PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
te csináltad? 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

LeWyTy
Tettem rá egy kis ezt azt, meg átírtam a szöveget.Jobb lett?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
csak úgy. lájtos wp

All hail the double x!

LeWyTy
Egyszarvú póni! heee már megint a részletek<#falbav>
Szerintem aki ki akarja nézni az kinézi.
Viszont így utólag a szöveg elég bénán mutat<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

zsolesz92
póni vagy unikornis? 😄
szerintem a sörénye lehetne más színü mert a fehér "állat" rajzolódik ki, a sörény elveszik a háttérben és elég fogyatékosul néz ki 😄
amugy tetszenek a színek h jót is mondjak 😄

LeWyTy
Röhögjetek mert póni!(De indokom van rá!)

papi08
Ezt az oldalt ismerem, köszönöm, de nem találok rajta semmi idevágót..:S 😄

13 éve itt. Szép idő.

LaliK
Logo Faves Itt találsz egy párat :p

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

papi08
Sziasztok! 😄

Szeretném a segítségeteket kérni, egy logót kell készítenem, de ötlethiányban vagyok..

Egy stábnak kellene logó, akik önvédelmet is oktatnak, elég magas szinten.
Milyen tárgyakat, mozzanatokat, elemeket kellene beleépíteni a logóba?

Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Köszönöm a kritikákat, a szöveg így jött ki, és igen, tudom hogy gyakran ismétlõdnek 😊 😄

13 éve itt. Szép idő.

Dynamic
Nem túl elegáns, hogy csak simán maszkolva van a szöveg egy térképpel, mert le vannak vágva a betûk. Én megpróbálnám úgy kitölteni, hogy ne "sérüljön" a szöveg. Persze amúgy tényleg sok ilyen van már, de jól néznek ki, az is biztos 😊
Malakai
A The World In Words kép jutott errõl eszembe. 😊
De jópár hasonló van végülis.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tul ismetlodo marmint a szoveg. es tul egymasra csusznak. amugy maga az otlet f.sza

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

papi08
Egy háttér próóba tõlem..😊 😄

Szerintetek? 😄

13 éve itt. Szép idő.

Bexter

Dynamic
A pop-art kicsit tágabb fogalom, õ szerintem csak ezekre a kék-piros-bézs színû képekre gondolt 😊
ByB
Pop artként keress rá. De lehet hogy tévedek.
Dynamic
Ezt konkrétan Obama "Hope" néven kell keresni, egyedi design, asszem a kampány része volt. A többi ebben a stílusban készült ismertebb kép épp ennek mintájára készült.
sziasztok,hogy hívják,mi a neve az ilyen típusú képeknek?

pxxl

All hail the double x!

RIZLA
nincs baj azzal a szemüveggel.... 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

zsolesz92
igaz, én azt nem olvastam, azt hittem a fehér az elõadó, a vékonyabb a cím 😊

RaZoK
köszi arcok 😊

válszok:

#41016: fun projekt révén kicsit elengedtem magam, de örülök, hogy ilyen alaposan átnézted, elsõre nem szembetûnõ

#41022: szerintem is állat nagy cink, de állítólag ez a menõ mellesleg

#41023: kiírtam, hogy rádió 😊 RÁÁÁÁDIIIÓÓÓ

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

zsolesz92
hogy érdemlegeset is szóljak, nincs a lejátszón tovább gomb, ha 1 szám megy csak akkor nem szóltam 😊

(és remélem nem a barátnõd 😄😄 )

zsolesz92
zsír 😊

picit én is
OFFolnék:

Amelyik csaj felvesz ilyen szemüveget, egy az egybe szívlapáttal kéne tarkón b***ni... Annyira hitvány dolog.. és ez a divat. mi van velünk emberek?

ON 😊

RIZLA
kép is, meg nem is 😊
tudom OFF, de hátha unja már valaki a Lorem Ipsumot...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

papi08
Vááh, megvan 😄

ON:

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Köszi 😄
Most annak a tesztjével küzdök, de ismét beütött a "német szak - angol kérdések" téma..😄D

13 éve itt. Szép idő.

passatgt
photodune.net-el érdemes most foglalkozni, tuti hogy be fog indulni késõbb és aki az elején van az sztem elõnyben lesz, bár még sosem árultam képeket😄

papi08
Srááácok, egy igen picit offolnék megint..😄 😊

melyik a legmegbízhatóbb stockphoto oldal eladásra? Esetleg melyiket használjátok? Köszi! 😊

ON:

13 éve itt. Szép idő.

Malakai
Tetszik, a dropdown menünél furcsa picit, hogy bal oldalt csatlakozik felfele, jobb oldalt nem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bexter
<#eljen>

RaZoK

RaZoK
én õket ajánlom, és tudsz ajánlatot kérni online

LaliK
De van, csak a sarkán :d

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

SMGBAS
Ami kínai mer' csak két csíkos 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

nan76
ezzz király(amúgy a nem színest csak poénnak szántam/

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

papi08
Nincs márkajel a cipõjén 😞

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
Szóljátok le<#idiota>

theone91
"Kész. ezen kötekedjetek."

Ezt úgy írod mintha szerinted nem lenne benne kivetnivaló. Így hogy várod el,hogy ne szólják le?

Bexter
NIncs creeper 😛

LeWyTy
Kész. ezen kötekedjetek! (elsõ ilyen jellegû mûvem)

Bexter
Nyáron megint kezdem bolygó buzizást 😄

zsolesz92
40 hozzászólással ez alatt Bexter bolygó kifejtése:
Lewyty több egyforma képet csinál, mint amikor Bexter bolygóbuzi volt és csinált róla jópár képet 😊

Az volt a feladat hogy valamilyen négyes egységet dolgozzunk fel videoban. Ugy mint észak dél kelet nyugat, tavasz nyár õsz tél, mi a 4 ízt választottuk és a 4 alap személyiség típussal párosítottuk, enélkül mondjuk mávészkedésnek tûnhet, de a címe meg a feliratok azér enged következtetni, de nem akaorm magyarázni a bizonyítványom

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

pxxl
fürdõszoba csempe? 😄DDDD

All hail the double x!

theone91
A Ge/usztust nem értem. Ez nekem már túl bigott, nonszensz "mûvészkedés". De hát ettõl olvadoznak a BKF-en meg a MOMÉ-n.

Majd el csöppenek 😄 mozgóképes pályára álltam... Kukk ha érdekel

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

passatgt
2. sor nem tetszik😊

olyat megnéznék, hogy csak színes kockák vannak, fekete nélkül