41998
-
#35351 mókás amúgy
látszik hogy a tálcán futó alkalmazásokra, az ikszre, meg a böngészőben a címsáv alatti gyorsgombokra kattintok a legtöbbet :D -
#35350 10perc net plusz fél óra tower defence játék után :D
-
#35349 már megy nálam is :D xD -
#35348 -
#35347 404 -
#35346 egér nyomkövető progika :)
értelmetlen de látványos
4-6óra photoshop munkája (demo kép nem saját)
forrás -
#35345 Off
Valaki nem tudja, hogy az új Firefoxnál, vissza lehet-e állítani a lapok megnyílásának a sorrendjét? (régen ha meg volt valami nyitva akkor az új lap az utolsó után nyílt most viszont ha pl meg van nyitva sg PSW + Google és meg akarom nyitni egy másik sg fórumot akkor azt nem a Gugli után rakja hanem az PSW után.) -
Midas #35344 neten rengeteg anyag van hozza nem kell feltetlen megvenni persze nemart ha van :) -
#35343 én már pár éve használom a maya-t (nem rendszeresen), de még mindig nem tudok ilyet csinálni... jó, volt már auto próbálkozás, de nem lett túl jó :D vagyis ha befejezném akkor egész jó lenne, de nincs erőm nekiállni :D -
#35342 mind2.. -
#35341 érdemes megpróbálnom megtanulni könyv néklül vagy vegyek könyvet mert anélkül semmire nem megyek? -
#35340 ööö. ja?! :$:D -
#35339 bazzdmeg :O ez nagyon megtetszett...nagyon nehéz ilyet csinálni semmi tudás nélkül? :S -
ktomi22 #35338 :) -
#35337 Pendulum - fasten your seatbelt (remixelve elvileg) -
ktomi22 #35336 sry de meg mindig offolok: :P
>> VIDEO << nem tudjatok milyen zene szol a video alatt?... nagyon kéne :P -
#35335 vray egy renderelő motor. ami a komolyabb renderelési technikákhoz alkalmazandó -
#35334 VÉ-(raj):D
-
ktomi22 #35333 3ds max 2008 vray ..mi ez a vray dolog? sok helyen olvasom :P -
#35332 jaja, úgy tényleg "hengeresebb" -
#35331 Olyan oka is van ennek, hogy a lila az árnyék végett, az alatta lévő sík résszel egységessé olvad, míg ez a többi színről nem mondható el, illetve, felül túl világos, nem tér vissza az adott réteg a saját színéhez (a legvilágosabb résznek nem ott kellene húzódnia, hanem a középtengelyhez valamivel közelebb; vhogy talán így (persze nem biztos, hogy ez hibátlan): ime ). -
#35330 Megnéztem. A sötétebb színeken a szín és az árnyék együtt teszi nem hengerré a fejlécet. Amúgy a legördülés ötletes.
A középső festésmaszat legnagyobb baja, hogy azon van az írás, így még olvashatatlanabbá teszi a szöveget.
A szöveg legnagyobb baja, hogy kicsi a betűméret. Egy mérettel nagyobb olvashatóbb lenne a betűtípus ellenére. -
JackMeadow #35329 a sziun legördülésével nekem nem is volt bajom vhogy ahenger alakja nem jön össze nekem hengernek -
#35328 nem mentegetőzök csak elolvasva a véleményed most énis mondom az enyémet.
-bal oldalt sarokban a céglogó van színváltós flash-es okosság (nem én kódolok, nem az én munkám, nálam megjelent, nálad nem majd szólok az illetőnek)
-a szöveg bizony tényleg kényes pont még, ezért IS irtam hogy nem végleges
-a papír legördülésnek a színével nincsen gond, ha elképzeled térben a hengert, akkor azonos színnek kell lennie a legördült "sík" papírcsíknak, mint ahonnan gördül, és ez stimmel is.
-a legördülések alján lévő pixelelcsúszások (homály) szintén a programozók ügyetlenségéből fakad az előzetesen leadott psd-be minden szépen pixelre pontosan stimmelt :)
-a mázolás nem tetszik, elfogadom, mi mást tehetnék
-a jobb szélen meg a későbbi egyéb menüpontok bővítése miatt hagytunk helyet.
