PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Otletes az email cim <#idiota>

the world is mine

SMGBAS
Nekem olyan mintha a halak döglöttek lennének

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

berlinboy6329
Ezt a Birth of a Hero betûtipust ejj de sokadjára látom már xD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

VRSDM
mivel végig ps-el van így merészelem linkelni.
DTLF site

u dont have to listen anybody else but me

Bexter
alulra pár vizi növényt meg bubit én még raknék 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

VRSDM
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

passatgt
ezt még régebben csináltam😊

Bexter
Akkor van pár közös ismerõsünk 😄

oO VinyuS Oo
Azok a mezek már foszladoznak 😄
Eddig Fighters volt de volt valami kavarás és felkarolta a csapatot a haladás.

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Bexter
Szhelyen nem a Fighters van vagy 2 csapat van? 😄

passatgt
lehet én vagyok a hülye, de a képen fejlécben rajta van

oO VinyuS Oo
Mezeken még nincs rajta semmi csak a számok a sisakokra lesz elõször ráfestve.

passatgt
de minden mezen lecserélitek?
az kurva drága😊

oO VinyuS Oo
Elég csendes az élet errefelé!
Feldobnék egy contestet:

Most léptem be a Haladás Crushers a csapatába és amint látjátok eléggé kezdetleges a csapat logo. Arra gondoltam megdesignolhatnánk kicsit.

RaZoK
nekem tetszik a forma, ütõs

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

helyes

the world is mine

bexter ezek az önegtartóztató deisgnjeid _P

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Ability
Ja és igen, alkottam, átnyálaztam 150 oldalt objektumhiearchiáról, utána mentem webshop-ot programozni. 😄
Ability
De azért értékelem, hogy hülyének nézel. Tudod hajlamosak az emberek több dologra is asszociálni, fõleg, ha már manapság nem nagyon van meg az eredet alapú jelentése...

(bár tény, hogy leeshetett volna, hogy mire gondolsz...)
Ability
Elismerem, hogy nem gondoltam a szó eredetére, ugyanakkor ismerd el te is, hogy ez pont egy olyan kifejezés, amit képes az ember a saját "tapasztalata", környezete alapján máshogy is értelmezni. Fõleg, hogy ezek a régi kifejezések, kulturkörök, szokások, stb... állandóan mutálódnak.
rendben tobbe nem zavarlak ossze idegen szavakkal. de remelem a nagy forumozas kozben azert alkottal is vmit ma.

the world is mine

Ability
... de mint írtam, én is használom olykor pozitív értelemben, meg hát nem is gondoltam, hogy ez csakis negatív lehet, de nekem ha mondják ezt a szót, akkor már az általában vett használati értelme miatt nem elsõre ilyen irányba asszociálok. És nekem egy "letisztult" jobban kifejezi ezt az irányt, mint az, hogy puritán.
Ability
Jajó, bocs már, hogy én a magyar közbeszédben használt jelentését értem alatta. -.-
Nem kell mindenhez negativan hozza allni mint irtam szerintem nagyon jol elmenne egy ceges oldalnak. Amugy a puritan a a latin tisztasag szobol jon ha mar ennyire ez a problemad. Legkozelebb gondold at mit akarsz irni erre mondjak az oregek hogy szamolj 10-ig.

the world is mine

Ability
Plusz szerintem pont az egyszerûsége, letisztultsága, átláthatósága miatt lesz NEM puritán.
Ability
civil közbeszéd = népi közbeszéd
Ability
Nekem ebben az esetben a kidolgozatlanságot jelentené. Meg úgy általában nem egy pozitív értékû szó. Sõt, ha nem csak a "civil közbeszédben", és a témához kapcsolódóan nézzük a jelentését, akkor meg kimondottan negatív, lebecsmérlõ, mások által támasztott normáknak nem megfelelõ értelemben használják. Persze tudod, sok dologra rámondom én is, hogy puritán a "mûvész világban" (bármi szóbajöhet, grafika, GUI tervezés, stb), és nem feltétlen arra akarok utalni, hogy az "rossz", hanem csak egyszerûen mondjuk úgy nyers, de attól még lehet jó. De itt valahogy nekem nem illik rá a képre, akkor mondanám, hogy puritán, ha átláthatatlan, rendezetlen lenne. Ellenben szerintem meg elég profi, most tekintsünk el attól, hogy kinek milyen az ízlése, de ez a lap azért elég jól ki van dolgozva, sarkokba kerekítések, stb. Lehet, hogy egyszerû, lehet, hogy nem nagy dolog egy ilyet készíteni, de attól még szerintem jól el van találva, szépen ki van vitelezve. Tetszenek a színek, tetszik, hogy a menü kicsit különleges, nem a jól megszokott banner alatti, ami mondjuk ergonómiai szempontból lehet nem a legjobb, de attól még ad neki hangulatot.
azert irtam hogy jo ceges weblapnak nezz utanna mit jelent a puritan. de en nem szeretem a feher hateret bantja a szememet foleg este.

