PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Bexter
Mindjárt rakok fel. Amugy nem tudtam hogy a DA Hollywoodban van 😄

DöflingR
KÉPT!

Bexter
off: Megjött a DA pólóm 😛

Bexter
Majd odahaza nyomok rá egy +fav -ot 😄

Hayni
http://tibeti.deviantart.com/art/Will-Vandom-133823988

Tegnap kb.17 óra óta csináltam 😊...nem átmásolás..én rajzoltam/lefényképeztem/gépen újrarajzoltam.

Itt a rajzés a félig átrajzolt 😊
Bexter
Igencsak tetszenek az áraik. Úgyis névjegyet akarok csináltatni (nyomtatni) 😄

DöflingR
az korrekt szvsz

passatgt
szürke a háttér, csak nem látszik a képen😊

amúgy vistaprint.com-ot ajánlom nagyon, 4e ft-ért postával együtt 250-250 db 1 oldalas névjegykártya, szállításra 14 napot írtak, de 1 hét alatt megjött😊

Bexter
az aljára halványan félig a pillangot beraktam volna háttérbe mert nekem igy elsõre tul fehérnek tûnik.

theone91
Tetszik. Fõleg, hogy álló pozícióban van.

passatgt

névjegy, telós kép:/

sztyui2
És miért ragaszkodsz a PSD-hez? Annyi formátumban le lehet menteni a cuccot a PS-el...
Egyébként ha egy normális nyomdába viszed, akkor elvileg PDF-ben simán viheted.
Sõt, a nagy nyomdák, amik az újságokat nyomtatják, nekik is(tökmindegy mivel szerkesztették) PDF-ben küldik az anyagot.Ezért lett a PDF kitalálva, hogy legyen egy általános módszer a magazinok és hasonlók megtekintésére/nyomtatására, de ne tudjanak beleszerkeszteni.
Szóval elvileg PDF jó.
De azért biztonság kedvéért vigyél nekik egy TIFF-et is. Több helyen elfogadott formátum, mint a PSD, és még a layereket is megtartja.

www.flickr.com/sztyui

VRSDM
elmentem png-be 😄
legalábbis eddig én úgy nyomtattam a rajzaimat A4 vagy A3 méretûeket

u dont have to listen anybody else but me

ne feszíííjed túl a húrt

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

modellmaker
Tudom, hogy nem ti vagytok a helpdesk, de itt több ember mozog(hat) ebben a témában.

Adott egy sok rétegû .psd, nagy felbontásban. Mit kell csináljak vele, hogy ha elviszem egy nyomdába, ne vágjanak ki a munkámmal együtt? Azaz, hogy tudnám nyomdakésszé tenni, hogy a nyomdagép ne szenvedjen vele?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

VRSDM
egyre jobban utálom a stílusod 😊
nem vicc volt 😄

na takaroggyá kisköcsög nem segitségkérõ topik nem látod h szna meg a zatyauristen

<#nyes><#nezze>

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

passatgt
én nem szenednék vele

Ability
Napot!

Valaki segítsen már nekem legyen kedves. Ezt a képet akarom betenni GRUB boot managerbe háttérnek, csak kicsit módosítani akarok rajta. Elsõ lépésben az kellene, hogy a pingvin figurák a kép alján legyenek. Kivágni, mozgatni meg tudom csinálni Gimppel is, de nem tudom a helyükön pótolni a hátteret. Nem tudom mennyi bonyolult a dolog, de ha meg lehet könnyen úszni, akkor hálás lennék ha valaki megcsinálná nekem. Esetleg PSD-t is küldhetne privátba. 😛
SMGBAS
Próbáltam már elõtte is, ugyanúgy a radírral jelölgetem a cuccot csak amikor kikapcsolom akkor nem az a rész lesz kijelölve. De lényegében annyira nem fontos, ugyanazok a fejek vannak mindkettõhöz.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Talán véletlenül átállítottad(megcserélted?) a maszkolt meg a kijelölt területeket?2x bal klikk a gyorsmaszkikonra az eszközöknél oldalt és állítsd vissza.
LSL
A hajában 😊 Nem is vettem volna észre, csak álltam fel a géptõl abból a szögbõl tûnt fel.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Bexter
ajkánál

passatgt
milyen fogaskerék?😊

LSL
Ezektõl mindig kiráz a hideg :S A fogaskerekek alig látszanak 😞 És sztem ne a kör brusht használd, hanem sötétítsd a textúrát a burn tool-al, v vmi jó grudge-os brush-al rajzolj, mert ez így túl tiszta a kép többi részéhez képest. Egyébként tetszõs!

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

cenobite
Jóestét! Ma esti agymenés:

Evvan....

gamertag: kenobita

SMGBAS
Jah

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Chryst64
qickmask mood?

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

SMGBAS
Amúgy errõl van szó, nemtudom, hogy angolul mia neve de biztos ami biztos a félreértés elkerülése végett. Szal ha brushsal ugye ha húznék egy vonalat akkor azt havány pirosan mutatná amíg aktív és a radírral lehetne belõle törölni de ez az egész most megfordult és a radír "fog" brush meg töröl

theone91
Feketén van a brush?

theone91
Igen de ha tök véletlenül a "barinõd beküldi megint valamilyik viccmagazinnak", akkor bizony nem az eredeti méretében fogják leadni. De ezt már tapasztalatból tudnod kéne.

