41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    az egy dolog hogy vannak dolgok amiket nem tudunk most sem. még a földünkről sem. vizivilág, bizonyos fajok eredete, még a sajátunk történelme is lyukakkal teli.
    de az hogy a fény milyen spektrumban hogy halad és frekvenciák és mindenek. azt műszerekkel mérhetően lehet tanulmányozni. vagy az van amit látunk. vagy az van amit nem. tévedésnek helye nincs. :D

• xelag
    Majd ha lesz türelmem , akkor még színezem tovább, ez még nagyon nicns kész, addig csinálom, amíg nem lesz egy kis szabad rész se. :D

VRSDM: nem vontam kérdőbe, a fizika tudománya még nagyon sokmindent nem tud. Nem azt mondom, hogy én tudom, csak azt, hogy nem minden az, amit a tudomány állít. Volt időszak, amikor megvoltak győződve róla az emberek, hogy a föld lapos, kiderült, hogy mégse, pedig valamilyen szinten mégis lapos, mert tartalmazza a lapos formát. :D
  • passatgt
    kinagyítva nem tetszik, de olyan 1280px szélességben fasza, csak a fehér részeket még kikéne színezni:)
  • VRSDM
    a fizikát elég butaság kérdőre vonni...
    elhiszem hogy spirituális mindenmiértnekvanmertje. de fogadd el hogy így van :)
  • xelag
    Van egy képem, amire minden nap rajzoltam egy "kicsit" és ezt eljátszottam pár hétig, hónapig, ez lett belőle.. :D
    Ez nem photoshop, de gondoltam belinkelem annak akit érdekel.

kép
  • xelag
    Jó mondjuk a fekete önmagában negatív, ezért nevezhető szín hiányának, viszont h a a yin yangot nézzük akkor kell lennie benne fehérnek is, de akkor az már nem nevezhető hiánynak, mert az fehér.
  • xelag
    PEdig a fehéret is lehetne színek hiányának nevezni. Azt nem értem, hogy miért nevezik a szín hiányának a feketét, ha nélküle nem is volna szín.
  • VRSDM
    erről is linkeltem alantabb. ha nem láttátok volna. ha mégis akkor bocsi hogy reklámozom magam. :D
  • pxxl
    a szín, az amit a tárgy visszaver a fehér színből (a többit elnyeli). ezért is mondják azt, hogy nincs fekete szín, mert az nem szín, az a színek teljes hiánya.
    a mi agyunk meg így dogloza fel a visszavert fényt. pl a bogár nem is látja ezeket, csak az infrát, és virít neki az a bizonyos virág amit keres. komolyság...

érdekes téma ez amúgy :)
  • xelag
    Igen, igazad van és ez tök érdekes dolog, de amúgy én szerintem a fény önmagában nem alkotna színeket, ahhoz hozzájárul a fekete (sötétség) is.
    Ezt nem csak a színekre lehet kivetíteni, hanem pl a hangoknál a magas és a mély, közöttük milliónyi hangszín. A meleg a hideg, közöttük nagyon sok hőfok. Esetleg a fájdalmas és a jóérzés, közöttük ottvannak az átmeneti érzések. Szagoknál pedig fogalmam sincs, hogy melyik lehet a fehér és melyik a fekete szerepében.
  • pxxl
    gondolj bele most abba, hogy igazából nincs is szín, ez csak a fény egy hülysége, amit az agyunk így fog fel :D lehet hogy nem is ilyenek az igazi színek.
  • xelag
    Kicsit jobban gondolj bele, a világ egy tintapaca. Sok tintapacából alkot egy másik tintapacát és azok a tintapacák is alkotnak még még tintapacákat. :D
  • rooney8
    most így másodszor ránézve valóban nem is csak egy tintapaca... hmm át kell ezt egy kicsit értékelnem :)
  • JackMeadow
    a rózsaszin szarul van benne amugy gecihre jó
  • xelag
    Amúgy valami várost szerettem volna felhőkarcolókkal, csak hát belelendültem aztán ez lett belőle. Örülök, hogy te találtál benne valami értelmeset. :)Én azért szeretem az ilyen képeket, mert mindenki mást lát bennük.
  • xelag
    Csak keresd meg benne a tájat ;)

Azoknak a jeleknek nincs jelentősége, csak ráraktam.
    Köszönöm a pozitív és a negatív véleményeket is. Gondoltam berakok valami absztrakt képet, ha már a ruha nem nyerte el a tetszést.
  • pyrohun #37621
    nekem meg 100x többet jelentenek néha mint egy fotóminőséget utánozni próbáló festmény.
  • rooney8
    nekem sose jöttek be ezek a tintapacás csodafestmények :D ránézni jó, meg minden, de nekem pl. egy szép táj lefestve sokkal többet ér :D
  • Jim Morrison
    ez mar muveszet : egy nagy paca, ami egy haborut abrazol.
  • F1re
    nem tom mi ez de komoly :D
  • pxxl
    vagy a zufók voltak?
  • pyrohun #37616
    nekem is bejön és a feliratokat én sem értem. vízjel? :)
  • passatgt
    nekem bejön, csak mi ez a sok felürat rajta? meg nyilak
  • pxxl
    hát ez nem jött át :D
  • LaliK
  • xelag
  • pyrohun #37611
    Nájsz!!
    Akkor már: fotós barátom oldala:

http://www.laszloerhardt.com

Bár ezeknek sok köze nincs a PS-hez :)
  • passatgt
    ilyen föstős oldalam nekem is van, csak nem lett teljesen befejezve, de most, hogy előkerült, megcsinálom:D

http://lizagalleries.info/
  • pyrohun #37609
    Majd ha kész az oldal :) Egyébként eléggé elvont / absztrakt. Vannak fejek, arcok és vannak teljesen absztraktok, amik inkább színek sokasága, amelyek érzéseket fejeznek ki.
  • pyrohun #37608
    jahogyja! Nem rossz ötlet, de más terveim vannak a fekete kerettel (lehet, hogy animálni akarom, stb) - de meggondolom, amit mondtál!
  • Bexter
    Nem azt mondom hanem weblap tervedben a fekete cucot akaszd fel falra mintha ottlogna
  • pxxl
    képt egy festményedről :)
  • pyrohun #37605
    A festmények nem feketék :) Ezért fognak jól mutatni.
  • Bexter
    akkor akaszd fel falra a fekete lapot :D
  • pyrohun #37603

Kicsit darkos (saját festményeimnek készülő weboldal):

• pxxl
    nem kell, mert nem akarok flémvar-t indítani :D maradjunk a ps melóknál
  • pyrohun #37601
    Ne kezdjünk PC - Mac vitát szerintem :) Felsorolhatnék minimum 10 érvet, amiben egy összetákolt PC elvérezne :)
  • pxxl
    hidd el hogy a 24-es pc-men is van olyan szép, és kb fele annyiból megvan :D
  • pyrohun #37599
    "mondjuk a 21 es I-Mac en minden szép"

lol :) van benne valami.
  • pxxl
    21 es I-Mac te sem vagy egyszerű