41998
-
nincs valakinek olyan extra betűje, ami a képen is látható karaktereket tartalmazza? :D
ez a szöveg a doc-ból :)
[С]ава Т[екелија], Erweis, daß die Walachen nicht römischer Abkunft sind, und dies nicht aus ihrer italienisch-slavischen Sprache folgt... / Арътар къ Влахіи съ Рмни нс де вицъ Романи, ши къ ръдъчинъ ач дин лимбъ лωр славенскъ местекатъ к талианскъ н се урмза…– Ofen, 1827. -
Ooo Kosz a source-ot :)
De nem birtam ki rakerestem a kepre -->> LOL
A "nem ebben vagyunk a legjobbak" ezek szerint naluk azt jelenti, hogy nem is olyan rossz.:)
A background tetszik, a tobbirol nem beszelek. :)
( Moricka ha a bulinak vege es nem akarod meg bantani a hazigazdat, a vegen csak arrol beszelj ami izlet. Vege lett a bulinak...
Moricka: Koszonom a ropit a tobbirol nem szeretnek beszelni. ) :) -
csak egy uncsi klisé :)
-
lebuktam
-
"
Zoltán Rostási gratulálok a grafikusnak ilyen fost rég láttam
15 órája · Tetszik
AcerShop kössssz nem ebben vagyunk a legjobbak
11 órája · Tetszik
"
Vonyitok :))))) -
parancsolj :D -
Valami komolyan online photoshoppot nemtudtok ajánlani pixlr-en kívül? :) -
Ez tuti notepaddal keszult, esetleg wordben. :)
Ez olyan OBI Tesco combo. Ez van ha egy 300 dioptrias szinvak allat bedrogozva neki all ismerkedni a legujabb trendekkel. :)
Azert a forrasra kivancsi lennek... -
az olyan szar hogy erre nem tudok mit írni -
Acershop reklám xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Köszi, akkor ennek most jól utánaolvasok...
/Hű de nincs kedvem :D:D / -
Más color profilet használ a böngésző azért, ha valamit webre akarsz, akkor arra állítsd a színeket, ha valamit nyomtatásra arra, ha valami nyomtatandót akarsz bemutatni külön képként mentsd el, előnézet.
Passatgt által berakott video is a soft proofingot mutatja be, az mindegy, hogy nem PS, abban is lehet, annyi a lényege, hogy előnézetet tolsz ahogy a papíron várhatóan ki fog nézni (egy jobb nyomda ad neked presetet a papír, festék, nyomtató kombójukra), utána a színeket be tudod arra hangolni. -
De vááá, megőrülök. most csináltam egy képet CMYK-ban, elmentem jpg-be, megnézem, jók a színek.
feltöltöm netre és teljesen más -.-
Ez mitől van? böngészőtől? -
Nincs windowsra :\ -
ktomi22 #41423 thx -
-
ktomi22 #41421 enis ebee a csapdaba estem nemreg.. veetlen rgb ben csinaltam.. es olyan szint nem lehet cmyk ben kikeverni szal.. .. szivas -
a válasz gomb véletlenül maradt benn :)
De ha már új kommentet írok, átkonvertálva ilyen lett, kis módosítással.
Nekem igazából nem tetszik ez a szín, de semmi közelit nem lehet találni az eredetihez..
Zöld -
Hogy tetszik? ilyen lett volna eredetileg Rgb-ben -.-
-
"Dolgozzon RGB módban, amíg be nem fejezi a kép szerkesztését. Ezután konvertálja a képet CMYK módba, és végezze el az esetleg szükséges további szín- és tónusbeállításokat."
mi lenne, ha eleve cmyk-ban dolgozna...
-
adobe help -
Humorosból
-
Hejhó.
Segítenétek? [nemsegítségkérőtopik]
Eljutottam az első nyomtatni való névjegykártyáig, viszont RGB-ben csináltam meg. Nyilván ha átállítom CMYK-ra, nem azt adja vissza.
Ilyenkor előlről kell kezdenem, CMYK-ben dolgozni, és megkeresni az RGB'zöld'höz a legközelebbi CMYK'zöld'et?
Vagy ki tudják nekem nyomtatni RGB színben, hogy azt adja vissza élőben is? Hogy is működik ez? utánaolvastam 1-2 cikknek de nem tapasztalat hiányában nem értem.. -
ktomi22 #41414 tudtok ajanlani olcso Teamspeak 3 hosingot? ugy emlekszem valamelyikotoknek vagy ismerosenek van hosting vallalata... koszi.. bexter?? :D -
Pedig ez nem is segitsegkero topik 
-
Akkor az volt a megoldás a probléémámra hogy itt kikapcsoltam xD -
Köszönöm :D
Az Obi-ból van :D -
jó a logód -
Mégis az lett a megoldás :D -
akkor ide is nagybetűvel írt volna:) -
;) -
LOL közben megnyomtam és megvan xD KÖszi -
Caps lock :) -
Nem tudom mit nyomtam el xD
Hogy tudom visszakapcsolni az ecset körvonalát? -
maszekban csak az asszonyt -
Amúúúgy Te maszekban tolod? :D -
jah az én részemről lezajlott már a nagy év végi hajtás, most pangok kicsit :D
jövő héten lesz egy kis könyv, max 20 kép, aztán ennyi :D -
Nincs meló, mi? :D -
Ez meg tök fasza, jól látszik a farmer, a varrás is jó :)
Tetszik :) -
akkó'farmer :D
am elvagyok...tökre ráérek ilyen hülyeségeket gyártani :D