41998
-
#41277 annyiért is lehet venni 15 colosat, bár elég fos, de sztem ps simán megy rajta -
#41276 Nem akarok sokat költeni rá, valószínűleg csak két évig használnám.
Olyan max 90-re gondoltam. -
karajjj #41275 ptoshophoz netbookot nem ajánlok, akkor inkább valami 15,4-est nézz -
#41274 Nem itthonra kell, arra itt az asztali.
Suliba akarok, mert egyszerűbb lenne saját gépen csinálni a dolgokat és amikor épp nincs tanítás, akkor meg lekötném magam vele. -
#41273 ja, akkor pláne :D -
#41272 netbook, a notebook ahhoz képest isteni :D -
#41271 Ki kell rakni asztali monitorra. Notebookon nem is a méret miatt nem lehet PS-ezni, sokkal nagyobb probléma az, hogy nem látod normálisan a színeket. Minden szögben teljesen más a szín és a fényerő. Agyhalál notebook kijelzőn grafikázni. -
karajjj #41270 nekem megy gond nélkül, de olyan pici a képernyő, hogy borzalom így használni -
#41269 7-esnél nagyibbat nem tennék rá. -
#41268 Valami ilyesmire gondoltam -
ktomi22 #41267 attol fugg milyen netbook :D ..amugy szerintem siman menne.. csak kene valami nagyobb kepernyo ..valami kulső .. :D
-
#41266 Egy netbook-on mennyire fulladozna a cs3? -
#41265 Scifi? :D Cyberpunk is illik rá pl. -
#41264 Bocsi... nem OFFolni szándékozom, csak kérdeznék.
A videókban lévő képeken... ennek a dark future city témának mi a hivatalos neve?
-
#41263 én azt hittem egy felrobbant óriáspók... -
#41262 ne légy tudatlan, felirta a falra :))
Hír iz di armageddon -
#41261 -
#41260 Mit látunk a képen? -
#41259 rajtad kívül mindenki -
#41258 ha ezt most jól értem, akkor te simán azon a szinten vagy? -
#41257 hát az elég szomorú -
#41256 azért a "gyakorol egy picit" lehet hogy kicsit kevés ide :)
úgymond 7-8 éve "gyakorolok picit", de sajna még nem tartok ott :) -
#41255 Az orosznak a fenykezelese az ami dicseretes! -
#41254 elírás -.-
-
#41253 bárhogyis szerintem ha valaki gyakorol picit gond nélkül tud olyat mint az orosz ...
ez ahhoz képes picsafüst ... de első probálkozásnak nem rossz
-
#41252 Nezd meg a ps galeria sg-n es latod a kek fordos kepet es forrasait.
Ott a viz - sar paros.
Es nem vagyok orosz se ps guru, csak kreativ user, nem kreativ copy-paste mester :) -
#41251 ugyanaz a tűz van mindenhol :) -
#41250 30%-os Ennyi, meguntam :S -
#41249 sztem jó lesz ez (nincsenek emberek, felesleges autók) :)
de én majd csak holnap kezdek neki, ma már fáradt vagyok -
#41248 Ehhez mit szólnátok?
Source 4125×2807
A téma jó lesz így? valami katasztrófaszerü megjelenítése :)
ha nem jó a kép, akkor dobjatok mást, de sztem ezzel bármit lehet csinálni -
#41247 akkor linkeld a képet, én nekikezdenék :) -
#41246 "Az orosz csávó amikor dolgozik magam alá hugyozok :("
Melyik részéből? :D nem akarok ám kötözködni :)
Bírom a munkáit, kedvet kapok olyankor, hogy én is nekiálljak, és csináljak valamit. akár szart is :)
Arra gondoltam, hogy megpróbálok hasonló képeket csinálni, megnézem a videót és hasonló környezettel + efektekkel. gyakorlásként mindenképp jó lesz, ez előtt hónapokig nem voltam PS közelben, és akkor is a CS2 volt a legújabb egy iszonyú régi gépen :)
Akár mehetne egy contest is ha érdekelne vkit. adott téma, esetleg adott src kép, ilyen stílusban ahogy a barátunk műveli.
érdekelne ki mit tudna kihozni -
#41245 Senki nem mondta, hogy nem nagy szám az ürge, csupán árnyalni próbáltuk azt a téveszmét, miszerint az ominózus képeket csak úgy spontán, 1-2 óra alatt össze lehetne rakni. A korábbi kommentedből legalábbis az jött le, mintha úgy látnád, ezek így készülnek. -
#41244 Attól függetlenül hogy 10 hszen keresztül a videóvágási technikáján vagytok fennakadva, nem hinném hogy bármivel is kisebb tisztelet járna az emberkének.. Ha ezeket ő találja ki, csinálja meg, keresi hozzá a képeket, le a kalappal. másrészről nem néztem meg minden videóját de tanultam is belőlük.. pl eszembe nem jutott volna h a tenger hullámja színtelenítve, meg színek felcserélésével(invert) sár felfröccsenést eredményez. ez nagyon tetszett :) -
#41243 aki picit is ért a FS-hez annak ez nem nagy dolog..szvsz..ezt bárki meg tudja csinálni csak nem akarja :D -
#41242 Alexander Koshelkov, a másik topicban volt linkelgetve pár speed mattepaintes videója. Luftbanza | LAPD -
#41241 Milyen orosz csávó? -
ktomi22 #41240 graphic master :D -
#41239 úgy néz ki valaki megtalálta az outer glow-t a ps-ben :DDD
kép -
#41238 van egy éjszakai kép, amin az orrom előtt zuhan le egy nagy-gép és gyorsan rávakuzok és elcsípem mielőtt megöl engem is.
rossz az ötlet, egy repülő nem így zuhan le. nézz meg néhány katasztrófát (okosabban komponált filmek is közelebb állnak a valósághoz mint a tied, sajnos)
és azon dolgozz tovább ;)