41998

photoshop-banner.jpg
  • SMGBAS
    Arcok szerintem nagyon nem illenek bele (főleg a Gábor) + a címmel kéne valamit kezdeni mert ez a piros...
  • pxxl
    mehet is a nyomdába
  • VRSDM
    holnap finomítom az arcokat
    meg a szövegeket elrendezését
    de eddigi vélemény?

szülinapi meghívó lesz
  • Ability
    Kicsit zavar az elmosás is rajta, de a széleiről beszéltem, olyan mintha nem lenne éle.

Amúgy szerintem kár javítani, ha nincsenek vele nagyobb terveid, "a hangulat/mondanivaló átjött". :D
  • SMGBAS
    A hátsók direkt homályosak mivel messzebb vannak, a recét megnézem majd egy másik monitoron vagy ezt megtisztítom. Ha arra a kis vonalra gondolsz ami olyan színű mint a tükröződött talaj akkor az a szar vágás miatt van, és a többin is ott van mivel mindegyik ugyan az a golyó, csak színt és tükröződést változtattam rajtuk. (ezért csinálom nagyba és rakom fel fele akkorában, mert ha van valami apróbb hiba akkor azt vagy nem, vagy csak alig lehet észrevenni)

Köszi, szerintem holnap javítom :D
  • Ability
    Hátsók homályosak, az elülsők pedig recések. Illetve a narancs bal sarkában van egy vonal, ami ha a körvonal része lenne, akkor nem kövezti azt az ívet, vagy csak simán furán néz ki. (Teteje felé haladva nem vékonyodik, ez a többinél is hasonló.)

Amúgy tetszik, meg úgy általában a többi is, annak ellenére, hogy a legtöbb nincs rendesen befejezve. (Y)
  • SMGBAS
    Itt van eredeti méretben.
    kicsit szutykos a monitorom és lehet, hogy amiatt nem látom :D
  • JackMeadow
    hát ilyen darabos nézd meg apiros felső szélét
  • SMGBAS
    A minőséget megint DA b*szta el amikor átméretezte.
    Mákos?
  • JackMeadow
    rossz minőségeben tetterd fel, és bezavar az ilyen szép formákba h mákos a széle
  • SMGBAS
    Ötlet Xelagtól (:

Nagyban
  • LSL
    Van egyszerűbb megoldás. Jobb alsó sarokban a maszk gombtól jobbra van egy fekete-fehér kör. Kattinthatsz rá hosszan, és az image->adjustments listát látod. Ha lenyomva tartod az altot, és úgy hozod elő, akkor új rétegként adhatod hozzá mondjuk a curves-t. Pipáld ki, hogy az előző réteghez akarod hozzá rendelni. Kapsz hozzá maszkot is, így még jobban tudod finomhangolni. Ha pedig nem tetszik ahogy beállítottad utólag is módosíthatod. Remélem erre gondoltál.
  • xelag
    A Blending option (layer sytle)-ban lévő effecteket viszont folyamatosan lehet állítani menet közben, amikor csak szeretnéd, hacsak össze nem vonod egy másik réteggel, mert akkor már nincs módosítási lehetőség.
  • xelag
    preferences/performance/hystory states és ott beállítod hogy hány lépést mentsen.(sztem ez a memóriádtól függ hogy mennyit képes tárolni)

windows/histoy nál pedig megtudod jeleníteni ezt a fület.
  • xelag
    Bocsi hülyeséget írtam(részben), van a history és ott vissza tudsz lépni egy darabig amit eddig csináltál, viszont a program beállításaiban betudod állítani, hogy meddig mentse ezt a history-t.(hány lépést mentsen)
  • xelag
    Önmagában sajnos az effecteket nem menti, viszont a layer style-t már igen. Jobban jársz, ha minden egyes effect után csinálsz egy másolatot belőle egy külön mappába, hogy esetleg visszatudj menni a későbbiekben.
  • berlinboy6329
    H all!

