41998
-
#37637 az egy dolog hogy vannak dolgok amiket nem tudunk most sem. még a földünkről sem. vizivilág, bizonyos fajok eredete, még a sajátunk történelme is lyukakkal teli.
de az hogy a fény milyen spektrumban hogy halad és frekvenciák és mindenek. azt műszerekkel mérhetően lehet tanulmányozni. vagy az van amit látunk. vagy az van amit nem. tévedésnek helye nincs. :D
-
#37636 Majd ha lesz türelmem , akkor még színezem tovább, ez még nagyon nicns kész, addig csinálom, amíg nem lesz egy kis szabad rész se. :D
VRSDM: nem vontam kérdőbe, a fizika tudománya még nagyon sokmindent nem tud. Nem azt mondom, hogy én tudom, csak azt, hogy nem minden az, amit a tudomány állít. Volt időszak, amikor megvoltak győződve róla az emberek, hogy a föld lapos, kiderült, hogy mégse, pedig valamilyen szinten mégis lapos, mert tartalmazza a lapos formát. :D -
#37635 kinagyítva nem tetszik, de olyan 1280px szélességben fasza, csak a fehér részeket még kikéne színezni:) -
#37634 a fizikát elég butaság kérdőre vonni...
elhiszem hogy spirituális mindenmiértnekvanmertje. de fogadd el hogy így van :) -
#37633 Van egy képem, amire minden nap rajzoltam egy "kicsit" és ezt eljátszottam pár hétig, hónapig, ez lett belőle.. :D
Ez nem photoshop, de gondoltam belinkelem annak akit érdekel.
kép -
#37632 Jó mondjuk a fekete önmagában negatív, ezért nevezhető szín hiányának, viszont h a a yin yangot nézzük akkor kell lennie benne fehérnek is, de akkor az már nem nevezhető hiánynak, mert az fehér. -
#37631 PEdig a fehéret is lehetne színek hiányának nevezni. Azt nem értem, hogy miért nevezik a szín hiányának a feketét, ha nélküle nem is volna szín.
-
#37630 erről is linkeltem alantabb. ha nem láttátok volna. ha mégis akkor bocsi hogy reklámozom magam. :D -
#37629 a szín, az amit a tárgy visszaver a fehér színből (a többit elnyeli). ezért is mondják azt, hogy nincs fekete szín, mert az nem szín, az a színek teljes hiánya.
a mi agyunk meg így dogloza fel a visszavert fényt. pl a bogár nem is látja ezeket, csak az infrát, és virít neki az a bizonyos virág amit keres. komolyság...
érdekes téma ez amúgy :) -
#37628 Igen, igazad van és ez tök érdekes dolog, de amúgy én szerintem a fény önmagában nem alkotna színeket, ahhoz hozzájárul a fekete (sötétség) is.
Ezt nem csak a színekre lehet kivetíteni, hanem pl a hangoknál a magas és a mély, közöttük milliónyi hangszín. A meleg a hideg, közöttük nagyon sok hőfok. Esetleg a fájdalmas és a jóérzés, közöttük ottvannak az átmeneti érzések. Szagoknál pedig fogalmam sincs, hogy melyik lehet a fehér és melyik a fekete szerepében. -
#37627 gondolj bele most abba, hogy igazából nincs is szín, ez csak a fény egy hülysége, amit az agyunk így fog fel :D lehet hogy nem is ilyenek az igazi színek. -
#37626 Kicsit jobban gondolj bele, a világ egy tintapaca. Sok tintapacából alkot egy másik tintapacát és azok a tintapacák is alkotnak még még tintapacákat. :D -
#37625 most így másodszor ránézve valóban nem is csak egy tintapaca... hmm át kell ezt egy kicsit értékelnem :) -
JackMeadow #37624 a rózsaszin szarul van benne amugy gecihre jó -
#37623 Amúgy valami várost szerettem volna felhőkarcolókkal, csak hát belelendültem aztán ez lett belőle. Örülök, hogy te találtál benne valami értelmeset. :)Én azért szeretem az ilyen képeket, mert mindenki mást lát bennük. -
#37622 Csak keresd meg benne a tájat ;)
Azoknak a jeleknek nincs jelentősége, csak ráraktam.
Köszönöm a pozitív és a negatív véleményeket is. Gondoltam berakok valami absztrakt képet, ha már a ruha nem nyerte el a tetszést. -
#37621 nekem meg 100x többet jelentenek néha mint egy fotóminőséget utánozni próbáló festmény. -
#37620 nekem sose jöttek be ezek a tintapacás csodafestmények :D ránézni jó, meg minden, de nekem pl. egy szép táj lefestve sokkal többet ér :D -
#37619 ez mar muveszet : egy nagy paca, ami egy haborut abrazol. -
F1re #37618 nem tom mi ez de komoly :D -
#37617 vagy a zufók voltak? -
#37616 nekem is bejön és a feliratokat én sem értem. vízjel? :) -
#37615 nekem bejön, csak mi ez a sok felürat rajta? meg nyilak -
#37614 hát ez nem jött át :D -
#37613 -
#37612 -
#37611 Nájsz!!
Akkor már: fotós barátom oldala:
http://www.laszloerhardt.com
Bár ezeknek sok köze nincs a PS-hez :) -
#37610 ilyen föstős oldalam nekem is van, csak nem lett teljesen befejezve, de most, hogy előkerült, megcsinálom:D
http://lizagalleries.info/ -
#37609 Majd ha kész az oldal :) Egyébként eléggé elvont / absztrakt. Vannak fejek, arcok és vannak teljesen absztraktok, amik inkább színek sokasága, amelyek érzéseket fejeznek ki. -
#37608 jahogyja! Nem rossz ötlet, de más terveim vannak a fekete kerettel (lehet, hogy animálni akarom, stb) - de meggondolom, amit mondtál! -
#37607 Nem azt mondom hanem weblap tervedben a fekete cucot akaszd fel falra mintha ottlogna -
#37606 képt egy festményedről :) -
#37605 A festmények nem feketék :) Ezért fognak jól mutatni. -
#37604 akkor akaszd fel falra a fekete lapot :D -
Kicsit darkos (saját festményeimnek készülő weboldal):
-
#37602 nem kell, mert nem akarok flémvar-t indítani :D maradjunk a ps melóknál -
#37601 Ne kezdjünk PC - Mac vitát szerintem :) Felsorolhatnék minimum 10 érvet, amiben egy összetákolt PC elvérezne :) -
#37600 hidd el hogy a 24-es pc-men is van olyan szép, és kb fele annyiból megvan :D -
#37599 "mondjuk a 21 es I-Mac en minden szép"
lol :) van benne valami. -
#37598 21 es I-Mac te sem vagy egyszerű