PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
akkor linkeld a képet, én nekikezdenék 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

zsolesz92
"Az orosz csávó amikor dolgozik magam alá hugyozok 😞"
Melyik részébõl? 😄 nem akarok ám kötözködni 😊
Bírom a munkáit, kedvet kapok olyankor, hogy én is nekiálljak, és csináljak valamit. akár szart is 😊
Arra gondoltam, hogy megpróbálok hasonló képeket csinálni, megnézem a videót és hasonló környezettel + efektekkel. gyakorlásként mindenképp jó lesz, ez elõtt hónapokig nem voltam PS közelben, és akkor is a CS2 volt a legújabb egy iszonyú régi gépen 😊
Akár mehetne egy contest is ha érdekelne vkit. adott téma, esetleg adott src kép, ilyen stílusban ahogy a barátunk mûveli.
érdekelne ki mit tudna kihozni

Dynamic
Senki nem mondta, hogy nem nagy szám az ürge, csupán árnyalni próbáltuk azt a téveszmét, miszerint az ominózus képeket csak úgy spontán, 1-2 óra alatt össze lehetne rakni. A korábbi kommentedbõl legalábbis az jött le, mintha úgy látnád, ezek így készülnek.
zsolesz92
Attól függetlenül hogy 10 hszen keresztül a videóvágási technikáján vagytok fennakadva, nem hinném hogy bármivel is kisebb tisztelet járna az emberkének.. Ha ezeket õ találja ki, csinálja meg, keresi hozzá a képeket, le a kalappal. másrészrõl nem néztem meg minden videóját de tanultam is belõlük.. pl eszembe nem jutott volna h a tenger hullámja színtelenítve, meg színek felcserélésével(invert) sár felfröccsenést eredményez. ez nagyon tetszett 😊

nan76
aki picit is ért a FS-hez annak ez nem nagy dolog..szvsz..ezt bárki meg tudja csinálni csak nem akarja 😄

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Malakai
Alexander Koshelkov, a másik topicban volt linkelgetve pár speed mattepaintes videója. Luftbanza | LAPD

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SMGBAS
Milyen orosz csávó?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

graphic master 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

pxxl
úgy néz ki valaki megtalálta az outer glow-t a ps-ben 😄DD
kép <#wow3>

All hail the double x!

VRSDM
van egy éjszakai kép, amin az orrom elõtt zuhan le egy nagy-gép és gyorsan rávakuzok és elcsípem mielõtt megöl engem is.

rossz az ötlet, egy repülõ nem így zuhan le. nézz meg néhány katasztrófát (okosabban komponált filmek is közelebb állnak a valósághoz mint a tied, sajnos)

és azon dolgozz tovább 😉

u dont have to listen anybody else but me

Malakai
Vagy elõkészíti a fotókat, esetleg egyszer már el is készítette a képet és mindent tud mit hova és hogyan akar, vagy pedig a tényleges kreálási folyamatot vágja össze ügyes módon, a kidobott próbálkozásokból, rosszul választott fotókból pedig nem látsz semmit.
A lényeg, hogy nem nulláról jut el oda egy nekiülésre. 😊

Ennél a Zsolesz repülõnél én mondjuk már a kompozíción, jeleneten variálnék valamit, mert elég semilyen. :/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dynamic
Ne higgy el mindent amit látsz. Ha valaki pár óra alatt spontán összehajigálna egy olyan képet amit az orosz, akkor naponta adhatná ki a videóit. Összességében valószínûleg õ is több napig dolgozik egy képpel.
Azonkívül amit Spészgószt írt, én még azt tudom elképzelni, hogy elõször napokig dolgozik, aztán a kész munkát egyszerûen újra elkészíti. Elõkészít hozzá mindent, és 1-2 óra alatt reprodukálja, de ez már felveszi videóra.
Spészgószt
Azt ne hidd hogy az orosz csávó amit csinál real time-ban van felvéve...ezer +1 lépést nem látsz, össze van vágva pár lényeges lépés, nem látod a layer palettát sem ott mik vannak, gondolom elõ van készítve pár hetes melóval egy ilyen kép és utólag csak összedobálja egy összevágott videóban....EZ ne vegye el a kedved! pepecseljél vele nyogodtan... a végén annál nagyobb élmány lesz ha KÉSZ végre... 😄

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

zsolesz92
Az orosz csávó amikor dolgozik magam alá hugyozok 😞
erõlködök még rajta, a kedvem csak félig vettétek el tõle 😊
meg lehet megmarad a világos tér, mert a sötétítés sem sikerült. nem tudom nálatok is fenn áll az, hogy a munkátokra másnao, vagy órákkal késõbb kell ránézni ahhoz hogy tisztán lásd? ugymond el kell felejtenem hogy dolgoztam az apróbb részleteken mert nem látom egyben a képet

RaZoK
szerintem is lehetne nyugodtan éles a háttér, tégy rá több efektet ... az orosz csóka sem különösebben nagy szám csak ért a türelemjátékhoz, sokat játszi a fényekkel, van ideje sztokkokat bugázni ...

használd a transform toolt, legyen benne több tûz robbanás ... leszálló alkatrészek ...

a felhõ sem a legszebb ...

a legfontosabb pedig, hogy a maga a repülõ és kicsit furcsa pórzban van, mintha nem becsapódna hanem a földrõl indulna vízszintben mint egy rakéta

szerintem dolgozz minél nagyobb felbontásban és dpi-vel, annál szebb lesz a végeredmény és ha jol sikerül még a faladra is keteheted

