41998
-
ktomi22 #35311 figyeljetek.... volna 2 OFF kerdesem..pls valaszoljatok azér :P
nos... elkezdett foglalkoztatni a 3d-s dolgo... van valami 3-d designer progi ami ugymond a legnepszerubb..mint pl kepekre ott a PS :).... ..szal elso kerdes, hogy melyik az a progi? :P
a masodik pedig az, hogy: >>> KATT <<< ezt pl... vagy hasonlo dolgokat mi alapjan keszitenek a hozza erto emberkek :P... csak puszta kreativitas, vagy ilyesmihez kell valami pontos szamitas.... vagy hasonlo?....
tudom hulye kerdesek..de csak most probalnek elkezdeni foglalkozni a 3d-s temaval... s gondoltam megkerdelek titeket PS sracokat, hatha vlakinek van közelebbi élménye a 3 d -s alkotassal kapcsolatban ... :) -
#35310 zsírságlogóság! -
#35309 Az kicsit régebben volt :) -
#35308 Én április óta megse nyitottam nincs ihlet.... -
#35307 Minden nap rajzolsz valamit?:D Én január óta hozzá sem nyúltam a ps-hez :D Utoljára amit rajzoltam nagyon elvette a kedvem az egésztől:D Meghagyom inkább a műfajt a nagyobbaknak:D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gabucika, itt rád gondolok pl.. persze ha olvasod:D -
#35306 ez nem igaz. :D -
#35305 gondolom direkt a homály feeling? -
ktomi22 #35304 sajna ez még kidolgozatlan.... vrsdm baratunk ilyet gyermekkorában már tudott :D -
#35303 Megint újkép -
#35302 újkép powaaaa -
#35301 Újkép
#35300 Több helyen vannak a képeim, nem csak itt is DA. Olyan helyeken is fentvan ahol nem az én "adatlapomhoz" tartozik. pl. az elfes kép fentvan a képen szereplő lánynál is, suliban is van egy fal ahova a rajztanár tesz képeket és ott sincs készítő neve kiírva. -
#35300 Akkor meg nem tök mindegy? Csak olyan felületen látják a képeid amelyen tudják, hogy tőled származnak. Nem hiszem, hogy a lopásokon és a felismerhetőségen túl lenne egy harmadik ok is. -
#35299 nemismered jacket ha meglátod mit ír enyhe oltásnak te arraa már azt mondod h ekkora parasztot nem láttál még:d
Kül építő jellegű kritikákat rejt az oltás közé:D ha megtalálod hasznos:D -
#35298 Úgy tünik félreértettem valamit, ne haragudj, vagy szimplán csak nem ismerem a beszédstílusod :) "ez amugy mi ez a kép mesélj már róla" gondoltam hogy valami oltásféleség.. na mindegy. -
JackMeadow #35297 -
#35296 Nincs... :/ -
#35295 Kicsit régi film de megint megnéztem és kedvet kaptam tőle. Mátrix trilógiából az Osiris nevű hajó mint Bexter is mondta.
#35293 Nem vágtam, saját (: Mondjuk ha ezzel kezdtem volna akkor részletesebb lenne, de a hátteret csináltam meg először.
-
#35294 Na ilyen lett
Ha nagyon alakítgatni szeretném akkor át kéne rajzolni az egészet, ahoz meg nincs kedvem. Max. a következő jobb lesz... (:
#35285 Nem azért van, hogy ne lopják el, akkor beqrnék egy g*ci zavaró vizjelet.
#35286 kb fél füzetet rajzoltam tele logóval és ez lett a legjobb azok közül. Másnak lehet egyszerűbben menne, de magamnak nemtudok tetszőset.
