PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
retust retusálni felesleges

Martinez01
tényleg a feje meg a kacsói elmaradtak :S

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Bexter
feje keze hova tünt? meg az a piros beírás elég gáz szvsz, de majd jack is megmondja 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Martinez01
Retusálás:
Ebbõl
Ienre :

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

köszcsi
VRSDM
youtube - keresõ - " rééki " és ottlesz mindkettõ

u dont have to listen anybody else but me

<#vigyor2>

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Bexter
nem tudom már 5 csillaggal szavaztam rá 😄
Enyémet se szavazták még le 😊

Bexter
pill 😄

passatgt
lol, 75% fölött még sohasem volt képem, gyorsan szavazzon le valaki😄

VRSDM v valaki linkelje be azt a vidit amit 1x VRSDM csinalt v is 2 vidi volt mind2ö photoshopos kézirajzos
nan76
az hogy olyan meleg,hogy bugyog utánna az aszfalt!!!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

vajh miféle aberráció hajtja ezt az embert ennyire?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

nan76
LOL...erre emlékszem..de nagy volt a srác(?)<#eljen>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

VRSDM
nicsak mit találtam 😄
az internet rejtett zugai tele vannak érdekességekkel.
és persze az sg is ottvan mindenhol 😄

nekem bejon mivel mas szin nagyon elutne a boretol, keket probaltam meg de mar az sem igazan volt jo.

the world is mine

A helyi hullamosók csapata? V mi az az aszot tinihulla? undi lett

Bexter
<#eplus2><#eljen>

rooney8
_FAD:Sadf_adsf_:

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Szerintem másszínû fényt tehetnél a nõ köré mert ez a sárga nagyon gagyi

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

rooney8
hát így friss fejjel nézve télleg elég gagyi lett... hát mind1, gyakorlásnak jó volt 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Van az egesz kepen egy kek es egy zold layer, lehet majd a csajrol nyomok meg egy rendert mas bevilagitasban thx.

the world is mine

berlinboy6329
Nyáá,nem tok igazán belekötni.:C

Talán annyi lenne,h nem tom,mintha látnék rajta,de kitudja...Talán egy kék layerrel,amit a csaj alakjára maszkolsz csökkentett opacityvel(5-20%) h kicsit jobban összeálljon a kép,jobban beleolvadjon a háttérbe..Esetleg a csajszi kontrasztját is le lehet venni,nekem nagyon erõsnek tûnik..szal,kicsit fakítani..Kb ennyi.Többi renben van szerintem.(Y)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

az direkt olyan 😊

the world is mine

nan76
a szeme körüli horroros megjelenítés miatt lehúzós..amúgy ez is igen jó lenne.....

egy masik melom mellek termeke nem kell betenni a szavazasba.

the world is mine

elmondom neked hogy ezek a repulok rohadt hangosak szoval ilyen kozel mar senki nem setalna igy, a hatsonak a szarnya belelog a hazba es nem is aranyos az epuletekkel plusz az elol levo geppel, arnyek az tenyleg hianyzik meg.

the world is mine

nan76
annyira nem rossz..a repcsi alá még egy kis árnyék elfér,a robbanásba vigyél egy +réteget amit elmozdítasz(lökéshullám)...és talán a villanáson élesíthtnél.hogy vakítobb legyen..de ez az én véleményem..3 punktét nálam megér!!!

JM:állj le😊

ez ilkyen távirányitós repülõ azé nem félnek az emberek kicsitse? de mi afaszom aza robaás? egy óriási iraki toborzó transzparen tán?

rooney8
nem kell a szavazós cuccba, csak kíváncsi vagyok 😄

pirossa lpróbálkozzál 😊 hogy égeti a logon a piros a szemet baszki 😊 legaláb vegyed halványabbra 😊

SMGBAS
Jacktõl megszokott szerintem, már nem is csodálkozok rajta és lehet én vagyok ilyen beteg de nekem is tetszik (:

Viszont ötletet várok mert csak egy ilyet sikerült összehozniom: http://imagerz.com/QEQQX0tvAwIBUQlERAVR

engem szorakoztat az biztos

VRSDM
ja, és szerinted még humoros is a stílusod. szerintem inkább alpári.

VRSDM
két féle képpen posztolsz.
1 variáció - szakmai szemmel leszólod a faszba
2 variáció - személyeskedsz és leszólod a faszba.

válasz a kettõ közül.

miköze a bunkosagomnak a rajztudasomhoz? nem szakmailag szoltam hozzá a képhez v igen?

VRSDM
a baj amúgy veled csak az az egy, hogy szintén ugyan olyan szar "mûvész" vagy amint a többiek, csak te hiszed magadról, és sikerrel be is meséled magadnak, hogy geciprofiegysoppervagy.

és igen, most én voltam a nagyképû. szarom le akkor is igazam van.
bunkó vagy és rajzolni sem tudsz jobban mint itt a többség.

dehonyem tudnad mennyien

neked nem mondta meg senki hogy rovid kotel magas fa? 😊

the world is mine

mond meg neki h szereted húzd meg és hagyd a rajzolgatosdit a picsbe

SMGBAS

haki92
maximálisan egyetértek

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

VRSDM
1perc alatt sikerült úgy eltüntetnem a workspace-t hogy sehogy se tudtam elõcsalni.
szóval köszi de nem. maradok a wings+render studiomax kombónál...
azt meg hogy ez jobb mint a maya és társai (ahogy a promo hangoztatja) erõsen kétlem 😄

Martinez01
Az unalom szüleménye:
Mit Kíván a magyar nemzet.(12PONT)

SrAta
ez igeen😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

VRSDM
azthittük mindnyájan hogy pées
a buták azthitték hogy skin

hát most kiderült hogy
mégse...másztsziii!!!

Bexter
VRSDM
köszi 😊
csak kiváncsi voltam hogy mennyi benne a select+hue , és mennyi az egyéb

mindenki csinál ilyeneket, de bejönnek ezek a minimalista vektoros stílusú logók amiket raktok 😊

Bexter
alap szósz szerdán fotóztam szombathelyen, 😊 a bolygó már 1,5 éves annak nem tudom hol a szózsa 😄