PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
13 éve itt. Szép idő.
#41144: "óóóó ez így mindjárt más" 😄
13 éve itt. Szép idő.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Ha jól tudom a websablonnak tartalmaznia kell a megfelelõ mapparendszert; az alap, mûködõ kódsort; a feldarabolt képeket, és elemeket.
Ezek megvannak?
13 éve itt. Szép idő.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
"Szerintem ez csak egy kép nem websablon."
Aki meg azt mondja hogy egy kép az csináljon jobbat. -.-
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
És igen, én is vettem már websablont, és tudom hogy pénzbe kerül, de ezért tényleg nagy poén pénzt kérni 😉
13 éve itt. Szép idő.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Nos, egyrészt ezen jót nevettem, másrészt ki akar megvenni egy össze-vissza nyújtott képekbõl álló websablonnak nem nevezhetõ képet?
13 éve itt. Szép idő.
Itt az egyik GTA San Andreas Multiplayeros websablonom,jöhetnek a vélemények. 😄
(aki akarja esetleg megveheti de érdeklõdjön privátba!)

All hail the double x!
Ezen mit kell megmagyarazni?😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Teaoaoaraooaoaroaor 😊6201 - Számítógépes programozás
u dont have to listen anybody else but me
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
de az empire magazin betü sem a legjobb.
ha elsõre levágós hogy empire akkor tuti nem 😊
egyébként rendben van.
u dont have to listen anybody else but me
Kijavítottam a Bexter, és ktomi által írt dolgokat:
Viszont a Rises feliratot nem változtattam, mert így arra húzza az ember figyelmét, és aköré lett építve a plakát 😄
/Mekkora májerság lenne ha a Warner B. felvenné a hivatalos plakátok közé (A) 😄D /
13 éve itt. Szép idő.
Bexter: Igen, érthetõ 😛 😄
ktomi: azt lehet javítom is 😄
13 éve itt. Szép idő.
(\__/) ( X.x) ( } . { )