-
#35293 amúgy ezt a hajót hogy csináltad nekem angyon bejön. vagy képből vágtad ki? -
#35292 most speciel semmi leoltás nem volt -
#35291 sztem nem arra kiváncsi hogy hogy lehet leoltani valakit, hanem arra hogy segítsünk neki a képében. -
JackMeadow #35290 a villámok kétlem h valóban igy nlznének ki kevés a fényük néz mar meg egy villámot h h néznek ki, v nem tudom mik ezek :) ahogy bemennek a azok mögé a háak v miko mögé túl hamar lesz végük, mivel azok a cucok homályosak egy kis átmenet kéne a csikok végére. ez amugy mi ez a kép mesélj már róla. meg mér mindig ilyen picitben rakod fel, v ekorában csinálod. a logó télleg penetra -
#35289 szép -
#35288 Van tableted?:D
írd alá vékony fehér brushhal:D -
#35287 Diszkrétebben kéne jelezned, hogy a képet te csináltad, mert ez eszméletlenül elrontja az összképet. Persze nem csak ennél a képednél. Az utóbbi időben linkelt képeiden mindig gecinagyban van rábaszva az smg logo, ami szerintem nagyon zavaró. -
#35286 Egyetértek, ennyi a baja, mert nagyon hangulatos szerintem.
SMG, kéne kezdened valamit a logóddal, szerintem gondold újra valami kevésbé erős színű és kevésbé szabályos formában, mert nagyot elüt a képeidtől és rombolja a hangulatukat. -
#35285 Minek a logó? Ha valaki annyira el akarná lopni, akkor két klikkel leszedi MSPaint-ben. -
#35284 Két bolygós képem beválasztották ide :D -
#35283 Bevallom hogy ez egy jó kép lenne, ha az áramot szebben megcsinálnád és az smg jeled kivennéd, vagy a képhez igazítanád színvilágát. -
#35282 Ozirisz utolsó útja :D -
#35281 Ha lehet akkor véleményt mert nemnagyon tetszik így.
asdfasdfasfdasdfasdfasdf -
#35280 köszi szépen ezt kerestem :) neked meg sok sikert az új fejlesztéshez. -
#35279 voltvoltvolt, megtanulhatnék már írni. :D -
#35278 Kivettem, mert fos ATW tárhelyen volt, illetve nem volt időm fejleszteni. A képtöltés is kényelmetlen volt, de az egész script egy pár óra alatt összecsapott, elavult szarkupac volt. Illetve sok haszna az utóbbi időszakban nem bizonyult. Talán majd visszakerül egyszer, de most nyakig vagyok melókkal. Ha visszakerül, akkor viszont az fejlett, látványos, gyors és reklámmentes tárhelyen lesz, illetve valahogy úgy terveztem, hogy bárki feltölthet képet majd és nem rám kell várni.
Addig is: itt megtalálod. -
#35277 ABILITTYYY ? :) -
#35276 Sziasztok, hogyan érhetem el azt a galériát ahol nemrég szavazni lehett a képekre és listázva voltak a felhasználók a pont alapján?
Kéne pár régebbi kép, azt hittem itt megtalálom. -
JackMeadow #35275 most vót kedvem -
#35274 F*szért kommentelsz egy képet ritkán és azt is ennyivel később? Ha ezt akkor mondod amikor linkelem, akkor megcsinálnám de már nincs kedvem hozzá pedig jó észrevételek. -
JackMeadow #35273 ezt a zajos dolgot én hanyqagolnám sztem nem néz ki jól, vhol irtad h festmény szerűre akartad há ez nem segit rajta. ha már tündét szeretnél belőle csinálni akkor eltüntethetnéd a hátát átdöfö bordáit, v most jött haza a konci táborbol? Én a karkötőt is lecsaptam volna a kezéről, kicsit elmostam volna az éleket mer nagyo durván van kivágva,a lábánál mintha kicsit vibrálna is. No meg a csajról elfelejtettél sourcet linkelni :P
mondjuk nekem nem is az esetem, olyan intha egy hatalmas toka lenne az álla
puszi :P -
JackMeadow #35272 attó függ h te csinaltad e a fotot