41998

photoshop-banner.jpg
  • Rash87
    Aki aktív,másik topikba lépjen már át,hátha tud segíteni nekem,hamar :)
  • DöflingR
    Mire kéne amúgy?
  • sztyui2
    Valahogy sejtettem
  • DöflingR
    Ilyen domain-t sehol sem fogsz találni ingyér:D
  • ppk
  • sztyui2
    OFF
    Domain nevet lehet valahonnan ingyen csórni?:D
    Meg jó lenne valami ingyen tárhely is.
    Szóval olyanra gondolok, hogy www.egyedidomain.hu
    Vagy ilyet csak fizetősen lehet beszerezni?
    .eu vagy .com végződés is megfelelő lenne.
  • NessieGraf
    Nagyon poén és nagyon ari.
  • DöflingR
    Jó ferdék..
  • nan76
    Én is unatkoztam...
  • nan76
    DDD:):):):)
  • DöflingR
    Lebukott a tejtolvaj:D:D:D
  • ppk
    Unatkoztam

• Icey87
    pedig az lenne :)
    említettem, hogy próbáltam nem túlcsicsázni a képet, ennek eredménye az esetleges üresség!Bár engem nem zavar!
    Köszönöm a dicséretet!
  • Chryst64
    ha az az uvegen a ballon arnyeka akkor furcsan nez ki, mert balrol jon a feny a ballonokra. amugy jol nez ki. valamit meg tettem volna az uvegre, mert alul eleg ures.
  • Icey87
    javítottam rajta egy-két dolgot
  • Icey87
    Olyan sok felejthetetlen pillanatot okozott már, hogy úgygondoltam megörökítem a magam módján! /nem vagyok alkesz :D /
    Próbáltam nem túlzásba vinni a dolgokat!
    a logóm helyett most a nevem van rajta! :)
  • nan76
    nah a topick már nem a régi...:(
  • pyrohun #32332
    fejezzük be, peace.
  • NessieGraf
    Nem pécéztelek ki. Egy konkrét üzenetedre válaszoltam és az arra szóló válaszodra. De gondolom, hogy a nevemből a Nessie alapján már tudtad, hogy jobban hasonlítok házisárkányra, mint angyalkára. :D
  • pyrohun #32330
    Oké, de nem tudom miért rólam beszélünk (már másodszor hozol szóba), hiszen én egy kis senki vagyok, nem is állítottam magamról soha mást :)

(Közben azért fejlesztgetek pár szarságot, de az nem PS - való igaz :)
  • Midas
    valami olyasmi, nem elvenni kell a kedvet valakinek attol hogy alkosson.
  • DöflingR
    Erre vagy büszke?
  • SrAta
    bibiii nekem az egyik képemre egyszer mondtaaaa:)))))
  • rooney8
    Lehetne egy olyan contest féleség, hogy mindenki beküldi a szvsz legjobb munkáját :) Így legalább mindenki látná, hogy ki mit is tud
  • NessieGraf
    A milyet csinál és a hogyan látja a munkákat, az két különböző dolog. Én jóval kevésbé érzem sértőnek a kritikáit, mint te. Feltehetőleg azért, mert felismerem a mogorvasága mögött a segítő szándékot. De én is sok dolgot látok másképp, mint mások.

Eszemben nem volt, hogy sértegesselek. Amikkel foglalkozom, annak köze nincs az olyan jellegű munkákhoz, mint amit a topik tagjai csinálnak, úgyhogy nem véletlenül nem teszek be szinte soha semmit. Napi 10-12 óra munka közben néha benézek, ennyi. Veled kapcsolatban nem volt még hűha érzésem. Volt már itt olyan kép, amitől igen, de nem sorolom az alkotókat.
  • nan76
  • pyrohun #32323
    Őő hát nézd, kedves Nessie. Lehet, hogy nem láttál tőlem valóban. Bár valószínűbbnek tartom, hogy nem tudod, hogy tőlem láttad, amit láttál. Az is lehet, hogy most sértődésből írod ezt, de igazából teljesen mindegy. Engem Te nem tudsz ezzel megsérteni :)

Én nem állítom magamról, hogy én vagyok az Atyaúristen, de Jack-nek minimum ilyen a stílusa. Pökhendi, kritizál mindenkit és mindent - eddig viszont egyetlen egyszer nem volt az elmúlt 2-3 évben, hogy bárkinek is bármely munkájára azt mondta volna, hogy "tetszik" - közben pedig a középszint alját esetleg súrolják a munkái. És ezt nem csak én mondom, hanem sok más is, akik szintén hasonló okokból hagyták itt ezt a topicot.
  • Judit
    milyen számok? :)
    Én kihagytam volna a háttérből azokat az épületeket, nekem az már kicsit sok. Viszont tetszik a színe és a virágok alatt azok a pöttyök :))
  • RAMyMamy
    csak a virágok meg a számok
    ez alapján csináltam félig-meddig
  • RAMyMamy
    kb. 1/3-a
  • DöflingR
    Brush?
  • RAMyMamy
    hi.
    érdekelne a véleményetek erről a képről
  • NessieGraf
    Kijelölöd a kört és nem sliceolod, hanem kijelölés alapú Image mapot csinálsz.
  • theone91
    Ezt már egyszer elmagyaráztam neki emesenen...
  • REPS0L
    valaki gyilkolja már a csénégyet? nagyon jó :)
  • SrAta
    olyan mint a bikemag egyik oldalán egy bike tesztről beszámoló:):):)
  • JackMeadow
    Nekem nemm kel magyarazkodnod, nem volt odavágás...
  • JackMeadow
    jó dolog az hogy mélyiti de kicsit ilyen gagyi hatása van,ez igy nekem nem áll ösze. az egész 2dben mozog kevés sznnel meg árnyalattal, és ettol a képtol van egy kicsit olyan érzésem h a keveseb több lenne
  • VRSDM
    a háttér nagyrésze. lasso+ecset. egy része brush tényleg.
    megnéztem több nagy bmx márka oldalát. és bizony ez a nívós. akkor megpróbáltam ebben alkotni

a "felhők" sima kör ecset pöttyök (nem is mind ugyan olyan ha megnézed)
    a fenyő alap vektor a ps-ből.
    a kép eldőlése meg mélyíti a térben az egészet és nem lesz sík...

nem visszavágok csak véleményt mondok. köszönöm hogy írtok róla. így lesz jobb és jobb. van amit megfogadok belőle van amit nem : )
  • JackMeadow
    nem akarok osztogatni, de én megneznem ugy h a kép nincs eldölve mert az kicsit báncsa a szememet és kicsit diszharmonikus. Meg minden képhez tudnka maj dolyan kurva sok kommentet irni? Meg hova jön a lényegi tartalom? A kis felhők nem tul sok teret adnak a hoszabb lélegzetbételű potokhoz. Praktikai szempontbol ez igy nem a legjobb.

(vicces h pont most mondtad h nem csiped a brushosdit erre a kövi designedet telibeverted brushhal)