41998

photoshop-banner.jpg
  • Midas
    Az a resze nem neked szolt a fantaziarol de mondjuk kar volt azt hinni hogy rajosz magadtol is.
    Nincs kesruseg jack mivel en addig dolgozok egy keppel mig az mar mutat is valamit nem ilyen felig lemazolt testu noket dobok be :))
    Neked csak a szad jar ennyi a tudasod meg mint kb a kommentek amiket irsz..
  • JackMeadow
    Kösz Véres ;)!
  • JackMeadow
    most éppen nem azzal volt a legnagyob bajom h nem valósághű, meg h fantáziakép, olvasd el újra. A bizonyítványodat meg ne nekünk magyarazgasd, hogy azér szarok a fények meg az árnyékok mer van ott valami amit nem látunk. Tök jó hogy megitéld magadat h jobbvagy nálam, de mintha meglapulna e mögött valamiféle kése keserűgés is. Nem igazán félmelek szerintem. Most megyek tutorialt csinálni
  • Bexter
    Deviantosoknak egy pályázat.
  • Midas
    Jaja nekem bejon meg volt mas is akinek bejott. De amugy az ilyen kepeknel kar a valosagon vacilalni mivel az urbazis mogott parkolhat egy retkes nagy csathajo amit te nem latsz es bearnyekolja az egeszet.
    De multkor a hirek kozott mutatak pl egy tojas alaku bojgot ami korul raadasul mindenfele furcsasagok voltak. Teljesen masra kellene odafigyelni nem hogy menyire valosag szeru egy fantazia kep szerintem.
    Jack neked meg publikalni kellene a flameles helyett mivel ez a kep meg mindig jobb mint a felkesz kigyo csajod vagy a kis tuzes gay haverod. Am talan neki eshetnel par tutorialnak hogy ertelmesen tudj hozza szolni a kepekhez.
  • JackMeadow
    KEEECIJÓ
  • Bexter
    Mért évekkel később hoznád fel? A probléma megoldás helyett ne engem támadj.
  • VRSDM
    jó, akkor most hozzam fel az alapvető fizikát a millió bolygós képedhez?!

olyan méretbeli torzulások voltak ottis, hogy ha már így okoskodni támadt kedved töröld ki az összes olyan képed. egymásbaszippantanák magukat a bolygóid. meg...

na ?!
  • Bexter
    tudod alapvető fizika. ha a fény útjába tárgy kerül akkor nem fog mögötte semmit megvilágítani. De lehet más bolygóknál máshogy működik :D
  • SMGBAS
    oO

-lehet xD
  • VRSDM
    Badger! : ) /lehet én vagyok a beteg de órákon át tudom hallgatni :D
  • JackMeadow
    valamikó má voolt szó róla :P
  • JackMeadow
    semmi személyes, meg előitélet mentesen nyilatkoznék, nekem nagyon nem jönnek be a képeid. Formavilágában, színében, minőségében szerintem nagyon gyengék. Nem tudom bár hogy mióta PSelsz de a #33112 pl jelentős amatőrizmus jeleit látom. MEgszerkesztetlen jóformán random egymásradobált réteghalmaz az egész. Ócskák a felhők, rosszul vannak ikibágva. Az egyik élesebb a másik homályosabb, a viz olyan mintha lebegne az egész tájon. Mikezek a félkötivek, se füles se farka történet, rosszuk tükrőződik a vizen, tényleg mintha csak ugy ottfelejtetted volna, meg a földön lévő körök is borzalmsa festenek, olyan sehogyse vannak odarakva. Nem is lrtem hogy miért csináltad, mi volt a motivációd aminek hatására ezt a kép született meg. Neked teccik?
  • SMGBAS
    Ezt már rég meg akartam kérdezni: A logódba az egy borz? xD
  • VRSDM
    már miért kéne?!

neki így tetszik, lehet hogy ilyen gyűrű is létezik szóval ...
    nem kell mindennek valószerűnek lennie szerintem...
  • Bexter
    Először tanulmányozd picit a Szaturnusz és annak gyűrűiről készült NASA felvételeket
  • SMGBAS
    De ami a bolygót megvilágítja annak azt a cuccot is meg kéne. Szerintem sok a bolygó gyűrűjén a fény sugara.
  • Midas
    A bolygorol vissza tukrozodo feny vilagitja meg es mivel ez kisebb mint egy bolygo raadasul a felszinet nem viz boritja igy a masik oldala sotetebb szerintem.
  • Bexter
    bolygót jobbrol az ojjektumot meg balrol világitjameg valami? Hogy is van ez? :)
  • Midas
    Nah kicsit updeteltem a bolygos kepet

