41998
-
JackMeadow #32309 nem igazan vagyok benne a dolog ba de azt hiszem h sehogyse tesvirem
Véres: Ez már télleg bicósabb hangulat, formavilágában nekem is elsore vmi ilyesmi ugrott be, de ez igy sztem a ló másik oldala, az előző nekem tusagosan letisztult volt ez meg tul kusza szerintem. Azt se tudom hirtelen hova nézek, pattog a szeme fel alá. Betütipusok seseincsenek sztem eltalálva -
#32308 ez jobb sokkal, viszont a háttér lehetne egy picivel halványabb -
#32307 kör alakú kép nincsen -
#32306 hogy a f@szba lehet sliceolni egy kör alakú gombot, úgy h ne négyzetbe legyen? -
#32305 magazin egyik belső oldala
nem még mindig nem honlap sry:( -
#32304 na ez már bicósabb... az elozo tul buzis volt.
a baloldali menübe lenne dátum szerint a hírek, aktualitások.
fent a menüsor van ugye
jobboldalt meg dinamikusan változna egy - egy fotó és némi hozzáfűzött szöveg. vagy fontos dolog stb.
véleményt és kiritkát várok.
-
#32303 Kicsit el vagyok maradva, sztem a héten megcsinálom:D -
#32302 kocka :) -
#32301 erről a perkről ez jut eszembe:
(gears of war) -
#32300 Én még nem láttam olyat tőled, ami miatt jogos lenne a röhögés.
Ha meg bármit csinálok, legyen az kép, vagy más munka, bizony van egy olyan kritikus köröm, akik véleményét kikérem. El se hinnéd, hányféle ember, monitor és látásmód tartozik bele. De az is módszer, hogy valaki eldönti, szerinte milyen szinten van, kik tartoznak a köreibe és az alapján választ kritikust. -
JackMeadow #32299 mi ujsag a beigert fogaskerekekkel? -
JackMeadow #32298 giccs -
Icey87 #32297 Basszus, tegnap délután vettem észre, hogy megint van contest a techlin.hu-n!!!Persze, estig kelett beküldeni!
Gyorsba ezt alkottam rá!
Esetleg valaki csinált képet rá?
-
#32296 az csak egy fél fogaskerék, nem forog:D -
#32295 Kicsit failos:D:D -
#32294 azt már megsem kérdezem h a lézer miből jön ki, de h a nagy fogaskerék h forog el? :D:D:D -
#32293 Túl mediaplayeres :( -
#32292 Contestre:
Mi tolja ki a lézert a kardbóól? hát persze, hogy a fogaskerék :))
Sajnos a megvalósítás nem lett olyan jó, de fél órás munkától most nem is árok mást.
Source1 át akartam rajzolni, hogy épp csak aktiválta a lézerkardot, de olyan klassz munka nem akartam összebarmolni, vagy az aláírást kitakarni.
Source2,
Source3, Source4 -
#32291 Menü prototípus v 1.0
EZ lenne a menüm prototípusa kb 2,5 óra meló volt
vélemény? -
#32290 Néha bejövök röhögni. Ha pedig neked Jack véleménye számít... (nem is reagálok erre :) -
#32289 Hát mivel ez volt az első rész neve, igen, ez hiányosság :) -
#32288 nem tudtam hogy van ilyen star wars rész. ezek szerint itt a hiányosság. -
Midas #32287 "turn that off" -
#32286 sztárvórsz egyik része a nyú hóp ebből van a nyúeszt hóp érti?:D -
#32285 Ez nekem túl minimak. :( nem jön be. -
#32284 nemvágom még midnig :D -
JackMeadow #32283 SW the new hope -
JackMeadow #32282 nem didnt say? -
#32281 nemértem ezt a " newest hope " dumát. -
JackMeadow #32280 du-i szösszenet -
#32279 IR-be lehet olyan linket csinálni, hogy ha ráviszem az egeret megváltozik a menüpont színe nem?
Tehát 1es kép alapjárat rollover 2eskép
vanilyen??? -
#32278 igen véres trélszes (azaz BMXes):D
VRSDM-nek:
Te egyszerű, meg letisztult de ennyire???? -
JackMeadow #32277 az ugy vinszont sztem már kicsitt neccesebb, teljesen szűz kerekeken ilyen durva rozsda -
JackMeadow #32276 hát letisztultnak biztos h letisztult :) ilyen bmx-es honlap lesz nem? (ugyemléxik ha véres béemikszes) sztem ahhoz vmi durvább jöhetne, de asztá lehet nm -
#32275 Két irányból kapja a fényt, így jobban tetszett. Viszont az nem vér, hanem rozsda :)
VRSDM: nem ps, de mivel témába vág gondoltam megosztom -
#32274 ez meg weboldal dizájn. vélemény? (elegánsos, letisztultos, apples akart lenni)
-
#32273 a lényeg hogy nem ps :D -
JackMeadow #32272 jól néznek ki,egy fűrész részből vannak vagy mitől véresek? :) Kicsit furcsa nekem hogy kétoldalról kapják a fényt, igy mintha hiányozna vmi odlalról nem hoz drámaib hatás ha csak egy oldalról kapják a fényt és jó nagy árnyékokat vetnek? -
#32271 Kép (Katt a download linkre és fullba!)
Ismét mondanám amit már a #32259-ban is írtam, hogy ez még a konteszt előtt félig készvolt :) A kép 95%-a Cinemába készült. -
#32270 Bazze, ez királyság:D
Majd alkotok valami jót én is erre! Jó lesz ez! Végre kezd visszatérni a nyári hangulat a topicba. Nemsoká nyári szünet, megint jönnek majd a szebbnél szebb képek.
Emlékszem, tavaly is úgy volt nyáron, hogy felkeltem, visszaolvatam azt a kurvasok hsz-t, ami előtte nap délután/estéről volt, aztán dolgoztam néhány óráig valami Art of pixels-es képen, mire befejeztem, már megint sok hsz-t kellett elolvasnom, aztán betoltam fórumra a képet, elmentem fotózni, vagy valamit csinálni, délutánra megint kurvsok komment, köztük az én képemre is jópár.
Szerettem én ezt a hangulatot, és örülök, hogy kezd visszatérni. Hátha mot, hogy vége az iskolának, többen tesznek majd be képet.