41998
-
#35431 -
#35430 írásos bizonyíték a fórum ha nem hiszed ;) -
#35429 előtte küldem asszem dudu92-vel :D csak vki törte és nevembe irogatott -
#35428 Regisztráció időpontja: 2008. 08. 05. -
#35427 Jack alreggem az mikori? -
#35426 alreg:D -
#35425 Én 2008. feb. 22. 21:21..kor kezdtem...h hányadik hsz azt passzolom -
#35424 Nekem nem rémlik mikor jöttem és nem keresem vissza :D -
#35423 star wars-os téma wiii egyik legjobb volt :) -
#35422 én 528. hsznél jöttem XD de rég volt.. akkoriban még a halálcsillagos téma ment + a villamoson lévő rohamosztagosok. :D -
#35421 129 egész pontosan :D néztem az elején mik voltak alkotva ezt jól megaszontam... akkor láttam a logódat vírítani. -
#35420 tudom. emlékszem még az első képemre is :)
valamkor 100 után párral jöttem énis. -
#35419 Utánad? Azt nem tudom, én már az első 100 kommentben jelen voltam... -
JackMeadow #35418 g jap grafit -
#35417 Amit látsz + amit hozzá elképzelsz.
De azért a csillagokat meg azt a bolygót csak tudod értelmezni :D mi más lenne...(effectek egyvelege) -
#35416 Ezeket kézzel rajzoltad? jók lettek. -
#35415 én jó 4-5 éve kezdhettem itt de elég sokat kihagytam... VRSDM-r emlékszem a régiek közül. -
JackMeadow #35414 OFF
mostanában ők veszik el a PS-től az időmet :)
-
JackMeadow #35413 én asszem vmikor a 3-4 ezredikj hsz környékén jöttem -
#35412 jah, hát valahol én is képbe jövök de nem tudom áll e valaki közénk :P -
#35411 UTÁNAM :D -
#35410 Szerintem te vagy a legvénebb :D -
#35409 Engem az érdekel hogyan jutott ilyen eszébe és miis az pontosan, ha ismerem akkor áltlaában jobban megtetszenek a dolgok :D -
#35408 értelemszerűen aki még most is írkál :D -
#35407 nem mindig kell hogy valami ábrázoljon valamit, elég ha ránézel és tetszik. vagy ha neked nem is, valakinek biztos.
elképzelem ahogy forog, és máris jó kis spytrance/goa vizuál a 10nm2-es kivetítőn :) -
#35406 Aktív vagy inaktív? :D -
#35405 Kicsit mesélj a képen mit ábrázol meg ilyesmi :) -
#35404 topiklakói öregségre gondoltam. -
#35403 mármint milyen szempontból?
korban bex viszi :D -
#35402 utánam ki itt a legöregebb arc? csak kiváncsiságból :D -
JackMeadow #35401 szerbusz -
#35400 Szerencsétlenkedem itt , tudnátok törölni az előző 2-t?
na itt van:
http://www.keptarolo.com/pictures/25239c3e697e316e5ad9dd6641eff100.jpg
-
#35399 http://kephost.hu/image-0428_4B8ED3F9.jpg
bocsi.. -
esti alkotás..véleményt ezerrel, aki meg nem szereti az ilyen témát az -
#35397 Én azt veszem észre a képek nagy többségében,h vhogy nincs összhang..Vagy az összeakolás nem olyan(félrevágás,sok feather v blur,brightness/contrast....),vagy a szinek....Nem mondom,h monochrome legyen v shadelt(Sry,magyarul nem tom megfogalmazni xD),mert más az izlése midnekinek,én hogy irtam,a, kevés szaturációt szeretem,és a kevés szint.Van azért sztem vmi szinszabál,h mi hogy néz ki jól,vhogy az alapján ekkelen dolgozni...Pl. rózsaszinhez ne rakjunk barnát,meg ilyen szinkombinációt nem kellene.Ez a 2 dolog,amit vhogy látok a képeken. -
#35396 Direkt levettem,mert nem akartam hatlamaskeciképekkel menni Photshop Phéntek topikba..ott volt egy téma,a gyerek,azért van ott....gondolom kisebbre veszema képet...Azt néztem én is,h homályos meg nem is,de hogy mitől,azt nem tom..:C
Az meg nem robbanás,hanem az lett volna az egész,h a kiscsávó felgyújtja az egész várost,aztánmeg megszökik,és azé a körözés,meg a balszélen az árnyéka...Szal ablak,meg lámpa,meg plakát, meg nagyság.nem hiszem,hogy kijvaitom,csak kiváncsi voltam,olyan képregényesnek érzem,mint valósnak. -
#35395 Ne haragudj - és mindenkitől elnézést - de ezen a fórumon nincs olyan, akinek privátban elküldeném a képem és várnám a véleményét, akinek adnék a véleményére. Amúgy a kép nem "vámpírangyal" (ezt a szóösszetételt most hallom először), semmi vámpirisztikus dolog nem motivált... Sőt, rühellem a mostanában felkapott vámpírtiniszarságot.
Viszont rájöttem, hogy ide posztolni tök felesleges. Jack kb. mindenkit lehurrog, aki neki nem tetszik - joga van hozzá, bár ez nem kritika -, meg amúgy is. Belterjes az egész fórum. Sajnos...
Nem részletezem. Nem akarok senkit megbántani, mert vannak nagyon jó alkotó emberkék, nekik további sok sikert!!!
A többieknek meg további jó fröcsögést, értelem nélküli fikázást és ilyesmit. Ja, és meneküljetek innen! :D
Bye all! -
#35394 ezekre azért tessék odafigyelni, nagyon sok a fake meló álnéven stb...
ha gyanús a fickó buzgósága akkor kérj előleget és kiderül, hogy koser-e a koma
én is megjártam már ezt-azt ilyen téren, csalódtam kellemesen is! -
#35393 Helyes hozzá állás, csak jot kaphatsz belőle! -
#35392 tökmindegy,
ideig óráig kapok érte pénzt,már is jó muri volt.
legalább kipróbáltam magam, és meg is fizettek...