41998

photoshop-banner.jpg
  • Malakai
    Vagy előkészíti a fotókat, esetleg egyszer már el is készítette a képet és mindent tud mit hova és hogyan akar, vagy pedig a tényleges kreálási folyamatot vágja össze ügyes módon, a kidobott próbálkozásokból, rosszul választott fotókból pedig nem látsz semmit.
    A lényeg, hogy nem nulláról jut el oda egy nekiülésre. :)

Ennél a Zsolesz repülőnél én mondjuk már a kompozíción, jeleneten variálnék valamit, mert elég semilyen. :/
  • Dynamic
    Ne higgy el mindent amit látsz. Ha valaki pár óra alatt spontán összehajigálna egy olyan képet amit az orosz, akkor naponta adhatná ki a videóit. Összességében valószínűleg ő is több napig dolgozik egy képpel.
    Azonkívül amit Spészgószt írt, én még azt tudom elképzelni, hogy először napokig dolgozik, aztán a kész munkát egyszerűen újra elkészíti. Előkészít hozzá mindent, és 1-2 óra alatt reprodukálja, de ez már felveszi videóra.
  • Spészgószt
    Azt ne hidd hogy az orosz csávó amit csinál real time-ban van felvéve...ezer +1 lépést nem látsz, össze van vágva pár lényeges lépés, nem látod a layer palettát sem ott mik vannak, gondolom elő van készítve pár hetes melóval egy ilyen kép és utólag csak összedobálja egy összevágott videóban....EZ ne vegye el a kedved! pepecseljél vele nyogodtan... a végén annál nagyobb élmány lesz ha KÉSZ végre... :D
  • zsolesz92
    Az orosz csávó amikor dolgozik magam alá hugyozok :(
    erőlködök még rajta, a kedvem csak félig vettétek el tőle :)
    meg lehet megmarad a világos tér, mert a sötétítés sem sikerült. nem tudom nálatok is fenn áll az, hogy a munkátokra másnao, vagy órákkal később kell ránézni ahhoz hogy tisztán lásd? ugymond el kell felejtenem hogy dolgoztam az apróbb részleteken mert nem látom egyben a képet
  • RaZoK
    szerintem is lehetne nyugodtan éles a háttér, tégy rá több efektet ... az orosz csóka sem különösebben nagy szám csak ért a türelemjátékhoz, sokat játszi a fényekkel, van ideje sztokkokat bugázni ...

használd a transform toolt, legyen benne több tűz robbanás ... leszálló alkatrészek ...

a felhő sem a legszebb ...

a legfontosabb pedig, hogy a maga a repülő és kicsit furcsa pórzban van, mintha nem becsapódna hanem a földről indulna vízszintben mint egy rakéta

szerintem dolgozz minél nagyobb felbontásban és dpi-vel, annál szebb lesz a végeredmény és ha jol sikerül még a faladra is keteheted
  • Spészgószt
    kib@szott aránytalan és homály (főleg hogy a gép éles a háttér meg gáz...) ...szerintem nem jó...sry
  • zsolesz92
    vélemény? még nem fejeztem be, de most tartok ott, hogy annyit bámultam, hogy már nem látom a legszembetűnőbb hibákat sem...
    source

• zsolesz92
    első :D
    1 próbának jó volt :p
  • papi08
    Ez pedig egy mai kép, talán majd elfogadják a graphicriver-en háttérnek..:D

http://www4.picturepush.com/photo/a/9028232/img/photoshop/theqworld.png

Vélemények? :)
  • pxxl
    1.
  • papi08
    Hopp dupla post:

Egalizálva

Zsolesz ötlete
  • papi08
    Jujj, arról el is feledkeztem :DD

Megcsinálom azt is amit Zsolesz javasolt, s mind a kettő megy tova a megrendelőhöz :) :D
  • Dynamic
    egalizálni :)
    (gyk: ALT+kurzor)
  • passatgt
    meg a kánaán nem olyan széles mint a rideg
  • pxxl
    szerintem jobb lenne, ha a KÁNAÁN betűi egyenlő távolságra lennének, mert így elég kusza. olyan mintha KÁ N AÁ N lenne :D
  • zsolesz92
    áááá nagyon jó lett :)
    személy szerint a téglalap tetszett, meg én a kánaánt megnézném tövig feltolva, hogy az ékezetek fullra belelógjanak a ridegbe.
    tehát az R alja K teteje egybelógnának. aztán lehet hogy szar, de ez motoszkál bennem :D

