PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Már rájöttem hogy rontja az egész összképet xD

13 éve itt. Szép idő.

Spészgószt
vedd ki a picsába <#buck> itt még rosszabb... sehogy nem mutat a képen <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

papi08
Mááár én sem tudom mit csinálok..😄

13 éve itt. Szép idő.

Spészgószt
jobb egy fokkal de alapvetõen szar helyen van! teljesen belevész a háttérbe és ráadásul pont fölötte van az épület is.
Én azt a vízfodrozódást ami mögötte van egy vonal, azt odaklónozmám közvetlen a bal sarkához is hogy úgy nézzen ki mintha tényleg ott lenne és megtörné a vizet, valamint jóval naposabb világosabb színûre kellene.

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
<#idiota> egy nagyon egyszerû trükk... a patch tool fenti menüjében bekapcsolod, hogy transparent utána bekarikázol egy jó nagy részt a fodrozódó vízen és ráhúzod a tükörképes részre.
vagy játszol még kicsit a motion blure-beállításaival <#alien2>

papi08
Megpróbáltam javítani a középsõ sziklát, majd a nagyérdemû eldönti hogy sikerült-e 😄 😊

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Köszönöm mindkettõtöknek 😊 😄
Mint írtam elsõ ilyen vállalkozásom 😄

Igen, sajnos a hajó nincs teljesen a vízen, a szikla is furcsa, és a hegynek sincs tükrözõdése...de fél óra szenvedés után egyszerûen kivettem a hegy tükörképét, nem tudtam elérni hogy úgy nézzen ki mint a másik hegyé..:/ 😄

13 éve itt. Szép idő.

Spészgószt
szerintem meg a kiálló kõ nincs a vizen!
a hajó még elmegy... <#buck>

xelag
Nekem tetszik, de a hajó nincs a vizen....remélem érted mire célzok.
papi08
Sziasztok!
Elkészültem életem elsõ olyan munkájával, ami nem poszter/plakát/szórólap! 😄

A végtermék:

kiindulási kép

Elsõ sorban építõ jellegû kritikákat fogadnék, de természetesen minden jöhet..😊 😄

13 éve itt. Szép idő.

az szép 😄
Spészgószt
50$ <#vigyor5>
és fali képnek kell majd...ezt írta legalábbis <#buck>

csak úgy kíváncsiságból kérdezem, mennyiért csináltad és mihez kell?
(ha nem akarsz, nem kell válaszolni...)
Spészgószt
van olyan képfeltöltõ, ahová el tudom tenni és utána LE IS TUDOM SZEDNI?
Mert csak úgy feldobni NEM akarom, hogy ott figyeljen a neten, ezért valaki fizetett...nem szivesen tenném ki nyílvánosba...<#vigyor5>

Spészgószt
saját nézõpont és kreativitás megengedett az ingyenes saját bohóckodásnál...vagy ha kérik!
itt ezt kérték ezért fizettek, se több se kevesebb.

papi08
Kérlek linkeld be a kiinduló képet, és a végtermést. köszönöm! 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

VRSDM
és te egy majom vagy aki megcsinálja amire megtanították mint egy robot?

teljesítsd a kérést, majd vidd bele a saját nézõpontod, stílusod, és vesd fel egy második lehetõségként a saját munkád, a jobbat 😉

ja nekem mindegy.

u dont have to listen anybody else but me

Spészgószt
ez volt a kérés...<#alien2>
az emberek maradnak, a kocsi és alul fû is de ott a falomb és a kikúrt árnyéka eltüntetni MINDENHONNAN, kocsi fölé kék égbolt és alul a fû legyen sárga, kiégett...a kocsit sem színeztem át csak a fa árnyékát máshogy nem lehetett leszedni róla azért volt muszáj áttextúrázni, itt-ott...<#bdead>

VRSDM
mindenkit átszineztél, a két ember meg kilóg a színével.

Spészgószt
mai termés...vagyis tegnapi...
nem egy speed paint és a köztes lépések sem látszanak, csak elnagyolva a rész lépések...1-nek elmegy...<#buck>

Dynamic
Nem értek hozzá, de...
😊
bocsi az OFFért, de eleg gyorsan kell, ..es ugyse aktiv a topic, .. raadasul itt vagytok "haverok" 😄

OFF

regen hasznaltam nagyon regen evekkel ezelott olyan prg-t ami beleegeti a filmbe (pl .avi) a feliratot.. elfeledtem progi nevét.. esetleg tudnatok ajanlani. koszi elore is.

OFF

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

rooney8
hát nem tudom ez mennyire mosolygós... 😄 akkor nézd meg a többi képét, mert ez még aránylag a komoly arca 😄

na meg megfelelõ alapanyagot is nehéz találni, ez pedig aránylag stimmelt svarci fejszerékezetével 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

VRSDM
mi lett volna ha nem egy kacifántosan mosolygós willis arcot vágsz rá. ?! 😄D

rooney8
mi lett volna, ha... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ScarY MAN
<#banplz>

...

RaZoK
fél esgé idecsõdült, reklámja az, van már csak eladható terméket kell produkálnia

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

tomsolo
<#wow2>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fresh Duke
Nah, gyorsan összevágtam egyet, remélem nem lett túl szerény. Igazság szerint ez már egy komplett oldal, raktam rá hirdetést, mint látjátok van keresõje, sõt, az egész kvázi egy fórum.

A heavy cost. I pay it gladly.

OHH LIKE BACK OLD TIMES

caoslock nemirobeujra

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

akyyy
😄DDDDDDDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

pxxl

All hail the double x!

Bexter
Attól én még hitetlen maradok 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

LeWyTy
A provokálástól sem lesz ráfordítható idõm<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Bexter
Csak ez így az állításod eléggé 😄 Majd mutasd meg te mit tudsz 😛

pxxl

All hail the double x!

LeWyTy
Bocsi jelenleg életem nincs 12órázás mellett nem hogy ezzel foglalkozzak<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Bexter
Contestet hirdettem szóval megmutathatod mit tudsz kihozni témából 😄

LeWyTy
Itt mindíg én vagyok leszarozva... de ennél még én is jobbat csinálnék.
It ezt én megmutatni nem mertem volna <#banplz>Nem hogy árulni<#vigyor5>
(Bárhol találsz webfelületeket ami jól komponált képekkel még jól is néz ki.)

papi08
Igen, elnézést kérek, és valóban sok sikert az eladáshoz! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Kösz.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Bexter
Csaj mondom kb itt senkit nem érdekel, csak szívatnak. Lehetne eszed h nem ülsz fel erre.
Sok sikert az eladáshoz.

Itt van még 2 kép:

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

papi08
Ünneprontó 😞 xD

13 éve itt. Szép idő.

Bexter
Nah most hagyjátok abba 😄
Ennyi móka elég mára 😊

papi08
Barátod úgy programoz, mint ahogy Te a sablont csinálod? (A)

13 éve itt. Szép idő.

És ? Én meg csinálom PS-ben haverom pedig beprogramozza. Meg amúgy is ezt már régebben csináltam nem most és még nem voltak el készítve hozzá a fájlok tehát az index.php meg ezek és most lett kész.

papi08
Fel sem tûnt..xD
Jólvanna'...hamar gyorsan csinálni kellett pár mappát..😄

Bex: Beszélhetek a rendezõvel..😄

13 éve itt. Szép idő.

Dynamic
2012.07.16 21:23 <#eplus2>
Bexter
Passzolj át párat nekem 😛