41998
-
#35835 Nem tehetek róla, hogy a köcsög fontnak orosz a z-je. Azért lett másik betűtípus a gratulálok és a felsorolás (tehát tényleg 2 font Nonicks), mert eredetileg akartak egy szakácsot a háttérbe és azon nem látszott a fenti betűtípus kisebb méretben a felsorolásnál. Az ötlet és kivitel azért van rajta, mert az egyik osztálytársam kért múltkor egy bannert valami atom ratyi csapat oldalhoz és azt mondta, hogy kifizeti. Megcsináltam rajta a mailcímemmel mint vízjel erre ő kitette. Szóltam neki, hogy nem kéne képet lopni mire ő, hogy csak kipróbálta. 2 napig mondtam neki (ekkor kérdeztem itt, hogy DA ad-e valami jogvédelmet), hogy vagy vegye le, vagy fizesse ki és úgy volt, hogy másnap kiütöm (nem vagyok olyan fajta, de amúgy se csípem) és írtam Mlapnak, hogy nem adtam engedélyt neki a képem kitételéhez és azok letörölték az oldalt :D Na csak azért van rajta, mert engem nem csíp az Ofő és neki lett volna, de ha ellopja valamelyik nyomorék akkor ugrott volna a jó pontom. Mindenkitől kértem pénzt a nyomtatásra és vipen mutattam meg a tervet. Aki beszállt annak rajta lett a neve. Ma voltam kinyomtatni (az ötlet és kivitel nélkül) és minden f*szán olvasható rajta.
Ha szar a fogalmazás és érthetetlen akkor bocsi, de most nem vagyok valami friss az értelmes szöveg írásához. -
#35834 Én azért ezt átnézném a helyedben. A Bakay Lászlóné és a Bardócz László esetében már a B betűkön látszik a különbség, de a két Lászlót tedd már egymásra, ha nem üti ki a szemed így is. -
#35833 szerintem ugyanaz a betűtípus csak dőlt betűs a gratulálok... -
#35832 olvashatlatlan lett picit bár egy ezrest megér, hogy rágépelsz egy pergamenre :D
sztem egy kicsit jobban bedobhattad volna magad, és akkor már van egy jó pontod valahol.
ez fontos szerintem, amugy hangulatos lett végülis -
#35831 Én nem arról a betűtípusról beszélek. Más betűvel van írva az Oklevél szakasz és mással a Gratulálunk szakasz. Az ötlet, kivitel, stb részt feltételeztem, hogy még SMG se nyomtatja rá. -
#35830 A 11. c osztálytól ez elmegy... -
#35829 Szerintem az eredetire nem nyomtatták/nyomtatják rá, hogy Ötelet, kivitel, vagy mégis? nagyot csalódnék -
#35828 Egyet árulj el légyszi! Egyetlen oklevélen miért használsz kétféle betűtípust? Arról már nem is beszélek, hogy az első típus z -nek használt betűje nem magyar betű.
Ehhez még: az összkép ennél kisebb betűméretet és nagyobb margót kívánna inkább. -
1000 Ft-ot kaptam érte xD -
#35826 Sulinkban PS versenyt rendeznek, első hely: Cs4, Második cs3, harmadik meg valamennyi kp-t kap :D -
#35825 Köszi:) -
#35824 meg kell hogy dícsérjelek titeket
ügyesek vagytok jönnek a képek.
tényleg :) jólesett most benézni :) L -
#35823 -
#35822 használatba véve! ;) nagyon jók lettek! -
#35821 Hangulatkép.
-
#35820 Akit érdekel az időutazó órám az itt megnézheti.Tegnap este meg ma délután csináltam.
http://www.kephost.com/images3/cwy9m6g815tnx4jlo57e.jpg
Mind a 24 órát képes mutatni... -
#35819 Máshova meg mehetnek a lejjebb lévő png-k is -
#35818 ja, hát én nem msnezek -
#35817 Ha png-t raksz be msn-re akkor az ilyen méretű lesz:
Ha sima gif-et az is. Csak akkor marad 50*50 a mérete ha mozog a gif.
(ha valahogy lehet még akkor felvilágosíthattok :D) -
#35816 átlátszó png-be, utána meg punival tömörítsd le picit:) -
#35815 Pixeles volt amikor átlátszóban mentettem el, máshogy nem tudom hogyan kell... -
#35814 kár hogy nem transparent a gifek háttere :/ -
Bocsi a sok hsz-ért de nem engedte egyszerre mindet -
-
Gif 50*50 (MSN-hez):
-
#35810 -
http://imagerz.com/QEMUDUtvAwJWXl5FQAVQ
-
#35808 Köszi mindenki (:
Sajna még csak 12 db van...
png 100*100:
-
#35807 MÁSZTHEV!
mi innen ugye kapunk extra promo vip teszter privát mega titkos bővített pakkot? -
#35806 cooooool (Y) -
#35803:
-
Midas #35804 nem rossz:) -
#35803 -
#35802 -
#35801 A nevek és a "Legnagyobb partiarcpáros bemutatja" között picivel lehetne nagyobb a távolság (szerintem). -
#35800 azok csak azert vannak, hogy szemleltesse oda is lehet tenni jo kis logokat. -
#35799 Az alján a piktogramok nem túl esztétikusak összenyomva. -
#35798 -
#35797 saw_font -
#35796 A szöveg jó is így:D
Betűtípus mi?:D