41998
-
JackMeadow #33222 #33218
-
#33221 Meteor az egy kődarab ami kering. Nem ég azon semmi. Nem üstököst akartál írni? -
#33220 #33215 -
#33219 Izé.
Mesélnél kicsit a képtől, hogy mi is akar lenni ez pontosan?
Mert első és második ránézésre nekem a spagetti szörny támadása c. film jutott eszembe amikor a homályos amerikaiakat betámadja a bolygó méretű spagetti massza a homályos hold mögül a homály univerzumában. -
JackMeadow #33218 smg: szted?
Nan: 100 emberbú 99 biztosan azt fogja rá mondnai h az a nap. A meteor az egy kődarab, és akkor kezd el vlamai ilyesmi formát felvenni amikor belép a főld lékörébe és izzanikezd a hatalmas sebesség következtében fellépő súrlódás miatt. A földnek meg ennél jelentősen kissebb a légtere. Ilyen kitörések meg sztem 1000 h nem keletkeznek rajta. Lehet a földfelé közeledő csillag esetleg :) Igazabol lehet ezt még magyarzni h mi ez csak nem érdemes.
[föci faktos, érettségivel... ne kötekedj!] -
#33217 Üveggolyó vagy gumilabda?? xD -
Shadow_THH #33216 tigeroo:
körülvágod a képet, felnyomod a contrastot és leviszed a brightnesst, aztán csinálsz belőle 2 szinű képet ahol error diffusionnel csinálod az átmenetet vagy stacoval (nem tom photoshopba mik vannak biztos jobb megoldások vannak rá) aztán visszarakod színes képbe, beszínezed a hue-val kékre. a háttérhez keresel googlevan egy nonfiguratívat aminek átállítod a színeit kézzel, hogy ilyen összevisszák legyenek és ráengedsz egy halftonet kétszer. -
#33215 elvileg ez egy meteor akart lenni,ami rohan a föld felé.A nap balról süt ezért van a világítás jobbról.a csillagok valóban hamar elkészültek,nem volt kedvem szöszölni vele,mert igazából a "meteorra"koncentráltam.Az a kék izé meg nem tudom mi,csak megtettszett és otthagytam.Ennyi,és kösz a normális választ...végre -
JackMeadow #33214 Sok jót nem fogok irni. Nem muszály elolvasni, ha valaki nem birja
Nap: Azok miatt az erős csillanások miatt meg az elhelyezkedésük miatt olyan lesz a nap mintha egy üveggolyó lene, legalábbis kicsit olyan műanyag hatást kelt. Mintha egy gumilabda lenne. Márha ez a nap akart egyáltalán lennei. Az egy dolog h megint fnatáziakép, de a nap felszine azért nem igazán igynéz ki, a fényeket nagyon leegyszerűsitetted, a felszinét meg jelentősen tulbonyolitottad. A prturburenciákat én vastagabbra csináltam volna. itt ott éles itt ott homályos olyan szétwarpolt hatása van. A bal fölső sarko miatt meg még kör alakja sincs a napnak. A földnek sztem pont rossz oldalálra raktad az árnyékot. Sztem simán lehetne éles mer azegy dolog ha napra akarod rakni a hangsuly de ez igy elég zavaro mert elég hamar odavonzza a szemet. Mi az akék paca anap és aföld között? csillagokat elég egyszerűen elintézted -
JackMeadow #33213 csak tudod máskép értékelik h ha tudják h ps meg ha sima fotó, beraktál egy montázyolt képet a galériádba és mindneki hanyatteset 1etkivéve tőle h micosda pillanat közbe nem -
#33212 a Földet kivéve minden..azt gugliztam -
#33211 én téged pont nem utállak:)))
A kép kicsit furi....
olyan mint ha a hubble exponálás közben kapott volna oldalról egy meteort és kilehellte volna a lelkét és ez az utolsó kép nekem nem kifejezetten tetszik, bár gondolom, hogy minden kézzel van rajta. -
#33210 most ezen ügyködtem.@élemény?
/ha lehet a képet értékeljétek és ne azt nézzétek,hogy ki csinálta...köszi/ -
#33209 Ha nem látják, hogy PS, akkor nem látják...
Ha meg látják, akkor úgyis látják:D
Egyébként a képedről nekem is ez jött le, mnit Andromédának.
nan76:ok, próbálkozz az emberkével -
JackMeadow #33208 örülök h megérintett -
JackMeadow #33207 látványosabbra számitottam, a besenyeivel meg rengeteg embert átbasztál sztem -
Androméda4777 #33206 Nekem a Grimm mesék hangulatát idézi a kép,ott kedvelt színhely egy rejtélyes, sűrű,sötét erdő és a gerle mindjárt megszólal.
Egyszerűnek lehetne gondolni, de én tudom, hogy nehéz eltalálni, hogy titokzatos zöld legyen, ne áruházi műanyagnövény-zöld. -
#33205 a faleveles nagyon jó!...öhmmm..és az utólsó képen a pasast használhatnám??..eszembe jutott róla valami és ha lehet akkor kérnék rá engedélyt,hogy felhasználhassam.Előre is kösz,de ha nemet mondasz azt is megértem. -
dav1d #33204 Robert Kubica? -
dav1d #33203 nice colors -
#33202 Csak, néhányat tudok mutatni, mert a legtöbbnek nincs meg az alapkép. Nem tartogatom még azt is:D
De néhány példa:
Ebből és ebből a fotómból született ez.
Most a legutóbbi például ebből született.
Ez például ebből.
Ebből született ez.
Ez nem annyira látványos, de mivel ez is megvan, ezért megmutatom:
ebből lett ez. -
JackMeadow #33201 mutass vmit kiváncsivát tettél
-
#33200 Ja, hogy ez csak egy sima fotófeldolgozás?
(látnád az én fotóim miből indulnak:D) -
JackMeadow #33199 szórsz -
JackMeadow #33198 biztosithatlak h semmi mögöttes tartalommal nem rendelkezik -
Androméda4777 #33197 Szelíden üldögélő fehér galamb...Ez valami szimbólum? Csak nem a hozzászólásaid Ars poeticaja fog megváltozni? -
JackMeadow #33196 saját, majd othonru linkelek -
#33195 Ehhöz kéne source -
JackMeadow #33194 reggeli retus -
#33193 ..és csak híresség lehetett -
#33192 Jha, igaz-igaz.. -
#33191 már elmeséltem neki PÜ-ben:D:D -
JackMeadow #33190 "Methew foxot szeretném, nagyon izmosan és nagy pénisszel"! -
#33189 + gigantikus izmokat is -
#33188 Volt itt régen egy srác aki beszúrt egy képet,hogy csináljunk rá gigantikus péniszt, ezzel viccelődött passat:D -
#33187 ezt nem vágom:D de szerintem jobb is:D
na mind1 -
#33186 azért a régi szép idők látom nem múlnak el nyomtalanulXDD
-
#33185 Oké felébredtem ez nagy volt :D -
#33184 lololooooool -
#33183 Na most szakadok:D:D:D