41998

photoshop-banner.jpg
  • JackMeadow
  • Bexter
    Meteor az egy kődarab ami kering. Nem ég azon semmi. Nem üstököst akartál írni?
  • nan76
  • Bexter
    Izé.
    Mesélnél kicsit a képtől, hogy mi is akar lenni ez pontosan?
    Mert első és második ránézésre nekem a spagetti szörny támadása c. film jutott eszembe amikor a homályos amerikaiakat betámadja a bolygó méretű spagetti massza a homályos hold mögül a homály univerzumában.
  • JackMeadow
    smg: szted?

Nan: 100 emberbú 99 biztosan azt fogja rá mondnai h az a nap. A meteor az egy kődarab, és akkor kezd el vlamai ilyesmi formát felvenni amikor belép a főld lékörébe és izzanikezd a hatalmas sebesség következtében fellépő súrlódás miatt. A földnek meg ennél jelentősen kissebb a légtere. Ilyen kitörések meg sztem 1000 h nem keletkeznek rajta. Lehet a földfelé közeledő csillag esetleg :) Igazabol lehet ezt még magyarzni h mi ez csak nem érdemes.

[föci faktos, érettségivel... ne kötekedj!]
  • SMGBAS
    Üveggolyó vagy gumilabda?? xD
  • Shadow_THH
    tigeroo:
    körülvágod a képet, felnyomod a contrastot és leviszed a brightnesst, aztán csinálsz belőle 2 szinű képet ahol error diffusionnel csinálod az átmenetet vagy stacoval (nem tom photoshopba mik vannak biztos jobb megoldások vannak rá) aztán visszarakod színes képbe, beszínezed a hue-val kékre. a háttérhez keresel googlevan egy nonfiguratívat aminek átállítod a színeit kézzel, hogy ilyen összevisszák legyenek és ráengedsz egy halftonet kétszer.
  • nan76
    elvileg ez egy meteor akart lenni,ami rohan a föld felé.A nap balról süt ezért van a világítás jobbról.a csillagok valóban hamar elkészültek,nem volt kedvem szöszölni vele,mert igazából a "meteorra"koncentráltam.Az a kék izé meg nem tudom mi,csak megtettszett és otthagytam.Ennyi,és kösz a normális választ...végre
  • JackMeadow
    Sok jót nem fogok irni. Nem muszály elolvasni, ha valaki nem birja
    Nap: Azok miatt az erős csillanások miatt meg az elhelyezkedésük miatt olyan lesz a nap mintha egy üveggolyó lene, legalábbis kicsit olyan műanyag hatást kelt. Mintha egy gumilabda lenne. Márha ez a nap akart egyáltalán lennei. Az egy dolog h megint fnatáziakép, de a nap felszine azért nem igazán igynéz ki, a fényeket nagyon leegyszerűsitetted, a felszinét meg jelentősen tulbonyolitottad. A prturburenciákat én vastagabbra csináltam volna. itt ott éles itt ott homályos olyan szétwarpolt hatása van. A bal fölső sarko miatt meg még kör alakja sincs a napnak. A földnek sztem pont rossz oldalálra raktad az árnyékot. Sztem simán lehetne éles mer azegy dolog ha napra akarod rakni a hangsuly de ez igy elég zavaro mert elég hamar odavonzza a szemet. Mi az akék paca anap és aföld között? csillagokat elég egyszerűen elintézted
  • JackMeadow
    csak tudod máskép értékelik h ha tudják h ps meg ha sima fotó, beraktál egy montázyolt képet a galériádba és mindneki hanyatteset 1etkivéve tőle h micosda pillanat közbe nem
  • nan76
    a Földet kivéve minden..azt gugliztam
  • SrAta
    én téged pont nem utállak:)))
    A kép kicsit furi....
    olyan mint ha a hubble exponálás közben kapott volna oldalról egy meteort és kilehellte volna a lelkét és ez az utolsó kép nekem nem kifejezetten tetszik, bár gondolom, hogy minden kézzel van rajta.
  • nan76
    most ezen ügyködtem.@élemény?

/ha lehet a képet értékeljétek és ne azt nézzétek,hogy ki csinálta...köszi/
  • sztyui2
    Ha nem látják, hogy PS, akkor nem látják...
    Ha meg látják, akkor úgyis látják:D
    Egyébként a képedről nekem is ez jött le, mnit Andromédának.

nan76:ok, próbálkozz az emberkével
  • JackMeadow
    örülök h megérintett
  • JackMeadow
    látványosabbra számitottam, a besenyeivel meg rengeteg embert átbasztál sztem
  • Androméda4777
    Nekem a Grimm mesék hangulatát idézi a kép,ott kedvelt színhely egy rejtélyes, sűrű,sötét erdő és a gerle mindjárt megszólal.
    Egyszerűnek lehetne gondolni, de én tudom, hogy nehéz eltalálni, hogy titokzatos zöld legyen, ne áruházi műanyagnövény-zöld.
  • nan76
    a faleveles nagyon jó!...öhmmm..és az utólsó képen a pasast használhatnám??..eszembe jutott róla valami és ha lehet akkor kérnék rá engedélyt,hogy felhasználhassam.Előre is kösz,de ha nemet mondasz azt is megértem.
  • dav1d
    Robert Kubica?
  • dav1d
    nice colors
  • sztyui2
    Csak, néhányat tudok mutatni, mert a legtöbbnek nincs meg az alapkép. Nem tartogatom még azt is:D
    De néhány példa:
    Ebből és ebből a fotómból született ez.
    Most a legutóbbi például ebből született.
    Ez például ebből.
    Ebből született ez.
    Ez nem annyira látványos, de mivel ez is megvan, ezért megmutatom:
    ebből lett ez.
  • JackMeadow
    mutass vmit kiváncsivát tettél
  • sztyui2
    Ja, hogy ez csak egy sima fotófeldolgozás?
    (látnád az én fotóim miből indulnak:D)
  • JackMeadow
    szórsz
  • JackMeadow
    biztosithatlak h semmi mögöttes tartalommal nem rendelkezik
  • Androméda4777
    Szelíden üldögélő fehér galamb...Ez valami szimbólum? Csak nem a hozzászólásaid Ars poeticaja fog megváltozni?
  • JackMeadow
    saját, majd othonru linkelek
  • sztyui2
    Ehhöz kéne source
  • JackMeadow
    reggeli retus
  • nan76
    ..és csak híresség lehetett
  • DöflingR
    Jha, igaz-igaz..
  • SrAta
    már elmeséltem neki PÜ-ben:D:D
  • JackMeadow
    "Methew foxot szeretném, nagyon izmosan és nagy pénisszel"!
  • rooney8
    + gigantikus izmokat is
  • DöflingR
    Volt itt régen egy srác aki beszúrt egy képet,hogy csináljunk rá gigantikus péniszt, ezzel viccelődött passat:D
  • tigeroo
    ezt nem vágom:D de szerintem jobb is:D

na mind1
  • SrAta
    azért a régi szép idők látom nem múlnak el nyomtalanulXDD
  • Bexter
    Oké felébredtem ez nagy volt :D
  • pyrohun #33184
    lololooooool
  • DöflingR
    Na most szakadok:D:D:D