PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Melyik részébõl? 😄 nem akarok ám kötözködni 😊
Bírom a munkáit, kedvet kapok olyankor, hogy én is nekiálljak, és csináljak valamit. akár szart is 😊
Arra gondoltam, hogy megpróbálok hasonló képeket csinálni, megnézem a videót és hasonló környezettel + efektekkel. gyakorlásként mindenképp jó lesz, ez elõtt hónapokig nem voltam PS közelben, és akkor is a CS2 volt a legújabb egy iszonyú régi gépen 😊
Akár mehetne egy contest is ha érdekelne vkit. adott téma, esetleg adott src kép, ilyen stílusban ahogy a barátunk mûveli.
érdekelne ki mit tudna kihozni
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
kép <#wow3>#wow3>
All hail the double x!
rossz az ötlet, egy repülõ nem így zuhan le. nézz meg néhány katasztrófát (okosabban komponált filmek is közelebb állnak a valósághoz mint a tied, sajnos)
és azon dolgozz tovább 😉
u dont have to listen anybody else but me
A lényeg, hogy nem nulláról jut el oda egy nekiülésre. 😊
Ennél a Zsolesz repülõnél én mondjuk már a kompozíción, jeleneten variálnék valamit, mert elég semilyen. :/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azonkívül amit Spészgószt írt, én még azt tudom elképzelni, hogy elõször napokig dolgozik, aztán a kész munkát egyszerûen újra elkészíti. Elõkészít hozzá mindent, és 1-2 óra alatt reprodukálja, de ez már felveszi videóra.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
erõlködök még rajta, a kedvem csak félig vettétek el tõle 😊
meg lehet megmarad a világos tér, mert a sötétítés sem sikerült. nem tudom nálatok is fenn áll az, hogy a munkátokra másnao, vagy órákkal késõbb kell ránézni ahhoz hogy tisztán lásd? ugymond el kell felejtenem hogy dolgoztam az apróbb részleteken mert nem látom egyben a képet
használd a transform toolt, legyen benne több tûz robbanás ... leszálló alkatrészek ...
a felhõ sem a legszebb ...
a legfontosabb pedig, hogy a maga a repülõ és kicsit furcsa pórzban van, mintha nem becsapódna hanem a földrõl indulna vízszintben mint egy rakéta
szerintem dolgozz minél nagyobb felbontásban és dpi-vel, annál szebb lesz a végeredmény és ha jol sikerül még a faladra is keteheted
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
source

http://www4.picturepush.com/photo/a/9028232/img/photoshop/theqworld.png
Vélemények? 😊
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
Megcsinálom azt is amit Zsolesz javasolt, s mind a kettõ megy tova a megrendelõhöz 😊 😄
13 éve itt. Szép idő.
All hail the double x!
személy szerint a téglalap tetszett, meg én a kánaánt megnézném tövig feltolva, hogy az ékezetek fullra belelógjanak a ridegbe.
tehát az R alja K teteje egybelógnának. aztán lehet hogy szar, de ez motoszkál bennem 😄
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
+A cím kicsit kisebbre lett véve
+A szerzõ nevét körülvevõ téglalap le lett véve
+A szerzõ neve feljebb lett téve 1 cm fölé 😄
http://www5.picturepush.com/photo/a/9010123/img/photoshop/ridegkanaan-v2-6.jpg
13 éve itt. Szép idő.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Hogy örülj, én is csak aludni meg enni járok haza<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
hajrá
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Szándékosan lett a név letolva, ugyanis a szerzõ nem szereti a központba emelni magát 😊 😄
13 éve itt. Szép idő.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Képrõl: A neved miatt igen kh, tudod mit karok írni, nélküle egész élvzehetõ lenne picit megvágva, jobban ráfokuszálva a témára a naplementére.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
http://lewyty.deviantart.com/art/lewt-321534265
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
the world is mine

13 éve itt. Szép idő.
Spészgószt: Akkor mostantól a kép fantasy stílusú, és ez egy haaaatalmas váár 😄
13 éve itt. Szép idő.
És ezen nincsenek házAK, csak egy vár. 😄
13 éve itt. Szép idő.