PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xelag
Ne aggódj, az önértékelésemmel nincs gond, ha pedig van, azt észreveszem.
Nincs bajom a szõrös sörfaló dizájnerekkel, ha azokkal értelmesen és normálisan el tudok beszélgetni. Mi van akkor , ha a VRSDM logó mögött ülõ személy az, aki szõrös és sörfaló? Mi van akkor, ha ez a személy csak másra akarja fogni a saját undorító személyiségét? Nincs azzal sem gond, mert van ilyen, de akkor legalább mondja meg nyíltan.
VRSDM
akkor tinédzser kamasz. mégjobb 😊

u dont have to listen anybody else but me

papi08
Nana...sem szõrös, sem pocakos, sem sörfaló..😄

13 éve itt. Szép idő.

VRSDM
a siker elsõ és legfontosabb pontja.
mindig tudd magad objektíven értékelni, és észrevenni ha valamit jól csinálsz.

nem tudom milyen önértékelési zavarral küzdesz, de nem a siker útján zakatolsz ha igy beindulsz egy rohamosztagos logó mögött megbúvó szõrõs-pocakos sörfaló webdizájnerre. (no offense) 😊

RaZoK
konepció

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

xelag
Örülök, hogy nem vetted komolyan, de egyébként mivel készülhetett? Ati vagy Nvidia? Nem vicces? Szerintem se. Igazából a blogom stílusát próbálgatom épp. Az õszinteség faktort tesztelem és a többi. Örülök, hogy + 1 pontot adtál de tényleg. 😊 Azt pedig, hogy egy rohamosztagostól kapom mindezt, annak végképp.
papi08
Ezen a válaszon felröhögtem xD 😄
+1

13 éve itt. Szép idő.

xelag
szerintem ezt valamilyen számítógéppel szerkeszthette. Milyen proci lehetett benne és milyen videókártya?Ati vagy Nvidia vajon? Az ember milyen magas lehetett és milyen iq-val rendelkezett a készítésekor?
Milyen színû ruha volt rajta és kopasz volt e vagy volt haja? Szemüveges vagy nem? Van e betegsége vagy nem?! Volt e már barátnõje vagy nem? Miért készíthette? Miért pont kék a jobb oldala a képnek és miért pont 1 megás? A felbontása miért pont 1280*853 nagyságú? Miért pont jpg? Miért pont itt osztotta meg? Nagyon jó egyébként, de mivel csináltad? Ati vagy Nvidia? Intel vagy Amd? Corel vagy Photoshop? Corel vagy Paint, vagy paint vagy Corel? Photoshop vagy paint? paint vagy photoschorel? Hmm?
Martinez01
Hahaha... Paint-tel😄

/Bár azt hozzáteszem, hogy Paint-ben is csinálnak érdekes dolgokat az emberek😄/

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

RIZLA
most belekérdeztél.... mégis mire gondolsz? 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ezt meg mi a rakkal csinaltad? 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

RIZLA
Szevasztok!

Jó rég írtam már, de azért rendszeresen itt kempelek 😊
Polaroidos képrõl beugrott, hogy nekem is van olyanom.
meg a párja is, hamár képezek 😊
csak egy ötlet jött, amit gyorsan "papírra" vetettem, szal csak kíméletesen.... 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

LeWyTy
Havernak csináltam egy BF3-as hátteret.
Fogadjunk hogy senkinek sem tetszik<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Dynamic
Ezzel nagyjából egyetértek. Biztos vagyok, hogy a többség által szépnek ítélt és trendi dolgok megalkotására mindenki képes, ha az illetõ folyamatosan érdeklõdik, figyeli a szokásokat, a galériákat(már csak a puszta megfigyeléstõl is tudatosan és tudat alatt beépülnek a divatos dolgok, a színharmóniák, némi tipográfia stb), inspirálódik, tanul, gyakorol, és gyakorlatilag másol. Szerintem intenzitástól függõen már 1-2 év alatt látványos eredményeket érhet el bárki.
😊

Martinez01
Egyiksem.
Az internetrõl szereztem be, csak gyakorolgattam a képeken ^^.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

ha a "robotot" is te csinaltad, akk elso kep remek 😊
ha a helikoptert is te vezetted amikor keszultek a fotok akk az is remek 😊

Martinez01
Igazad van.
Bár én nekem tehetségem egyenlõ a nullával, sokak szerint mégis nagy tehetségem van ezekhez /persze gyakorlati tudás nélkül sz*rt se ér a tehetség/.

Szerintetek?:

igazat adok .. ez igy van.. en nem gyakorlok es tehetsegem sincs.. 😄 szal 0-10% 😄

de vicc lekul.. vrsdm nek van igaza.. gyakorlas a legtobb %-a a minosegnek.

VRSDM
szerintem ez 15% tehetség 85% gyakorlás.

és elõbb éred el a 85%-os szintet, majd a maradék 15-tõl leszel az egy a millióból.

na de érted. gyakorolni kell, követni az aktuális trendeket, figyelni õket tovább gondolni, létrehozni 85%-ra és remélve hogy a saját 15-el feltûnõbb leszel mint mások 😉

Martinez01
Nyugi, nekem tetszik ^^.

