41998
-
#33182 xD -
#33181 gigantikus péniszt is csináljunk rá? -
#33180 vagy esetleg ide :) -
#33179 Ha itt nemcsinálja meg senki, akkor itt talán.
" Ezt a topikot a már elkészült alkotásoknak szánjuk. Ha a program használatával kapcsoltos kérdésed van, akkor látogass el ide. " -
#33178 sziasztok!
lenne egy kérés:
itt egy kép.
és itt a saját fotóm:
és szeretném ha a saját fotómat valaki megcsinálná az első képhez hasonlóra:P
ilyen ikon-szerű (msn kép) lenne szóval a kapcsolót meg ilyesmiket lekéne venni róla. és a kivitelezés hasonlítson az eredetire:P
megköszönném aki elkészítené nekem a képet!
-
#33177 Jóféle! -
#33176 ismeritek? -
#33175 alapbol csak layermask-okat használok radírozásra is. mivel így bármikor visszahozható a törölt rész.
érdemes rászokni. és ilyen apró gondok sem lesznek mint ez a radírosdi :D -
#33174 Én úgy emlékszem igen. De ha nem is az, akkor is még rákattinthat a nyomásérzékeny felével a radír eszközre, és akkor máris nyomásérzékenyen tud radírozni. -
#33173 a radír fele a wacom tollnál asszem nem nyomásérzékeny -
JackMeadow #33172 Ro paszmeg menyi eszem van :P -
#33171 Radírnál is be lehet állítani az ecsetbeallításoknál bepipálod a pen pressure-t. Vagyhogy'... :) -
JackMeadow #33170 a brush miért nem noymásérzékeny a tabletra? az ecsetek zsirul mukodnek de a radir nem.. van vmi opcio? -
#33169 Köszi... -
#33168 Ha nem teszed bele a csíkokat akkor lesz egy könyv egy fekete háttérrel oszt' jó'van xD -
JackMeadow #33167 zsiros -
#33166 Sztm kellenek bele a csíkok, csak kisebb pixel szélességgel (ezen a képen nézve kb. 1 px), és talán elhaló stílusban (fade-del, vagy maszk-kal megoldva), hogy a végére elvékonyodva belevesszen a háttérbe. -
#33165 nincs itt hiba, csak mivel hivatalos papír, személyiségi és jogi érdekek miatt nem vehető ki a részletes verzió. ekkorába tettem fel... -
#33164 "nincs is jobb ennél :D mikor a nap kel fel, te meg mész aludni :D"
Erősen ismerős:-) Mikor már pirkad, 3-4 óra fele. Hmm.
Mellesleg a hiba lehet az én készülékemben van, de hiába kattintok a képre, nem történik semmi, pedig átalakul a kurzor a kép felett kis kéz formájúra. -
#33163 a csíkokat vagy nem raknám bele, vagy valahogy máshogy, de azonkívül -
ZeroRisk94 #33162 -
#33161 miért olvad meg a cukorka ha kinnthagyom a napon? :/
amúgy. nehogy azt hidjétek már hogy 2hét / speedpaint lustasággal dolgozok :D
ugyan úgy ps-elek csak nem rakom ide, most spec ezt a 89oldalas repülőgép dokumentációt készítettem el. 1.5 hetem van benne, hajnalokba nyúló rajzolgatások és szerkesztések . nincs is jobb ennél :D mikor a nap kel fel, te meg mész aludni :D
-
JackMeadow #33160 mitől lesz egy képnek kva nagy nézettsége deviant arton? -
#33159 Nem csiáltam meg mert mire ezt megláttam addigra tudtam magamtól is, csak emlékeztem rá, hogy lttam (: -
#33158 hogy ezek a tutorok néha milyen bonyolultak :D
-
#33157 tess. -
#33156 ezek most szarok lettek, de azért megmutatom:)
-
#33155 kijelölöd a hajat.
image-adjustment-selective color - és átrakod relatívról abszolútra vagy fordítva (nemtudom melyik az alapértelmezett) aztán húzigálod a csúszkákat.
a végén mivel kivágni úgy se tudod szépen, 1px-es smudge toolal, kb. 70%os erősségen végighúzol új hajszálakat ahol igényli -
#33154 Sziasztok!
Hajszínezésre tudtok-e egyszerű tutort? -
#33153 Jack tudását légyszíves ne szóld le. Eszméletlen jó képeket csinál pl: .
Attól, hogy néha egy tahó, még az alkotásait nem kell leszólni.
Sztem te még egy kész munkáját se láttad, csak azokat a félkészeket, amiket most belinkelt. Szal előbb nézd meg azt utánna járjon a szád.
(az eredeti üzenet sokkal jobb volt, csak volt közben egy restart.)
(Nem nyalás ez a véleményem)
(Jacky ettől még nemkell elszállni:)) -
#33152 Az eredeti mérete ekkora volt, nem messze a toronytól :) Késöbb készítette a szobrász a nagyobb változatott amit amcsik megkaptak.
Szóval mérettel nincsenek gondok, inkább a hullámzással. Jopár tengert láttam már egyik se volt soha ilyen nyugodt :) -
Androméda4777 #33151 Most ez az igazi szobor, amit annak idején a bevándorlók először megpillantottak a hajóról? Mert akkor nagyságrendekkel nagyobb kéne sztem.(A fejében emberek mászkálnak, ha jól emlékszem)Ha vm disnylandi mása akkor stimmel.Különben jó hangulata van a képnek. -
JackMeadow #33150 source? nézd meg mennyire sima ez a viztükör, mintha ki lenne merevitve, ahhoz képest te túl sok cikcakkot tettél a dolgokra, csinálj talán egy kicsit durvább vizfelületet nagyobb hollámokkal, és talán látváányosabb lesz. A hullámok teknikája sem amegfelelő hogy csak igy beszaggatod, néz meg egy két tutort vannak rá tök jó muccerek, én is igy kezdtem még az idők kezdetén :P. A koncepció nagyon bejön amugy, jó kis nmyugis kép, kiraknám háttérnek, tudnál adn télleg sourcikat -
#33149 Első water reflection képem.
-
JackMeadow #33148 stesszel a lokód nessie :) -
#33147 Hiho :)
Rég láttalak mizu feléd? :) -
#33146 Bocsáss meg a szóért, de a legutoljára betett képed alapján úgy gondoltam, hogy van néhány éves ps rutinod, de kb. 8-10 évvel fiatalabbnak saccoltalak, mint az adatlapod mutatja.
Előre elnézést kérek, de nem fogok képet betenni bizonyítékként, mert számomra a PS olyan munkaeszköz, amely esetében bármit beteszek reklámnak számít. -
JackMeadow #33145 ronda lett -
#33144 [center] -
JackMeadow #33143 Jót lovagolsz azon a képen? Tanácsot kértem akkor, nem egy kész képet mutattam be. Dobjuk fel valahova a kéepinket és nézük meg melyiket értékelik jobban, ha már ekkora szakadékot látsz a képességeink között és én nézek fel rád...