PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szerintem aki ki akarja nézni az kinézi.
Viszont így utólag a szöveg elég bénán mutat<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
szerintem a sörénye lehetne más színü mert a fehér "állat" rajzolódik ki, a sörény elveszik a háttérben és elég fogyatékosul néz ki 😄
amugy tetszenek a színek h jót is mondjak 😄
13 éve itt. Szép idő.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Szeretném a segítségeteket kérni, egy logót kell készítenem, de ötlethiányban vagyok..
Egy stábnak kellene logó, akik önvédelmet is oktatnak, elég magas szinten.
Milyen tárgyakat, mozzanatokat, elemeket kellene beleépíteni a logóba?
Köszönöm! 😊
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
De jópár hasonló van végülis.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
http://bexter.hu Szép Fényeket!
All hail the double x!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
válszok:
#41016: fun projekt révén kicsit elengedtem magam, de örülök, hogy ilyen alaposan átnézted, elsõre nem szembetûnõ
#41022: szerintem is állat nagy cink, de állítólag ez a menõ mellesleg
#41023: kiírtam, hogy rádió 😊 RÁÁÁÁDIIIÓÓÓ
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
(és remélem nem a barátnõd 😄😄 )
picit én is
OFFolnék:
Amelyik csaj felvesz ilyen szemüveget, egy az egybe szívlapáttal kéne tarkón b***ni... Annyira hitvány dolog.. és ez a divat. mi van velünk emberek?
ON 😊
Most annak a tesztjével küzdök, de ismét beütött a "német szak - angol kérdések" téma..😄D
13 éve itt. Szép idő.
melyik a legmegbízhatóbb stockphoto oldal eladásra? Esetleg melyiket használjátok? Köszi! 😊
ON:
13 éve itt. Szép idő.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ezt úgy írod mintha szerinted nem lenne benne kivetnivaló. Így hogy várod el,hogy ne szólják le?

Lewyty több egyforma képet csinál, mint amikor Bexter bolygóbuzi volt és csinált róla jópár képet 😊
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)