41998

photoshop-banner.jpg
  • JackMeadow
    kellemes ránézni, mondjuk a 21 es I-Mac en minden szép :) viszont semmi különös, nem mennék el a partyra a flyer alapján
  • pyrohun #37596
    "Ha a megrendelő ilyet akar" - akkor nem ért hozzá. Ezért mi foglalkozunk az ilyen dolgokkal, nem pedig a megrendelő. Nem azt mondtam, hogy csicsázza agyon, de a plakátban kb. 3 stílus keveredik és a hangfal mögötti nonfiguratív ábrák / buborékok néznek ki a legjobban. Ezért lehet, hogy érdemes lenne ezt átvinni óvatosan a többi üres részre is.
  • RaZoK
    aranyos az a szmájli

sourcet elkérhetem? :)
  • NessieGraf
    Ne változtasd. Ettől még jók neked a véleményeink, hiszen legközelebb semmivel se több munka mellett erre a pár apróságra is figyelhetsz.

Amúgy szerinted nem jó az ingyen plakát, szerintem tévedsz. Legalul pl a zöld kereten simán elférhet a neved / céged + elérésed. És már nem ingyen csináltad, hanem reklámért cserébe. Az igényesség ily módon többszörösen kifizetődik, mert az hozza a külsős + fizetős megrendelőket is. Ez bőven megér egy megigazított hangfalat, elhiheted.
  • ktomi22
    hát figyi.. szövegre szoltam nekik.. azt mondták az jo.. a többit meg má nem valtoztatom.. lehet már nyomdaba van.. nem en intezem .. szl erted.. am kössz.. velemenyeket mindig szivesen olvasok.. (azer is raktam ide)
  • NessieGraf
    A szavakat a nyelvi egységesség miatt javasoltam, mivel zene felelős és beugró van egyébként. Amúgy a hangszórót szerintem csak kicsit lejjebb kéne tenni és az árnyékán igazítani, mert a rávetülő fények nem vethetnek ilyen árnyékot, ráadásul olyan, mintha a levegőben lenne. A többi tetszik. Pont a sok szabad terület és az egyszerűség miatt.
  • ktomi22
    naja .. csak bedobtam.. nem baj ha valakinek nem tetszik.. sok.. amiket ajanlottatok..elolvastam de nem szerkesztettem már elfogadta.. letudva :) .. ingyen csinaltam mert megkértek rá.. (ismerős) .. mondta is hogy ez meg ez legyen.. elkuldtem tetszett.. kesz :)
  • NessieGraf
    Ha a megrendelő ilyet akar sokkal jobb, mint amikor agyoncsicsázott a kedvenc stílusa. Egyébként lehet, hogy nem ez a legnívósabb megoldás, de a reklám célja mindig az, hogy észrevehető legyen. Ez az lesz.
  • pyrohun #37589
    Ebben eltér a véleményünk - de ezzel nincs is semmi gond :)
  • NessieGraf
    A hangszórót megigazítod, a gratis helyett egyszerűen grátisz, vagy ajándék és tökéletes lesz. Pont az egyszerűsége miatt fog ütni.
  • F1re
    1et értek, sok az üres tér :D
  • pyrohun #37586
    Egyáltalán nem rossz, de néhol kicsit puritán, még raknék bele buborékokat máshova is vagy nem tudom.
  • papi08
    De ez három nyelvű:D Mert a Gratis az német:D
  • hungary27
    gratis: energy drink nem tetszik a szine
  • ktomi22
    az a baja hogy ossze van csapva .. mer igyér nicns kedvem szoszolni :D .. amugy szoveget is kuldték..szal hunglish :D
  • pxxl
    HUNGLISH -.-

am nem rossz :) a hangszóró valahogy, nemtommi baja van :D
  • ktomi22
    tépjetek szét.. mefrendelő óhaja:

• Spészgószt
    tárgytalan...
  • VRSDM
    kedd este 11.03
    ... a mai napom előzményei ...
    biztos összeguberálni szeretném neked.
    legalább kérnél meg szépen -_-
    bár már akkorse.
  • Spészgószt
    valakinek nincs meg vagy nem tudná összeguberálni valaki valami tuti helyről, nem találok sehol egy letölthetőt... :S
  • Spészgószt
    newlyn ... már megvan!
  • passatgt
    meg fogsz lepődni, de Telenor a neve
  • Spészgószt
    A telenornak milyen a betűtipusa??? valaki mondja meg légyszives!
  • VRSDM
    nekem csak annyi, hogy ezek a szögletek meg csíkok engem nem nyugtatnak meg...
    szeretem az ilyen minimalista színes csíkos - pöttyös - pacás - foltos háttereket, van is belőle egy szép gyüjteményem :) (igen, most van a gecibüszkevagyok magamra pillanat) de ez nem barátságos ahogy 10perc után szerkesztgetni kezdtem...
    :/

ellenben lehetne ilyen konteszt.
    mindenki összecsinál valamit rövid idő alatt. annyi mindenkinek van.
    aztán megbeszéljük kié a legszarabb
    (dzseki nyert)
  • papi08
    Ez is nagyon jó, és köszönöm is az ötletet, de é na szöveget másodlagos dolognak szántam:) De köszönöm, tényleg!;)
  • VRSDM
    talán egyeseket érdekel.
    http://www.ted.com/talks/lang/eng/beau_lotto_optical_illusions_show_how_we_see.html
  • ktomi22
    nem rosszbol.. de igy sztem jobb..de kinek a pap....

• papi08
    Hát az erősen kapcsolódik a kapcsolódik a magán életemhez is;) :D
  • passatgt
    az:D
  • pxxl
    size? :D
  • pxxl
    ráérek :D de akkor legyen :)
  • passatgt
    így már jobb, de szerintem az árnyék sem kell rá, pontosabban állítsd át fehérre, és csak 1px legyen a distance, a 3. meg 0px, most nem jut eszembe mi az:d
  • papi08
    Hát, ennek a sszemtelen elnevezésnek elég hosszú története van:D
  • pxxl
    miért SSZemtelen? am én elsőre szerelem-nek olvastam :D
  • papi08
    De akkor legalább kell neki küzdeni, vagy ha jó neki mintástul akkor meg meg is érdemli:D
  • Bexter
    Alakul, de azt a minta feliratot nyugodtan leszedheted, itt aki akarja leszedi magának ha fenn van ha nincs :D
  • papi08
    Már csak arra kell rájönnöm, hogy miért úgy fogtam fel, hogy "valami jó talpas betűvel" ;)
    Háttér Most már csak linkben teszem, mert a sok kép után már szégyellem berakni őket:D
  • passatgt
    mondom ne talpas betűt:)

de így is jobb
  • papi08
    Igazad lett:)
    Times New Romákkal ilyen lett:
  • papi08
    Mondoom:D Twylite Zone font a neve:D