Én aztat nám tudom,hogy van-é ilyen cucc PS-ben,de AEben elég sokat segit....Ha én egy layerre teszek pl.egy curves adjustmentet...És aztán rájövök hogy nem tetszik és picit változtatni akarok rajta,megint tennem kell rá egyet....Miért nem lehet a már rajta lévő curvest álligatni,mint AEben?igy nem kéne 10000X hozzűadni egy effektet ha nem tetszik a végeredmény...És nem lenne elbaszva a muunkám,ha rájövök,h egy effekt mégsem illik da,de annyit dolgoztam már azóta,h nem tudom undozni..Akkor szopás az egész...VAgy csak é nemv ettem észre,hogy az is tárolja az effekteket?
  • haki92
    engem is a cimke fogott meg legjobban :D ez a kép nagyon jó lett
  • JackMeadow
    te tudom sztem faszán néz ki az teszi élethűvé, mintha kilogna a cimke a montirobol, de most h igy nézegetem kprobalhatnad egy kicsit aprólékosabbra csinálni a varrást meg a melete lévő árnyalatokat, meg cérnávala nem lehet ugy kanyarodni sztem ahogy ajobb szeme sarkában van na de nem hasogatok szörszálakat, v mi cérnaszálakat
  • SMGBAS
    xD
    Mert?
  • JackMeadow
    cimke nagyon teccik
  • xelag
    MOst csináltam:

http://www.kephost.com/images3/iq3e6gyr8oj1j3wyd8hd.jpg

• LSL
    Tegnap este kipróbáltam a cs5-t. content avare nagyon jó homogépn háttérnél. Még akkor sem szúrta el amikor közel volt egy másik részletes kép részlet. Tulajdon képpen a kijelölés környékérél montázsol össze egy csomó képet. Vicces volt mikor a csaj arcát akartam eltüntetni, erre egy csomó haj, meg bőr jelent meg a kijelölés helyén :D Sajnos azért még sok utómunkát követel egy összetettebb képnél. Kitöröltem egy fát, és mintha a mellette lévő pixeleket másolta volna be. kb a fa törzsénél csúnyán elütött az összemosott pixelhalmaz.
  • SMGBAS
    Hát ezt nem hiszem, hogy nagyon el lehetne b*szni (:
  • LSL
    Igaz, de te is megteheted, hogy a hátteret másik napon csinálod meg pl. Viszont ez a kép klassz lett. Ötletes, és jó kivitelezés :)
  • VRSDM
  • SMGBAS

Nagyban

Ma "szabadnapom" van.
  • SMGBAS
    De azt lehetett részletekre bontani. Nem egyszerre kellett megrajzolnod, hanem megcsináltál egy bokrot, egy házat, egy embert és szépen kész lett a sok kicsiből.
  • LSL
    Jó ezzel általában mindenki így van. Én is utálok utólag javítgatni. Vagy sokáig dolgozni a képen. Képzelheted mennyire untam a family guyos pixel artot a végére. De csak befejeztem.
  • SMGBAS
    21:00-2:00-ig van szabadidőm és azalatt nem csak PS van. Általában a képek végére elfogy a lelkesedés és emiatt lehet. Másnap nem tudom folytatni, mert valamiért már egyáltalán nincs kedvem az adott képhez, így kénytelen vagyok vagy aznap megcsinálni amikor elkezdtem, vagy pedig kuka. Az 5-7 kép azért túlzás, 4-nél nemigen volt még több.
    ha meg valamit elb*szok a képen, azt vagy másnap veszem észre, vagy itt/DA-n szóltok és akkor már nincs kedvem kijavítani
  • LSL
    De ha te is tudod hogy nem valami jók, akkor miért nem dolgozol még rajtuk? Csinálsz hetente 5-7 képet, látom DA-n, de a nagyrészük már kis kép alapján is látszik h nincs kidolgozva. Jó most látom gyakoroltad a tükröződéseket. Próbálj többet vinni bele.
  • VRSDM
    második mint valami pokélabdák :)
  • SMGBAS
    Na csináltam két képet, de inkább csak link, mert szerintem nem lettek valami jók.
    Egy
    Kettő
  • SMGBAS
    Mi ez a pangás?
  • SMGBAS
    Saját?
  • pxxl
    az hát. van benne hiba elég :D leginkább fény/árnyék
  • Androméda4777
    Időutazó?(szerintem PS)időutazó?
  • SMGBAS
    Ha DA-ra feltöltök egy képet akkor kapok rá valami jogvédelmet?
  • pxxl
  • berlinboy6329
    Az ilyen futurista,kijelzős,konzolos cuccoknak van vami neve?Sok vonal,kör,forgó cuccok tömkelege..Én mindig ugy keresem,h "TECH"...Nincs vmi pontosab neve?kellenének ihletek,h csináljak én is vmi faszát,de név nélkül nehéz keresni:C