Máskülönben nincs bajom az ilyen vízjelekkel, ha nem szúrnak szemet és/vagy szépen belefolynak a környezetükbe. Én is használok aláírást, igaz csak rajzoknák.

SMGBAS
Az mé' van, hogy nem tudok brushsal maszkolni csak radír meg az ilyenek? :/

SMGBAS
NEm az a lényege, hogy megtaláljanak róla és nem is azért van, hogy haverok elhogyjék, hogy én csináltam, csak van és kész. Az a logo nem kicsi, nééééz' má' meg eredeti méretben a képet. (:

rooney8
lehet hogy szar, de ilyen dolgokban sose voltam erõs (ilyen csicsás szarok készítésében) 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DöflingR
kaka a logod<#gonosz1>

theone91
Jó. És ha valaki meglátja, megtetszik, többet akar látni az alkotásaidból, mégis hogy talál meg? Beírja gugliba (már ha el tudja olvasni olyan kicsiben), hogy "SMG"? Aztán csak puff-puffokat talál... 😄

Vagy csak biszonyítgatni akarod, hogy ez tényleg a tiéd, mert a haverok nem hiszik el? 😄

oO VinyuS Oo
Különbözõ formáju ecseteket tölthetsz le innen!
Ha pedig nyomsz egy F5-öt akkor állítgathatod a brush-t ahogy akarod!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

berlinboy6329
kb olyanra,kicsit primitivebbre,de majd meglesem,mit tok csinálni.

Ám rajzolás/megfestés nélkül,lehet textúrát adni a brushnak?olyat pl,hoooogy...tintával rajzolt vonal,ami nem egyenes vonal,hanem sûrûn megfolyik a toll(lúdtoll nem tom csinál-e ilyet),és a vonal nem egyenes lesz,hanem mindenféle kis bütykök vannak benne...Azt se találom már CS4ben,hol lehet a brush szögét,textúrázását beállitani,eltünt a menüpont 😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

rooney8
Olyanra gondolod mint a logóm? Én ezt úgy csináltam, hogy a blending módon állítottam... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

berlinboy6329
H all!

tom,h ez nem ilyen segélykérõ topik,de a másikba alig irnak/irtok,ugyhogy ha nem annyira baj itt kédezném egm amit szeretnék..

Lehet-e kézzel való újrarajzolás helyett olyat csinálni,h egy képrõl,legyen az egy katona,meg egy város,hogy majd lesz nekem videóm majd Modern Warfare 2rõl,és van olyan ötlet,h ilyen középkoros introt csinálnék neki After Effects-cel,és arra gondoltam,h egy barnás szemcsé papíron rajzolva lennének a dolgok az elején..Vastag fekete körvonalakra gondoltam...meg lehet-e ezt vmi módon csinálni?H a ktonának ccsak a körvonala legyen meg,meg a tartozékok,fegyverek körvonala,illetve vmi részlet a dolgokon,h felismerhetõbb+részetgazdagabb legyen,ne csak körvonal teljesen mert az hülyén néz ki...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SrAta
csinálsz egyet ingyen ingyen tárhelyre😊

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SMGBAS
Pénttel nemjó .jpg menteni mert g*cire szétqrja a képet xD Nem az a lényege, hogy ne lehessen ellopni, akkor tennék komolyabbat. 1* volt olyan, hogy barátnõm elküldte egy viccmagazinnak az egyik képem és õk egész véletlenül betették az újságba de akkoriban még nem volt "légypiszok" rajta, pedig jól esett volna ha tudom bizonyítani, hogy saját (kb. '06-ban volt)

JMW: Ha az eredeti méretben nézed akkor ki lehet venni, hogy mi is az.
Oldalért 4-et nem fogok kidobni évente, arra ottvan a DA.
DA-os címmel meg szerintem felesleges lenne tovább rondítani.

DöflingR
Nemazért, de a te képeiden is elég romboló tud lenni hogy odavan baszva a link.. Nem azt mondom, hogy ne tedd, de nem értem mért kell ennyire kiemelni :\

cisnaj inkab honlapot és irod oda a cimét, egy ilyen kis légypiszokbol ugysem laccik semmi, akkor h ameg teccik neki rámegy a honlapodra, és akkor legalabb reklam is nem csak pixelhiba

theone91
A szmoking-os tetszik, de nagyon rombol az a logó (mindkét képen). Felesleges. Ha valaki el szeretné lopni, pikk-pakk kiradíozná Paint-tel... 😄

SMGBAS

VRSDM
van logomühely.
én nem vagyok jó avatarokban.
sg keresõ - logohmûhely. ott vannak erre szakosodott srácok 😉

JoeFromHun
Sziasztok!

BNagyon nagy kéréssel fordulok hozzátok... Barátnõmet TIMInek hívják és szeretnék neki egy 150*150-es avatart, logót a nevével (TIMI) Csak én láma vagyok a PS-ehz valakinek ha volna ideje ütne össze nekem egyet ami úgy jól néz ki (igényes)
Segítséget elõre is köszönöm és a rászánt drága idõtöket is! Egyszer talán én is megtanulom a PS használatát...

Köszi elõre is!

Üdv:JoE!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

a sörös contestre