PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Adobe CS2 programok teljesen ingyen (tudom, jó régi már ez, de mûködik😊)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(csak arra kellett rájönnöm hogy gyökér vagyok hozzá<#idiota>#idiota>)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(A kep cime: Menjunk unnepeken a telekre egy kicsit dugni vagy mi <#zavart2>#zavart2><#kuss>#kuss><#eplus2>#eplus2>)
the world is mine

csak úgy rossz ránézni ezekre a színekre.. :\
Zsolesz mi a baja konkrétan? Vagy csak szimplán nem sikerült és kész, mert az olyat nem fogadom el.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pixxel megpróbáltam feljavítani a the one-os képedet amennyire csak lehet, remélem nem haragszol meg érte.
the world is mine
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
de még az is lehet, ha egy bal kéz nyúlna ki, a tudatalatti jobban elfogadná, mivel az orra felõl nyúlna valami, ahol el is fér... mert a fülénél már nem fér el a fejében semmi. 😄😄😄 asszem fáradt vagyok 😄😄

All hail the double x!

Megnéztem milyen a vektoros/3D-s rajz illustratorban és PS-ben együtt. Tetszik. 😄
Itt az elsõ nem plakátos "munkám", amit fõleg az unalom szült 😄

13 éve itt. Szép idő.
A cs6-os illustratorból nem lehet mentés nélkül átküldeni a fájlokat cs6-os ps-be? 😊
Köszi! 😊
13 éve itt. Szép idő.
prepare for print
u dont have to listen anybody else but me
A: "Nyomdai felhasználásra elõkészítése" mit takar?... azt még nem vágom.
mivel nyomtatásba kerül a dolog, saját térképet kell rajzolni.
akármi alapján.
Budapest belváros - duna, erzsébet tér és környéke
u dont have to listen anybody else but me
Próbáltam minimal-ra törekedni, mert elõszõr, még inkább azt tanulgatom, hogy helyezzem el a dolgokat, hogy jól nézzen ki. Effekteket, és egyéb finomságokat majd utána 😊
#41444: Hát, a színt õ kérte, hogy paszoljon a pink panther-hez...