PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
DTLF site
u dont have to listen anybody else but me
Eddig Fighters volt de volt valami kavarás és felkarolta a csapatot a haladás.
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Feldobnék egy contestet:
Most léptem be a Haladás Crushers a csapatába és amint látjátok eléggé kezdetleges a csapat logo. Arra gondoltam megdesignolhatnánk kicsit.
the world is mine
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
(bár tény, hogy leeshetett volna, hogy mire gondolsz...)
the world is mine
the world is mine
the world is mine
the world is mine
Jo tudni hogy ilyen nagy tudasu emberek is vannak itt.
the world is mine
Nah most ha ezek után beszólsz h nem használtam árnyalatokat és nem hasonlítanak emberre a pálcikaembereim akkor nemtok má mit mondani.
Nem akarom Picassot leszólni, mert nagy mûvész de minden képe ilyen😊
Sõt magamat se akarom Picassohoz hasonlítani (pedig jó lenne ha így tudnék rajzolni) de azé elégggé fura képei vannak.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
nyugi a kövin minden második fej tökéletes mona lisa lesz, meg da vinci egyéb kreálmányai😊
Kül a realításról annyit Midas, hogy nézz már meg egy picasso képet😄
Nah bye😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
pont az volt a lényege h ilyen legyen (a fát még mindig nemtom lerajzolniXD)
Azóta rajzoltam egy Courage the Cowardly Dog-ot
papíron filccel
de má belinkelni se merem😄
nah mindegy majd átdigitalizálom belinkelem és leszólhatod😄
<#puszi>#puszi>
the world is mine
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
the world is mine
aztán maradt 😊
#34024 Jóaz, de a DTLF szöveg formája és színei nem tetszenek, a fák és a keret is jobban illik hozzá VRSDM verziójában.
nem hiszlek el titeket, hogy milyen egy rosszmájú férgek vagytok.
és nem vagyok jackmídó. szóval komolyan gondolom nem csak úgy humorból.
amúgymeg (nincsmégkész, de oldalkeretbe foglaltam)
DTLF webszájt