• papi08
    + A "Rideg" szó átlátszóbb lett
    +A cím kicsit kisebbre lett véve
    +A szerző nevét körülvevő téglalap le lett véve
    +A szerző neve feljebb lett téve 1 cm fölé :D

http://www5.picturepush.com/photo/a/9010123/img/photoshop/ridegkanaan-v2-6.jpg
  • JackMeadow
    muti
  • papi08
    köszönöm!
    Pár dolgot javítottam! :)
  • JackMeadow
    ha enyit viszatükröz az égből a víz akkor sztem enyire nem láthatsz a vizfelszín alá ha csak nem vilagit a logo, de ez nem vilagit :D + ahol a vizfelszín alogohoz ér kicsit megtörhetne
  • LeWyTy
    Magamnak háttérnek megteszi.
    Hogy örülj, én is csak aludni meg enni járok haza
  • JackMeadow
    valahogy bekéne foglalni azt a címet a térbe, kicsit felhömpölyögtetni rá a ködöt v valami, de csak ötletek nem akarok megin sokatugatni
  • JackMeadow
    Az összelogo tipok nekem éppenségel tetszenek, a "ridegre" en lehet hogy tennék valami finom áttűnést, vagy kicsit le az opacityből, lehet h a kánaánt is kiprobálnám nem csuma feketében, esetleg egy lehelletnyi színel, ha jól értelmezem a kánaán türköződik a vízen amin valami ködszerű van, a tűkröződés is kicsit talán meg lehetne viccelni, egy homályosodó fordrozodó radiens maszkkal pl, a név tényleg nagyon lent van, vágóélre figyelj le ne csapja véletlenül a nyomda, meg azt a szürke keretet én nagyon otrombának érzem, a háttérnek meg nem tul nagy a felbontása, de lehet jó lesz, mi van a hátsó borítóval gerinccel? ez igy meg nem borító csak fedél v mi :D

hajrá
  • ktomi22
    nem kell kozeppen lennie.. csak tarsuk már be a legalabb 1 cm-es befutásokat.
  • papi08
    Köszönöm! :)

Szándékosan lett a név letolva, ugyanis a szerző nem szereti a központba emelni magát :) :D
  • Bexter
    Tetszik a stock kép, talán a nevet én feljebb vittem volna, tul lent van, meg szöveget nem érintettem volna ennyire egymásba. Grat amugy :)
  • papi08
    Tudom az alábbi kép sok ittlévőnek nem jelent sokat(sőt semmit), de nekem mégis az első elfogadott könyvborítóm :)

[URL=http://www3.picturepush.com/photo/a/8999146/img/photoshop/ridegkanaan-v2-5.jpg]kép/URL]
  • Bexter
    Jó neked, én már csak aludni járok haza :D
    Képről: A neved miatt igen kh, tudod mit karok írni, nélküle egész élvzehető lenne picit megvágva, jobban ráfokuszálva a témára a naplementére.
  • LeWyTy
    Én is unatkoztam
    http://lewyty.deviantart.com/art/lewt-321534265
  • RaZoK
    a 2. tetszik
  • begotten
    Unatkázás:

• pxxl
    lassan linkelhetnéd a képet inkább..:D
  • Midas
    alakul
  • papi08
    Kivettem a sziklát, a vár reálisabb méretet öltött, és a hegy is távolabb ment :D

• papi08
    [javítom az előző kommentem: forrst-on]

Spészgószt: Akkor mostantól a kép fantasy stílusú, és ez egy haaaatalmas váár :D
  • Spészgószt
    tényleg....a fákkhoz viszonyítva eléggé nagyocska az a vár
  • papi08
    Arra sem itt, sem forrs-ton nem volt panasz.

És ezen nincsenek házAK, csak egy vár. :D
  • LeWyTy
    A házak nem aránytalanul nagyok egy kicsit?
  • passatgt
    néztem kb 10 percig mire megtaláltam a követ a vízben
  • pxxl
    legjobb hatást amúgy a Shift+F5, Enter kombó hozza :)