41998
-
#35391 Hány ilyet megjártam már :D -
JackMeadow #35390 helyes :) -
#35389 ha beindul a dolog es sok megrendeles lesz akkor kelleni fog.
igerem nem leszek rest szolni nektek ;)
de egyenlore mondom meg csak szarnyprobalgatasok vannak :) -
JackMeadow #35388 és nem kel még ember? :P -
#35387 egy forumon volt egy designert keresek tema
en meg jol jelentkeztem ra
aztan referencia csere, aztmondta okes probaljuk meg
aztan most nyomatjuk, bar ugye ez meg csak a 2. oldalam
de remelem maradhatok es akkor allando melom lenne
jolenne egy kis penz kiegeszites :)
egy kezdo csapat, van egy fonok ficak aki szerzi a melokat, velem egyutt van ket designer, meg van harom ficak aki kodol, (abbol az egyik kicsit rajzolgat is de csak amator szinten).
szoval meg gyerekcipoben jar az egesz, de probalunk jokat, es egyedieket alkotni es akkor tokjo lenne ez bedolgozdisnak.
amugy halkansugom meg hogy itt az sg-n volt meghirdetve, szoval akarki jelentkezhetett volna.
bar kellett hozza egy kis bevalallossag, mert nem volt ra garancia hogy fizetnek ha nem jon be nekik amit tudsz.
de ennyit megert, nekik bejon, megrendeloknek szinten
so tokboldog vagyok :) -
JackMeadow #35386 a robbanásos ablakos házas világitos rész nekem még be iy jönne tök jó hangulata van, a Watchmen jutott valahogy róla az eszébe, csak valahogy olyan zavaros, nem is homyálos nemis igazán éles, a szinek is furák kicsit, meg alapvetően sztem sokkal nagyobban kéne ey ilyet megcisnálni h bele lehessen kicsit süppedni a képbe, h kicsit ottérezhesse magát az ember, nem ilyen kis bélyegképméretű szaron pacsmagolni, erre pedig meg is volt a lehetőséged mert a source baszott nagy, ha annak a méretében cisnálod sztem sokkal nagyobbat szólt volna, ami pedig az egészet kivágja sztem a kukába ugy ahogy van az a kisgyerek wante képe, kicsit elcsépeltnek érzem az ötletet is, márészt nem olyan mintha repülne , az árulja el gyak a képet h pselve van nem is igaz, meg kávbojos wantedplakátra tenni a kisgyereket, vérdijjal ehhh? ezek jutotak hiretelen ezsembe -
JackMeadow #35385 honnan akasztod ezeket a melókat? -
#35384 egyik meló letudva.
majd mutatom ha mutathatom
káposztafesztivál design :D -
#35383 gyerek gondolom azért mert ő gyújtotta fel a cuccot. ugyan még ég a kóceráj, de már wanted :D -
#35382 igen sok kérdést vet fel a képed..
pl:a kisgyerek az miért?..ha ez robbanás akkor alúl miért nem látszik,a házak ablakainak fényei szvsz túl erősek,a bal felső lámpáknál kicsit homályosíthatnál egy réteget,hogy életszerűbb legyen a világítás,esetleg a robbanásra nyomhatnál még egy kis bemozdítást..részemről ennyi..amúgy annyira nem rossz! -
#35381 én is sarkallanálak titeket erre
bár jelen esetben épp elég péeselni való "kötelezőm" van. so én tutkó kihagyom. bár egy gyorsrajzocska taláááán majd belefér ;)
so. hajráhajrá -
#35380 Senki?:C -
#35379 Ezzel arra szeretnék célozni hogy legyen verseny, kihívás. -
#35378 MIt szólnátok egy contesthez?
Én az Univerzum témára gondoltam ;) Manapság nem látok túl sok képet itt. -
#35377 Tehát veletek együtt próbálok fejlődni. Aki nem fórumozik még ennyit se tesz. Aki fórumozik és sértődik, az meg csak a saját fejében lévő gondolatból ítél. -
#35376 Képpont/centinek mi a rövidítése? dpc? xD -
#35375 aki fórumozik az már alapból messze van a tökéletestől...azért fórumozol mert fejlődni akarsz :) -
#35374 Nem fogsz örülni, de ez az én szememnek egy vámpírangyal. Totálisan élőhalott hatású.
OFF
Egyébként csak neked súgok egy titkot: ha valamit nagyon jóra akarok csinálni, privátban küldöm Jacknek. És örülök neki, ha szimplán közli, ha csúnya, akár durván mondja meg, mi baja a képnek. Ugyanígy örülök, ha azt mondja, szerinte rendben.
Bár azt mondja magáról, hogy színtévesztő, de szerintem jó érzéke van a harmóniához. Még akkor is, ha az sem mindig tökéletes, amit csinál. Egyikünk se tökéletes, egyikünk se mindenttudó. És hiába látunk valamit jónak az elképzelésünkhöz képest. A többiek nem a fejünkbe látnak, hanem a képünkre.
