41998
-
DIESEL DOG #41357 -
#41356 Szép rendezett fogsor jol bevilagitott arc, es viszik őket.
Néhány dollárt lehet teljesen amatőrként is szerezni havonta -
#41355 KÖszi infokat, kiprobálom :) -
DIESEL DOG #41354 Nagyon változó, amiket nagyon visznek azok a letisztult legtöbbször világos hátterű képek, vagy üzlettel, családdal, egészséggel kapcsolatos témák, de ugyanakkor kapósak lehetnek a jól elkészített természet fotók, vagy városokról készült fotók. A lehetőségek tárháza majdnem hogy kimeríthetetlen... :) -
#41353 Milyen képek futnak igazán? -
DIESEL DOG #41352 Változó, attól függ melyik oldalra vagy kíváncsi. Én fotósként vagyok jelen a Fotolia-nál, Shutterstock-nál, Depositphotos-nál illetve a CanStockPhoto-nál.
A Fotolia nagyon szigorú, bár eladásokat tekintve hanyagolható, a Shutterstock pörgős és nálam ez hozza a legjobb bevételt, de szintén nagyon szigorú és válogatósak. A Depositphotos már jóval engedékenyebb, de ők is pörgősek, a CanStockPhoto-ról vegyes érzelmeim vannak, viszonylag kicsi oldal, és nem is hoz olyan jól mint ahogyan azt várná az ember. Lehet nagyobb jutalékra is szert tenni minden oldalnál ha kizárólagos kontribútorként jelentkezel azonban ez azt jelenti hogy az adott anyagot csak számukra publikálhatod tehát más ügynökséghez nem töltheted fel elbírálásra és eladásra.
Dióhéjban ennyi, ha valamire még kíváncsi vagy akkor kérdezz... :) -
#41351 stock oldallal kapcsolatban van valami pozitiv tapasztalatotok? Eladás terén. Vagy tudtok mondnai infot? -
ktomi22 #41350 bárhogyan nézem nicns igazad.. :D a dontes jol van csak a betuk megdontese nicsn.. marmint hogy ertsd .. italic betutipust rakj rá (nem kell csak az alapjan dontsd meg) .. ne az egesz szoveget csaka betuket. -
#41349 A "jóféle" a Wacom. Szerintem másban ne is gondolkozz.
link -
#41348 Wacom Cintiq 24HD -
#41347 Itt mindneki wacon bamboo-t hazsnál :D -
#41346 Na most bekérdezek!
Tudtok olcsón jóféle digitális rajztáblát. -
#41345 Ha megméred látod h a the felirat úgy vam ahogy mondod. Én is 2x néztem meg annyira csalóka a dőlés és a kompozíció miatt.
Ja a szöveg kevés és feltűnően ismétlődő :( -
#41344 lehet most van dagály? -
ktomi22 #41343 megoldhato pedig.. de hagyjuk ha nem akarod..
a kovetkezo szembetuno dolog: tul ismetlodo a szoveg .. picit el kene csusztatni a sorokat.
FB cover:
the one iratot dontsd az X szara alapjan. -
#41342 az kivitelezhetetlen, hogy ne legyen a fél betű sárga, másik fele fehér. akkor recés lesz a felkiáltójel széle pl :)
fb cover is van :DDD
-
ktomi22 #41341 nemjo.. mert nem a betu a feher /sarga .. szal van olyan betu a szeleken ami 2 szinu.. igy nem bejovos.. -
ktomi22 #41340 szarj rá.. csainalj vilagosabb kekkel szigethez falhoz kozel ilyen hullam szerusegeket.. oszt jolvan.. :) -
#41339 új háttér melóhelyre :)
-
#41338 ez azért jó, mert ha dagály van, ingyen medence lesz az alsó szintekből :D -
JackMeadow #41337 uhh de elmennék egy tengerpartra -
#41336 1.csináltam, milyen lett?
2.A tükröződés leolvasztotta az agyam. Egyszerűen nem tudom megcsinálni
-
#41335 :DD -
#41334 Csak ennyi :D -
#41333 én voltam, mi a kérdés? :D -
#41332 ? -
#41331 kicsit brúsz viliszesre faragva... -
#41330 Mr. Irdatlan a Hohetetlen családból -
#41329 igen :) -
#41328 ja hogy összemocskoltad meg szétszaggattad? :D -
#41327 mid?
Ez valamelyik mesehős nem? -
#41326 szombati izém -
#41325 Az utolsó nagyon szép, de csak akkor ha az elő-, és hátoldali csíkok ugyan olyan magasak :D -
#41324 Azt tudom hogy ugy szokás írni, de teloba így könnyeb bele pötyögni :D -
#41323 jah, azt elfelejtettem, hogy a telefonszámot +36 30/235-6825 formában szokás írni :) -
#41322 #41319 - Köszi. A bokeh egy nagyon régi képem gondoltam színes dologgal dobom fel a kártyát.
#41320 - Köszi az infót. Szerencse hogy a névjegykártya divathoz az emberek 99.9% nem fog érteni akinek kezébe adom :)
#41321 - Csináltam egy sokadik verziot ahol figyelembe vettem amit írtál köszi az észrevételt. -
#41321 a "Találd meg magad" szerintem lehetne ugyanolyan széles, mint a Bexter.hu, az alatta lévő felsorolás meg igazodhatna a Bexter.hu baloldalához. most kicsit össze-vissza van minden.
tel után pont, mert rövidítés, e-mail nem mail, a fb címet meg lehetne a web alá írni (http alá behúzva), mert így bután néz ki, hogy face:... -
#41320 bokeh már nem divat. -
#41319 Photoshop tutorial background... :D
Najó azért a bokeh részecskés effekt szép tud lenni, itt is tetszik. :) -
#41318 Böff