PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Én azt a vízfodrozódást ami mögötte van egy vonal, azt odaklónozmám közvetlen a bal sarkához is hogy úgy nézzen ki mintha tényleg ott lenne és megtörné a vizet, valamint jóval naposabb világosabb színûre kellene.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
vagy játszol még kicsit a motion blure-beállításaival <#alien2>#alien2>

13 éve itt. Szép idő.
Mint írtam elsõ ilyen vállalkozásom 😄
Igen, sajnos a hajó nincs teljesen a vízen, a szikla is furcsa, és a hegynek sincs tükrözõdése...de fél óra szenvedés után egyszerûen kivettem a hegy tükörképét, nem tudtam elérni hogy úgy nézzen ki mint a másik hegyé..:/ 😄
13 éve itt. Szép idő.
a hajó még elmegy... <#buck>#buck>
Elkészültem életem elsõ olyan munkájával, ami nem poszter/plakát/szórólap! 😄
A végtermék:
kiindulási kép
Elsõ sorban építõ jellegû kritikákat fogadnék, de természetesen minden jöhet..😊 😄
13 éve itt. Szép idő.
és fali képnek kell majd...ezt írta legalábbis <#buck>#buck>
(ha nem akarsz, nem kell válaszolni...)
Mert csak úgy feldobni NEM akarom, hogy ott figyeljen a neten, ezért valaki fizetett...nem szivesen tenném ki nyílvánosba...<#vigyor5>#vigyor5>
itt ezt kérték ezért fizettek, se több se kevesebb.
teljesítsd a kérést, majd vidd bele a saját nézõpontod, stílusod, és vesd fel egy második lehetõségként a saját munkád, a jobbat 😉
ja nekem mindegy.
u dont have to listen anybody else but me
az emberek maradnak, a kocsi és alul fû is de ott a falomb és a kikúrt árnyéka eltüntetni MINDENHONNAN, kocsi fölé kék égbolt és alul a fû legyen sárga, kiégett...a kocsit sem színeztem át csak a fa árnyékát máshogy nem lehetett leszedni róla azért volt muszáj áttextúrázni, itt-ott...<#bdead>#bdead>
nem egy speed paint és a köztes lépések sem látszanak, csak elnagyolva a rész lépések...1-nek elmegy...<#buck>#buck>
😊
OFF
regen hasznaltam nagyon regen evekkel ezelott olyan prg-t ami beleegeti a filmbe (pl .avi) a feliratot.. elfeledtem progi nevét.. esetleg tudnatok ajanlani. koszi elore is.
OFF
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
na meg megfelelõ alapanyagot is nehéz találni, ez pedig aránylag stimmelt svarci fejszerékezetével 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
A heavy cost. I pay it gladly.
caoslock nemirobeujra
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
It ezt én megmutatni nem mertem volna <#banplz>#banplz>Nem hogy árulni<#vigyor5>#vigyor5>
(Bárhol találsz webfelületeket ami jól komponált képekkel még jól is néz ki.)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Sok sikert az eladáshoz.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Jólvanna'...hamar gyorsan csinálni kellett pár mappát..😄
Bex: Beszélhetek a rendezõvel..😄
13 éve itt. Szép idő.