PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
elsõ 2 igen. vannak persze egyediek is ezekbõl (is), de csak ez van a gépen most :/

All hail the double x!

theone91
Kár hogy alig van benne egyediség (értsd: mind tutor alapján készült)...

pxxl
hálóháló!

pár régi képemet mutogatnám. nincs idõm mostanában kreatívkodni sajnos <#szomoru2>

All hail the double x!

pyrohun
ez tök jó 😊 jack meg úgyis mindenkit leszól, ha már máshoz õ sem ért

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

inkáb trombitálni kezdj el

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Hello. Véleményeteket szeretném kérni, hogy szerintetek érdemes-e nekiálljak komolyabban a photoshopnak?
Itt az utolsó mûvem:

SMGBAS
Köszi (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

NessieGraf
Kijelölsz egy területet vele, aztán arrébb tolod a kijelölést. Az eredeti helyre mindig azt teszi, ami ott van, ahova toltad a kijelölést. Kisebb hibák javítására jó.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Lorem nél? kicsit nagy ja

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

theone91
Nagyon gagyi ez a betûméret a szövegnél.

Judit
Na meg, hogy pörögjön a topik 😊))

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

😊 köszi na ezért rakom fel 😊 kiderülnek a hibák 😛

Judit
szép napot! 😊
galéirák csere galériákra 😊 és sztem látszódhatna picit jobban az a minta ott a nagy feketeségbe

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

posztolj tobbet

the world is mine

pörög a topik

Bexter
Contest: pályázat?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

NessieGraf
Kicsit off:

Egy idõben panaszkodtam, hogy nem tudom megoldani, html banner úgy mûködjön, ahogy összerakom. Már közelítek a megoldáshoz. Úgyse hiszitek el, de áldom az eszem, hogy eltettem a 7-es PS és IR verziómat. Mert amit abban megcsináltam, az hibátlanul mûködik. Elsõ próbára egy abban készült megoldás.Elsõ próbára egy abban készült megoldás.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

SMGBAS

VRSDM
rávágtam gugli képkeresõvel (blue eye) egyet 😄

u dont have to listen anybody else but me

SrAta
hogy csináltad a szemét öccse?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ability
Nem tudom néztétek-e, de zagar barátunk visszajött egy csodálatos topik megnyitásával együtt, ahol tippeket vár arra nézve, hogy merjen szarni, fingani a bnõje elõtt.<#idiota>
VRSDM

SMGBAS
Szerintem naygpn kék a szeme sé fakythatnál a bürén is egy kiscit.

nan76
amúgy 5letes meg poén..meg gyakorlásra is jó!!😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

VRSDM
igen, lebuktam
picit baszkodtam de aztán nem tetszett és hagytam.

nan76
..de a bevérzett szemével csinálhattál volna valamit😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

VRSDM
esti unatkozós félóra
haverból
buzicicamodellfaragás 😊

Igen, tudom hogy túlzás. de épp errõl szól hogy plakátszintû mûarc legyen.

Istenkirály vagy, kösz.

SrAta
húzol pathal egy egyenest jobbgomb stroke bepipálod a simulate... ot és akkor leokézod és ilyen lesz

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Bakter segíjjetek' má'
Egy egyszerû vonalat szeretnék húzni, aminek a két vége elvékonyodik. :-DD
Esküszöm nem tudom hatékonyan megoldani. Sokat kéne huzigálni.

nan76
a kaszára még valami fénytörést dobhatnál..szvsz

SMGBAS

haki92
ennyi (jha am msn-en az alapon sem látszott az aláírásod de ha gondolod visszateszem erre is de úgyis csak msn-en használom ott meg nemlátszik szal mindegy)

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

SMGBAS
Javított combok + köldökféleség

#34153 Teljesen mind1, hogy mit mondok mert ha azt mondtam volna, hogy ne használja akkor õ ha mégis használná én nem tudnám meg és ha meg is tudnám nemnagyon tudok mit csinálni. Örülök, hogy tetszik, oszt' jó'van (:

nan76
nekem is a 2.verzió a nyerõ!!

nan76
nem kukacoskodásból,de engem úgy le**szott a tópikózók többsége azért,hogy nem kértem egy kép átalakításáért engedélyt/a kezes kép,ha valaki emlékszik rá/hogy csak na!😊

SMGBAS
Nekem 8 (:
De megmutathatnád hátha jobb.

haki92
nagyon tetszik a kép és kitettem msn-lépnek kicsit átalakítva ha nem gond
köszi

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

SMGBAS
A testszínen és a köldökön kívül direkt ilyen minden. Köldöke volt, de ezek szerint éjjel elhagyta mire fel lett töltve xD Testszínnel meg nem tudom mi a f*szt tudok csinálni már :S Fekete-fehérben szoktam csinálni és a végén adok neki színt de így mindig csak ilyen fosszínt tudok rákaparni -.- Combot meg éjjel nem vettem észre mert egy ideje nem tudtam normálisan aludni de ha nem leszek lusta akkor javítom (:

Kösz.

VRSDM
amúgy a combjai pötit gecivastagok 😄

köldök?

VRSDM
elsõ

Martinez01
A második.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

SMGBAS
Melyik jobb?

ver01

ver02

pont ez jutott amugy rolla eszembe XD csak en halotas hazra gondoltam vagy temetkezesi valalatra

the world is mine

Martinez01
Mai munkám ramy mesternek😄 😊

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

R.I.P. 😊 kicsit temetõ hangulat de csak feketefehérbe lehet :S

azt sikerult 😄

the world is mine

ezekszerint sikerült elérnem az oldschool hangulatot 😊