41998
-
#41598 ???
WTF? Nem tudom megfejteni, sorry... PS munkának kevés, ótós játéknak elmegy. Sorry, magánvélemény. Jöhetnek a mínuszok! ;) -
ktomi22 #41597 atfestette a verdat.. es nem siekrult elethuen festeni, akkor már "leelethutlenitette" az egeszet :D -
#41596 és akkor ezen mit csináltál?
átszínezted és leszedted a fényeket hogy ne legyen élethű? :D
eredeti nélkül jobb volt :D -
#41595 Nem tudom, hogy "munkára" fel lehet-e itt kérni egy ráérő ügyeskezű PS mestert? Egy FB borító elkészítéséről lenne szó. Pénz nincs benne, csak a dicsőség. Ha valakit így is érdekel, akkor kérem jelezze. Köszönöm a figyelmet! -
#41594 Pedig mind 2 az.
Kocsi
Háttér
(csak azért nem hat valósnak mert a tükröződő fényeket nem szenvedtem rá a kasznira) -
ktomi22 #41593 ugy erzem a kornyezet se valos :D -
#41592 nekem bejön, de nem értem hogy egy LoL(League of Legends jut először eszembe) grafikájú autót miért teszel élő környezetbe? ez egy mesekönyvbe tökjó! Viszont ha élethűnek szántad, akkor ne valld be, inkább fényezd magad hogy milyen faszát tudsz rajzolni :))) -
ktomi22 #41591 jol is tetted hogy csak linkbe -
#41590 Ezt meg csak linkben. -
#41589 Inkább nagyobb!
Az nem vízjel hanem cím, ami nem végleges...
Ahogy a kép sem kész... Csak odaírtam valamit. -
#41588 -
#41587 ha szívesen lájkoltok egy profi autó utómunkát segítsetek jó cimborámon hogy nyerjen :) photoshop competition
-
#41586 +1
+ kicsit kisebb vízjel felirat, mert elviszi a tekintetet ahogy világít ott. -
#41585 a sárgás háttér rész tetszik, az előtér elnagyolt. a víz ronda :D -
#41584 Milyen lett?
-
#41583 Szerintem a V legyen nagyobb -középre téve - a többi pedig rendben van.
Legalábbis én így indulnék. -
#41582 (de csak halkan :)) -
#41581 -
#41580 jah összekevertelek titeket :D sry -
#41579 annyira nem érdekel, majd vrsdm megcsinálja ha akarja:) -
#41578 nem is a P a baj, inkább a V és a logo V formája miatt tűnik elcsúszottnak. kicsit még sztem adj neki :D -
#41577 pedig el van tolva, de elhet kell még, bal oldalon 64, jobb oldalon 57 a távolság:) -
#41576 akkor nem kell...
szerintem meg zavaró, hogy optikailag nincs középen a szöveg -
ktomi22 #41575 nem kell itt csalni :D pont jo -
#41574 szerintem itt kicsit csalni kellene, mert most tök szimmetrikus minden, és ez a baj. olyan mintha jobbra húzna a P miatt. kicsit el kellene tolni balra, hogy optikailag középen legyen. most kicsit borul az egyensúly. -
#41573 -
#41572 Pl:
-
#41571 ja és alacsonyabbat:) -
#41570 a szögletesség ok, én valami picit párhuzamosabbat választanék(ugye az M betűnek most nyílnak a lábai), meg szerintem nagy, lehetne picit nagyobb távolság a szélektől -
#41569 ilyen környezetben lesz. ezért gondoltam előnyös ha elüt a logó alaktanilag.
-
#41568 milyen betűre gondolnál? csak nagybetű jöhet szóba. -
#41567 az alap forma tetszik, a betűtípus nem -
#41566 -
#41565 -
#41564 ebben még mindig a kulert tartom a legprofibbnak, illetve legjobban kedveltnek, aki nem ismeri mindenképp nézze meg.
Meg ami még jó, amikor képről pickeli a színeket, fel tudsz építeni egy oldalt egy adott kép köré :)
imagepalette -
#41563 http://colorschemedesigner.com/ hátha kell valakinek :) hasonló volt már (vagy pont ez nemtom) -
egyelőre maradok a virágboltnál :))
De okés :) -
#41561 nyomdai árakat én nem fixálnék le így.
van benne vágás? színes? hány szín? milyen nyomás? vannak-e formai sablonok? lekerítések? letörések? kivágások?
azért ez nyomda meg nyomda között is rendesen feltornázza az árakat.
ha meg profi ötleted van ne add oda 2000-ért, még egy angoltanárnak se :)
nézd meg hány órát dolgozol vele, szorozd be az órabéreddel, add hozzá a szoftverhasználati díjat, mehet rá az adó és megvan a végösszeg. -
#41560 maradjunk szerintem Magyarországon...
meg attól, hogy neked megéri, mert tudod designer szemmel nézni, a birka megrendelő nem fogja látni benne ugyanazt.
Legalább is én ezt vettem észre.
1-2 meg azért túnik kevésnek, mert az online szerkeztőkben, amikor kiválasztod a sablont ráirod a neved, elkérnek 6000 Ft-ot egy 100-as szettért.. Ebből 2-3k a nyomtatás, 3-at eltesznek maguknak. És sablon használtak.
A kinek mondjuk érdekesebb kérdés.. Egy nagyobb cégvezetőtől valószínüleg több pénzt kérnék, mint mondjuk egy angoltanártól...
mondjuk ha krsz 3000 Ft-ot, elviszi nyomdába kinyomják neki 3-ért, és van 6000ből 100db névjegykártyája :) Ha hirdetni akarja magát, az nem sok talán. -
#41559 pontosan attól függ mit készítesz kinek.
van olyan névjegy amiért én nem fizetnék hogy kinyomják nekem.
aztán vannak ötletek amik szó nélkül megérnek ~20e forintot ;)