PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vegul is izlesek es pofonok habar en nehzen tudnam elkepzelni ovodan kevul.

the world is mine

SrAta
a stílus az direkt ez a játékos színes de fát télleg nemtok rajzolniXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ability
Hát pedig Jack-nek is pont ilyen "problémái" voltak. De most ennek egyáltalán miért kellene komolynak és profinak lennie? Szerintem megy az alkalomhoz...
nem lepek senki nyomdokaiba de mar egy 8 evestol is elvarhato hogy a vonalakon belul szinez. de az egesz egy ovodas szinvonalan van kb

the world is mine

ppk
jóez :-)

Powerball!!!

nan76
😄D

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ability
Nocsak, a nagy anti-JM a mester nyomdokaiba lép? 😄
az latszik is

the world is mine

SrAta
köszke😄
csak rajzolni nemtokxD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
nem csak nyom egy standet nolsepickel a leérkezõn majd onnan dob egy 180at, és fakiebe lejön😄
nah eletudsz kötni?😊))

rooney8
a színek télleg nagyon jók 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nonicks
szegény biciklis(mekkorát fog esni..)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

SrAta
nemtok rajzolni😄
csak próbálkoztamXD

A színeket hihetetlenül jól eltaláltad, harmonikusak, frissek, pont az alkalomhoz és a rajzhoz illõk, ettõl nagyon élõ az egész.
LSL
De ne már, direkt ez a 10 éves rajz stílus? Fõleg, ahogy a törzs elválik a lombtól, hát az nagyon gáz...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

SrAta

VRSD csinált egy DTLF plakátot
Ma tripla elektrón nem tudtam magammal mit kezdeni, szóval megrajzoltam az egyik órán papírra, aztán most végeztem a digitalizással
sztem jólett
(VRSDM utólagos engedelmeddel csórtam a DTLF-es ötletet) ez jutott csak eszembe😄

DöflingR
Látszik is rajta.

órákat melóztam vele 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

SrAta
*régebben--->újabban

SrAta
csökken😄
a gépes készült régebben a firka alapján😄

nonicks
emelkedik a nevezési díj?

LSL
Hát basszus akkor jó sok türelem kellett hozzá... Így, hogy egérrel készült minden elismerésem! (Az egyenetlen vonalkezelés zavar csak, bár az tablettel sem tökéletes...)

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

SMGBAS
Az kimaradt, hogy még mindig egérrel szenvedek -.-"

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

VRSDM
dehogy dedós.
mesék jóak felfel 😄
a rajzis 😉

u dont have to listen anybody else but me

SMGBAS
Na van egy kép tõlem is. Direkt ilyen durva az egész. Lehet dedós vagy tökömtudja de kitaláltam egy olyan hülyeséget, hogy amit régen/most szerettem/szeretek és meg is tudom rajzolni akkor azt megcsinálom

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

VRSDM
a dátum sem ez lesz
a szöveg csak valami kerítõ volt
és mivel nemtudok fejbõl lóremipszumot 😄 így ez maradt.

SMGBAS
Mire kész lett géppel addigra felezõdött az ára? xD

SMGBAS
A címet vagy az alsó képet kicsinyíteném mert az nekem is zavaró. Túl egybefolyik a szöveg és az elsõ ést kicserélhetnéd vesszõre mert az is zavaró. Az is jó ötlet, hogy ilyen firkás, de akkor legyen már az egész az.

VRSDM
*jegyzetem

VRSDM
ha valakit érdekel a mai jegyzetes gyártástech. óráról 😄

SrAta
szerintem kurvajó😄

megyek (fotózni) ^^

http://thenamelessphoto.com/

VRSDM
nem görbítettem semmit.
ma gyártástechnológia órán megrajzoltam és csak átfestettem táblával.
szóval olyan amilyen elsõ kézbõl jött.
azért is írtam hogy még nem végleges. csak egy koncepció.
de köszi az építõ tanácsokat.

rooney8
ja mégse... azt hittem elmentettem filter nélkül is, de mégse 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

berlinboy6329
Azért az "erdõbe" durva volt xD

A kis szinezés jót tett az égnek,én amit ÉÉÉÉÉNNN ki tudok emelni ami ENGEM zavar az,hogy NEKEM kicsit mintha nagyon zsúfolt lenne az egész programlista.BMX és MTB VERSENY és JAM.Gondolom ez lenne maga a rendezvény lényege,talán vogy el lehetne különíteni a programok felsorolásától,mert nagyon egybeolvad vele és ha már ott vagy nekem kicsit sok az az "és" benne,az a 2.A nevezést látom kiemelted az jó,a kezdéssel még esetleg ha akrsz kezdhetsz vmit,de az nem olyan nagyonrossz ott.Nem tom a "dlelõtt gyakorlós..." részt direkt göbitetted,h mer nem fért ki?😊 Látod-e,látod-e.😊

Azt nem modnom,h pakold feljeb az egész szöveget,mert a címnek ott kell lennie,ott néz ki jól.Talán a betûméretet,ha pöttyet kisebbre veszed.Kb ewnnyit tudok mondani,de mindenkinek más az izlése,csináld ahogy jónak látod,csak elmondtam,h szerintem h lenne jobb.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nonicks
mintha most egy légy szállna rá..

rooney8
sztem jobban néz így ki... de a te kedvedért mindjárt feltöltöm anélkül 😛

VRSDM
úgyis pangás van szóval merészelem képként és nem linkbe rakni.
ver2

ChuckyHUN
Buli az erdõbeN
amúõgy fasza (Y)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

VRSDM
hangsúlyozom nem végeleges.
elsõ skicc...
építõ vélemények?

LSL
szegény! felkapaszkodik nagy nehezen, erre súlya miatt pofán nyomja a flakon 😄

theone91
A filter miatt... Nos.

rooney8
kis esti alkotás 😄

kalapács mindenre megoldás

SrAta

Sziasztok! Windows xp-van és letitkositottam képeket és zenét hogy le ne töröljék a gyerekek.De olyan jól belenyúltak hogy sajnos újra kellet telepiteni az egész rendszert.most pedig nemtúdom megnyitni a le titkositott mappákat .Kérlek benneteket ha valaki tud ere a problémára megoldást azt irjon .Mert szémomra nagyon fontosak ezek a családi fotók. Elöreis köszönöm JOCO
Bexter
Már tárgytalan.
off
Annyi történt hogy megkeresett egy srác hogy segítsek csinálni neki sahát idõjárás elõrejelzõt, meg szerkesszem oldalát, amikor megmutatta csak néztem mert fejlécben egyik képem szerepelt 😄
Kérdésemre honnan van elöször jött hogy õ csinálta, majd egy oldalon csinálták neki, majd bevallota tõlem nyulta le, de leszedte azóta már 😊
/off

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Bexter
SrAta
helyes😛