41998
-
JackMeadow #35755 nem tom, azt vettem nálad észre h szinte fosod magadból a képeket de egyik se jön be, de most jötem rá h lehet azér mer én nem anyira csipem a mangát meg az ilyen rajzfilmes stilust szal lehet nem is ste hibád :P -
#35754 Miért van az, hogy ha te jót próbálsz mondani akkor is elszarod valamivel? -
#35750 Persze szívem... hozzád akármikor :D -
#35749 átjössz? egyedül vagyok itthon :)
lerendezzük :P
-
#35748 én pl köszönöm, mert a másik topikban pont 100 hsz óta nem jártam. -
#35747 ejnye... nem azért mondtam :D
hogy a rosszmájú mindenedet :D -
#35746 nem olvasom a másikat.
wave-n írtak hogy olvassam a cikket mert érdekes
bocsánat hogy belinkeltem azoknak is akik csak ide járnak.
hogy a rosszmájú mindenedet :D -
#35745 nahát -
#35744 CS5 teszt (techline) -
#35743 Dobnál egy linket mert én is eléggé szkeptikusan fogadtam az újításokat és kiváncsi vagyok milyen a valóságban! -
#35742 nos néztem cs5 teszteket, és a jól beharangozott pl.
content aware fill
persze nem működik annyira csodásan mint az előzetes videókban, így is dúrva de azért azt a szintet persze nem sikerült hozni... :) -
Barack #35741 Jah, csak a link maradt le... :D
Link -
#35740 Na ez tetszik. Szerintem jól sikerült. -
ktomi22 #35739 honnan innen? :D -
JackMeadow #35738 az első ,munkád nagyon rég óta amire aszondom h bejövős -
#35737 Kicsit erős ahogy vége van a füstnek. csinálj egy új réteget, adj hozzá a szélére még pár füstöt, aztán halványítsd el. -
#35736 Fasza, nekem tetszik (Y) -
#35735 -
Barack #35734 Kösz a kritikákat, igazatok van (bár a szeme nekem így tetszik), de most csak ennyire futotta :)
#35729: az ötlet innen van, megtalálsz mindent. -
#35733 nagyon igazán sehogy.
-
#35732 ilyen festmény szerű efectet hogy lehet elérni cs3-ba? vmi tutorialt vki bök nekem? -
#35731 "füst" brush -
#35730 Nekem az egyáltalán nem füstnek tűnik... Egyébként olyan, mintha középen valami elválasztaná az arcot a "füsttől", szóval nincs belemosva. A szeme szerintem túl kék. -
ktomi22 #35729 ilyen "fustot" hogy lehet? :P :D -
JackMeadow #35728 mosd jobban szét bele bala a csaj arcát a füstbe ne csak letöröld a felét és sokkal job lesz -
#35727 ez cs5 fícsör -
#35726 VRSDM ez mind csak a cs5-ben lesz majd benne, vagy ez a festés dolog a régebbiben is benne van? Kénytelen vagyok corel paintert használni ha festeni szeretnék gépen... vagy esetleg van megoldás a photoshopban is ilyesmire? -
#35725 hiányzik a pupillája :) meg túl kék sztem, de am nekem teccik :) -
Barack #35724 Unatkozásom gyümölcse.
-
#35723 -
ktomi22 #35722 lejart lemez :) -
#35721 jessszjólesz
-
#35720 Ha nem haragszol, mielőtt még befejezed: próbáld a fejlécet alacsonyabbra venni, mert a látogatók a tartalomra lesznek inkább kíváncsiak. És ha lehet, azokat az ovisforgókat hagyd le a keretről. Feleslegesek. -
#35719 Nem gond. Sőt még köszönöm is. Az ilyen kritikával nincs bajom, csak az nem tetszik, amit itt egyesek csinálnak. Leírják hogy szar, de azt nem hogy miért. -
JackMeadow #35718 köszi h megtetted helyettem -
#35717 és nem kell fikázni, csak építő jellegű tanácsokat adok ha nem gond:) -
#35716 az elrendezéssel nem lenne nagy gond, de:
túl nagyok a betűk, óriási menüpontok, kb fele akkora kéne
a logó/menü alatti szürke sávon undorító a layer style, inkább fehérrel, nagyon pici szürke átmenettel
a logó recés
a piros háttér lehetne picit markánsabb, kb mint a logó betűszíne
háttér legyen fehér színű, és a fekete spirál cuccok nagyon halvány szürkék
a menü hover ötlete jó, de nagyon szarul néz ki, recés, és egyáltalán nem passzol az oldalhoz, valami mást találnék ki ide inkább
-
#35715 Ha már annyira nevetséges, legalább írd le hogy mi nem tetszik... -
JackMeadow #35714 dolgozz még rajta sokat, bocs de sztem ez nevetséges... nem kezdem el sorolni h miért de sztem te is látod -
#35713 ja és a szöveg egy oszloptól induljon, most minden máshol kezdődik, a résztvevők vonalában legyen minden
és a résztvevők résznél a 2. oszlop az vízszintesen az 1. oszloppal egyvonalban legyen, tehát 1 sorral lejjebb kb:)
és bocs a triposztért