the world is mine

Ability
Puritán? Szerintem meg letisztult és elegáns, nekem tetszik.
ja mondjuk eleg puritan de egy ceges weboldalnak sztem siman jo

the world is mine

Bexter
Nem tetszik, nem illik hozzám 😊

nonicks
gondolom nincs jogtiszta photoshopja😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

passatgt
mér

Bexter
Jó terv volt de elbukott.

kosz one <#eljen> amugy nem vagy gyenge srata hogy Picassohoz hasonlitod magad illetve a palcika embereket. Amikkel nem is volna gond ha rendesen megcsinaltad volna.
Jo tudni hogy ilyen nagy tudasu emberek is vannak itt.

the world is mine

theone91
SrAta
Ajánlom figyelmedbe Midas, Pablo Picasso a három muzsikus címû képét:

Nah most ha ezek után beszólsz h nem használtam árnyalatokat és nem hasonlítanak emberre a pálcikaembereim akkor nemtok má mit mondani.
Nem akarom Picassot leszólni, mert nagy mûvész de minden képe ilyen😊
Sõt magamat se akarom Picassohoz hasonlítani (pedig jó lenne ha így tudnék rajzolni) de azé elégggé fura képei vannak.

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
köszi😊
nyugi a kövin minden második fej tökéletes mona lisa lesz, meg da vinci egyéb kreálmányai😊
Kül a realításról annyit Midas, hogy nézz már meg egy picasso képet😄
Nah bye😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
ha lenne olyanom....😊
pont az volt a lényege h ilyen legyen (a fát még mindig nemtom lerajzolniXD)
Azóta rajzoltam egy Courage the Cowardly Dog-ot
papíron filccel
de má belinkelni se merem😄
nah mindegy majd átdigitalizálom belinkelem és leszólhatod😄
<#puszi>

mivel altalaban nem kapsz ertelmes hozza szolast folosleges tolteni az idot, de amugy tenyleg jol neznek ki a vizfeju palcika emberek meg a madarak amik egy beteg x-re hasonlitanak es hogy belatunk a fold ala. semmi bajom az egyszeru kepekkel de rajz oran nem vicbol rajzolsz vazat almat etc es ha mar folteszel valamit az legyen igenyes.

the world is mine

SMGBAS
Nem tûnt fel, hogy az a pálcikaember jobban beleillik a képbe mint egy kidolgozott? Nemhiszem, hogy kötekedni kéne. Mondta õ is, hogy nem tud rajzolni de ennek a képnek nem is a húderealista ábrázolás a célja és így a f*sza. Eltûntél egy jóidõre erre idejössz kötekedni... -.-"

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

VRSDM
tökmindegy hogy képretus. vagy montázs vagy rajz. csak ne a marakodás menjen már.

a rajzolas egy elsajatithato kepeseg csak mondjuk nem hiszem hogy a palcika emberke egy jo gyakorlat, meg tobbet kellene rajzolni es kevesebbet chatelni.

the world is mine

VRSDM
még mikor váltottunk anno betárcsázósról korlátlan netre, akkor adtuk meg a szolgáltató által biztosított íméleknél a családból mindenki nevét így.
aztán maradt 😊

SMGBAS
...és lõn világosság. Sokat agyaltál a nickeden? xD

#34024 Jóaz, de a DTLF szöveg formája és színei nem tetszenek, a fák és a keret is jobban illik hozzá VRSDM verziójában.

VRSDM
most komolyan a köcsögösködés kötekedés buziskodás geciskedik kurválkodás megy?

nem hiszlek el titeket, hogy milyen egy rosszmájú férgek vagytok.
és nem vagyok jackmídó. szóval komolyan gondolom nem csak úgy humorból.
amúgymeg (nincsmégkész, de oldalkeretbe foglaltam)
DTLF webszájt

theone91
Amúgy miért vettél tabletet, ha nem tudsz rajzolni?

inkab löjétek magatokat tarkon 😊

VRSDM
inkább rajzoljatok már basszus :|