Passatgt-é sem rossz, bár nekem kicsit hogyis mondjam? Olyan "túl minimalista".

De:
Örülnék, ha legalább negyedannyi tehetségem lenne az ilyenekhez mint nektek ^^.

papi08
Én természetesen elfogadom ezt a véleményt is 😊 És köszönöm 😊

13 éve itt. Szép idő.

#40871 ez minimalista 😊 ..nem akarom leszolni tiedet.. de en izlesemnek passatg-é tobszorosen veri a tiedet.. de mondom.. ez csak szimpla velemeny..

papi08
Köszönöm a kommeneteket 😊

Szándékosan ilyen egyszerû, szögletes, "bumszli". Ezt a stílust kedvelem, olyan kis minimalista 😄

13 éve itt. Szép idő.

zsolesz92
szimpla letisztult egyszerü nagyszerû

(Y)

passatgt

xelag
Szimplán csak irigykednek ugye?
xelag
Nekem tetszik papi, hibátlan. Ne is foglalkozz a többivel.
zsolesz92
Egyébként múlt héten én is pont egy ilyen beléptetõs izét csináltam, enyém ilyen lett..
Csak linkbe, mert kb semmi nincs rajta 😊

zsolesz92
Ugyanazokat mondanûm én is, mitn az elõttem szóló, pedig én már 1-2 napja láttam Forrston..
Nem tetszik a betütípus, nagyok a buttonok(fõleg nagyon magasak), talán kicsit le is kerekíthetnéd, a new member nagyon kicsi,szerintem azt ki kéne emelni, de legalábbis színnel biztos..
Szóval nekem ez nem jön be 😊

madi 9k
Ööö.. ne haragudj, de nekem nem tetszik. Szerintem túl nagy és szögletes a button és a két input, a betûtípus sem illik hozzá és alaphelyzetben túlságosan egybeolvad az egész. <#miaz>

http://www.madaraszautosiskola.hu

papi08
Hogy ne csak egymást marjátok, linkelek egy új munkát. Egy beléptetõ oldal grafikája.

KÉP

Vélemények? 😊

13 éve itt. Szép idő.

xelag
Miért is? Nem volt. Tudsz, valamit amirõl én nem?
VRSDM
kösz. ez jólesett.
pont úgy mint ha felkapnám a rakott szoknyám, pörögnék a nappaliban ezt hallgatván majd te arconcsapnál egy lazaccal. kétszer. kis kurváscsattantóst.

😊

Ability
Én meg úgy vagyok vele hogy annyira beszûkült ez a topik hogy elfér. 😄
VRSDM
én törölni akartam mire rájöttem már nemtudok.

NessieGraf
Szerintem azon kívül is volt miért.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

papi08
Szerintem semmi, azért kért bocsánatot 😄

13 éve itt. Szép idő.

Martinez01
Öhm ez miben kapcsolódik a Photoshophoz <#confused>?

xelag
sziasztok, bocsássatok meg, de szeretném a blogomat bemutani nektek.
Ime õ az Béla és remélem tetszeni fog néhány"ó"toknak, ha esetleg lesz néhány szabad percetek rá:

universalpictures.blog.hu
RaZoK
<#ejnye1>

papi08
Egy elemként könnyebb volt így kezelni 😄

13 éve itt. Szép idő.

RaZoK
na, akkor szépen kérlek árulj el egy titkot 😉

papi08
Kár, pedig szívesen elmondtam volna..😄

13 éve itt. Szép idő.

RaZoK
meg se merem kérdezni, hogy a shape meg a text miért volt smartban 😄

papi08
Köszi a visszajelzést! 😊
Mivel már egy korábban általam elkészített mobilos oldal vonalán indultam el, így a fa marad, de valóban jó ötlet lenne a fém is 😄

A nagy box azért lett szemcsés, mert egy picit jobban átnagyítottam a smart object-jét 😄

13 éve itt. Szép idő.

pxxl
ja, egyforma színû lesz, csak a borítót pdf-bõl mentettem ki...vagy a molinó maradt cmyk...😄D

All hail the double x!

pxxl
végre valami említésre méltó meló 😄D

B5-ös kiskönyv borítója

700x1000-es molinó, és egy 600x800-as zászló

All hail the double x!

RaZoK
a pizza logo ötlete tetszik viszont nem tudom miért az aljára zsúfoltad be szerencsétlent, simán mehetne felülre nagyobba úgy, hogy a feliratot két sorba tördeled, játszatnál a betütíposokkal (light, bold, semi) ilyesmi, mert így a typo túl lagymatag.

a wood textura helyett kereshetnél valami futurisztikusabb metál textúrát...

A dobozoknál túlzásba vitted a lekerekítést, lehet nem is kéne ... legyen fapados valami plasztikusabb vékony borderrel. (mintha egy fém dobozba lenne tükrözõdéssel)

Amit meg nem értek, hogy a felsõ ajánlat teljes egésze zajos? Csak nem összemergelve nagyítottad? 😄

A telefonszám kicsi, pedig az a legfontosabb!