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Spészgószt
kib@szott aránytalan és homály (fõleg hogy a gép éles a háttér meg gáz...) ...szerintem nem jó...sry <#szomoru1>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

zsolesz92
vélemény? még nem fejeztem be, de most tartok ott, hogy annyit bámultam, hogy már nem látom a legszembetûnõbb hibákat sem...
source

zsolesz92
elsõ 😄
1 próbának jó volt :p

papi08
Ez pedig egy mai kép, talán majd elfogadják a graphicriver-en háttérnek..😄

http://www4.picturepush.com/photo/a/9028232/img/photoshop/theqworld.png

Vélemények? 😊

13 éve itt. Szép idő.

pxxl
1. <#eljen>

All hail the double x!

papi08
Hopp dupla post:

Egalizálva

Zsolesz ötlete

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Jujj, arról el is feledkeztem 😄D

Megcsinálom azt is amit Zsolesz javasolt, s mind a kettõ megy tova a megrendelõhöz 😊 😄

13 éve itt. Szép idő.

Dynamic
egalizálni 😊
(gyk: ALT+kurzor)
passatgt
meg a kánaán nem olyan széles mint a rideg

pxxl
szerintem jobb lenne, ha a KÁNAÁN betûi egyenlõ távolságra lennének, mert így elég kusza. olyan mintha KÁ N AÁ N lenne 😄

All hail the double x!

zsolesz92
áááá nagyon jó lett 😊
személy szerint a téglalap tetszett, meg én a kánaánt megnézném tövig feltolva, hogy az ékezetek fullra belelógjanak a ridegbe.
tehát az R alja K teteje egybelógnának. aztán lehet hogy szar, de ez motoszkál bennem 😄

<#eljen><#eljen>

papi08
+ A "Rideg" szó átlátszóbb lett
+A cím kicsit kisebbre lett véve
+A szerzõ nevét körülvevõ téglalap le lett véve
+A szerzõ neve feljebb lett téve 1 cm fölé 😄

http://www5.picturepush.com/photo/a/9010123/img/photoshop/ridegkanaan-v2-6.jpg

13 éve itt. Szép idő.

muti

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

papi08
köszönöm!
Pár dolgot javítottam! 😊

13 éve itt. Szép idő.

ha enyit viszatükröz az égbõl a víz akkor sztem enyire nem láthatsz a vizfelszín alá ha csak nem vilagit a logo, de ez nem vilagit 😄 + ahol a vizfelszín alogohoz ér kicsit megtörhetne

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

LeWyTy
Magamnak háttérnek megteszi.
Hogy örülj, én is csak aludni meg enni járok haza<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

valahogy bekéne foglalni azt a címet a térbe, kicsit felhömpölyögtetni rá a ködöt v valami, de csak ötletek nem akarok megin sokatugatni

Az összelogo tipok nekem éppenségel tetszenek, a "ridegre" en lehet hogy tennék valami finom áttûnést, vagy kicsit le az opacitybõl, lehet h a kánaánt is kiprobálnám nem csuma feketében, esetleg egy lehelletnyi színel, ha jól értelmezem a kánaán türközõdik a vízen amin valami ködszerû van, a tûkrözõdés is kicsit talán meg lehetne viccelni, egy homályosodó fordrozodó radiens maszkkal pl, a név tényleg nagyon lent van, vágóélre figyelj le ne csapja véletlenül a nyomda, meg azt a szürke keretet én nagyon otrombának érzem, a háttérnek meg nem tul nagy a felbontása, de lehet jó lesz, mi van a hátsó borítóval gerinccel? ez igy meg nem borító csak fedél v mi 😄

hajrá

nem kell kozeppen lennie.. csak tarsuk már be a legalabb 1 cm-es befutásokat.

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

papi08
Köszönöm! 😊

Szándékosan lett a név letolva, ugyanis a szerzõ nem szereti a központba emelni magát 😊 😄

13 éve itt. Szép idő.

Bexter
Tetszik a stock kép, talán a nevet én feljebb vittem volna, tul lent van, meg szöveget nem érintettem volna ennyire egymásba. Grat amugy 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

papi08
Tudom az alábbi kép sok ittlévõnek nem jelent sokat(sõt semmit), de nekem mégis az elsõ elfogadott könyvborítóm 😊

kép/URL]

13 éve itt. Szép idő.

Bexter
Jó neked, én már csak aludni járok haza 😄
Képrõl: A neved miatt igen kh, tudod mit karok írni, nélküle egész élvzehetõ lenne picit megvágva, jobban ráfokuszálva a témára a naplementére.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RaZoK
a 2. tetszik<#taps>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

begotten
Unatkázás:

pxxl
lassan linkelhetnéd a képet inkább..😄

All hail the double x!

alakul

the world is mine

papi08
Kivettem a sziklát, a vár reálisabb méretet öltött, és a hegy is távolabb ment 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08

Spészgószt: Akkor mostantól a kép fantasy stílusú, és ez egy haaaatalmas váár 😄

13 éve itt. Szép idő.

Spészgószt
tényleg....a fákkhoz viszonyítva eléggé nagyocska az a vár <#buck>

papi08
Arra sem itt, sem forrs-ton nem volt panasz.

És ezen nincsenek házAK, csak egy vár. 😄

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
A házak nem aránytalanul nagyok egy kicsit?

passatgt
néztem kb 10 percig mire megtaláltam a követ a vízben

pxxl
legjobb hatást amúgy a Shift+F5, Enter kombó hozza 😊

All hail the double x!