PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
még nem végleges, de alakul😊

LeWyTy
<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
jaht tényleg

All hail the double x!

LeWyTy
b+... a múltkori nem az volt?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
új betû <#ijedt>

<#nevetes1>

All hail the double x!

LeWyTy
Szerintetek?

Dynamic
Mé' Pen Tool nem vektoros?<#idiota>
(Persze, ettõl még nyilván jobb Ai-ban😊)
pxxl
jah, az is igaz 😄

All hail the double x!

passatgt
meg 2 kattintás átvinni a path-okat illustratoba ha nagyon-nagyon kell, ps-ben jobban szeretem tervezni

passatgt
persze, ahhoz nem is akartam hozzákezdeni, pár karakter kellett csak

passatgt
shape layer, oda nagyítod ahova akarod, nem látszik az alsó képen?

pxxl
#40930 <#nezze><#kuss>

All hail the double x!

Martinez01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megmondanád, mivel készíted a betûtípust?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

pxxl
eleve egy logót vektorosan illik, mert nem tudhatod, hogy mekkorába kell majd.

All hail the double x!

pedig az ilyet már vektorosan illik
Dynamic
Szerencse, hogy csak logóhoz lesz. Folyószöveghez azért "picit" bonyolultabb a betûtervezés.
pxxl
és ha kell nagyban? :|

All hail the double x!

passatgt
photoshop😊

pxxl
remélem illustratorban vagy hasonlóban csinálod 😄

All hail the double x!

RaZoK
<#eljen>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

papi08

Pólóminta. Egyszer talán elkészül majd 😄

13 éve itt. Szép idő.

passatgt

saját betûtípus lesz logóhoz😊

pxxl
:-D

All hail the double x!

Bexter
<#hamm>

http://bexter.hu Szép Fényeket!

passatgt
a 4 nagy fekete pötty nem kéne rá amúgy nem rossz

LeWyTy
B+<#gonosz3>

Bexter
Megint le fogsz tiltani ha elmondom 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

LeWyTy
Nem hagyom unatkozni a topikot<#eplus2>
Szerintetek milyen lett?

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
faszák a lepkék...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

LeWyTy

papi08
Nem ismerem a játékot, csak tippet akartam adni 😊

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
Azért ilyen színû mert a képekan meg vidiken amiket láttam is ilyen...
A necromancer a zöld.

papi08
Most így hamar felütöttem a nagy GW enciklopédiát, és elolvasva inkább a zöldes, elmosott, sötétes (ez így egybe) passzolna hozzá. Próbáld ki 😄

Amúgy <#eljen>

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
Itt a ma esti röhögés tárgya.Ha valaki nem tudná egy Guild Wars Profession(Class)
(ez most menyire lett szar?)

pxxl
nem mondtuk hogy nem lehet 😊

All hail the double x!

LeWyTy
De most mér ne lehetne olyan ami nekem tetszik ha úgy is saját háttérnek csináltam?

pxxl
<#idiota> komolyabb melókat ne csinálj akkor 😄DDD

All hail the double x!

LeWyTy
Tudom, és végignéztem vagy 100 félét de csak ez tetszik<#idiota>

VRSDM
nem csak egy betüfajta létezik.

u dont have to listen anybody else but me

LeWyTy
Csináltam valamit amiben nem csak képeket raktam egymásra.
Vélemény?

xelag
köszönöm a segítséget, tényleg ez történt. A project méret 500*500 volt, a layer maga pedig annál jóval nagyobb,csak egy kis részlete volt látható.....nyomtam egy ctrl+t-t és már is láttam, hogy ja ba...meg igen....egy réteg volt, nem több. Azt hittem, hogy tetszik a psnek a projectem és az öntudatához használ fel ennyi memóriát, hogy feljegyezze magának és az adobenak közvetítse.
passatgt
sok/nagy layer van benne, nyomj egy flatten image-t aztán pici lesz😊

xelag
Pixel dimensions 732 kb..... (a kép eredeti mérete) és a resolutions is csak 600 pixel/inch.
xelag
Ha szabad ilyesfajta találós kérdést feltenni ide, akkor szívesen várnám a megoldásokat és a tippeket.
Az elsõ tippem az, hogy öntudatra éberedhetett a Ps, vagy a proci.
xelag
Arról nem is beszélve, hogy 2 és fél giga ramot közben el is zabál és egyszerûen nem tud mit kezdeni vele.
xelag
Hogy lehet az, hogy van egy 500*500 pixeles képem psdbe, ami 800 mb? A mérete nagyon kicsi, még is egy effektet sem tudok rá rakni, mert vagy fél óra lenne a méretébõl adódóan. Mit zabál, vagy mire használja azt a 799,8 mbot a ps?
de h lémyegében a semin is ösze tuttok veszni, véresrõl meg volt már itt fotó és nemtûnt az átlagnál se szõrösebbnek se sörhasúbbnak

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

papi08
Teljesen mindegy, ki-kicsoda, mindenki az aki 😄

De hogy visszatérjünk a topik címéhez, itt egy remélhetõleg nem olyan soká elinduló magazin egyik borító terve. Szerintetek? 😊

Csak linkbe, mert nagy 😊

13 éve itt. Szép idő.

xelag
Természetesen szó sincs itt a személyetek felett és mellett pártolgatásról. Egyikõtök sem, vagy mindkettõtök.