PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
viccet félretéve
nem lenne rossz, csak tényleg fos a minõsége a makinak(?)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
(aszonta neki nagyon tetszik)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én megköszöntem te nem érted.
Most már én sem értem 😊
u dont have to listen anybody else but me
szóval ez jó tanács. köszi 😉
All hail the double x!
A pixeles él jó kérdés...
elvonja a figyelmet. A nap szembõl süt, a pad árnyéka meg a nap felé esik :\
Illustratorban nem tudom, hogy hol kell a nyomásérzékenységet beállítani az alap kerek ecsetnél <#idiota>#idiota>
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
All hail the double x!
Na meg jó lenne A4-es méretben 300dpi-ben menteni a rajzokat, hogy le is tudjam adni.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Olyan max 90-re gondoltam.
Suliba akarok, mert egyszerûbb lenne saját gépen csinálni a dolgokat és amikor épp nincs tanítás, akkor meg lekötném magam vele.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
A videókban lévõ képeken... ennek a dark future city témának mi a hivatalos neve?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
úgymond 7-8 éve "gyakorolok picit", de sajna még nem tartok ott 😊
ez ahhoz képes picsafüst ... de elsõ probálkozásnak nem rossz
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Ott a viz - sar paros.
Es nem vagyok orosz se ps guru, csak kreativ user, nem kreativ copy-paste mester 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
de én majd csak holnap kezdek neki, ma már fáradt vagyok
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Source 4125×2807
A téma jó lesz így? valami katasztrófaszerü megjelenítése 😊
ha nem jó a kép, akkor dobjatok mást, de sztem ezzel bármit lehet csinálni