41998
-
#37677 konteó = ? Reggel van még nekem ehhez, tudom olvassam délután -
#37676 JS + HW render alatt szoktuk érteni a gyorsaságot. Az indulás és társai más, bár az sem ezeken múlik. Az előbbi dolgok pedig a legáltalánosabb helyeken is érezhető teljesítményjavulást eredményeznek. Példának okáért egy a sima képeket is gyorsabban jeleníti meg.
Manowar: uncsy má' ez a sok konteó, egyszerűen nem igaz az állítás. -
#37675 :) az évek és a rutin.... am a "nagyképes buliban" szívesen bennevagyok. -
#37674 :)
ez is csak addig gyors, míg nem baszod tele kukival meg tempel, stb. szeméttel
-
#37673 Nem mondtam hogy kurva jó (nem is fogom :)), de sokkalta gyorsabb mint a 3.x.x-esek, pedig csak béta. Van ennél jóval gyorsabb is csak az meg adatokat küld és nem is rejti véka alá ... az meg ugye annyira nem szimpatikus. -
#37672 mi benne a kurva jó...pont olyan mint az előző, csak egy csomó mindennel még nem kompatibilis -
#37671 Oh a régi ugyan úgy fent marad úgyhogy no para :) -
#37670 SRY egy kis OFF: Most raktam fel a FF4 bétát, hát srácok ég és föld a különbség, érdemes kipróbálni. -
#37669 Mekkora legyen az egész és milyen formában osszuk fel 10 részre?:D -
#37668 Én benne vagyok. Manowar kezd el az első tizedet, aztán folytatom a 2.al alatta, vagy mellette. Utána feltöltöm a kettőt egyszerre és aki a 3.at csinálja, az is hozzátesz, ő pedig úgy tölti fel valahova. -
#37667 LoL (interoperabilitás)Jelentkeznie kell 10 emberkének a topikból egy rohadt nagy kép közös létrehozására ahol mindenki a kép 1/10-ért felelős, de összhangba kell, hogy legyen az egész kép.
Kaloz fater(K4!)látod mit hozol ki az emberekből?:) -
#37666 Alkotó folyamat keretében kell újratermelni a hatékony interoperabilitást. -
#37665 Ejtőernyős tűzoltó, csikóhallal :) vagy egy piromániás álma: :)
Nemtudom mi a pontos neve amikor homokkal rajzolnak de egy kicsit olyan filingje van. Nem rossz. -
#37664 pólóra elég jó lenne :D -
F1re #37663 az tetszik nekem is -
#37662 olyan mint egy csata amugy fasza a vízjeled gec -
#37661 van ott egy ló is -
#37660 Ember aki beleesik a tűzbe?! -
#37659 Nem keverem - a festészet az kivonó színkeverés. Ott pedig soha az életben nem fogsz színek összekeverésével fehéret kapni - csak ezt írtam le. -
#37658 ne keverd az összeadó (additív) és a kivonó (szubtraktív) színkeverést... -
#37657 ez is hasonló "paca kép" :) kicsit régebbi, bár jó ideje semmit nem rajzoltam :)
-
#37656 Velem az erő. -
#37655 [apro]back -
#37654 front. -
JackMeadow #37653 veletek mivan? -
F1re #37652 Akkor lehet h nincs is élet, csak úgy hallucinálok, mint a végrehajtókban amikor leütötték a tagot, és rákötöttek 1 gépet h azt flashelje félholtan mint ha lenne élete. (szívesen h elmondtam a film végét)
szerintem legyünk EMO-k :D -
#37651 AKkor szerintem töröljük az sg fórumot XD -
#37650 mátrix sincsen :) nincs semmi. -
#37649 kódok, a matrixból. -
#37648 színek sincsenek.
max az agyunk igy fogja fel a kis hullámhosszokat :D
ezek impulzusok nem színek. vége :D -
#37647 MAradjunk annyiban, hogy fehér és fekete mindenben van :D Anélkül szín sincs és semmi sem. Nem kell itt túlragozni. -
#37646 A gyakorlatban sokkal közelebb áll a feketéhez (árnyalatban), de amúgy ilyen mélyzöldbarnakék kb. :)Persze kérdés milyen árnyalatból mennyit keversz bele, de fehér soha nem lesz. -
F1re #37645 tehát elméletbe fehér ha mindent össze keversz de gyakorlatba majdnem ?:D -
#37644 ...ugyanakkor ha rengeteg színt összekeversz (pl. olajfesték), akkor kapsz egy "mélyfos" színt :) De nem fehéret :) -
#37643 ha úgy vesszük igen, mert valami akkor fehér, ha "minden" rá érkező fényt visszaver, ergó minden jön ezerrel a szemedbe. -
F1re #37642 ez tényleg igaz ?:D -
#37641 YRGB ? nyehhee -
#37640 namost ez jöhet RGB és a CMYK ban is
-
#37639 fehér az az összes szín együtt :) -
#37638 fasza!!!