emlékezz erre a következő szelektálásodnál. -
JackMeadow #32233 attol h nem tudok jobat csinalni meg lehet igazam nem? -
Midas #32232 Csinalj jobbat XD csak a szad jar lepten nyomon oreg, ezzel csak az a baj ha kutya megenne megdoglene tolle. -
JackMeadow #32231 Nagyon necces sztem ahogy átmegy a sziklafal jégbe, tal
n nem azátmenttel van abaj hanem hogy nagyon kettébálik, nem tom hogy fogalmazzam meg, eccer jég aztan meg szikla, és nem tudni hogy kapcsolodnak ösze a dolgok. a néninek sincs nagyon szila hatása, texturájában meg szinében is inkáb a falra hasonlit ) Hol a hoszzu i angol billen -
#32230 ja értem.
bezzeg aki az én logómat ellopta anno. (pipepper) még csak warnt se kapott, még csak dorgálást se :/