és amúgy érdekelt ;) -
#35327 Love tree vagy mi :D -
JackMeadow #35326 "Uff, én beszéltem..." -
JackMeadow #35325 hááá, ha nem érdekel a fikázásom ne is olvassd tovább
egyből szemetszúrt egy két hiba, vagy legalábbis dolgok amiket én mindenképpen máskép csináltam volna. Első ránézésre szép szines csillivilli meg minden, eltér az átlagos honlapoktól megragadja az ember tekintetét de azután rögtön el is veszti. Vannak rajta elemek ami miatt valahogy nem szivesen nézegeti az ember legalábbis én. Elősször is mi aza fehér téglalap a bal alsó sarokban, egyből kiszakadok a szép szinességből. A betűket elovlasni már nekem erőlködést jelent, ami akkor mint jelent egy idősebb embernek. összefolyós betűtipus, kicsiben, halványan, árnyékkal merszetgetni kell a kukkolómat h elovassam mit szeretnél mondani, pedig nem rossz a szemem egyenlőre (tekintusnk el a szintévesztésől:P) Fejléc jóötlet ez a lecsúszós szines dolog de valahogy nekem nem adja vissza a hengert,gondolo m az akart lenni valahogy mintha nem kerek lenne a keresztmetszete. nagyon élesen lesz vége és nem sötét annyira az alja mint amennyire dúrván fekete árnyék kijön alóla, fönt a pedig inkáb csak fakóvá teszi nem fénylik tőle a dolog bal szélen s sötéteb árnyalatok még egészen jól néznek ki de aza rózsaszin jobboldalt sztem kicsit izléstelen nekem, a legördülések alja homályos lett. a mázolás a honlapközepén valahogy mintha ugy sehogye lenne elhelyezve csak úgy ott van felejtve, nincs középen se, meg balra sincs rendezve az oldal, kicsit nem teccik de eleht h csak a nagy pirosság miatt. Érdekes gh ilyen hatalmasak a dolgok :) lehetne belőle egy faszányos kis designt csinálni de ez még sztem igy nem jó... -
Midas #35324 arra barmelyik jo tulajdonkeppen nezz meg par videot youtubon es amelyiknek az eszkozei jobban bejonnek azt probald ki sztem. -
#35323 ok ez (sem) ps, de azért lehet vele mókázni :)
Droste Effect a neve
-
ktomi22 #35322 kizarolag azutomodellezes erdekel... mind PC-s 3d.s mind a kézi rajz... tudjatok..az auto modellezők amit csinalnak :) -
Midas #35321 ha muveszibb dolgokat akarsz krealni akkor mayat probald ki ha inkabb, muszaki iranyba akarsz menni akkor 3dmax -
#35320 Áh nem mindig (: Van, hogy egy hétig meg se nyitom, de van, hogy egy nap többet is csinálok (mondjuk ezt a sárgát kihagyhattam volna mert már nem tetszik). Nemnagyon van időm és ha valamit csinálok akkor azt vagy du. ~4-ig meg kell csinálnom, vagy pedig éjjel csinálom meg. Általában ha félbemarad valami akkor az másnap megy kukába mert nincs kedvem már hozzá. Van egy mappám kb. 100 jegyzetnyi ötlettel de azok se nagyon akarnak fogyni mert általában mindig kitalálok valami újat. -
#35319 jaja
wing3d-ben modelleztem aztán raktam át max-ba renderelni
blender meg egy 3d-s progi eredetileg asszem linux alá
nyílt forráskódú és bizony nagyon nagyon komoly attól még hogy frí -
ktomi22 #35318 Google SketchUp 7 et lestem amig valaszoltatok...
renderelni mit jelent? hogy wings 3d ben terveztel aztan 3d max van renderelntel? (es blenderezni mit jelent? ):P -
#35317 Nem kell bonyolultat számolni, de előfordulhat, hogy számolni is kell néha, de azok nem bonyolultak.
http://www.the-blueprints.com/index.php?blueprints/cars/
Itt meg egy két tanács, és tutorial:
http://3dtotal.com/
Blueprintek segítségével lehet megvalósítani ilyen autókat, meg sok gyakorlással. Meg ha elég gyakorlott leszel, akkor azok nélkül is.
Persze nem árt a PS ismeret sem, mert a textúrákat úgyis meg kell kreálnod valahol.
Én jelenleg kb 20 Giga oktató anyagot gyűjtöttem be a témával kapcsolatban, az egyiken 0-ról kreálnak egy Ducati-t 3DS Max-ben. Érdekes.
Egyébként nem szerencsés egyféle 3D-s programnál leragadni, olykor keverni kell a használatukat, mint MAX, Z-Brush... stb. -
#35316 ittvan az oldal amiről mondtam hogy a design az én kezem munkája :) és igen, büszke vagyok rá :) (nem végleges, még lesznek finomítások) -
#35315 most cad-cam informatikusnak tanulok okj-s képzési rendszerben
2éves, tulajdonképpen cnc programozás elsősorban. -
JackMeadow #35314 hova jársz? -
JackMeadow #35313 3D Studio Max az atyaúristen ha jóltudom nem kel bonyolultakat számolni -
#35312 első modellezős élményem az wings3d
előnye. egyszerű és átlátható UI, kevés erőforrásigény (minimális)
itt tervezni majd 3dsmax-ba renderelni
aztán picit blendereztem, ez már komolyabb, nem mozgatott meg
3dsmax-ba csak belekóstoltam egykét tutor erejéig
jelenleg zbrush-al okoskodok
suliba meg acad meg solidedge meg mastercam van amiben 3d-zünk.