ON -
JackMeadow #35373 -
Erről a képről mndajtok már vmit..Improveoljátok a Day-Night technikámat....A hátteret ne nézzétek,nem tudok tüzet füsttel mergelni rendesen,sose jött ki jól...Vhogy olyan fura hatást kell az egész,mintha nem alakitva,henm festve lett volna az egész,v én nem tom...Itt az eredeti:
Gaytravel a weboldal neve,Úristen :O -
#35371 Milyen a kép?Szetm a háttérre mehetne egy kis DOF,a lens flare ott középen felesleges,miért van az ott?Nap nem süt így át a levelek közt,főleg nem éjszaka...Hold meg alig ad fényt..Szemléyes izlés,nem vagyok hive a szineknek..nekem ez spec nagyon erős...olyan 40-60%ig terjedő desaturációt preferálok...A csjon imho tul sok a feather,látni,h már homályos nagyon a széle.A csajon,mintha erősebb lenne a kontraszt,mint a háttéren.Ismét sezmélyes tapasztalalt..Szinek...Rózsszinhez nem megy a kék szerintem.jobb szeretem,ha monochrome vmi,v komplementer szinekkel van egy majnem teljesen deszaturált kép megspékelve(mint a filmekben a kék árnyék+sárgás bőr)+szeretek szórakozni olyannal,h color pass pl...
KB. ennyit tudok mondani. -
Midas #35370 jaja olyasmi ha rozsaszin es csillog akkor barmi lehet :) -
#35369 ez nagyon rémisztő :D -
#35368 I still believe in God, but God no longer believes in me...
Jóéjt! -
#35367 ez igaz, kennyérre lehet őket kenni...ha csillogni látják magukat :D -
#35366 Legfeljebb Isten lába közt lévő részéért kapaszkodhatnál. Nem biztos, hogy nyernél... Szerintem szimplán egy gyökér vagy. -
#35365 (1) Színek! Még kezdő, okés javasolnám neki, hogy színhasználatkor próbálkozzon világosabb kellemesebb színekkel. Ez a kép egy goas after buli után még megöl valakit :D
(2) A gádzsi erőszakos retusálása csöppet zavaró, és a csajt is zavarba hozhatja vele :) Próbálkozzon enyhébben retusálni, és ne blurozzon. Ha túl zavarosra sikerült akkor ki lehet küszöbölni ha élesít a képen.
Alapvetően az elképzelés jó, lehetne belőle feelinges kép ha nem erőszakolja meg a photoshopot :D
A kezdők 99%-a beleesik ebbe a hibába, nincs ezen semmi cinkes. Csak ne nagyon terjessze még.
Mutass neki turorokat, ha tényleg érdekli akkor vásároljon könyvet.
Nézelődjön deviantarton. Kérje ki mások véleményét továbbra is. -
Midas #35364 csinaltal mar jobbat is de a csajok megorulnek az ilyenekrt mondjuk szoval megertem az inditatast :)) -
#35363 Vagy nálam nem mutatja, vagy nem lehet így linkelni (?)
Akkor tehát így -
#35362 kép meg lemaradt xD
-
#35361 NEM SAJÁT! Csak megkértek, hogy mondjak róla véleményt és eléggé lehúztam ami miatt le lettem b*szva xD Tehát: Véleményetek? Minden apró észrevétel jól jöhet mert tanul a gyerek még (:
#35359 vagy csak sok volt a TV (amúgy nekem se tetszik, mert nemnagyon tudom, hogy mit akart vele)
-
#35360 te meg egy seggarc vagy... -
JackMeadow #35359 én vagyok az isten -
#35358 Köszönöm a minden részletre kiterjedő véleménnyilvánítást! Nagyon sok időm ráment míg végigolvastam, és megemésztettem a fejlett kritikai érzékkel megáldott tanácsaidat. (Nem gondoltál még egy "How To Use Photoshop Better Than Everyone Else?" blog-ra?) Rengeteget okultam az általad leírt dolgokból, köszönöm a tanácsokat, igyekszem a jövőben "szép" képeket készíteni. -
JackMeadow #35357 ezmi ez mi? csúnya -
#35356 Glamour glow-t nem használtam, a hegy oldalán a textúrát és a részleteket még valóban finomítani kell. Elleszek ezzel, majd tolok egy véglegest.
Amúgy köszi a kritikát! ;) -
#35355 a hegy peremenel nekem sok a "glamour glow", a hegy teteje kozepe fele meg olyan mintha valami toredezett talaj pattern lenne rajta. -
#35354 Húú, vagy 1000 éve nem soppoltam csak úgy a magam örömére. Most lett kész egy új kép... Íme:
Minden kritika jöhet, ne kíméljetek! :) -
#35353 pc-n se :)
ott kell hagyni az egeret egy darabig, és az ottmaradás idejének függvényében nő a pötty mérete. -
#35352 mac-en a kattintásnál nem rak pöttyöt:(