41998
-
JackMeadow #35712 borzalmasak ezeka kapcsok -
JackMeadow #35711 a kapcsok nem ugyanonna kapják a fényt, ezek a hatalmas nagy betük elől ferdén azt jutattják eszembe amikor a moszkvatéren szorolapot nyomnak a kezembe hatalmas virito betűkkel h ez vegyed meg, az egész olyan megkopoziconálatlan :) kitaláltad a design de a zsöveget már nem tudta jol hozáigazitani és középen van egy nagy zavaró lyuk, szerintem ne menj kiennyire a lap szélére, hagyj neki egy kis vágóélt, szoksorositásnál n em árthat -
#35710 ja és a dátumot esetleg a képekből kivágva raknám be -
#35709 túl sok a képeken a border és a dropshadow, picivel halványabb borderrel és árnyék meg kapcsok nélkül megnézném:) -
Icey87 #35708 ja és az alsó zöld logót is én csináltam az EMBERBARÁT NAGYKÁTÁÉRT TÁRSASÁGNAK -
Icey87 #35707 hát egy plakát fontos, hogy kiszúrja a szemed a dátum, ha máshová helyeztem el akkor meg alig lehetett észrevenni, mert ugye a kép elnyomta!
Így meg üt.
Köszönöm a többit -
#35706 A kapcsoknak (ha azok kapcsok) amik összefűzik a kis képkockákat, csak az egyik vége néz ki úgy, mintha benne lenne a képben. A dátum elhelyezése zavaró számomra. Tetszenek a betűk színei és az összhatás. -
Icey87 #35705 Saját készítésű plakátom!
Mindenkit szeretettel várunk!
-
#35704 ugyan így csináltam én is ezt is. csak pötit túlmentem :D -
#35703 + kicsivel drágább mint egy doboz cigi és pk... -
#35702 Nem tudom, hogy mivel csinálják de kb. 0.3 mm mély az egész. Annyi, hogy ha fényes fémre csinálja akkor kicsivel beljebb lesz ugye, és mattabb. -
#35701 Rendben, köszi a tanácsokat. -
#35700 Hatalmasak a betűk. (Ez a baj, ha az ember kicsiben csinálja a layout-ot)
Nincs meg az a hatása, mintha egy weboldalt néznék. Inkább mint egy szórólap.
Viszont a másik (amin AC-s képet használtál fel) nagyon kellemes, színeiben és elrendezésében is, inkább azon a vonalon haladj! ;] -
#35699 ez is gravír amit én mutattam, ez maga egy eljárás.
az a nem mindegy hogy hogyan érik el a végerdményt, ős pl. egy gravír expressben lehet okosabbak mint én :D -
#35698 Nem nagyon mutattok új dolgokat, ezért majd én.
itt a legújabb design. A fenti lalikps felirat csak egy szöveg inner shadow-wal, szóval azt ne nézzétek, az csak a logó helyett van.
Véleményeket, kritikát, oda is írhattok. -
#35697 Értem. Azért köszi.
Abban bízok, hogy gravírozni beletudják. -
#35696 az első kép a jó marás (bár a rossz szerszámhossz korrekció miatt ez is picit mély lett, de azért még kivehetőek a részletek)
a második kép az a nagyon rossz állapot, amikor a rezonancia miatt mélyebb lesz a leprogramozottnál (látszik hogy kivehetetlen szar paca az egész)
a harmadik meg messziről látszik az átmenet a bal jóból a jobb szarba :D
-
#35695 SMG
ma megnéztem szimulátorba a nyaklácmedálod vagymid.
és az a para hogy ilyen vékony anyagokba nem nagyon lehet rezonancia nélkül (legalábbis én nem tudok) gravírozni, ha meg rezonál akkor a mélysége a marásnak ingadozni fog, ami élvezhetetlenre rondítja a produktumot.
mutatom fotót hogy miről beszélek minnyá :) -
#35694 hát nevelj meg egy 6 hónapos babát :D értesd meg vele h nem szabad :D
a lételeme most h mindent megfog és a szájába vesz. -
#35693 jaaa, rendkívül kreatív! :)
Félre ne érts, tényleg nem kötözködésképp, de nem lenne egyszerűbb megnevelni a gyereket, h ne nyúljon hozzá? :D (én nem tudom, csak ez jutott eszembe) -
#35692 biztonságos magasságban a gyerektől xD lassan mászik szval nem kéne h belepiszkáljon :D -
#35691 hejj holvan a te géped? :D -
#35690 csak neked csak most :D
otthoni (nemtom miért de elforgatja -.-)
munkahelyi
-
#35689 Nagyon régen már mindenki rakott :p -
#35688 Nekem tetszik, adtam devwaccsot
Amugy nekem fájt már a fogam, s tényleg nagyon sz@r... Főleg amikor éjszaka azért nem tudsz aludni... -
#35687 Fájt már a fogatok? xD
G*ci szar érzés tud lenni.
Már nem fáj.
De a szünetemet f*szán elqrta...
Amúúúúgy
Még mindig nem raktatok képet az asztalaitokról (nem a virtuálisról, bár az se hülyeség)
-
nagyban
Az ötlet valahogy Sztyui-tól jött miközben lestem a flickr-en... -
#35685 DA-n sajnos nem vagyok. Ez se rossz gép, csak kell venni hozzá valami jó nagy fényerejű fixet:D
Én azokat szeretem, mert nagyon jól mossák a hátteret:D -
#35684 Én most rendeltem egy ilyet, elvileg még a héten megjön. Ha esetleg vagy deviantartonis, akkor valahogy keress meg. -
#35683 Jah, és köszi szépen:D -
#35682 Canon eos 30D+canon 50mm f1.8, amit a legtöbb képemnél használok.A váz persze állandó, de néha rádobom a 18-55 IS-t vagy a vakut, attól függ ugyebár. A portréknál természetesen mindig a fix50-est használom és általában vaku nélkül.
Szóval a váz+fix50 mostmár kb 110ezerből kijön használtan. Sőt, ha 140-150-et áldozol rá, akkor már a váz 40D is lehet.
Egyébként a többi cucc nagyjából le van írva flickr-en a profilomban. -
#35681 Sztyui, milyen fényképeződ van? btw néztem flickr-edet... nagyon faszák a képeid. -
#35680 Csak spontán megkértem egy fotóra. Ez a lényege a Stranger portréknak. Ha megnézed a flickr-emet, akkor találsz még párat. De van külön set-em is nekik;-) -
#35679 vagy spontán ellőtted és utána ismerted meg? -
#35678 ismered is vagy csak spontán előtted a vilinél? :) -
#35677 Hopsz ez eléggé nem ide jött...:D
Mondjuk van benne PS...:D
Hogy ne legyen off és ha már itt van, akkor itt egy nyers kép:P -
#35676 szószótis -
#35675 szerintem nagyon is idetartozik :)
lépcső alatt az az alak féllelmetes :D -
#35674 Flickr
-
#35673 Bexter szerint inkább ide, pedig ez helyben kirajzlódott, csak egy kis Burn tool-al lett megerősítve! :) Nem szoktam és nemtudok én olyanokat összeművészkedni, mint amiket itt látok, de ha ide tartozik, akkor fogadjátok szeretettel:
FLICKR
eredeti