41998

photoshop-banner.jpg
  • MANOWAR
    konteó = ? Reggel van még nekem ehhez, tudom olvassam délután
  • Ability
    JS + HW render alatt szoktuk érteni a gyorsaságot. Az indulás és társai más, bár az sem ezeken múlik. Az előbbi dolgok pedig a legáltalánosabb helyeken is érezhető teljesítményjavulást eredményeznek. Példának okáért egy a sima képeket is gyorsabban jeleníti meg.

Manowar: uncsy má' ez a sok konteó, egyszerűen nem igaz az állítás.
  • RIZLA
    :) az évek és a rutin.... am a "nagyképes buliban" szívesen bennevagyok.
  • Spészgószt
    :)
    ez is csak addig gyors, míg nem baszod tele kukival meg tempel, stb. szeméttel
  • MANOWAR
    Nem mondtam hogy kurva jó (nem is fogom :)), de sokkalta gyorsabb mint a 3.x.x-esek, pedig csak béta. Van ennél jóval gyorsabb is csak az meg adatokat küld és nem is rejti véka alá ... az meg ugye annyira nem szimpatikus.
  • Spészgószt
    mi benne a kurva jó...pont olyan mint az előző, csak egy csomó mindennel még nem kompatibilis
  • MANOWAR
    Oh a régi ugyan úgy fent marad úgyhogy no para :)
  • MANOWAR
    SRY egy kis OFF: Most raktam fel a FF4 bétát, hát srácok ég és föld a különbség, érdemes kipróbálni.
  • MANOWAR
    Mekkora legyen az egész és milyen formában osszuk fel 10 részre?:D
  • xelag
    Én benne vagyok. Manowar kezd el az első tizedet, aztán folytatom a 2.al alatta, vagy mellette. Utána feltöltöm a kettőt egyszerre és aki a 3.at csinálja, az is hozzátesz, ő pedig úgy tölti fel valahova.
  • MANOWAR
    LoL (interoperabilitás)Jelentkeznie kell 10 emberkének a topikból egy rohadt nagy kép közös létrehozására ahol mindenki a kép 1/10-ért felelős, de összhangba kell, hogy legyen az egész kép.
    Kaloz fater(K4!)látod mit hozol ki az emberekből?:)
  • passatgt
    Alkotó folyamat keretében kell újratermelni a hatékony interoperabilitást.
  • MANOWAR
    Ejtőernyős tűzoltó, csikóhallal :) vagy egy piromániás álma: :)
    Nemtudom mi a pontos neve amikor homokkal rajzolnak de egy kicsit olyan filingje van. Nem rossz.
  • Lyukasbogrács
    pólóra elég jó lenne :D
  • F1re
    az tetszik nekem is
  • RaZoK
    olyan mint egy csata amugy fasza a vízjeled gec
  • RaZoK
    van ott egy ló is
  • xelag
    Ember aki beleesik a tűzbe?!
  • pyrohun #37659
    Nem keverem - a festészet az kivonó színkeverés. Ott pedig soha az életben nem fogsz színek összekeverésével fehéret kapni - csak ezt írtam le.
  • pxxl
    ne keverd az összeadó (additív) és a kivonó (szubtraktív) színkeverést...
  • RIZLA
    ez is hasonló "paca kép" :) kicsit régebbi, bár jó ideje semmit nem rajzoltam :)
  • pyrohun #37656
    Velem az erő.
  • VRSDM
    [apro]back
  • VRSDM
    front.
  • JackMeadow
    veletek mivan?
  • F1re
    Akkor lehet h nincs is élet, csak úgy hallucinálok, mint a végrehajtókban amikor leütötték a tagot, és rákötöttek 1 gépet h azt flashelje félholtan mint ha lenne élete. (szívesen h elmondtam a film végét)
    szerintem legyünk EMO-k :D
  • xelag
    AKkor szerintem töröljük az sg fórumot XD
  • pyrohun #37650
    mátrix sincsen :) nincs semmi.
  • xelag
    kódok, a matrixból.
  • VRSDM
    színek sincsenek.
    max az agyunk igy fogja fel a kis hullámhosszokat :D
    ezek impulzusok nem színek. vége :D
  • xelag
    MAradjunk annyiban, hogy fehér és fekete mindenben van :D Anélkül szín sincs és semmi sem. Nem kell itt túlragozni.
  • pyrohun #37646
    A gyakorlatban sokkal közelebb áll a feketéhez (árnyalatban), de amúgy ilyen mélyzöldbarnakék kb. :)Persze kérdés milyen árnyalatból mennyit keversz bele, de fehér soha nem lesz.
  • F1re
    tehát elméletbe fehér ha mindent össze keversz de gyakorlatba majdnem ?:D
  • pyrohun #37644
    ...ugyanakkor ha rengeteg színt összekeversz (pl. olajfesték), akkor kapsz egy "mélyfos" színt :) De nem fehéret :)
  • VRSDM
    ha úgy vesszük igen, mert valami akkor fehér, ha "minden" rá érkező fényt visszaver, ergó minden jön ezerrel a szemedbe.
  • F1re
    ez tényleg igaz ?:D
  • VRSDM
    YRGB ? nyehhee
  • Spészgószt
    namost ez jöhet RGB és a CMYK ban is
  • pxxl
    fehér az az összes szín együtt :)
  • pyrohun #37638
    fasza!!!