• sztyui2
    Nem nagyon van kedvem egy hosszú és fáradtságos emailezésbe belemenni, inkább röviden leírom, amit tudok:
    Ha 350D-d van, akkor ahhoz bármilyen állványt veszel, jó lesz hozzá.Ennyi.
    A számítógéppel való összekötéshez meg a legjobb és egyetlen módszer, amit ismerek, az az EOS utility, amit vagy adnak a vázhoz cd-n, vagy letöltheted mondjuk innen.
  • Bexter
    Akkor mégiscsak jól láttam hogy nem én vagyok rossz topikban :D
    elnézést kérek :DD
  • kakaduk
    köszönöm a gyors segitseget,
    a csavar nem metrikus atmerö 7mm ?
    -------
    ha tudnal segiteni
    halas volnek
    computerrel szeretnem az öszes beallitast csinalni.350D cameram van.
    az email cimem
    [email protected]
    köszi köszi imre
  • sztyui2
    Minden kamerának(az összes canonnak is) ugyanolyan állványcsatlakozója van. A legtöbnek(a gagyiknak nem biztos) az optikai tengely közepén van a hely, ahová be kell csavarni az állványtalpat. Majd az állványtalpat az állványfejre kell csatlakoztatni, és ez csatlakozik az állványhoz. Gagyi állványoknál az állványfej és az állvány egyben van, de az a talp, amit a fejre raksz, mindről leszedhető.

10mpx nemtom miért fontos, mind1 is, ha tükrösöd van, akkor ott van Canonhoz az EOS utility. Ezzel a fényképezőgép beállításait is módosíthatod a laptopon keresztül, és exponálhatsz is a laptoppal. Hozzá se kell nyúlnod a géphez. Jah, és látod a végeredményt a laptopon. Lehet választani is, hogy a képet a gépre, a fényképezőgépre, vagy mindkettőre lementse-e.
    Nekem is fent van, de még egyszer nem használtam:D
    Nem sok értelmét látom. A kijelzőn tökéletesen kiértékelhető minden kép.
  • kakaduk
    hallo,
    keresek valakit aki ismeri ezt a dolgot,
    vennek egy olyan 10 mill pixeles kamerara, ami összekötve a leptoppal ,a leptopon latom azt a digitalis kepet amit exponalhatok.

tudja valaki milyen csavarral lehet rögtitani a canon kamerat az allvanyra
    köszi
  • Midas
    Nem igazan lehet realisztikus mivel ez festve is van meg fenykep (textura) is van benne matte painting. Amugy ami nekem nem tetszik az a felhok de ha maskebb csinaltam akkor kiegett szoval nc :)
  • Androméda4777
    Szándékosan nem eléggé realisztikus az ironikus nosztalgia jegyében?
  • Midas
    szerintem eleg regiesre sikerultek egy kepregenyben lattam ilyesmit :)
  • ladics
    Ha lehet arról szó hogy majd a pds+készképet küldjétek el az jó lenne.
    Valaki tudna nekem segíteni?:]
    Nem értek a photoshophoz, ezért kérnélek titeket ,hogy csináltok-e nekem egy olyasmit hogy , egy videoba kéne egy név paletta [névtábla] melyen a faker név áll, úgy képzeltem el ,hogy festék pöttyös vonalkás:D a lényeg , hogy átlátszó legyen a háttér hogy alatta futhasson a movie :]
    http://www.own3d.tv/watch/carrera-rapida-by-mazarini,14748.html
    szóval valami ilyesmi stílusban ha nem jó helyre írtam a kérésemet ne vegyétek figyelembe, előre is köszönöm!! akinek kedve és ideje van hozzá az vegyen fel msn-en
    [email protected]

köszi helo!

ladics.
  • Rockynhooo
    ez fasza de az űrhajók szerintem nem illenek rá.
  • Midas
    Hamar retro akkor:))

• JackMeadow
    őrizd meg ezt a szokásod :), engem szórakoztat
  • NessieGraf
    Kevés az időm, mert éppen új világot építek. Sajnos rossz szokásom, hogy olyanokat írok és beszélek, amitől más gondolkodóba esik, vagy se. :)
  • JackMeadow
    Rég láttalak gandalfa de egyvalami nem változott, még mindig rébuszoban beszélsz :)
  • NessieGraf
    Képnek lehet jelentése, mondanivalója, poénja és lehet ujjgyakorlat. Utóbbit is lehet látványosra csinálni, tehetséggel. Más kérdés a minek.
  • JackMeadow
  • sztyui2
    Eléggé homályos és minőségtelen. Hangulata meg tényleg elég silány.

"nekem bejon, kevesbe buzis mint a te keped":ez meg simán no komment
  • Bexter
    Egy kis inspiráció
  • Bexter
    nekem túl homályos az egész.
  • SMGBAS
    Szerintem űrhajóra gondolt de megmutathatnád milyen a bolygók és az űrhajók nélkül :P