41998
-
JackMeadow #37597 kellemes ránézni, mondjuk a 21 es I-Mac en minden szép :) viszont semmi különös, nem mennék el a partyra a flyer alapján -
#37596 "Ha a megrendelő ilyet akar" - akkor nem ért hozzá. Ezért mi foglalkozunk az ilyen dolgokkal, nem pedig a megrendelő. Nem azt mondtam, hogy csicsázza agyon, de a plakátban kb. 3 stílus keveredik és a hangfal mögötti nonfiguratív ábrák / buborékok néznek ki a legjobban. Ezért lehet, hogy érdemes lenne ezt átvinni óvatosan a többi üres részre is. -
#37595 aranyos az a szmájli
sourcet elkérhetem? :) -
#37594 Ne változtasd. Ettől még jók neked a véleményeink, hiszen legközelebb semmivel se több munka mellett erre a pár apróságra is figyelhetsz.
Amúgy szerinted nem jó az ingyen plakát, szerintem tévedsz. Legalul pl a zöld kereten simán elférhet a neved / céged + elérésed. És már nem ingyen csináltad, hanem reklámért cserébe. Az igényesség ily módon többszörösen kifizetődik, mert az hozza a külsős + fizetős megrendelőket is. Ez bőven megér egy megigazított hangfalat, elhiheted. -
ktomi22 #37593 hát figyi.. szövegre szoltam nekik.. azt mondták az jo.. a többit meg má nem valtoztatom.. lehet már nyomdaba van.. nem en intezem .. szl erted.. am kössz.. velemenyeket mindig szivesen olvasok.. (azer is raktam ide) -
#37592 A szavakat a nyelvi egységesség miatt javasoltam, mivel zene felelős és beugró van egyébként. Amúgy a hangszórót szerintem csak kicsit lejjebb kéne tenni és az árnyékán igazítani, mert a rávetülő fények nem vethetnek ilyen árnyékot, ráadásul olyan, mintha a levegőben lenne. A többi tetszik. Pont a sok szabad terület és az egyszerűség miatt. -
ktomi22 #37591 naja .. csak bedobtam.. nem baj ha valakinek nem tetszik.. sok.. amiket ajanlottatok..elolvastam de nem szerkesztettem már elfogadta.. letudva :) .. ingyen csinaltam mert megkértek rá.. (ismerős) .. mondta is hogy ez meg ez legyen.. elkuldtem tetszett.. kesz :) -
#37590 Ha a megrendelő ilyet akar sokkal jobb, mint amikor agyoncsicsázott a kedvenc stílusa. Egyébként lehet, hogy nem ez a legnívósabb megoldás, de a reklám célja mindig az, hogy észrevehető legyen. Ez az lesz. -
#37589 Ebben eltér a véleményünk - de ezzel nincs is semmi gond :) -
#37588 A hangszórót megigazítod, a gratis helyett egyszerűen grátisz, vagy ajándék és tökéletes lesz. Pont az egyszerűsége miatt fog ütni. -
F1re #37587 1et értek, sok az üres tér :D -
#37586 Egyáltalán nem rossz, de néhol kicsit puritán, még raknék bele buborékokat máshova is vagy nem tudom. -
#37585 De ez három nyelvű:D Mert a Gratis az német:D -
#37584 gratis: energy drink nem tetszik a szine -
ktomi22 #37583 az a baja hogy ossze van csapva .. mer igyér nicns kedvem szoszolni :D .. amugy szoveget is kuldték..szal hunglish :D -
#37582 HUNGLISH -.-
am nem rossz :) a hangszóró valahogy, nemtommi baja van :D -
ktomi22 #37581 tépjetek szét.. mefrendelő óhaja:
-
#37580 tárgytalan... -
#37579 kedd este 11.03
... a mai napom előzményei ...
biztos összeguberálni szeretném neked.
legalább kérnél meg szépen -_-
bár már akkorse. -
#37578 valakinek nincs meg vagy nem tudná összeguberálni valaki valami tuti helyről, nem találok sehol egy letölthetőt... :S -
#37577 newlyn ... már megvan! -
#37576 meg fogsz lepődni, de Telenor a neve -
#37575 A telenornak milyen a betűtipusa??? valaki mondja meg légyszives!
-
#37574 nekem csak annyi, hogy ezek a szögletek meg csíkok engem nem nyugtatnak meg...
szeretem az ilyen minimalista színes csíkos - pöttyös - pacás - foltos háttereket, van is belőle egy szép gyüjteményem :) (igen, most van a gecibüszkevagyok magamra pillanat) de ez nem barátságos ahogy 10perc után szerkesztgetni kezdtem...
:/
ellenben lehetne ilyen konteszt.
mindenki összecsinál valamit rövid idő alatt. annyi mindenkinek van.
aztán megbeszéljük kié a legszarabb
(dzseki nyert) -
#37573 Ez is nagyon jó, és köszönöm is az ötletet, de é na szöveget másodlagos dolognak szántam:) De köszönöm, tényleg!;) -
#37572 talán egyeseket érdekel.
http://www.ted.com/talks/lang/eng/beau_lotto_optical_illusions_show_how_we_see.html -
ktomi22 #37571 nem rosszbol.. de igy sztem jobb..de kinek a pap....
-
#37570 Hát az erősen kapcsolódik a kapcsolódik a magán életemhez is;) :D -
#37569 az:D -
#37568 size? :D -
#37567 ráérek :D de akkor legyen :) -
#37566 így már jobb, de szerintem az árnyék sem kell rá, pontosabban állítsd át fehérre, és csak 1px legyen a distance, a 3. meg 0px, most nem jut eszembe mi az:d -
#37565 Hát, ennek a sszemtelen elnevezésnek elég hosszú története van:D -
#37564 miért SSZemtelen? am én elsőre szerelem-nek olvastam :D -
#37563 De akkor legalább kell neki küzdeni, vagy ha jó neki mintástul akkor meg meg is érdemli:D -
#37562 Alakul, de azt a minta feliratot nyugodtan leszedheted, itt aki akarja leszedi magának ha fenn van ha nincs :D -
#37561 Már csak arra kell rájönnöm, hogy miért úgy fogtam fel, hogy "valami jó talpas betűvel" ;)
Háttér Most már csak linkben teszem, mert a sok kép után már szégyellem berakni őket:D -
#37560 mondom ne talpas betűt:)
de így is jobb -
#37559 Igazad lett:)
Times New Romákkal ilyen lett:
-
#37558 Mondoom:D Twylite Zone font a neve:D