41998
-
#41197 Már rájöttem hogy rontja az egész összképet xD -
#41196 vedd ki a picsába itt még rosszabb... sehogy nem mutat a képen -
#41195 Mááár én sem tudom mit csinálok..:D
-
#41194 jobb egy fokkal de alapvetően szar helyen van! teljesen belevész a háttérbe és ráadásul pont fölötte van az épület is.
Én azt a vízfodrozódást ami mögötte van egy vonal, azt odaklónozmám közvetlen a bal sarkához is hogy úgy nézzen ki mintha tényleg ott lenne és megtörné a vizet, valamint jóval naposabb világosabb színűre kellene.
-
#41193 egy nagyon egyszerű trükk... a patch tool fenti menüjében bekapcsolod, hogy transparent utána bekarikázol egy jó nagy részt a fodrozódó vízen és ráhúzod a tükörképes részre.
vagy játszol még kicsit a motion blure-beállításaival -
#41192 Megpróbáltam javítani a középső sziklát, majd a nagyérdemű eldönti hogy sikerült-e :D :)
-
#41191 Köszönöm mindkettőtöknek :) :D
Mint írtam első ilyen vállalkozásom :D
Igen, sajnos a hajó nincs teljesen a vízen, a szikla is furcsa, és a hegynek sincs tükröződése...de fél óra szenvedés után egyszerűen kivettem a hegy tükörképét, nem tudtam elérni hogy úgy nézzen ki mint a másik hegyé..:/ :D -
#41190 szerintem meg a kiálló kő nincs a vizen!
a hajó még elmegy... -
#41189 Nekem tetszik, de a hajó nincs a vizen....remélem érted mire célzok. -
#41188 Sziasztok!
Elkészültem életem első olyan munkájával, ami nem poszter/plakát/szórólap! :D
A végtermék:
kiindulási kép
Első sorban építő jellegű kritikákat fogadnék, de természetesen minden jöhet..:) :D -
karajjj #41187 az szép :D -
#41186 50$
és fali képnek kell majd...ezt írta legalábbis -
karajjj #41185 csak úgy kíváncsiságból kérdezem, mennyiért csináltad és mihez kell?
(ha nem akarsz, nem kell válaszolni...) -
#41184 van olyan képfeltöltő, ahová el tudom tenni és utána LE IS TUDOM SZEDNI?
Mert csak úgy feldobni NEM akarom, hogy ott figyeljen a neten, ezért valaki fizetett...nem szivesen tenném ki nyílvánosba... -
#41183 saját nézőpont és kreativitás megengedett az ingyenes saját bohóckodásnál...vagy ha kérik!
itt ezt kérték ezért fizettek, se több se kevesebb.
-
#41182 Kérlek linkeld be a kiinduló képet, és a végtermést. köszönöm! :P :D -
#41181 és te egy majom vagy aki megcsinálja amire megtanították mint egy robot?
teljesítsd a kérést, majd vidd bele a saját nézőpontod, stílusod, és vesd fel egy második lehetőségként a saját munkád, a jobbat ;)
ja nekem mindegy.
-
#41180 ez volt a kérés...
az emberek maradnak, a kocsi és alul fű is de ott a falomb és a kikúrt árnyéka eltüntetni MINDENHONNAN, kocsi fölé kék égbolt és alul a fű legyen sárga, kiégett...a kocsit sem színeztem át csak a fa árnyékát máshogy nem lehetett leszedni róla azért volt muszáj áttextúrázni, itt-ott... -
#41179 mindenkit átszineztél, a két ember meg kilóg a színével. -
#41178 mai termés...vagyis tegnapi...
nem egy speed paint és a köztes lépések sem látszanak, csak elnagyolva a rész lépések...1-nek elmegy...
-
#41177 Nem értek hozzá, de...
:) -
ktomi22 #41176 bocsi az OFFért, de eleg gyorsan kell, ..es ugyse aktiv a topic, .. raadasul itt vagytok "haverok" :D
OFF
regen hasznaltam nagyon regen evekkel ezelott olyan prg-t ami beleegeti a filmbe (pl .avi) a feliratot.. elfeledtem progi nevét.. esetleg tudnatok ajanlani. koszi elore is.
OFF -
#41175 hát nem tudom ez mennyire mosolygós... :D akkor nézd meg a többi képét, mert ez még aránylag a komoly arca :D
na meg megfelelő alapanyagot is nehéz találni, ez pedig aránylag stimmelt svarci fejszerékezetével :D -
#41174 mi lett volna ha nem egy kacifántosan mosolygós willis arcot vágsz rá. ?! :DD -
#41173 mi lett volna, ha... :D
-
#41172 -
#41171 fél esgé idecsődült, reklámja az, van már csak eladható terméket kell produkálnia -
#41170 -
#41169 Nah, gyorsan összevágtam egyet, remélem nem lett túl szerény. Igazság szerint ez már egy komplett oldal, raktam rá hirdetést, mint látjátok van keresője, sőt, az egész kvázi egy fórum. -
JackMeadow #41168 OHH LIKE BACK OLD TIMES
caoslock nemirobeujra -
#41167 :DDDDDDDDDDDD -
#41166 -
#41165 Attól én még hitetlen maradok :D -
#41164 A provokálástól sem lesz ráfordítható időm -
#41163 Csak ez így az állításod eléggé :D Majd mutasd meg te mit tudsz :P -
#41162 -
#41161 Bocsi jelenleg életem nincs 12órázás mellett nem hogy ezzel foglalkozzak -
#41160 Contestet hirdettem szóval megmutathatod mit tudsz kihozni témából :D -
#41159 Itt mindíg én vagyok leszarozva... de ennél még én is jobbat csinálnék.
It ezt én megmutatni nem mertem volna Nem hogy árulni
(Bárhol találsz webfelületeket ami jól komponált képekkel még jól is néz ki.)
[Bárki beugathat nem érdekel!Ez a véleményem.] -
#41158 Igen, elnézést kérek, és valóban sok sikert az eladáshoz! :)